2018 Ekim Anneleri

ahhhh bende bende. sadece 4bucuk kilo gitti. 8bucuk kilom var verilmesi gereken. ama yok hicccccfccc gidecek gibi de değil. eski kıyafetlerim hiç olmuyor ve ben hala hamile pantolonunu giyiyorum
Doğum kilolarımın hepsini verdim hatta 1 kg da zayıfım hamile kaldigim kilodan. Karnımın alt tarafında sarkiklik var

Alnına nemli bez koyabilirsiniz. Ustu de çok kalın olmasın ve takip edip duzenli olarak ateşi ölçün..38 i geçmemeli diyorlar doktorlar
Cnn bebeği soy biraz örtme üzerini finn.ferahlasin. ilik bir dus aldirabilirsin.37.5 den sonrası ateş satılıyor ve eğer 38 olur ise drina başvur hemen ateş düşürücü kullanılması lazım.ama esas soru neden ateşi cıktı? Ateş devam ederse drina muhakkak git

Kizlar bana antibiyotik verdi doktor sol gogsumdeki sislik koltuk altinda da var bogazimda enfeksiyon olusmus daha kotu olmadan basla dedi aslinda dogumdan sonra da kullandim antibiyotik ama simdi korkuyorum ne yapsam
Kullan bnce daha kötü olursa tedavi sürecin daha uzun sürer ve daha ağır ilaç kullanmak zorunda kalabilirsin. Bbm hastahanede gözün şişti mesela dr ya bir iğne vuracağım 24 saat emzirmeyeceksin yada bekleyecegiz yarina kadar gözün daha da şişerse 1 haftalık tedavi uygulayacağız dedi. Bn gözün geçer belki diye hemen iğne vurdurmadim. Bir baktım öğleden sonra göz daha da şişiyor hemen gittim iğnemi oldum 24 saat emzirmedim bitti. Napayım. Bebeislerimize iyi bakabilseniz için bizim de iyi olmanız lazim

Aynı üfürüm olayını bana da dediler bnde de bisey çıkmadı çok geçmiş olsun yasadigin korkuyu bilirim.
Bnm de bir göğsünden diğerine göre daha az süt geliyor humana nin çaylarından içiyorum bol su içiyorum ve uyuyorum her fırsatta sütü en çok uyku ve şu arttırıyor.beze için de yapılacakları yapıyorsun zaten bence. Bbm bezelerimde saga saga gitti

Bebeğin başındaki konakla ilgili muhabbet olmuştu bi ara bulamadım.. pul pul oldu saçları hem de kocaman kocaman..problem olarak görmüyor kimse ama cok rahatsız edici ya.. cok enteresan süreçler yaşıyoruz her gün farklı bir deneyim

Kızlar her zaman yazamıyorum. Doğum yapalı 47 gğn oldu ve kanamam hala bitmesi benim gibi olan var mı normal mi bu durum sizce
Canım benim de yaklaşık 49-50 günde bitti 35. Gün adet gibi kanama başlayıp bir hafta sürdü sonra bir hafta da lekelenme şeklinde gelip bitti. Şimdi aralarda lekelenme oluyor sadece. Senin yoğun kanama mı lekelenme mi? Dr umu 45. Günde arayıp sorduğumda bu durumu normal demişti lohusalığın yeni bitmiş ara ara lekelenmeler de olur biraz gecikmeli de bitebilir demişti. Yoğun kanaman olur bir haftayı geçerse öyle haberleşelim demişti. Durumunu değerlendirip ona göre dr una başvurabilirsin canım yoğun devam ediyorsa

Canım benim oğlumda da var öyle büyük büyük ben banyo öncesi zeytinyağı sürüyorum pamukla ve sık dişli bebek tarağıyla tarar gibi yapınca kalkıyor yıkıyorum hemen. sonrasında yine oluyor ama azaltıyor. Zararı var mıdır bilmiyorum ama deneyebilirsin istersen azaltıyor konakları

Canım bazen böylesi durumlarda daha sakün kalmak gerekebiliyor bize kızındayken drumuz neredeyse her bebekte oluyor önemsenecek bir şey değil sadece takip edelim demişti her ay kontrolünde bakıyordu birkaç ay sonra geçti oğlumda da söyledi hafif diye takiplerde bakılıyor ciddi bir şey olsa yönlendiriyorlar başka uzmanlara zaten. Hayatı kendimize zindan etmememiz gerekiyor korkuyla stresle sütümüz de kesilebiliyor hem de ne kendimize ne bebeğe faydası oluyor. Umarım zeynep in dr bir şeyi kalmaz. Daha ne hastalıklarla karşılaşacağız büyüyene kadar sağlam durmamız lazım çünkü en sağlıklı kararları ancak o zaman alabiliyoruz

Canim yeni mi emzirdin hareketi nasil
Bebekler bizden bi tik sıcak oluyorlar 38i gecmemeli
Normal derece yokmu birde koltuk altindan olcum yap
Canim vücudu kac 36.5 alni ve kafasi yaniyordu.ama gecti.galiba bizimki hasta oldu.hapsuruyor ve ćok nadir de olsa öksürüyordu.
Canim bendr özelde dogum yaotim.hastaneyi aradim.pompa yok hastanemizde dedi.
Esimle diger hastaneleri ve eczaneleri aradik.hicbiyerde yok.
Nerdrn kiralarim nasil yaparim bilmiyorum.
Keske biri iyi ćeken pompasini gönderse bikac günlügüne.çok dua ederim.
Emzirmek artik iskence oldu artik.
Ćocuk ağzina alip alip aģliyor.zorla tutturuyorum.

Geçiyor bu dönemde emin ol bnmki de öyleydi bak şimdi 3 aylik oldu erken doğdu bbm sıpa biliyorsun çok daha rahatim

Cektigin sıkıntıyı çok iyi bilirim. Belki başka başka illerden gönderdim yapıyorlardır internetten bir araştırsana. Ev tipi elektronikler ise yaramıyor bu süreçte çünkü sertleşmeyi çözemiyorlar.endustriyel pompacı denediğinde anlayacaksın ne demek istediğimi. Zaten düzenli yaptığında bnm 1 gunde problemim çözüldu ama göğüslerin yara oluyor.umarim bulursun biranönce

Internette biseyler bulduk ama nerden temin edilir bi bilgi yok.

Slm kızlar.
Bebeklerimiz gün gectikçe büyüyor.her gün yeni bisey öğreniyorlar.
Biz 53 günlük olduk.
Bebegim bikac gündür ellerini birlestirip ağzina götürüyor.emmeye calisiyor ama daba herhangi bi parmagini agzina sok.ayi basaramadı.emzirmeye calisirken ellerini zor birbirinden ve ağzindan ayiriyorum.
Dis yerleri mi kasiniyor yoksa emzik mi istiyor bilmiyorum.
Bu arada bebekleriniz dönmek icin gayret ediyor mu?
Var mı gözlemlediginiz değisiklikler?

Ben başbaşaydım ama çok bunaldım çeşitli sebeplerden de ailemin yanına gittim ben bunaldığımda birileri vardı yardımcı olacak,iyi geldi.Şimdi yine başbaşayız daha rahat ettim şükür

merhaba kızlar belki sorma yeri burası değil ama sizden ricam buradan iletişim kurabileceğim bir avukat var mı acil fikir almam gerekiyor

Süt üretiminin beslenmeyle çok da alakası olmadığına ben de yakın zamanda Şahit oldum.Şehir dışına çıktım evdeki gibi onu yiyip bunu içeyim süt olsun demedim hatta suyu bile evdeki kadar içmediğim günler oldu ve sonuç olarak süt üretimim daha iyi oldu şükür.Stres olmayacak en önemlisi bu kafa rahatsa süt de oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…