2018 Ekim Anneleri

Kizlar bana antibiyotik verdi doktor sol gogsumdeki sislik koltuk altinda da var bogazimda enfeksiyon olusmus daha kotu olmadan basla dedi aslinda dogumdan sonra da kullandim antibiyotik ama simdi korkuyorum ne yapsam

gaz damlasi ben birkac kez kullanmistim metsil.kimyasal seyler diye icim elvermedi.ama epey kullanan varmis sanirim.hergun bi doz da olsa kullansam mi acaba bilemedim.bu arada humana iciyordum bitti bikac gun almaya firsat bulamadik.o bikac gun bebek daha cok agladi gaz sancisi gibiydi.sanirim humana gaz sancisina da iyi geliyor.cunku yedigim ictigim degisik bisey yok.

Kızlar göbüşleriniz ne durumda ?? Ne zaman eski haline dönecek ne zaman ??

Ben kullanmıyorum canım çok zor durumda kalırsak veriyorum dr a da rutin kullanmıyorum arada zorlanırsa veriyorum dedim tamam dedi ayağına dikkat ediyorum sıcak tutarsam sıkıntı olmuyor çok şükür

Kilo olarak hamile kaldığım kiloma döndüm 62 yim şuan göbeğimde hamile kalmadan önce daha çoktu :) şimdi daha az ama sanki sallanıyor gibi yürürken :)))) daha çok yeni toparlarız canım merak etme :) ya ben hasta oluyorum galiba hemen kuşburnu ve ıhlamur karıştırıp kaynattım ama inşallah olmam burnum boğazım yanıyor

Canim ben antibiyotik kullaniyorum.benim 2 göğdimde de sişlik var.hic gitmiyorlar.ters emziriyorum yatiyorum.her sekli deniyorum yok.açıkçasj benim sütüm zaten az.o sişlikler yuzünden süt de gelmeyince bebeģim ağlayıp duruyor.göğsümü tutuyor süt yok.birakıp birakip aglıyor.
Bu şişlikler sütün zamanla azalmasini mi saģlıyormus.
Seni bilmem ama bu durumu kafama çok takiyorum.yatıyorum.kaliyorum bu sişliklerin gitmesini istiyorum.
Çok strese giriyorum.
Korkulacak bi durum mu yoksa degil mi bilmiyorum.
Sanki her gecen gün tehlikeli oluyormus gibime geliyor.

Canim ben 1 ay bigaia kullandim.faydasını görmedim.yine agliyordu uayaniyordu bebegim.sab sipmlex kullaniyorum simdi.memnunum.
Her bebekte farkli demekki.

Demekki bebekten bebeğe Değişiyor doğrudur

hamile gibiyim :)) göbeğim öylece duruyor :)))
ahhhh bende bende. sadece 4bucuk kilo gitti. 8bucuk kilom var verilmesi gereken. ama yok hicccccfccc gidecek gibi de değil. eski kıyafetlerim hiç olmuyor ve ben hala hamile pantolonunu giyiyorum

ahhhh bende bende. sadece 4bucuk kilo gitti. 8bucuk kilom var verilmesi gereken. ama yok hicccccfccc gidecek gibi de değil. eski kıyafetlerim hiç olmuyor ve ben hala hamile pantolonunu giyiyorum
Ben kiloma en son baktığımda 6 kg fazlalığım vardı şimdi durum nedir bilmiyorum korse de takıyorum ama işe yarar inşallah

B Bir mucize ne güzel canım Maşallsh

Bekara kari bosamak kolay diye bir laf var ya en gecerli konu cocuk diyorum hep.Herkes isterse 10 tanr buyutsun ama her bebek farkli her anne farkli.Ve en iyisini anne biliyor,bebekte zaten bitek anne istiyor gerisi bos❤
Ne kadar da doğru söyledin cnm. En iyisini anne biliyor evladı için. Herkes söz sahibi oluyor, herkes annem de dahil kaç tane büyüttün ki diyior. Hastanede bir aile vardı kırk gün eve ve hastaneye kimseyi kabul etmeyeceklerini söylediler ne kadar da çok haklilarmis. Başbaşa kalmak ne güzeldir kafan rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…