- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Bunu bilmiyordum canım aslında ben kendim bile doktora danışmadan ilaç kullanan biri değilken ateş olayından korktum verdim inşallah bişey olmaz şimdilik
Dolapta sagdigim sut oluyor. Esim aksam bir ogun biberonla veriyor ama onda da ben ya yemek yapiyorum ya banyo ya bir ev isi. Hep uyuycam diyorum uyuyamiyorum.
Bi cilginlik yaptim. Kanguruyla otobuse bindim. Uyuyor.
Sayfanın terapisti burda mı acaba :))plojovic imdat ! Ben aşıya götürmedim kızımı tereddütlerim var ilkine babası yaptıralım dedi diye götürdük şimdi babasıda sürekli konuşuyorum diye tamam yaptırmayalım dedi yani ben çocuğum yokkende bu aşıya anlam veremiyordum dışardan gelmesi ayrı olay benim için zamanıda süt tozu muhabbeti geçmiş bilirsin market reyonlarında bize zehir pazarlıyorlar aşıyla ne olur kim bilir dedim ..
Kızlar en iyi terapi yardima ihtiyacimiz olmadığını düsünmek.
Hatta eşimize isinde yardim edince çok iyi oluyor.kafam değisiyor.
Benim esim öğretmen.şu sıralar yazili haftasi.sinav kagitlarini okuyorum.okul islerinde yardim ediyorum ama nasil iyi geliyor.
Halbuki evde bisürü is var.hatta ne yapiyorum ben diyorum kendi kendime.
Ama boşveeerrrr şuan tek ihtiyacim olan sey.kafamı değistirmek...
Yazılanları okuyamadm belki konusu geçmiştir. Kızım 3 gündür kakasını yapmıyo idrar yapmasıda azaldı normal mi? Çok gazı oluyo bütün gün ıkınıyo zorla gaz çıkarıyoruz. Rezene içiriyorm biraz rahatlatıyo ama kakasını yapmıyo nasıl yaptırabilirim bi çözümü olan var mı? 52 günlük. her gün yapıyodu yavaş yavaş azaldı 3 gündür yapmıyo
Aynen. Eve tıkılıp kalmayalım. Ben karnını doyurup altını vs degistiriyorum.cikiyoruz arada. Bana da değişiklik oluyor.. sürekli evde olmak insanı daraltır..Bi cilginlik yaptim. Kanguruyla otobuse bindim. Uyuyor.
Kaynanam kızıma sürekli bişeyler tattırıyo canımı çok sıkıyo alışsın diyo her tadı bilsin onun yüzünden memeyi emmemeye başladı zorla emziriyorm korkuyorm bişey olacak diye aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? 3 aylık olsun yemek yediricem yumurta yediricem diyo delirticek beni
masaj yapıyorm sırtını karnını ovuyorm bacaklarını karnına çekip indiriyorm sırtına poposuna vuruyorm gazını çıkarıyo kakasını yapmıyoEvet canim eskisi gibi olmuyor bazen.
3 gun zorlamistir tabii.
Doktorlar 1 haftaya 10 gune kadar normal diyorlar ama hangi anne dayanir zor..
Banyo,sonrasi masaj,yuzustu yatirma vb denedin mi?
Aman ev işiyle uğraşamam..sadece 1-2 çeşit yemek günü kurtarıyor. Hazır manti alıp buzluğa stok yapıyorum arada. Haftada 1 gün manti günü. 1-2 gün balık. Arada kahvaltı arada menemen vs.. 15 günde 1 yardımcı geliyor. O yoksa da ev pisse pis pis oturuyoruz :)))Kızlar en iyi terapi yardima ihtiyacimiz olmadığını düsünmek.
Hatta eşimize isinde yardim edince çok iyi oluyor.kafam değisiyor.
Benim esim öğretmen.şu sıralar yazili haftasi.sinav kagitlarini okuyorum.okul islerinde yardim ediyorum ama nasil iyi geliyor.
Halbuki evde bisürü is var.hatta ne yapiyorum ben diyorum kendi kendime.
Ama boşveeerrrr şuan tek ihtiyacim olan sey.kafamı değistirmek...
Gece uyuyorum tabi ama mesela bebek 10da uyuyor ben is yapiyorum. 11de yatiyorum. 1de yine kalkiyoruz. 1 bucuga kadar tek meme emiyor uyuyor. Diger memeyi sagiyorum. Yine yatmam 2yi buluyor. Bebek 4te geri kalkiyor. Boluk porcuk uyuyunca dinlenemiyorum. Bi de gunduz uyumayinca hep ayakta gezince yoruluyorum.Gece uyuyunca uyumuyormusun canim.bende gündüz hic uyuayamiyorum.gece ne uyuduysam o.
Yazdiklarimi tek tek dene canim.ins düzene girer bebisin.
Iyi yaomişsin canim.keşke bebimde olsaydi da disari kacsaydim.
Biliyormusun bugün bebeği pusete koydum.taksi cagirdim hastaneye gittim tek basima.vardim ki doktor yok.geri dolmuşla arkama baka baka döndüm.yağmurda yaģiyordu.
Pusetle bebek battaniye bi ağir oluyor ki.
Keske pusetle arabayi alacagima kangru alsaymisim.
Ee peki otobüsle nereye gittin?
Nasil yani? Neler yediriorki? Asla izin vermeyin.. benim kayinvalidem de oğlum çok aglarken emzigini sekerli suya bandirmis.. ben asla vermiyorum dedim. Kizi geçen sene İsvicre'de dogum yapti. Yenidoğan doneminde orda hemsireler hergun eve gelip bebegi kontrol edip anneye yardimci oluyorlarmis. Cok cok az miktarda şekerli su verebilirsiniz demisler agladigi vakit. Ben anlam veremedim. Burdaki doktorlar asla derken orda nasil izin veriyorlar bilemiyorum.Kaynanam kızıma sürekli bişeyler tattırıyo canımı çok sıkıyo alışsın diyo her tadı bilsin onun yüzünden memeyi emmemeye başladı zorla emziriyorm korkuyorm bişey olacak diye aynı sıkıntıyı yaşayan var mı? 3 aylık olsun yemek yediricem yumurta yediricem diyo delirticek beni
Canim bize doktor caybkasigiyka zeytinyagi verin dedi.masaj yapıyorm sırtını karnını ovuyorm bacaklarını karnına çekip indiriyorm sırtına poposuna vuruyorm gazını çıkarıyo kakasını yapmıyo
Uyumasonda birsey yok, atesolcerle sürekli ateşi takip edin sadeceCok uyuyor normal mi
3 gün yapmadı geçen hafta. Doktor 5 güne kadar normal dediYazılanları okuyamadm belki konusu geçmiştir. Kızım 3 gündür kakasını yapmıyo idrar yapmasıda azaldı normal mi? Çok gazı oluyo bütün gün ıkınıyo zorla gaz çıkarıyoruz. Rezene içiriyorm biraz rahatlatıyo ama kakasını yapmıyo nasıl yaptırabilirim bi çözümü olan var mı? 52 günlük. her gün yapıyodu yavaş yavaş azaldı 3 gündür yapmıyo
Aynen canim.söylediklerine harfiyen katılıyorum.hayatimizi degistirmeye gerek yok.Evin isini yapsanda bitecek mi :)
Bence kafani dagitmak zaten onemli olan.
Ben 1 gun evdeysem diger gun cikiyorum.
1bucuk ay oldu kanguruyu kullandigim ki 2 cocukla cikiyorum ve toplu tasima ile ama diyorum ya cesaret etmedikce,denemedikce,deneyimlemedikce ne hayat kolaylasir ne de ogreniriz.
Insan kendi kendinin caresi otesi yok.
Cocuklari hayatlarimiza dahil etmeliyiz hayatimizi degistirmeye gerek yok.
3. Ayda düşünüyorumBiz de dun tam 2 aylik olduk. Karma aşilari yaptirdim. Ek olarak ben Rotavirus de yaptırdim. Sizler yaptirdiniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?