2018 Ekim Anneleri

Uzuldum. Gecmis olsun ve Allah kolaylik versin. Insan nasil bebekli evladinin sesine kosmaz anlam veremiyorum. Keske yapabilecegimiz bir sey olsa.

Canim tek istegim dinlenmek. Yoksa ozel bi zaman istemiyorum. Cok uykusuzum.

Haklisin.Yorgunlukta biniyor ustuste.
Onunla hep uyunmuyorda.Bide uyuduktan sonra uyanmak daha agir oluyor insanada.
Sagip sut ayarlasan esin geldikten sonra 1 tur emme zamanina ayarlasan.Uyuyabilir misin? Fikir sadece.Mutlaka dusunmussundur ama.

Uzaklarmis gibi dusun.Dusunmeklede olmaz sonucta huzursuzluk ama en azindan kendi secimim dersin.Esinle iyi olsa keske aran hicbirsey yuk gelmez.Insallah onunla duzeltirsinizde bi nevze iyi olur.Hem cocugunuz icinde.
Cocuklarin 3 ebeveyni vardir denir.Biri annesi biri babasi biride anne babasinin iliskisi.
Her cocuga bakacak bulunur her cocuk yer icer uyur ama sevgi merhamet mutluluk bambaska.Esine birde dusunmesi icin boyle bi pencere ac.Olumlu yaklasip dusunmesini sagla.Oyle kolay olsaydi annenin hicbi yeri olmasaydi rasgele gidip marketten alirdik.Kendisi koskocaman adam atabiliyor mu anasinida el kadar bebege bakacak baskasi.Nasil kiziyorum anlatamam.Insallah gordugun son karanliklardir Bugra ile birlikte hersey hayal ettiginden bile iyi olur

Daha cok isinede yarayadabilir.Onda da kucaginda yapisik kaliyor sicakliginla,ve yurudukce belli sallantida kaliyor.Herkes yaziyor uyuyor diye bende takip cikinca uyuyor cidden.Tabii ki sevmeme ihtimalide vardir.Ama zaten deneme suresi var 14 gundu sanirim.Bol bol denersin olmazsa iade yaparsin.Bende aynen oyle tereddut ediyordum sonucta bosuna para vermek istemem.Geri iadeyi deneme surecini duyunca rahatlikla aldim ama cok memnun kaldim.

Bunun kucucuk bi aparati var sunger gibi.Ic kisminda cep gibi yeri var o aparata gore.Onun icine geciriyorsun onu.3 aydan sonra onsuz kullanacaksin.
Onun ustune oturmuyor zaten.Nasil diyeyim ayaklari icerde kaliyor kucukken ama o sungerde iyice asagiya inmemesini ayaklarinin yumusak bi yere dayanmasini sagliyor gibi dusun poposunada yumusak bi destek gibi ama zaten kanguru sardigi icin sana dogru yuklenme olmuyor o destege
Zaten her detayi kendin ayarliyorsun ustune gore.Ve yalnizda takiliyor kolaylikla

Benim çocuğum tamda böyle hıı diye kaliyo ve dediğin gibi korkmuş gibi birden açıyor gözlerini ben de korkuyorum o zaman sanki bi şey görmüş gibi o zaman hemen dua okuyorum ve elini tutarak konuşuyorum sessiz bi şekilde sakinleşiyor birinci yazdığın şeye biz de anlam veremiyoruz dr a sorucam hatta ek olarak aynı durum emerken de oluyor 1 _2 sn nefes almiyo

Biz aşıdan geldik
Kocaman bir ohhhh cektim cunku kendimi o kadar sıkmışım ki sanki beni bir guzel dövdüler gibi her yanim agriyor
Atesi falan beklemeden verdim calpolu
Biraz huysuz olacak o kadar
Cok agladi annemle esim tuttu zeynepi ben Allahim yardim et diye kendimi kasıyordum bi ara. Sonra kendime geldim hemen emzirdim sakinlesti
Normal degilim biliyorum burda yazip yazip milleti sıkıyorum farkindayim kendimi kontrol etmeyi ogrenecegim zamanla insaallah

Canim ilac konularinda doktoruna danismani oneririm.
Atesi belli dereceye geldiginde verilir ates vucudun o mikropla savasmasidir ve ilac bagisikligini dusurur.Yine de aklinda olsun.
Gereksiz ilac daha sonra daha fazla ilac gereksinimi demek
Bunu bilmiyordum canım aslında ben kendim bile doktora danışmadan ilaç kullanan biri değilken ateş olayından korktum verdim inşallah bişey olmaz şimdilik

Haklisin.Yorgunlukta biniyor ustuste.
Onunla hep uyunmuyorda.Bide uyuduktan sonra uyanmak daha agir oluyor insanada.
Sagip sut ayarlasan esin geldikten sonra 1 tur emme zamanina ayarlasan.Uyuyabilir misin? Fikir sadece.Mutlaka dusunmussundur ama.
Dolapta sagdigim sut oluyor. Esim aksam bir ogun biberonla veriyor ama onda da ben ya yemek yapiyorum ya banyo ya bir ev isi. Hep uyuycam diyorum uyuyamiyorum.

Bence hic birimiz normal degiliz. onun icin uzulme.

hadi gecmis olsun, birkaç gün bebeğe banyo yok buarada,benim dr da atesi beklemeden ver demisti, 6 saatte 1 verdik biz de.

Kaç olması lazım acaba nem ölçer alayım o zaman

Sayfanın terapisti burda mı acaba :)) plojovic imdat ! Ben aşıya götürmedim kızımı tereddütlerim var ilkine babası yaptıralım dedi diye götürdük şimdi babasıda sürekli konuşuyorum diye tamam yaptırmayalım dedi yani ben çocuğum yokkende bu aşıya anlam veremiyordum dışardan gelmesi ayrı olay benim için zamanıda süt tozu muhabbeti geçmiş bilirsin market reyonlarında bize zehir pazarlıyorlar aşıyla ne olur kim bilir dedim ..

Gece uykusu iyi. Gecen hafta 4 saat 5 saat deliksiz uyuyordu. Uyanip emip geri uyuyordu. Bu hafta burnu cok tikali. Huzursuz uyuyor. Biz kaldirip burnunu temizliyoruz. Mesajda dediklerini yapcam bu arada. Tek elimle yaziyom simdi.
Gece uyuyunca uyumuyormusun canim.bende gündüz hic uyuayamiyorum.gece ne uyuduysam o.
Yazdiklarimi tek tek dene canim.ins düzene girer bebisin.
Bi cilginlik yaptim. Kanguruyla otobuse bindim. Uyuyor.
Iyi yaomişsin canim.keşke bebimde olsaydi da disari kacsaydim.
Biliyormusun bugün bebeği pusete koydum.taksi cagirdim hastaneye gittim tek basima.vardim ki doktor yok.geri dolmuşla arkama baka baka döndüm.yağmurda yaģiyordu.
Pusetle bebek battaniye bi ağir oluyor ki.
Keske pusetle arabayi alacagima kangru alsaymisim.
Ee peki otobüsle nereye gittin?

Kızlar en iyi terapi yardima ihtiyacimiz olmadığını düsünmek.
Hatta eşimize isinde yardim edince çok iyi oluyor.kafam değisiyor.
Benim esim öğretmen.şu sıralar yazili haftasi.sinav kagitlarini okuyorum.okul islerinde yardim ediyorum ama nasil iyi geliyor.
Halbuki evde bisürü is var.hatta ne yapiyorum ben diyorum kendi kendime.
Ama boşveeerrrr şuan tek ihtiyacim olan sey.kafamı değistirmek...

Canim zorunlu asi
Yani kac gündür yaziyorum beni biliyorsun full panik bir insanim ama zorunlu olmasa da yaptirirdim
35 yasinda geçen sene zaturre gecirdim. Cok buyumeden atlattim ama teyzem her yil geçirir ve fenalasir
Bunlar tamamiyle korumak icin degil olursa hafif atlatmak için
Önümüzdeki ay rota aşısını da yaptircam Allah izin verirse inan aşı önemli
Turkiyede bircok toplumdan insan var bana hangi hastaligi getirir bilemeyeceğim icin kızımı korumaya aliyorum
Bence tereddut etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…