2018 Ekim Anneleri

Gecmis olsun canim. Agizlarindan nefes almayi bilmedikleri icin burun onemli. Bizimki de cok tikali. Ben de hastayim. Bogazi agrimasa bari cocugun diyorum.

Gecmis olsun canim. Agizlarindan nefes almayi bilmedikleri icin burun onemli. Bizimki de cok tikali. Ben de hastayim. Bogazi agrimasa bari cocugun diyorum.
Sağol canım benim anlamadığım burunda bir şey yokmuş dediler temizleme yaptıktan sonra ama kızım nefes alırken burnu dolu gibi ses geliyordu nefesinide alamadı zaten korktu ve hep ağladı Allahtan uyanıktım burun damlasını hergün mü damlatmak gerekiyor acaba bir de odaya nemlendirici mi alsam dedim petek havayı kurutuyor suluk taktım ama işe yaramadı sanırım

Canim dün de bizimki öyle oldu.gündüz hic uyumadi.emzirdim koydum uyandi.aksam da uyumadi.saat 19 gibi uyuttum.tama rahat edecez esimle biraz tv izlicez dedik.zırt diye uyandi.uyutmak icin sürekli emzirdim.bi türlü uyutamadik.göğsümde süt kalmadı.saat 11 bucuk oldu.ağliyo uyumuyor.emzirdim yine.yok.
Sonra gidip mama yaptik 60 ml.icti yine agliyor.bi 60 ml daha yaptim.icti.yine uyumadi.altini actim degistirdim.yatagina koydum uyumadi.agladi.neyse sakinlestirdim.uyuttum.sonra bi ćiğlık ile uyandi.ama ben bi kalktim ki başımın sol tarafı zonkluyor.geri emzir geri uyut.gece boyunca uykusunda mızirdandi.uyandim.
Sabahı sabah ettik.
Bizimki 8.haftada.belkide büyüme ataģı geciriyor diye düsündüm.ondan kizmadim sinirlenmedim.
Sizinki kac haftalik?
Aynen canim acilde hep rutin seyler yapiyorlar.çocuk ayrı bi olay.bi uzmanin görmesi gerek.
Ins biseyi yoktur kuzucuğun...

plojovic canım benim bebeģim bikac gündur.cok degisti.54 günlügüz.
Göğsümü 5 dakika emdikten sonra tutup tutup birakiyor.ve artik mak 10 dakika emiyor.ģögsüm yarımken birakiyor.sence neden olabilir?
Bebekler 2 aylik olunca daha az mi emiyor?

2 aylık oldu canım drumuza randevu alamadım gün içine ne yapacağım bilemedim şimdi başka dra alalım dedim gün içinde hepsi doluymuş ooff

2 aylık oldu canım drumuza randevu alamadım gün içine ne yapacağım bilemedim şimdi başka dra alalım dedim gün içinde hepsi doluymuş ooff
yarin götür canim.benim bebegim de hasta sanki
Hapsuruyor ve öksürüyor arada.her uyutugumda terliyor.
Sakin ol.stres yapma.ins biseyciģi olmaz.

Merhaba kızlar.. mevlüdümüzü yaptık ve annemin gitmesiyle ilk kez dün kızımla yanliz kaldik.. ilk gün zor geçti.. birde oda değişikliği yapmiştik odanin sicakligini ayarlayabildimmi bilmiyorum.. oda icin hangi termometreyi kullaniyosunuz. Birde ben grip oldum kızımında burnu tıkalı odayi nemlendirmekmi gerekiyor bilemiyorum.

Bu aksam ilk kez kendimiz yıkıcaz kim bilir nasil gecicek birde sizin bebeğinizin saçlari döküldümü.. benim kızım çok uzun saçlı doğdu 4 cm saçı var maaşallah:) ve hiç dökülmedi şuanda 50 günlük oldu bundan sonra dökülürmü ki?

Arkadaslar size bi sorum olucak, az once bebegimin bezini degisiyordum azicik huysuzdu cunku uykusu vardi gazini cikarmistim ama yine karni gurul guruldu aniden yuzu kipkirmizi oldu 1-2 sn korkarak aglamaya basladi hemen kucagima aldim sirtina vurdum ama o da bende inanilmaz korktuk simdi sakinlestirip uyuttum karnindan gurul gurul sesler geliyor hala yuzustu gogsume yatirdim rahatladi
Bu ne simdi ya elim ayagim bosaldi korkudan

Canim ara ara yapar.
Emme suresi zamanla azalir.
Degisecek bunlar
Zamanla elleriyle memeyi bastirmaya baslayacak mesela masaj yapar gb.O da kendilerine sut cikaracak :)
Onlar bizden daha iyiler inan❤

Hepsi dokulmez canim dokulsede tek tuk

Diger konular icinde sana tavsiyem stres yapma.Sen ne kadar gergin olursan ona da gececek bil.2-3 gune daha bile guzel olabilir hersey duzeniniz oturdukca❤

Gaz sancisi girdiyse acidan aglamis olabilir canim.
Bizimki 73 gunluk buara daha fazla oluyor gaz sorunlari

Canim ara ara yapar.
Emme suresi zamanla azalir.
Degisecek bunlar
Zamanla elleriyle memeyi bastirmaya baslayacak mesela masaj yapar gb.O da kendilerine sut cikaracak :)
Onlar bizden daha iyiler inan❤
Canim ben kaynanamin baskisiyla 1 hafta biberonla mama verdim.şu 3 gündür her emzirdiģimde böyle yaoiyor.ondeki kolay sutü emiyor.sonrakini çekmiyor.
Sence memeyi mi birakmak istiyor.
Göğsüm tikalıydi.acaba sütüm zor mu iniyor bebeği yoruyor.

Termometre şunu almıştım. https://www.e-bebek.com/medisana-dijital-termometre-nem-gostergesi-p-mes-60079/

Merhaba kızlar bebeğim 56 günlük kolik ve alerjisi var sürekli ağlıyor hiç uyumuyor hep gaz sancısı var bana kanguru önerdiler kanguru kullanan var mı nasıl bişey almalıyım mamadus ve solomombaby yenidoğanlara uygunmuş ama kanguru konusunda hiç bir fikrim yok

Kizlar benim bebegim de yarin tam 2 aylik olacak ama malesef hasta oldu. Gecen hafta carsamba gunu kuru oksurukle basladi persembe gunu dr goturdugumde cigerleri temiz dedi dr korkma. Cuma gunu oksurugu biraz daha artti sanki ve dolu dolu olmaya basladi cumartesi sabah nefes alirken hirladigini ve zorlandigini farkettik ve acile getirdim. Cigerlerine inmis dedi dr ve 4 doz hava verdiler bronsiolit teshisi koydular. Cumartesiden beri hastanedeyiz surekli hava veriliyor ve antibiyotik aliyor. Cok sukur artik daha iyiyiz ama cok zormus. uyumadiginda ona kizdigim zamanlar oluyordu bazen nasil pismanlik duydum nasil kendime kizdim anlatamam. Gorumcemin oglunun sunnet mevlutune gitmistim gripli bi kac kisi vardi onlardan grip bulasmis oglusuma. Kapali alanlarda falan dikkat edin sizlerde cok kotu bir grip salgini var ve bebekler hasta olunca cok zor atlatiyorlarmis. Bizim basimiza geldi sizde dikkat edin diye yazdim

Zaten morarıyor dedim o da yavas yaparım dedi belki de beni rahatlatmak icin soyledi ilk defa dun aksam rahat etmistim yavas yapacak asiyi diye cunku oncekinde cok ani batirmisti belki de normali o. Bu yazidan sunu anladim ki ebe beni rahatlatmak icin soyledi ve yine stres oldum keske boyle detayli yazmasaydınız

Canim bir sey sorcam. Zeynep asi olurken mi morariyor yoksa hep aglarken morariyor mu?

Aglicak ama sonra gecicek canim bu onun iyiligi icin diye dusunursen daha iyi hissedersin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…