2018 Ekim Anneleri

Geçmiş olsun çok. Grip olanlar neden mevlüde gelir onu da anlamadım ya. Olacak şey değil cidden.

Geçmiş olsun cnm tekrar yaşamazsınız inşallah. Ne gibi belirtiler oldu, daha kucucukler Allah şifasını versin cnm
Ateşle gittik cnn hastahaneye 40 derece ile.... odum patladı sonra tahlillerde zaten mikrop cıktı kültür istedik üreme oldu böylelikle başladı bizim serüven

Bn aldım cnn iyi oldu burnuna serum fizyolojigi her mamma yemeden önce birer damla damlat demişti bizim drumuz sabah uyandığı zaman da damlat demişti aspiretorle çek demişti birde bn düzenli olarak uyguluyorum baya sümük çıkıyor bazen

Gaz sancısı cnn yardımcı bir ilaç al istersen durumla konuş kendine dikkat et üşütme kimyon ve rezene ye bebeğin poposu yara bile olabilir gazdan dikkat et

Bebek kolayı istiyor cnn bnde yaşadım aynı sorunu memeden gelen süt bebekte az geliyor biberondan sonra meme zor geliyor bırakma sakın memeyi zorla bebiş emdikçe süt gelir çoğalır

Bu aspratör işinide anlamadım biri zararlı yapma diyor biri yap aldım korkudan yapamadım dr a da sormadım daha

Nemlendirici hangini aldın canım bakayım bende

Bugün ben de 2.ay aşılarını yaptırdım toplam üç aşı yapıldı.Tabiki ağladı ama iğneye bakmadım ben de biraz hassasım çünkü bu kan iğne konularında.Hemşire de anladı beni sen güçlü olacaksın bebeğine de güç vereceksin dedi,haklı.Aşı sonrasinda kucağıma verdi hemşire yanak yanağa değdirip telkin ettim kuzuşu sakinleşti.Emzirdim sonrasında.Eve gelince de koyun koyuna uyuduk bakitomlaAğrı kesici ateş düşürücü verdim.Hemşire Ateş'i olursa ver Demişti ama Öncesinde vermek gerekiyor diye duydum bir başka anneden.Bunlar bebeklerimiz için gerekli Şeyler ve şimdiden alışmamız gerekiyor csnım yapıcak bişey yok

Bu aspratör işinide anlamadım biri zararlı yapma diyor biri yap aldım korkudan yapamadım dr a da sormadım daha

Canım benim bebişin de burnu tıkanıyor, hem hapşırıyor hem de öksürüyordu, doktora götürdüm. Ateşi olursa ve günde 30 dan fazla öksürürse tekrar getir dedi. Ben otri bebe kullanıyordum zaten hem okyanus suyu damlasını hem de aspiratörünü.

Telefonun ışığıyla burnuna bakıyorum, görünürde sümük varsa damlayı damlatıp bir iki dakika sonra aspiratörle çekiyorum. Doktora aspiratörle sık temizlememin bi zararı olur mu diye sordum. Temizledikten sonra nemlendirirsen olmaz dedi.

Nemlendiricinin adı nazalnem burun damlası canım içinde pantenol vazelin falan var.

Teşekkür ederim canım doktor bana damlayıda tuzlu su yazmış onuda değiştircem

Bebek kolayı istiyor cnn bnde yaşadım aynı sorunu memeden gelen süt bebekte az geliyor biberondan sonra meme zor geliyor bırakma sakın memeyi zorla bebiş emdikçe süt gelir çoğalır
Canim kac gün sürecek bu.3 gündür gece gündüz memede ağliyor.birakiyor.gazı da artiyor böyle olunca.artik biberonla mama vermicem.kac güne unutur acaba bu biberonu?

Gaz sancısı cnn yardımcı bir ilaç al istersen durumla konuş kendine dikkat et üşütme kimyon ve rezene ye bebeğin poposu yara bile olabilir gazdan dikkat et

Biogaia yi birakmistim 3 gun fakat esimin israriyla yeniden basladik buna ek sap simplex var evde onu versem agir gelir mi diye soracagim haklisin

Ben artik yorgunluktapn bayilcam. Uyumuyor uyumuyor. Gunduz kucagimda uyudu onda da kolum tutuldu. Biraktim tuvalete gittim. Dondugumde uyanmisti. Yemegi bile esim ogle tatilinde gelince yiyorum. Daha ne kadar surecek?

Ben artik yorgunluktapn bayilcam. Uyumuyor uyumuyor. Gunduz kucagimda uyudu onda da kolum tutuldu. Biraktim tuvalete gittim. Dondugumde uyanmisti. Yemegi bile esim ogle tatilinde gelince yiyorum. Daha ne kadar surecek?
Canım bırakınca ağlıyor mu bir de nedenini anlayabilsek niye uyumuyorlar durmuyorlar bazen anlıyorum ben gazı olunca emerken çok huysuzlanıyor ağlıyor gazı çıkınca direkt uykuya geçiyor zaten herhalde zamanla tanıyacağız çocuklarımızı neden ağlıyor neden huzrsuz niye uyumuyr nasıl uyumak istiyor falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…