Evet canım 4 gunlukten beri her gün 5damla kullanıyorum. Bir sürü ilacı var ama biogaio ve wellcare i her gün kullanıyorum. Çok ilaç yanlısı değilim diğerlerini mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. En faydalisi yediklerime ve diyete dikkat etmem ve stressiz olmam oluyor.S Semabuse biogaia damla kullandın mı hiç canım ben çok memnunum benlmki de sürekli uyanıyordu ağlıyordu demekki gaz sancısıymış emin oldum bundan gazini da asla çıkaramıyorduk
@Umudumbitmedi_
Alnına nemli bez koyabilirsiniz. Ustu de çok kalın olmasın ve takip edip duzenli olarak ateşi ölçün..38 i geçmemeli diyorlar doktorlarKizlar bebeğiminnalninin atesininolctüm.37.3 cikti.
Sizce cok mu.üstü de ince.
Zaten kendini bilen yeni doğum yapan kişiyi ziyarete kalkmaz diye düşünüyorum. Temizliği var, yiyecek hazırlığı var..lohusa yemek yiyecek vakti bulamıyor..Ne kadar da doğru söyledin cnm. En iyisini anne biliyor evladı için. Herkes söz sahibi oluyor, herkes annem de dahil kaç tane büyüttün ki diyior. Hastanede bir aile vardı kırk gün eve ve hastaneye kimseyi kabul etmeyeceklerini söylediler ne kadar da çok haklilarmis. Başbaşa kalmak ne güzeldir kafan rahat...
Canim yeni mi emzirdin hareketi nasilKizlar bebeğiminnalninin atesininolctüm.37.3 cikti.
Sizce cok mu.üstü de ince.
Sodayla kek yapabilirsin cnm ben öyle yapıyorum. Sütsüz kurabiyeler de var ve margarinsiz sadece sıvı yağla..Bu hafta dr alerji önlemi olarak süt ürünlerini kesti bende.Kurabiye işi yaş şu an.Helvaya devam
İnşallah geçecek zamanla sen dikkat ettikçe. Sakin olmaya çalış ki bebeğe üzüntün geçmesin kıyamam nasıl huzursuz kimbilir inşallah en kısa zamanda bulursun çözümü.Çok üzülüyorum bu rahatsızlıklarına, bazen saçlarını yoluyo, tirnnaklarini avucicine batırıp yumruk yapiyo, açıdan memede agliyo. Diyetle azaltacagiz inşallah bunları.
Minies nasıl memnun musun? Denemek istiyoruö onu da sleepyden memnunum ama arada taşırıyor kaka ve çişini.Bez stogu yakin numaradan yap,buyuk her zaman beklesede olur.Ben suan Minies 3 kullaniyorum.Kullandiginiz numarayi cok stoga alma derim.Subat'ta e bebekte indirimler baslayacak
Geçmiş olsun canım ciddi bişey değildir kardiyoloji bölümü öyle dediyse. Ben çok duydum çocukken böyle söylenip sonra hiç bişeyi olmayanı sıkma canını.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum girip yazmaya fırsatım bile olmuyor Zeynep bu aralar uykusuz biraz geçen günlerde Çocuk doktoruna götürdük muayene ederken Doktor kalbinde üfürüm olduğunu söyledi Fazla büyük değil ufak bir üfürüm dedi Hayat burnumdan geldi diyebilirim Dün çocuk kardiyoloğuna götürdük Doktor muayene de herhangi bir üfürüm veya sıkıntılı bir şey görmedi 1 yaşına geldiğinde rutin kontrol için tekrar gelmemizi söyledi Bu arada benim sağ göğsümde süt arttı fakat sol göğsünden süt çıkmıyor sağdığımda en fazla 10 CC süt çıkıyor sağdan 60-70 arası çıkıyor dün sol göğsün üst tarafında beze gibi bir şey fark ettim sanırım süt kanalları tıkandı sıcak uygulama yaptım emzirmenin dışında sık sık sagim yapıyorum ama hala süt yok bunun için yapabileceğim bir şey var mı
Onu da araştıracağım ben anlamadım zaten neden böyle. Ufacık bedenlere niye verirler zararlı bişey varsa içinde.Nurs harvey bitkisel deniliyor sab simplexi de dr verdi bilmiyoruz ne yapalım hangisini kullanalım
Doğumdan sonra bana da verdiler 1 hafta kullandım. Enfeksiyonun büyümesi daha zararlı emzirirken sıkıntı olmayacak bi antibiyotik ise kullanmalısın tabi.Kizlar bana antibiyotik verdi doktor sol gogsumdeki sislik koltuk altinda da var bogazimda enfeksiyon olusmus daha kotu olmadan basla dedi aslinda dogumdan sonra da kullandim antibiyotik ama simdi korkuyorum ne yapsam
Humana iyi mi gelmişti? İçinde rezene vardı dimi? Gaz ilacını kullanmak istemiyorum bende içeriğinden dolayı alternatif bi ilaç ya da başka bi çözüm bulursam bırakacağım o zamana kadar mecbur veriyorum ama doktorun verdiği dozu azalttım.gaz damlasi ben birkac kez kullanmistim metsil.kimyasal seyler diye icim elvermedi.ama epey kullanan varmis sanirim.hergun bi doz da olsa kullansam mi acaba bilemedim.bu arada humana iciyordum bitti bikac gun almaya firsat bulamadik.o bikac gun bebek daha cok agladi gaz sancisi gibiydi.sanirim humana gaz sancisina da iyi geliyor.cunku yedigim ictigim degisik bisey yok.
Ayakta dümdüz karnım hiç kalmadı ama oturunca katlanıp aşağı düşüyor dikişime doğru. Zaten yumuşacık jöle gibi ne zaman eskisi gibi olacak bilmiyorumKızlar göbüşleriniz ne durumda ?? Ne zaman eski haline dönecek ne zaman ??
Teşekkür ederim cnm çok badireler atlatınca biraz gozumde büyüyor bu iscanim öncelikle çok geçmiş olsun, alllah sabır versin. ben çocuk doktoruna sonra çocuk cerrahina muayne ettirdim sonra üroloji doktoruna gittik o da muayene etti.ve uygun dedi. o gün de müsaitliği vardı aynı gün yaptı. 1 antibiyotik şurup 1 atesdusurucu şurup 1 de merhem verdi. 3 gün şurupları kullandık. şimdi sadece merhem kullanıyoruz. sünnet sancisi değil de gaz sancisi bizi zorladı. iyileşmede hızlı oluyor. tek yaptığım daha sık bez değiştirmek hiç bekletmemek.sali günü kontrolümüz var. yine yazarım.
Cnn bn özel hastahanede yaptım. Fakat sonrasında çocuk hastalanınca devletin çocuk hast de yattık 2 gün endüstriyel pompadan orada da gördüm. Olmaması ilginç mis. Bulunduğum ilde kiralama fln yapıyorlarsa onu denemeye çalış. Bbm göğüsler çok fenaydı sertti catlicak gibiydim sikintidan ve çektiğinde içinden kan da geldi dediğim gibi çok rahatladım ve bir okadar da acıdı ağlaya ağlaya çektim. Manüel ve ev tipi elektronikler endustriyeller gibi degilCanim o dedigin devket hastanelerinde mi var yoksa ozel hastanede mi?
Bizim burdaki devlet hastanesi ilçe devlet.
Sordum.manuel varmis.
Keske bende bulabilsem ondan.iki göğsünde de serlik var.
Tesekkur edeeim cnm Bnde kullandim onu ama bnmkinde ise yaramadi ne guzel sende yaramis . Bn nurse harvey ile rahat ettimHanımlar merhaba benim bebeğim de hiç düzgün uyumuyordu sürekli uykusu bölünüyordu yalvarır gibi ağlıyordu birinin önerisi üzerine gaz damlasını değiştirdim rahat ettim çok şükür. Emzirip hemen çıkartıyorum gazini çpk iyi çıkıyo..Adı biogaio gaz damlası..günde 5 damla damlatıyorum.
A Atape canım çok geçmiş olsun Allah şifa versin sabır versin
Cnn önemsiz nedenleri olabileceği gibi önemli nedenleri de olabilir o yüzden bir dra danış derimUsutmus olabilir mi? Aklima soyle bir yol geliyor ama sanirim bulundugunuz yerde hemen bir yardim alabileceginiz dr ebe vs yok acaba farkli bir sehirde bi doktor edinseniz size yakin olan hani boyle gece gunduz tlf ile ulasilabilen cocuk dr larindan? Cunku her daim muhtaciz ben en ufak bir seyi bile whatsaptan yaziyorum adama gina gelecek yakinda az kaldi :)
Balık yağı ne kullanıyorsun cnm? Ve D3?
Nurse harvey ile rahat ettim bn bio gaia ve dinci da denedim ama iyi gelmedi bitkisel hepsiO zaman 1 ay daha bu şekilde alacak kilosunu bizim kız. Bez stoğu yapacaktım duruma göre uyguna buldum ama kullanamayacaksa almayayım boşuna.
Maşallah kuzuya inşallah hiç ateşi sıkıntısı olmaz darısı bizimkinin başına :)
İyimiş yetiyorsa çok vermenin anlamı yok bende en son 3x5 yapmaya karar verdim.
Sab simplexte içinde bir sürü katkı maddesi ve yapay tatlandırıcı içeriyormuş ve bunlar zararlı masum olmayan maddeler. Ben anlamıyorum bebeklerin kullandığı bu ürünleri masum yapmak zararsız içeriklerle üretmek bu kadar mı zor.
Bi süre olabildiğince min dozajda kullanıp saf zararsız bi gaz damlası bulunca ona geçeceğim direk.
Cnn ciddi şikayetler bunlar baya çok geçmiş olsun dru bırakma sakın. Bakteri tahlilleri fln yapılmıştır bebeğin herhalde değil ni ?temiz mi cıktı?Bu şikayetlerin bir kısmı bakteriden kaynaklı bizde de oldu bn böyle fark ettim4gunluktten beri yoğun sancı, karın şişliği ve sertliği, yeşil kaka, mukuslu, köpüklü kaka, fışkırarak kaka. Fışkırarak kusma günde 10-15 kez. Memede ağlama, emememe. Zayiflama. Ve hep koku. Ama diyete başladıktan sonra azaldı koku, kusmalar ve sancı. Dr iki kez ultrasona girdi. Kaka tahlilleri yapıldı. Kati bir şekilde devam ediyorum diyete.
Şubatta mi oluyo her sene indirim?
Aynen ben gibihamile gibiyim :)) göbeğim öylece duruyor :)))
Ben doğuödan önceki kilomla aramda 2 kilo falan var emzirme zaten bol bol kalori demek günlük extra 700 kalori harcıyoruz hiç yoktan hiç bir spor programının yapamıycağı kadar emziriyorum diye bol kalori almayın gebelikten öncekinden 300 kalori fazlası yeter şekerli şeyler ve süt yapıcı diye satılan çoğu şey yalan dolan bol su içip inanın bi de göğsünüzü emzirdikten sonra boşaltın yeterli bunu 2 aylık bir bebek annesi olan bi diyetisyen olarak söylüyorum teorik bilgide biliyodum ama işe yaradığını da kendim gördümBen kiloma en son baktığımda 6 kg fazlalığım vardı şimdi durum nedir bilmiyorum korse de takıyorum ama işe yarar inşallah
@Bir mucize ne güzel canım Maşallsh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?