2018 Ekim Anneleri

Canim tek meme emince otekisi kalinca cok doluyor. Mastit olurum diye korkuyorum. Hem de buzluga koyuyorum. 2. donem calismaya basliycam ya stok olsun. Bazen sagmiyorum. Uyandigimda her yere akmis oluyor.
Dogdugundan beri televizyonlu odadayiz canim.
Disari cikmak iyi geliyor gercekten. Sana da iyi gelmis demek ki anlamamissin yolu.
Gecmis olsun bebege. Kis cocuklari sanssiz oldular malesef. Ben de biz yorganla yatiyoruz diye bebegi de cok sariyordum. Sabahlari bakiyorum terlemis oluyor biraz.
Bu havalarda nasil giydirelim sasirdik.

Bizim doktor daha baslatmadi canim.
D3 kullaniyoruz sadece.
Ama bence icerikle alakalidir ben olsam doktor nasil dediyse oyle devam ederdim saglikocagindaki ebenin yerine.

Aa ben.
Hatta benim annem de yok yanimda.
Gecen klozete bebekle oturdum.

Bizim doktor daha baslatmadi canim.
D3 kullaniyoruz sadece.
Ama bence icerikle alakalidir ben olsam doktor nasil dediyse oyle devam ederdim saglikocagindaki ebenin yerine.
Pardon cnm bizim de D3 yazıyor üstünde sanki sende bunu kullandın gibi hatırlıyorum bir puf mu sıkıyorsun? Resmini yolladım

Eklentiler

• _20181205_184726.webp
    25,5 KB · Görüntüleme: 26
Pardon cnm bizim de D3 yazıyor üstünde sanki sende bunu kullandın gibi hatırlıyorum bir puf mu sıkıyorsun? Resmini yolladım

Canim Ocean ben kendim kullaniyorum.Doktorum yazmisti.Mesela 400IU senin bebisinki,benim 1000 IU 1 puf gunde.

Kiziminki Purdevita 500IU.Gunde 5 damla dedi doktor.3 veriyorum :)

Ulasabiliyorsan oyle sor istersen.
Bunlar depolarinaa destek ekler.

Ben de kullanmiyorum. Doktor bir yastan sonra mi ne demisti. Tam hatirlamiyorum.
Cnm 1 yaş çok geç... En geç 4. Ayda başlanması gerekiyor . Kan değerlerinin normal olsa bile başlanması gerekiyor amaç 2 yaştan önce kansızlığı önlemek. 2 yaştan önce başlanan kansızlık bebekte fiziksel ve Zihinsel gelişim geriliğine yol açabilir

Tesekkur ederim cnm bende bebeğine kullanıyorsun sandım. Üzerini okudum bir puf 3 damlaya eş değer diyor. Bebeklerde bir puf yeterli diyor bende öyle devam edecegim .

Tesekkur ederim cnm bende bebeğine kullanıyorsun sandım. Üzerini okudum bir puf 3 damlaya eş değer diyor. Bebeklerde bir puf yeterli diyor bende öyle devam edecegim .
Icinde damlalik var mesela ondan 3 damlatiyorum.1 puf dedigin damlalik var onun aldigi kadarimi?
Hepsi farkli herslde

Icinde damlalik var mesela ondan 3 damlatiyorum.1 puf dedigin damlalik var onun aldigi kadarimi?
Hepsi farkli herslde
En farklıda benimki galiba :) 5 ml çek ver dedi günde bir kere bazı günler onuda unutuyorum kızımla yapışık gezdiğimiz için çok sorun olur mu acaba hatırlatma yapayım telime bari

Hepsi farkli herslde
Cnm bende damlalık yok nasıl anlatayım sprey gibi sıkıyorsun bir puf 3 damlaya eş değer diyor. 3 damlada 400 IU D3 vitamini içerir diyor.

[/QUOTE
Hayır yani uyuyan çocuğu kucaklarına alınca ne anlıyorlarsa bide bana psikoloğa görün çok agresifsin diyorlar önce delirt sonra agresifsin de
Ayy duygularıma tercüman oldun valla hafifledim senle konuşunca :) B Bir mucize

En farklıda benimki galiba :) 5 ml çek ver dedi günde bir kere bazı günler onuda unutuyorum kızımla yapışık gezdiğimiz için çok sorun olur mu acaba hatırlatma yapayım telime bari

Sorun olmaz diye biliyorum.Bende unutuyordum zaman zaman.Alarm iyi olur bide gozonunde birakiyorum buara :)

Cnm bende damlalık yok nasıl anlatayım sprey gibi sıkıyorsun bir puf 3 damlaya eş değer diyor. 3 damlada 400 IU D3 vitamini içerir diyor.

Tamam o zaman dogruymus kuzum :))))
Teyit edeyim dedim bende sizinki ile.

Tabiki canım annelik yönünden çok şükür kendimi güçlü hissediyorum. Hiç uyumasam hiç oturamasam aç da kalsam. Huzursuz edici herşeyi herkesi evet uzak tutmaya çalışıyorum. Telefonda bile anlatamicam arayıp anlatma dedi zaten agliyo diye. Komşum hiç yok cnm büyük sitede oturuyorum. Allah yardımcımiz olsun hepimizin. Tabiki destekcim olsa iyi olurdu. Herkese de böyle şeyler anlatılmaz ki hele annene ablana bile anlatamiyosan! Sizlerle rahatlığını çok şükür yazmak bile iyi geliyor. Oğluma huzurlu bir ortam sağlarım inşallah.

Canım ilaç gibi geldin:) iyiki varsınız. Keşke toplanıp gorusebilsek. Evet kendi annesi bana neler yapıyor hicbisey demiiyo tavır bile koymuyor. Rabbim evladimdan ayırmasın. Yan odaya bile gitsem ozluyorum yavrumu. Buğra'mın günde iki üç kez bu ara neşeli saatleri var eşim evde olduğunda birlikte sevelim diye söylüyorum Allah'a şükür çok seviyo Buğra yi. İnsallah cnm amin Rabbim kabul etsin dualarını. Kimseye muhtaç etmesin. Annemler memlekete taşınıyor bu ay. Eşimin işyeri de taşınıyor İstanbul'da ama uzağa. K.v lerden uzağa tasiniriz insallah biz de. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Eşime çok sans verdim bunca yıl bakalım bundan sonra iyi olur inşallah herşey. Hep ailesi yüzünden tadimiz yok onlarla az gorusursek iyiyiz ama. İnsanın sevdiklerinin canını acıtmasi ne kötü. Bu dünyada en çok annemle eşimi severdim. İkisinin adını duysam gozlerim dolardı nasıl severdim nasıl titrerdim üzerlerine.

Dogrudur. Doktora ayda bir gidiyoruz zaten. Zamani gelince soyler. Bir yasla ilgili bir sey demisti. Karistirmisimdir.

Maşallah cnm doktor ne dedi bu duruma. Allah esirgesin. Ne kadar emiyo, mamma veriyomusun cnm. Sorunlara yabancilara ayını büyük şöyle nazar degmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…