2018 Ekim Anneleri

Ben hiçbir şeye müsade etmiyorum bir de her akşam bendeler aynı binadayız malesef sevmeleri bile bir tuhaf yok en çok beni sevecek yok bize benziyor sizin taraftan hiçbişe almamış falan komikler gerçkten ayakta sallamak istiyrlar çarşafta sallamak istiyorlar çok hevesliyseniz yapın bi tane daha diyorum alıyorum çocuğumu bence sende müdahale et nasıl istiyorsan öyle bak büyüt evladını

Birde ben yeni anne baba olmuş insanların sürekli rahatsız edercesine ziyaret edilmelerini anlamıyorum bırakın keyfini çıkaralım mutluluğumuzu yaşayalım sonra gelin seviyor musunuz görüyor musunuz çocuk doğdu yapıştılar ya hayret yani hergün hergün el kadar bebek neyini sevceksin

Be guzel canim.sen duzenini oturtmussun.obemli olan da o zaten.stres yaomaya gerek yok.şu surecte bebeklerin bize bizimde arta kalan zamanda dinlenmeye ihtiyacimiz var.
Ben arada temizliyorum bi yerleri ama benim esim cok titiz.ya hicbiseyi beğenmiyor paşam.
Bu arada canim bebegim bu aralar doymuyor.iki göğsümü de emip bitiriyor hala aç.ve sanki göğsüm dolmuyor.mama verecem bende.sen günde kaç kere ve ne kadar veriyorsun.benim bebeğim 55 günlük.
Canim cok yanlis yapiyorsun.gece o uyuyunca sende yat uyu.hem gece o uyuyunca niye süt sagiyirsun ki.yat uyu.
Ben o yatınca hemen devriliyorum:)
Gün icinde de mutfakta bi işin varsa kucagindayken yapiver bikac seyi.
Bide bebegi tvinin karsisinda yatir.izlesin alışsin.
Sende o sirada yemek yersin is yaparsin.
Bebek hastaydi.hapsuruyordu.ce cok terliyordu.bebegi götürdum.doktor da olmayinca geri döndüm.
Arabamiz yok.esim de sen tek git dedi.taksiyle gittim.dolmusla döndüm.
İnanirmisin ben nasil gidip geldigime inanamiyorum.
Sanki ışınlandım.sanki Rabbim yardim etti.yükümü hafifletti.çok kolay oldu.
Çok şükür rabbime...

Anlamıyor canm dr kontrolünde vericem diyorm dr ne bilirmiş eskilerden iyi mi bilecekmiş deyip duruyo psikolojimi iyice bozuyo eşim yukarı çıkarıyo ben olmayınca ağzına bişeyler veriyo sürekli peşinde koşamıyormbana iş buyurup yine yapacağını yapıyor

İzin vermiyorum da bildiğini yapıyo. Bizim de almanya da tanıdığımız var demişler doğar doğmaz meyveayyu veriliyo bizim burda diye bizimkide bana akıl veiyo

Aynen.cocugun bi turlü uyku ve yeme duzeni olmuyor.aninteoki veriyorlar.cocuk korkuyor.
Anne babanin da dinlenmeye ihtiyaci oluyor.gidin de yatsinlar bi zahmet.

Ah yaramı deştin. Bizimde altlı üstlü biri Beşikte uçururcasına sallar biri kucağında zıplatır biri oturturur biri ağzına bişeyler verir deliricem artk

Benim daha gelmiyolar surat astm bi kaç kere ama eşim her akşam çıkarmak istiyor yukarı onu durduramıyorm

Ah yaramı deştin. Bizimde altlı üstlü biri Beşikte uçururcasına sallar biri kucağında zıplatır biri oturturur biri ağzına bişeyler verir deliricem artk
Aklima nenem geldi:)
Babamla halam annemi hastanede birakip ablami alip eve gitmisler.nenemde evde biberona inek sütünü doldurup içirmis çocuğa.
Bir bebeğe nasıl davaranacaģıni annesine sormadan kafasina eseni yapan insanlarla dolu etrafimiz...

Duzenlerini oturtmus cogu arkadas. Valla çok imrendim. Benimki asla benden ayrılmıyor. Surekli emmek istiyor. Emmedigi vakitlerde sadece agliyor. Gunduz toplasaniz 1 saat bazen 2 saat anca uyuyor. Gogsumde ya da kucagimda uyuyor. Uyudugu vakit yatagina yatirayim diyorum arkami donmemle gozunu aciyor. Tuvalete bile zor gidiyorum. Allah'tan annem yanimda da diger işleri hallediyor.. yok mu benim gibi olan :)

Benim daha gelmiyolar surat astm bi kaç kere ama eşim her akşam çıkarmak istiyor yukarı onu durduramıyorm
Ya ben yüzlerine söyledim hergün hergün bende yoruluyorum ya uyurken gelip beni uyandırıyorsunuz ya tam çocuk dalıyor geliyorsunuz uyuyor diyincede ses yapıp kaldırıyorsunuz uyuyan çocuğu beşiğinden alıyorsunuz yeter yani bak bunaldım diye yine anlamıyorlar :)) inada yapıyor bunlar

Valla benimkide çok düzensiz hergün ayrı bir huy çıkartıyr bugün mesela şuan bile kucağımda :) dün akşama kadar uyudu bi gece 4 saat uyuyor bir gece saat başı kalkıyor bende yorgunluk ve uykusuzluktan yıkılacam bi yere bakalım :)

Ekran bebekler/cocuklar icin zararli canim aklinda olsun.Yere yatirip oyun halisi gb ustten oyuncakli bisy koysan onunlada oyalanir.

Eskiden Allahtan bu kadar hastaliklar alerjiler yokmus yoksa vayy haline cocuklarin.Ne diyeyim sen duzgunce oturup konus ya da al hepsini doktora onlarin yaninda sor zararlarini anlatsin.Illa cocugun basina bisy gelince mi anlayacaklar ahhlayip vahhlayip Allah korusun.
Bide bu demir emilimi mevzusu dogru.Yani onlara soyle derken bahane olarak demedim canim.Ilerde bide kansizlik cekince zamaninda yemeklere baslatmadin derler :)))

Cnm sana birsey soracağım benim bebeğim 55 günlük ocean kan damlası kullanıyorum ağız içine bir puf sıkıyorum. Doktorum ilk zamanlar böyle kullan dedi. Ama şimdi sağlık ocağında gittim hemşire 4 puf sıkabilirsin dedi kafam karıştı doktora da gidemedim. Sen nasıl kullanıyorsun?

Bunu herkes mi kullanıyor anlayamadım ben bir şey kullanmıyorumda

Ayy mide kanaması geçirticekler allah korusun bende korkuyorum benimde başıma böyle bişey gelecek diye

Bunu herkes mi kullanıyor anlayamadım ben bir şey kullanmıyorumda
Cnm bende anlamadım bazı doktorlar doğumdan itibaren kan ilacı kullanın diyor bazıları 4. Ayda tavsiye ediyor. Benim doktorum doğumdan itibaren kullan dedi. Ama sende kullanırsan sakın sağlık ocağının verdiğini kullanma onlar BHA içeriyor yane kanserojen madde var

Sana acırlar mı hiç bebek huysuzlanıyo sonra biz uğraşıyoruz umurlarında mı benimkide çocuğu kucağına alma alışmasın diyodu bana her fırsatta kucağında vurucam yüzüne susuyorm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…