2018 Ekim Anneleri

O fırfır donmeye 'az once oyle derin derin uyuyan sen degil miydin ' deyip guluyorum :) korkmus gb degil ama sanki hic uyumamis gb ve uykuya dalmasindan cok az sure sonra oluyor zaman zaman.

Bizimki öyle demez tam tersi ayrilmamizi istiyorlar açıkçası ben de istiyorum ama eşim bugrayi bırak da öyle gidersin diyo zorlama gidiyo işte evlilik. Ailesi yüzünden çok sorunlar oldu ve oluyor. Geçmiyor bitmiyor. Kendi alilemle de yapamam hiç düşmanlar zaten onlar da her gün her dk kavga ediyorlar çocuğumu huzurlu buyuutmem lazım. Off bir çıkar yol

Cnm asi icin kendini yıpratma inşallah sakin sakin gecer iyi düşün iyi olsun. Buğra aşıda çok ağladı sonra uuyuudu . Hemşire uyku saati mı dedi yok dedim ama hep olumlu düşünmeye çalıştım. Sen de öyle düşün. Eğilip gözlerine bakıp konuştum. Sünnetin de de elini tutup gözlerine bakıp konuşmuştum inan anloyorlar

Degisiyor. En son kucakta oyle oturuyordu sakin sakin. Ben agliyordum. O gulucuk atiyordu. Sonra yikadik. Emzirmeye calistim. Sonra baktim beni emzik yapmis. Kundaklayip bi sure emzigi agzinda tutmaya calistim uyudu.

Annen niye beddua etti anlamadim. Allah kolaylik versin. Yalniz hissetmek uzucu.

Allah yardımcın olsun canım geçecek inşallah herşey düzelecek

Cnm bırak emsin inan emmeyip bağırıp ağlaması memede çırpınma su çok daha kotu

Canim tek istegim dinlenmek. Yoksa ozel bi zaman istemiyorum. Cok uykusuzum.

Nem cihazı önerisi olan baktım karar veremedim hangisi iyi
Cnm nem cihazı hiç iyi değilmis bizim Dr önermedi. Odanın nemini takip et. Çok düşükse nemi bebekte hırıltı öksürük yapar. Nem düşükse kaynamış su koy odaya. Yada peteğe suluk tak. Nem yüksekse de zararlı odayı havalandir herrgun cnm

Amin cnm Allah kimseye muhtaç etmesin. Çok zordaydim yemek bile yiyemiyordum zamanım yoktu. Annemi çağırdım. Keşke cagiirmasaydim. Kocamla k.v. le ilgili beni arama ablamı da aranma anlatma diyo. Hoş ablama da anlatamıyorum dinlemedi geçen. İnsan ailesine anlatamicaksa kime anlatır. Aile neden vardır? Ve eşim seni eve bıraksın git dedim artık anneme. Beni çağırma bir daha diyo. Annemle aramız dogum öncesi böyle değildi. Amin cnm yavrunu ben bakayim. Allah kimseye muhtaç etmesin. Eşim bile geçen ay bakacak birileri olur dedi ya. Ben gizumden sakiniyorum yavrumu. 24saatim, ömrüm seni sevmeye yetmez diyorum. Uyanıkken keyfi olduğunda hep oynuyorum seviyorum onu işi gücü bırakıp. Çünkü onunla geçen her dk çok önemli bir daha yaşanmayacak. Tutunacak bir dalım oolsa bir anlayanim bir destekçim. Neyse Rabbimm beterinden korusun. Evlat istedim hep hayırlısı sagliklisu diye çok şükür rabbim lutfetti. Ama cevremdekilerle cok huzursuzum. Bir daha arayıp anlatmayacagim anneme ablama Buğra çok ağladığında yada eşimle annesiyle ilgili. Ve çağırmayacagim yardıma. Rabbiim yardım etsin. Mesafe koyacağım artik çok zoruma gidiyor

Canım benim...
Komşun falan yokmu güvenilir sevdiğin
Ona gidip gelsen kafan dağılır, muhabbet iyi gelir...
Burda bize anlatıyorsun ama yanında da birileri olsa keşke...
Birde sana şöyle birşey diyim canım
Etrafında sana olumsuz enerji veren birileri olmasındansa onları uzak tutman ruh sağlığın açısından daha iyi inan....
Yanlız malnız büyütürsün birsekilde bebeğini,
Yorulursun uykusuz kalırsın ama olsun en azından ektradan kimsenin sıkıntısınıda cekmemiş olursun
Benimde kaynanam var, annem var,
Haa çok şükür problemimiz yok ama ben yine tek bakıyorum bebeğime
Annem sagolsun geldi kaldı 1 ay sonra döndü evine...
Tek bakmak çok yorucu, bunaltıcı, uykusuzluk, işleri yapamama, vs...
Ama böyle kalmıyo büyüyolar canım
Büyüdükçede rahatlıcaksın,
İlk 1 sene biraz zorlu geciyo,
Ama geciyo...
Bebeğini yakınlarının desteğiyle büyütenler kadar şanslı değiliz ama
Başarıyosun tek başına da...
Bi kadına annelik vasfı verildimi, o kadın bebeğiyle ilgili herseyi başarır hiç korkma..

Günaydınlar hanımlar herkes iyidir umarım. Biz ikinci ay aşımızı olup geldik ilk aşamamız şükür sorunsuz geçti sadece iğne girip çıktığında ağladı oğlum sonra hemen sustu maşallah. Aşıdan çekinen arkadaşlar merak etmeyin bebişler hemen toparlıyor umarım ateşimiz de yükselmez sorunsuz geçiririz. Bu arada oğlum bu ay 2 kilo almış sizlerin kilo alımları nasıl? 6800 olmuşuz bu hızla gidersek taşıyamayacağım yakında sanırım.

Tam ağlaya ağlaya burayı okuyordum senin yazdıklarını gördüm ve sadece ben değilim demekki dedim. Ben hep okuyorum ama yazmıyordum seni görünce dayanamadım. Bende tam 3 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum arada bir kaybım var sonrasında ise üzüntüden bir sürü hastalığım allahıma çok dua ettim sonunda bir oğlum oldu ama iki aydır çekmediğim kalmadı. Sarılıktan hastanede yattık eşimle ailesi yüzünden kavga ettik düşün çocuğun fototerapi alması lazım biz hastanede birbirimize girdik bu arada sarılık değeri 20 o halde çocuğumu unuttum kavga ettik bıraktı gitti ailemi çağırdı gelin kızınıza bakın diye ağlamaktan sütüm kesildi oğlum şimdi mama alıyor. Aradaki diğer tüm sorunları atlıyorum 3 gündür inanılmaz derecede hastayım bulantı, kusma ishal ayakta zor duruyorum oğlumda huzursuz durmuyor illa ana kucağında sallanacak ev tipi değil ama bebek arabasının ana kucağı ve çok ağır oluyor belim kopuyor. Eşim sabah işe gidecek tuvalete girdim ama ölüyorum işe gidicem dedi bende bekle biraz dedim o halimle bırakıp gitti ama ben ayakta duramıyorum karnım kıvranıyor annemi aradım beni hastaneye götürün nolur diye birsürü laf söyledi çocuk gibi ne ağlıyormuşum filan bende tekrar aradım gelmeyin uyuycam dedim ama hazırlandım gelirler diye bekliyorum bir saat geçti yok dedim herhalde annem işe gidince babam tek gelecek iki saat geçti yok acaba kaza mı yaptılar dedim annemi aradım açmadı bile babamı aradım anneni bıraktım kahvaltı yapıyorum gelecem diyor. Ben orada bittim eşim elin oğlu acımaz hiç acımıyorda zaten ama insanın ana babası nasıl acımaz ya hadi beni geçtim torununa nasıl acımaz allahımın vardır bir bildiği sabırla bu günlerde geçecek ama asla unutulmayacak aslında yazacak daha neler var nelerde yeteri kadar uzun oldu zaten kusura bakmayın sende üzülme olan yine bize oluyor kimsenin umrunda değil anne, baba, eş hepsi boş...

Masallah canim.

Ben Mamadus kullaniyorum ve elim ayagim oldu.1 bucuk aydir kullaniyorum bebegim 2bucuk aylik canim.Cok sık cikan biriyim.Bir an pismanlik duymadim.Aksine esimle sukrediyoruz.Verdigimiz para az bile.Arabadan ucuz ama cok daha iyi bence :)))
Canım bende mamadus almayı düşünüyorum yorumlara baktım hep güzel yorumlar yazılmış tek tereddütüm bebeğim içinde durmazsa diye çünkü bebeğim çok sıkıntılı hem kolik hem alerjisi var hem asla memeyi almıyor mamada veremiyorum sürekli kucağımda hiç durmadan zıplıyoruz uykuya da zor geçiyor bekli kanguru biraz yükümü alır çok çaresizim. Nette baktım 189 tl diyor yenidoğan aparatı var yazıyor aparat dediği küçük yastık gibi bişey mi yoksa minder gibi biley mi canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…