ay keske uyusa gunduz oyle.uyandirmam valla :) bazen saat basi emdigi icin oyle uyudugu zaman mesela geceleri uyandirmiyorum 4 saat filan.Ha bide kizlar bebeginiz gündüz 3 3bucuk saat uyursa uyandiriyor musunuz?
Su an bir göbeğim oldugunu düşünmüyorum, değişik bişiii var ama anlayamadım
Ben milkway marka pompa kullanıyorum memnunum internetten getirtebilirsin aslında ben 200₺ ye almıştım medikalden zam gelip 350 olacak demişlerdi bilmiyorum ne oldu sonraCanim vücudu kac 36.5 alni ve kafasi yaniyordu.ama gecti.galiba bizimki hasta oldu.hapsuruyor ve ćok nadir de olsa öksürüyordu.
Canim bendr özelde dogum yaotim.hastaneyi aradim.pompa yok hastanemizde dedi.
Esimle diger hastaneleri ve eczaneleri aradik.hicbiyerde yok.
Nerdrn kiralarim nasil yaparim bilmiyorum.
Keske biri iyi ćeken pompasini gönderse bikac günlügüne.çok dua ederim.
Emzirmek artik iskence oldu artik.
Ćocuk ağzina alip alip aģliyor.zorla tutturuyorum.
Gazı yoksa uyur aslında gündüzleri de benlmki de hemen Uyanıyordu gaz problemi varmış meğer çıkartamıyormuşuzay keske uyusa gunduz oyle.uyandirmam valla :) bazen saat basi emdigi icin oyle uyudugu zaman mesela geceleri uyandirmiyorum 4 saat filan.
evet aslinda her beslenmeden sonra epey gazi oldugunu goruyorum cikar cikar bitmiyor.gaz damlasina basliycam en iyisi.cunku masajlar sicak uygulamalar filan ise yaramadi.bi de yediklerime dikkat etmiyorum belki ondan da gazi oluyordur.hic gelemiyorum onu yeme bunu yeme seylerine :)Gazı yoksa uyur aslında gündüzleri de benlmki de hemen Uyanıyordu gaz problemi varmış meğer çıkartamıyormuşuz
Ay evet cnm aslında ne kadar çok tarif varmış bir karıştırdım da neti.Hele ki tahinli kurabiye dehşet oldu,tavsiye ederimSodayla kek yapabilirsin cnm ben öyle yapıyorum. Sütsüz kurabiyeler de var ve margarinsiz sadece sıvı yağla..
Ins uyur kuzum.sende biraz zorla.uyumasi icin.mesela bi hamak besik al.gazdan uyuyamaysn bebekler icin en iyi yöntem bence.sonra zamanla sallamayi birskirsin.yatagina koyarsin uyur kendiliginden.ay keske uyusa gunduz oyle.uyandirmam valla :) bazen saat basi emdigi icin oyle uyudugu zaman mesela geceleri uyandirmiyorum 4 saat filan.
Canim ev tipi pompalar hic fayda etmiyor.bende de medela var.hastane tipi ancak çeker bu sertlikleri.Ben milkway marka pompa kullanıyorum memnunum internetten getirtebilirsin aslında ben 200₺ ye almıştım medikalden zam gelip 350 olacak demişlerdi bilmiyorum ne oldu sonra
Arkadasimdan biliyorum..kiralamisti. Medela hastane tipi kiralamasi 80 biberon +150 aylık kira=230 sonraki aylar 150 lira.. Ankara istanbul ve izmir de bi yakınınız varsa sözleşme imzalayıp yollayabilir..Canim vücudu kac 36.5 alni ve kafasi yaniyordu.ama gecti.galiba bizimki hasta oldu.hapsuruyor ve ćok nadir de olsa öksürüyordu.
Canim bendr özelde dogum yaotim.hastaneyi aradim.pompa yok hastanemizde dedi.
Esimle diger hastaneleri ve eczaneleri aradik.hicbiyerde yok.
Nerdrn kiralarim nasil yaparim bilmiyorum.
Keske biri iyi ćeken pompasini gönderse bikac günlügüne.çok dua ederim.
Emzirmek artik iskence oldu artik.
Ćocuk ağzina alip alip aģliyor.zorla tutturuyorum.
İnşallah canım sağolasın diyetle ve benim kucağımda çok sukur daha rahat. Bana guldukce gözlerime baktıkça gözümden yaşlar akıyor mutluluktan..İnşallah geçecek zamanla sen dikkat ettikçe. Sakin olmaya çalış ki bebeğe üzüntün geçmesin kıyamam nasıl huzursuz kimbilir inşallah en kısa zamanda bulursun çözümü.
Minies nasıl memnun musun? Denemek istiyoruö onu da sleepyden memnunum ama arada taşırıyor kaka ve çişini.
Geçmiş olsun canım ciddi bişey değildir kardiyoloji bölümü öyle dediyse. Ben çok duydum çocukken böyle söylenip sonra hiç bişeyi olmayanı sıkma canını.
Sütün içinde yiyip içtiklerin kadar moralinde önemli unutma.
Onu da araştıracağım ben anlamadım zaten neden böyle. Ufacık bedenlere niye verirler zararlı bişey varsa içinde.
Doğumdan sonra bana da verdiler 1 hafta kullandım. Enfeksiyonun büyümesi daha zararlı emzirirken sıkıntı olmayacak bi antibiyotik ise kullanmalısın tabi.
Humana iyi mi gelmişti? İçinde rezene vardı dimi? Gaz ilacını kullanmak istemiyorum bende içeriğinden dolayı alternatif bi ilaç ya da başka bi çözüm bulursam bırakacağım o zamana kadar mecbur veriyorum ama doktorun verdiği dozu azalttım.
Ayakta dümdüz karnım hiç kalmadı ama oturunca katlanıp aşağı düşüyor dikişime doğru. Zaten yumuşacık jöle gibi ne zaman eskisi gibi olacak bilmiyorum
O kadar uyumuyor. Uyusa uyandırmamHa bide kizlar bebeginiz gündüz 3 3bucuk saat uyursa uyandiriyor musunuz?
Sağolasın cnm ben de ilk onu kullanmıştım hamileyken sonra efa Daily e geçmiştim. D3 ne kullanıyorsun?Ocean canim.
Çok sevindim cnm geçtiğine. Darısı bizlerin başına. Evlat herseymis. Eşimle hemen ikinciyi istiyoruz inşallah hayırlısıyla ne kadar yorulsak da. Hatta yaşımız genç olsa dört tane falan yapardık:) Allah'ım tum isteyenlere nasip etsin. Bekledigimize yaşadıklarımıza değmiş diyoruz. İki ay 10gunluk olduk biz de. İnşallah 3. Ayda gecerGeçiyor bu dönemde emin ol bnmki de öyleydi bak şimdi 3 aylik oldu erken doğdu bbm sıpa biliyorsun çok daha rahatim
Tahin yasak cnm çok dokundu oğluma. Susam alerjisi de var. Ben de zeytinyağıyla suyla cevizli irmik helvası yaptım. Gozkarari koydum malzemeleri cnm çok tatlı çekmişti. Herşeyi yiyemiyorum malûmAy evet cnm aslında ne kadar çok tarif varmış bir karıştırdım da neti.Hele ki tahinli kurabiye dehşet oldu,tavsiye ederim
Allah bagislasin. Hic bir anne uzulmesin.İnşallah canım sağolasın diyetle ve benim kucağımda çok sukur daha rahat. Bana guldukce gözlerime baktıkça gözümden yaşlar akıyor mutluluktan..
Amin cnm amin insallahAllah bagislasin. Hic bir anne uzulmesin.
Bizim 16-18 saati buluyorSezeryan olan arkadaşlar dikiş agrilariniz devam ediyor mu geçti mi ?
Bebekleriniz 24 saat içinde kaç saat uyanık kalıyor ?
Evet doktorumuz öyle soyledi ve tükürük çıkarıyorlar bu dönemde. Herşeyi ağzına almak istermiş. Elini ağzına almasına engel olmaya çalışıyorum doğru mu acaba yoksa emse mı? Emziği de mecbur kalmadıkça kullanmıyorumYa bizimkide bugunlerde ellerini emmeye basladi ama emzik almiyor israrla neden acaba bu donem el emme zamani falan mi
Maşallah bizimki genelde 3dk 8dk gibi emiyo. Geceleri genelde 3dk. Çok az değil mi ve tek memeben bebek bi 10 dk emdikten sonra memenin her yerine minik minik masaj yapiyorum meme bebegin agzindayken.o sirada ordaki sutler de akiyor yutkunuyor bikac kez.boyle boyle yutkunma sesi iyice azalip bitene kadar memeye masaj yapiyorum.ortalama 15 dk da bitiyor.bazen 20 dk da emdigi oluyor toplamda.20 dk dan sonra bos bos emdigi icin bebegi memeden ayiriyorum.
Susam alerjisi, fındık fıstık, ve balık, boza da cnmSorun çok yüksek oranla alerjiden kaynaklı. Muhtemelen süt ve süt ürünlerinden başka şeylere de alerjisi var ve siz tüketmeye devam ettiğiniz için sütünüzü reddediyor çünkü o sütü içerse acı çekecek. Meme reddinin yanında biberonu da reddediyorsa sebebi süttür. Benim kızımda da alerji var ve ilk meme reddini böyle yaşadık. Alerjen vücuda girmeyi bırakınca yavaş yavaş düzeliyor ama diyetinizi genişletmelisiniz. Mesela inek sütü alerjisinde dana eti de kesilir. Ben size bildiğim güçlü alerjenleri yazayım siz de gözlemleyin: Süt ve süt ürünleri, dana eti, kırmızı meyve ve sebzeler( domates ve biber salçası da dahil), kuruyemiş, yumurta, bazılarında tahıllar( glüten alerjisinde), balık, bal...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?