2018 Ekim Anneleri

Geçen hafta olduk 2. Ay aşısını. Dr eve geçince basla dedi ve 6 saatte bir şurup onerdi bize

Pompanin biberonunu artik kullanmicam.ama dıger biberonlar da ayni.
Artik biberon vermeye gözüm korkuyor.bugün aksama kadar gögsümde tuttum.uykulu uykulu verdim aģzina.
Kimseden kimseye fayda yok canim.artik destek de istemiyorum.beklentiye girmek beni daha güçsüz yapiyor.
Yeri geliyor esin bile destek olmuyor.bebegi tutmuyor.Allah beni kimseye muhtaç etmesin de herkes evinde olsun.
Benim Rabbim bana yeter...
Ah kaynanalar..gelini kizı gibi görmeyen bunaltan,dusünmeden konusan kaynanalar yerin dibine girsin...
Bende salaklik ettim cagirdim kaynanami.sütün yok sütün yok diye basimi yedi kavga etti benimle.eşimle birbirimizi yedik onlar burda olduğu sürece.
Senin de göğsün tıkanmısti dimi.ne yaptin.b3nim iki göğsumde tıkandı.bebek de mememi birakmaya calisiyor.
En kötüsu de bebek hasta oldu galiba.suurekli hapsuruyor.çok terliyor.öksuurmeye de başladı.evimizde bi doğalgaz isi bitmedi gitti.evin ici buz.sucak su yok.
Güclü olmaya calisiyorum.
Piskolojimi düsünmek daha kötü yapiyor beni.ama kendimi düsünmedim zaman ve kafaya çok takmadigim sürece iyiyim.
Sana bi tavsiye.sakın bu tür şeyleri ćok düsünme.Allah üstüste sıkıntı veriyor cünkü.bi dert dogeeini bastiriyor.
Bizzat yasiyorum ćünkü.artik herseyi oluruna biraktim.
Her şeye gecici diyip sabretmeye calisiyorum.

Maşşallah büyüyor sipalar evet evlat herseymis gerisi boş

Cnn gönlünü ferah tut bnde çok gozumde büyüktüm ya ateşlemişse napalim dedi. Ama birşey olmadi çok şükür ateşi bile çıkmadı o gun ve gece biraz ince giydirdim öncelikle geçti gitti. Gönlünü ferah tut

Ben hep tek meme emziriyorum tam bitmemisse tekrar onu veriyorum. Bir sonraki emmede diğer meneyi. Sanırım bebeğe göre süt üretiliyor zamanla. Çünkü başlarda akıyordu ve sagiyordum. Şimdi sagmiyorum. Çünkü çok emmiyo ve çok dolu da olmuyor goguslerim sagmiyorum o yuzden

Geçmiş olsun cnm tekrar yaşamazsınız inşallah. Ne gibi belirtiler oldu, daha kucucukler Allah şifasını versin cnm

Ayy canım Allah korusun okurken için gitti. Tekrar geçmiş olsun. Onlar bizim mucizeleri mız. Ben de kimseye vermek istemiyorum. Gece bile izliyorum. Allah'ım korusun yavrularimizi. Doyamıyorum minigime Allah'ım esirgesin. Ne kadar yorulsak da uykusuz kalsaak da tükensek de dünyanın en güzel şeyi, hiçbir şeye değişmem, hicbirseye benzemiyo. İyiki varlar inşallah hayırlı evlat olurlar ve bizler de hayırlı anneler oluuruz

Cnm neler dokundu senin bebeğine? Ben bugün yumurta da yemedim sanki daha rahat biraz yarın yine deneyecegim

Selam kızlar bugün bizimde uyku problemi oldu sabah 8 den beri daha yeni uyudu kızım inşallah güzelce uyur uykusunu alır sırtım belim koptu yeni emzik aldım onu da almadı malesef bütün gün memedeydi bi huzursuz çözemedim neyi vardı bugün .. uyurken emmeye devam ediyor sonra ağzının boş olduğunu anlayıp uyanıyor ağlıyor uyku arasında aranırken verdim emziği yine almadı ne yapsam acaba ya normlade uyku problemi yaşamadık çok fazla ama ağlamasına dayanamıyorum valla babası ben kızım hep birlikte ağlıyoruz

ebeye tedirginligimi ve zeynepin morardigini söyledim yavas yapârim igneyi dedi yavas yaparmı acaba??
Ama burda yanlış bildiğiniz birşey var,
Enjeksiyon uygulamasının bi ritmi yapılması gereken bi hızı var,
Mesela yavaştan kastınız iğneyi batırma anıysa yavaş olarak deriye girildiği zaman bu daha çok acıtır
İlacı yavaş vermekten bahsediyorsanız buda daha çok acıtır
İğneyi batırış-ilacı enjekte etme-enjektörü çıkarış ortalama aynı ritimde aynı hızda olmalı
Aynı hızda derken hızlı olmalı demiyorum
Ama normal hızda kesintisiz ve duraksız yapılmalı...

Ebeyi uyardınız oda sizin uyarınızla dikkatli olmaya calışıym derken istemeden daha çok acıtabilir
Ben enjeksiyonu yapan kişiye çok müdehale yapılmaması gerekiyo diye düşünüyorum
Onlar pratik oluyor elleri alışmış oluyor kaç bebeğe enjeksiyon yapıyorlar kimbilir
Enjeksiyon anında bebeğin morardığını nefesini tutup agladığını söylemeniz ebeye daha yol gösterici olacaktır gibime geliyo naçizane...

Az önce acilden geldik yavrum birden uyandı nefesini zor alıyordu burnu tıkanık gibiydi damlasını damlattım daha çok tıkandı katıla katılada ağlayınca iyice kötü oldu alıp koştuk hemen hastaneye burun temizlendi bir şey yok dediler çocuk doktoruda yok tabi .. önemli bir şey yok diyor nasıl yok çocuk nefes alamıyor sabah olsun hemen dr una götüreyim çok tedirginim sabah nasıl olacak onuda bilmiyorum şu acillerden nefret ediyorum devlet hastanesi muamelesi görüyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…