2018 Ekim Anneleri

S Semabuse biogaia damla kullandın mı hiç canım ben çok memnunum benlmki de sürekli uyanıyordu ağlıyordu demekki gaz sancısıymış emin oldum bundan gazini da asla çıkaramıyorduk
@Umudumbitmedi_
Evet canım 4 gunlukten beri her gün 5damla kullanıyorum. Bir sürü ilacı var ama biogaio ve wellcare i her gün kullanıyorum. Çok ilaç yanlısı değilim diğerlerini mecbur kalmadıkça kullanmıyorum. En faydalisi yediklerime ve diyete dikkat etmem ve stressiz olmam oluyor.

Zaten kendini bilen yeni doğum yapan kişiyi ziyarete kalkmaz diye düşünüyorum. Temizliği var, yiyecek hazırlığı var..lohusa yemek yiyecek vakti bulamıyor..

Merhabalar herkese :) Gaz muhabbeti olmuş, yazmak istedim. Yediklerime aşırı dikkat ettiğim için bebeğimin çok fazla gaz sancısı olmamıştı. Ama sebzeler hep gaz yaptığından yiyemediğim için ve hep katı beslendiğimden fissür(makatta çatlak) oldum. Çok berbat bir şey! 5 gün büyük tuvalete çıkamadım. İnanılmaz canım yandı. Bu yüzden Diyet yapıyorsanız mutlaka şekersiz kayısı kompostosu için. Herkese sevgiler :)

Çok üzülüyorum bu rahatsızlıklarına, bazen saçlarını yoluyo, tirnnaklarini avucicine batırıp yumruk yapiyo, açıdan memede agliyo. Diyetle azaltacagiz inşallah bunları.
İnşallah geçecek zamanla sen dikkat ettikçe. Sakin olmaya çalış ki bebeğe üzüntün geçmesin kıyamam nasıl huzursuz kimbilir inşallah en kısa zamanda bulursun çözümü.
Bez stogu yakin numaradan yap,buyuk her zaman beklesede olur.Ben suan Minies 3 kullaniyorum.Kullandiginiz numarayi cok stoga alma derim.Subat'ta e bebekte indirimler baslayacak
Minies nasıl memnun musun? Denemek istiyoruö onu da sleepyden memnunum ama arada taşırıyor kaka ve çişini.
Geçmiş olsun canım ciddi bişey değildir kardiyoloji bölümü öyle dediyse. Ben çok duydum çocukken böyle söylenip sonra hiç bişeyi olmayanı sıkma canını.
Sütün içinde yiyip içtiklerin kadar moralinde önemli unutma.
Nurs harvey bitkisel deniliyor sab simplexi de dr verdi bilmiyoruz ne yapalım hangisini kullanalım
Onu da araştıracağım ben anlamadım zaten neden böyle. Ufacık bedenlere niye verirler zararlı bişey varsa içinde.
Kizlar bana antibiyotik verdi doktor sol gogsumdeki sislik koltuk altinda da var bogazimda enfeksiyon olusmus daha kotu olmadan basla dedi aslinda dogumdan sonra da kullandim antibiyotik ama simdi korkuyorum ne yapsam
Doğumdan sonra bana da verdiler 1 hafta kullandım. Enfeksiyonun büyümesi daha zararlı emzirirken sıkıntı olmayacak bi antibiyotik ise kullanmalısın tabi.
Humana iyi mi gelmişti? İçinde rezene vardı dimi? Gaz ilacını kullanmak istemiyorum bende içeriğinden dolayı alternatif bi ilaç ya da başka bi çözüm bulursam bırakacağım o zamana kadar mecbur veriyorum ama doktorun verdiği dozu azalttım.
Kızlar göbüşleriniz ne durumda ?? Ne zaman eski haline dönecek ne zaman ??
Ayakta dümdüz karnım hiç kalmadı ama oturunca katlanıp aşağı düşüyor dikişime doğru. Zaten yumuşacık jöle gibi ne zaman eskisi gibi olacak bilmiyorum

Teşekkür ederim cnm çok badireler atlatınca biraz gozumde büyüyor bu is

Canim o dedigin devket hastanelerinde mi var yoksa ozel hastanede mi?
Bizim burdaki devlet hastanesi ilçe devlet.
Sordum.manuel varmis.
Keske bende bulabilsem ondan.iki göğsünde de serlik var.
Cnn bn özel hastahanede yaptım. Fakat sonrasında çocuk hastalanınca devletin çocuk hast de yattık 2 gün endüstriyel pompadan orada da gördüm. Olmaması ilginç mis. Bulunduğum ilde kiralama fln yapıyorlarsa onu denemeye çalış. Bbm göğüsler çok fenaydı sertti catlicak gibiydim sikintidan ve çektiğinde içinden kan da geldi dediğim gibi çok rahatladım ve bir okadar da acıdı ağlaya ağlaya çektim. Manüel ve ev tipi elektronikler endustriyeller gibi degil

Tesekkur edeeim cnm Bnde kullandim onu ama bnmkinde ise yaramadi ne guzel sende yaramis . Bn nurse harvey ile rahat ettim

Cnn önemsiz nedenleri olabileceği gibi önemli nedenleri de olabilir o yüzden bir dra danış derim

Nurse harvey ile rahat ettim bn bio gaia ve dinci da denedim ama iyi gelmedi bitkisel hepsi

Cnn ciddi şikayetler bunlar baya çok geçmiş olsun dru bırakma sakın. Bakteri tahlilleri fln yapılmıştır bebeğin herhalde değil ni ?temiz mi cıktı?Bu şikayetlerin bir kısmı bakteriden kaynaklı bizde de oldu bn böyle fark ettim

geranio Memnunum Minies'ten canim.Bisy gelmedi daha basimiza :)
Zaman zaman kacaklar olur aslinda ama bezden oldugunu dusunuyorsan 1 paket deneyebilirsin az sayisi

Kızlar her zaman yazamıyorum. Doğum yapalı 47 gğn oldu ve kanamam hala bitmesi benim gibi olan var mı normal mi bu durum sizce

Ben kiloma en son baktığımda 6 kg fazlalığım vardı şimdi durum nedir bilmiyorum korse de takıyorum ama işe yarar inşallah

@Bir mucize ne güzel canım Maşallsh
Ben doğuödan önceki kilomla aramda 2 kilo falan var emzirme zaten bol bol kalori demek günlük extra 700 kalori harcıyoruz hiç yoktan hiç bir spor programının yapamıycağı kadar emziriyorum diye bol kalori almayın gebelikten öncekinden 300 kalori fazlası yeter şekerli şeyler ve süt yapıcı diye satılan çoğu şey yalan dolan bol su içip inanın bi de göğsünüzü emzirdikten sonra boşaltın yeterli bunu 2 aylık bir bebek annesi olan bi diyetisyen olarak söylüyorum teorik bilgide biliyodum ama işe yaradığını da kendim gördüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…