2018 Ekim Anneleri

Ben milkway marka pompa kullanıyorum memnunum internetten getirtebilirsin aslında ben 200₺ ye almıştım medikalden zam gelip 350 olacak demişlerdi bilmiyorum ne oldu sonra

ay keske uyusa gunduz oyle.uyandirmam valla :) bazen saat basi emdigi icin oyle uyudugu zaman mesela geceleri uyandirmiyorum 4 saat filan.
Gazı yoksa uyur aslında gündüzleri de benlmki de hemen Uyanıyordu gaz problemi varmış meğer çıkartamıyormuşuz

Gazı yoksa uyur aslında gündüzleri de benlmki de hemen Uyanıyordu gaz problemi varmış meğer çıkartamıyormuşuz
evet aslinda her beslenmeden sonra epey gazi oldugunu goruyorum cikar cikar bitmiyor.gaz damlasina basliycam en iyisi.cunku masajlar sicak uygulamalar filan ise yaramadi.bi de yediklerime dikkat etmiyorum belki ondan da gazi oluyordur.hic gelemiyorum onu yeme bunu yeme seylerine :)

ay keske uyusa gunduz oyle.uyandirmam valla :) bazen saat basi emdigi icin oyle uyudugu zaman mesela geceleri uyandirmiyorum 4 saat filan.
Ins uyur kuzum.sende biraz zorla.uyumasi icin.mesela bi hamak besik al.gazdan uyuyamaysn bebekler icin en iyi yöntem bence.sonra zamanla sallamayi birskirsin.yatagina koyarsin uyur kendiliginden.
Ben milkway marka pompa kullanıyorum memnunum internetten getirtebilirsin aslında ben 200₺ ye almıştım medikalden zam gelip 350 olacak demişlerdi bilmiyorum ne oldu sonra
Canim ev tipi pompalar hic fayda etmiyor.bende de medela var.hastane tipi ancak çeker bu sertlikleri.

Arkadasimdan biliyorum..kiralamisti. Medela hastane tipi kiralamasi 80 biberon +150 aylık kira=230 sonraki aylar 150 lira.. Ankara istanbul ve izmir de bi yakınınız varsa sözleşme imzalayıp yollayabilir..

Son düzenleme:
İnşallah canım sağolasın diyetle ve benim kucağımda çok sukur daha rahat. Bana guldukce gözlerime baktıkça gözümden yaşlar akıyor mutluluktan..

Geçiyor bu dönemde emin ol bnmki de öyleydi bak şimdi 3 aylik oldu erken doğdu bbm sıpa biliyorsun çok daha rahatim
Çok sevindim cnm geçtiğine. Darısı bizlerin başına. Evlat herseymis. Eşimle hemen ikinciyi istiyoruz inşallah hayırlısıyla ne kadar yorulsak da. Hatta yaşımız genç olsa dört tane falan yapardık:) Allah'ım tum isteyenlere nasip etsin. Bekledigimize yaşadıklarımıza değmiş diyoruz. İki ay 10gunluk olduk biz de. İnşallah 3. Ayda gecer

Ay evet cnm aslında ne kadar çok tarif varmış bir karıştırdım da neti.Hele ki tahinli kurabiye dehşet oldu,tavsiye ederim
Tahin yasak cnm çok dokundu oğluma. Susam alerjisi de var. Ben de zeytinyağıyla suyla cevizli irmik helvası yaptım. Gozkarari koydum malzemeleri cnm çok tatlı çekmişti. Herşeyi yiyemiyorum malûm

Eve
Ya bizimkide bugunlerde ellerini emmeye basladi ama emzik almiyor israrla neden acaba bu donem el emme zamani falan mi
Evet doktorumuz öyle soyledi ve tükürük çıkarıyorlar bu dönemde. Herşeyi ağzına almak istermiş. Elini ağzına almasına engel olmaya çalışıyorum doğru mu acaba yoksa emse mı? Emziği de mecbur kalmadıkça kullanmıyorum

Maşallah bizimki genelde 3dk 8dk gibi emiyo. Geceleri genelde 3dk. Çok az değil mi ve tek meme

Susam alerjisi, fındık fıstık, ve balık, boza da cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…