Doğum kilolarımın hepsini verdim hatta 1 kg da zayıfım hamile kaldigim kilodan. Karnımın alt tarafında sarkiklik varahhhh bende bende. sadece 4bucuk kilo gitti. 8bucuk kilom var verilmesi gereken. ama yok hicccccfccc gidecek gibi de değil. eski kıyafetlerim hiç olmuyor ve ben hala hamile pantolonunu giyiyorum
Cnn bebeği soy biraz örtme üzerini finn.ferahlasin. ilik bir dus aldirabilirsin.37.5 den sonrası ateş satılıyor ve eğer 38 olur ise drina başvur hemen ateş düşürücü kullanılması lazım.ama esas soru neden ateşi cıktı? Ateş devam ederse drina muhakkak gitAlnına nemli bez koyabilirsiniz. Ustu de çok kalın olmasın ve takip edip duzenli olarak ateşi ölçün..38 i geçmemeli diyorlar doktorlar
Kullan bnce daha kötü olursa tedavi sürecin daha uzun sürer ve daha ağır ilaç kullanmak zorunda kalabilirsin. Bbm hastahanede gözün şişti mesela dr ya bir iğne vuracağım 24 saat emzirmeyeceksin yada bekleyecegiz yarina kadar gözün daha da şişerse 1 haftalık tedavi uygulayacağız dedi. Bn gözün geçer belki diye hemen iğne vurdurmadim. Bir baktım öğleden sonra göz daha da şişiyor hemen gittim iğnemi oldum 24 saat emzirmedim bitti. Napayım. Bebeislerimize iyi bakabilseniz için bizim de iyi olmanız lazimKizlar bana antibiyotik verdi doktor sol gogsumdeki sislik koltuk altinda da var bogazimda enfeksiyon olusmus daha kotu olmadan basla dedi aslinda dogumdan sonra da kullandim antibiyotik ama simdi korkuyorum ne yapsam
Aynı üfürüm olayını bana da dediler bnde de bisey çıkmadı çok geçmiş olsun yasadigin korkuyu bilirim.Merhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum girip yazmaya fırsatım bile olmuyor Zeynep bu aralar uykusuz biraz geçen günlerde Çocuk doktoruna götürdük muayene ederken Doktor kalbinde üfürüm olduğunu söyledi Fazla büyük değil ufak bir üfürüm dedi Hayat burnumdan geldi diyebilirim Dün çocuk kardiyoloğuna götürdük Doktor muayene de herhangi bir üfürüm veya sıkıntılı bir şey görmedi 1 yaşına geldiğinde rutin kontrol için tekrar gelmemizi söyledi Bu arada benim sağ göğsümde süt arttı fakat sol göğsünden süt çıkmıyor sağdığımda en fazla 10 CC süt çıkıyor sağdan 60-70 arası çıkıyor dün sol göğsün üst tarafında beze gibi bir şey fark ettim sanırım süt kanalları tıkandı sıcak uygulama yaptım emzirmenin dışında sık sık sagim yapıyorum ama hala süt yok bunun için yapabileceğim bir şey var mı
Ben de 49 oldum, kanama yok ama lekelenme devam ediyor. 2 ay kanaması devam edenler var, normal diye biliyorum..Kızlar her zaman yazamıyorum. Doğum yapalı 47 gğn oldu ve kanamam hala bitmesi benim gibi olan var mı normal mi bu durum sizce
Su an bir göbeğim oldugunu düşünmüyorum, değişik bişiii var ama anlayamadımKızlar göbüşleriniz ne durumda ?? Ne zaman eski haline dönecek ne zaman ??
Canım benim de yaklaşık 49-50 günde bitti 35. Gün adet gibi kanama başlayıp bir hafta sürdü sonra bir hafta da lekelenme şeklinde gelip bitti. Şimdi aralarda lekelenme oluyor sadece. Senin yoğun kanama mı lekelenme mi? Dr umu 45. Günde arayıp sorduğumda bu durumu normal demişti lohusalığın yeni bitmiş ara ara lekelenmeler de olur biraz gecikmeli de bitebilir demişti. Yoğun kanaman olur bir haftayı geçerse öyle haberleşelim demişti. Durumunu değerlendirip ona göre dr una başvurabilirsin canım yoğun devam ediyorsaKızlar her zaman yazamıyorum. Doğum yapalı 47 gğn oldu ve kanamam hala bitmesi benim gibi olan var mı normal mi bu durum sizce
Canım benim oğlumda da var öyle büyük büyük ben banyo öncesi zeytinyağı sürüyorum pamukla ve sık dişli bebek tarağıyla tarar gibi yapınca kalkıyor yıkıyorum hemen. sonrasında yine oluyor ama azaltıyor. Zararı var mıdır bilmiyorum ama deneyebilirsin istersen azaltıyor konaklarıBebeğin başındaki konakla ilgili muhabbet olmuştu bi ara bulamadım.. pul pul oldu saçları hem de kocaman kocaman..problem olarak görmüyor kimse ama cok rahatsız edici ya.. cok enteresan süreçler yaşıyoruz her gün farklı bir deneyim
Canım bazen böylesi durumlarda daha sakün kalmak gerekebiliyor bize kızındayken drumuz neredeyse her bebekte oluyor önemsenecek bir şey değil sadece takip edelim demişti her ay kontrolünde bakıyordu birkaç ay sonra geçti oğlumda da söyledi hafif diye takiplerde bakılıyor ciddi bir şey olsa yönlendiriyorlar başka uzmanlara zaten. Hayatı kendimize zindan etmememiz gerekiyor korkuyla stresle sütümüz de kesilebiliyor hem de ne kendimize ne bebeğe faydası oluyor. Umarım zeynep in dr bir şeyi kalmaz. Daha ne hastalıklarla karşılaşacağız büyüyene kadar sağlam durmamız lazım çünkü en sağlıklı kararları ancak o zaman alabiliyoruzMerhaba arkadaşlar uzun zamandır yazamıyorum girip yazmaya fırsatım bile olmuyor Zeynep bu aralar uykusuz biraz geçen günlerde Çocuk doktoruna götürdük muayene ederken Doktor kalbinde üfürüm olduğunu söyledi Fazla büyük değil ufak bir üfürüm dedi Hayat burnumdan geldi diyebilirim Dün çocuk kardiyoloğuna götürdük Doktor muayene de herhangi bir üfürüm veya sıkıntılı bir şey görmedi 1 yaşına geldiğinde rutin kontrol için tekrar gelmemizi söyledi Bu arada benim sağ göğsümde süt arttı fakat sol göğsünden süt çıkmıyor sağdığımda en fazla 10 CC süt çıkıyor sağdan 60-70 arası çıkıyor dün sol göğsün üst tarafında beze gibi bir şey fark ettim sanırım süt kanalları tıkandı sıcak uygulama yaptım emzirmenin dışında sık sık sagim yapıyorum ama hala süt yok bunun için yapabileceğim bir şey var mı
Canim vücudu kac 36.5 alni ve kafasi yaniyordu.ama gecti.galiba bizimki hasta oldu.hapsuruyor ve ćok nadir de olsa öksürüyordu.Canim yeni mi emzirdin hareketi nasil
Bebekler bizden bi tik sıcak oluyorlar 38i gecmemeli
Normal derece yokmu birde koltuk altindan olcum yap
Canim bendr özelde dogum yaotim.hastaneyi aradim.pompa yok hastanemizde dedi.Cnn bn özel hastahanede yaptım. Fakat sonrasında çocuk hastalanınca devletin çocuk hast de yattık 2 gün endüstriyel pompadan orada da gördüm. Olmaması ilginç mis. Bulunduğum ilde kiralama fln yapıyorlarsa onu denemeye çalış. Bbm göğüsler çok fenaydı sertti catlicak gibiydim sikintidan ve çektiğinde içinden kan da geldi dediğim gibi çok rahatladım ve bir okadar da acıdı ağlaya ağlaya çektim. Manüel ve ev tipi elektronikler endustriyeller gibi degil
Geçiyor bu dönemde emin ol bnmki de öyleydi bak şimdi 3 aylik oldu erken doğdu bbm sıpa biliyorsun çok daha rahatimGöğsüme dayali yada emerken uyuyo cnm, ayakta yürüyorum bu ara kucağımda öyle istiyor. Ayakta hiç sallamadim, annem telefonda sürekli söylüyordu ben gelip sallayıp uyuturum diye, bugün geldi saatlerce salladı uyumadı tabiki. Evet oğlum huzursuz ve sancılı o yüzden uyuyamiyo, dalamiyor, uyusa bile cirpiniyo
Cektigin sıkıntıyı çok iyi bilirim. Belki başka başka illerden gönderdim yapıyorlardır internetten bir araştırsana. Ev tipi elektronikler ise yaramıyor bu süreçte çünkü sertleşmeyi çözemiyorlar.endustriyel pompacı denediğinde anlayacaksın ne demek istediğimi. Zaten düzenli yaptığında bnm 1 gunde problemim çözüldu ama göğüslerin yara oluyor.umarim bulursun biranönceCanim vücudu kac 36.5 alni ve kafasi yaniyordu.ama gecti.galiba bizimki hasta oldu.hapsuruyor ve ćok nadir de olsa öksürüyordu.
Canim bendr özelde dogum yaotim.hastaneyi aradim.pompa yok hastanemizde dedi.
Esimle diger hastaneleri ve eczaneleri aradik.hicbiyerde yok.
Nerdrn kiralarim nasil yaparim bilmiyorum.
Keske biri iyi ćeken pompasini gönderse bikac günlügüne.çok dua ederim.
Emzirmek artik iskence oldu artik.
Ćocuk ağzina alip alip aģliyor.zorla tutturuyorum.
Internette biseyler bulduk ama nerden temin edilir bi bilgi yok.Cektigin sıkıntıyı çok iyi bilirim. Belki başka başka illerden gönderdim yapıyorlardır internetten bir araştırsana. Ev tipi elektronikler ise yaramıyor bu süreçte çünkü sertleşmeyi çözemiyorlar.endustriyel pompacı denediğinde anlayacaksın ne demek istediğimi. Zaten düzenli yaptığında bnm 1 gunde problemim çözüldu ama göğüslerin yara oluyor.umarim bulursun biranönce
Ben de çatlak yok da siyah siyah bazı yerler geçicek mi bilmiyorum ..Sıkılaşacak mı acababenim gobegim cok az ama goruntusu berbat.kirmizi kirmizi catlaklar burus burus filan.cok catlamisti hamilelikte.
Ben başbaşaydım ama çok bunaldım çeşitli sebeplerden de ailemin yanına gittim ben bunaldığımda birileri vardı yardımcı olacak,iyi geldi.Şimdi yine başbaşayız daha rahat ettim şükürNe kadar da doğru söyledin cnm. En iyisini anne biliyor evladı için. Herkes söz sahibi oluyor, herkes annem de dahil kaç tane büyüttün ki diyior. Hastanede bir aile vardı kırk gün eve ve hastaneye kimseyi kabul etmeyeceklerini söylediler ne kadar da çok haklilarmis. Başbaşa kalmak ne güzeldir kafan rahat...
Süt üretiminin beslenmeyle çok da alakası olmadığına ben de yakın zamanda Şahit oldum.Şehir dışına çıktım evdeki gibi onu yiyip bunu içeyim süt olsun demedim hatta suyu bile evdeki kadar içmediğim günler oldu ve sonuç olarak süt üretimim daha iyi oldu şükür.Stres olmayacak en önemlisi bu kafa rahatsa süt de oluyo.Ben doğuödan önceki kilomla aramda 2 kilo falan var emzirme zaten bol bol kalori demek günlük extra 700 kalori harcıyoruz hiç yoktan hiç bir spor programının yapamıycağı kadar emziriyorum diye bol kalori almayın gebelikten öncekinden 300 kalori fazlası yeter şekerli şeyler ve süt yapıcı diye satılan çoğu şey yalan dolan bol su içip inanın bi de göğsünüzü emzirdikten sonra boşaltın yeterli bunu 2 aylık bir bebek annesi olan bi diyetisyen olarak söylüyorum teorik bilgide biliyodum ama işe yaradığını da kendim gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?