2018 Ekim Anneleri

Canım bu kadar küçük bir bebeğin tv karşısında yatırılması çok sakıncalı sonuçta tvde akan şeylerin hızı bebeğin göz hareketlerinden çok çok hızlı dikkat eksikşiği ve hiperaktivite gibi birçok şeye de sebep olabiliyor uzmanlar 3 yaşa kadar önermiyorlar nerdeyse. 2-3 ay civarında rengarenk görüntüler ilgilerini çok çekse de yatardan çok zararı var

Hepsi sınav cnm Allah büyük kimseye muhtaç etmesin, vicdan merhamet versin. Sen de arama bir daha bişey isteme ben öyle yapıcam inşallah tabi. Annemiz babamız hal hatır sorariz ama mesafe koyucam. K.v. ile koydum mesafemi resmiyim şimdi. Eslerle de düzelir inşallah cnm. Benim de bir sürü rahatsizliklarim var ama allAl sağlık versin bakalım yavrularimiza. Dün Buğra bütün gün ağladı bağırdı memede hiç ememedi yavrum kalbim sızladi o da üzüldüğümü anlıyor Olan yavrulara oluyor. Benim de 8yildan sonra 3kayip sonrası oldu çok şükür

Son düzenleme:
plojovic de asi öncesi verilmesin demişti bizim Dr da uyardı bizi. Ateş olmadan verilmezmis. Neyse bişey olmasın da. Önlem almış oldun cnm
Valla çocuk profesörü bize dedi ki. "Birazdan asi olacak, asi olsun. Eve gidince şuruba başlayın ve 6 saatte 1 verin" 1.5 gün boyunca 6 saatte 1 verdik..

Benim Buğra'm da öyle cnm sen neler yemiyorsun. Ne şikayetleri oluyor. Ya ben annemin laflarinA dayanamayıp dana eti yedim iki aya yakın yemiyodum. Ölsen de herkes kurtulur dedi sofrada. Anlamiyo alerjiden. İnsallah bugraya bisey olmaz. Ayrı odada oturuyorum bugün yine git dedim öyle söyleyince çünkü cevap versem günah annemdir.

Cnm ben de kangru araştırıyorum bugrA arabada, dışarda yada kendi arabasında durmuyor. Geçen AVM de hep kucagimdaydi. 2.5aylik olduk çok şükür. 3. ayindan sonra kullaniliyorsa yenidoğan aparatını hiç almayayim di mi. Bir de solomombaby var bu ikisi arasında karar vereceğim .Mamadusun cesiti var mı sen hangisini kullanıyorsun. Evde uyiturken mı takıyorsun cnm

Maşallah cnm doktor ne dedi bu duruma. Allah esirgesin. Ne kadar emiyo, mamma veriyomusun cnm. Sorunlara yabancilara ayını büyük şöyle nazar degmesin
Yok canım sadece anne sütü alıyor aslında oğlum nasıl ne zaman isterse veriyorum bazsn sık sık bazen de 3-3.5 saatte bir emiyor. Çocuk gelişimciyle görüştük sorun yok aynen devam anne sütü obezitesiolmuyor mamadaki gibi ve o kiloyu daha çabuk veriyor çocuklar dedi doğruluğu nedir bilmiyorum.boyumuzkilomuz önden gidiyor büyük söylesem ayını inanırlar

Sakin izin verme canım. Su bile 6aydan sonra. Sadece memeyi ver

Ekran bebekler/cocuklar icin zararli canim aklinda olsun.Yere yatirip oyun halisi gb ustten oyuncakli bisy koysan onunlada oyalanir.
Bilmiyordum canim.
Evde oyun halisi yada yada bi oyuncak yok.ben cekyata yaturiyordum.baktim ona bakinca susuyor.ellemiyordum.
Ayy mide kanaması geçirticekler allah korusun bende korkuyorum benimde başıma böyle bişey gelecek diye
Sakin ol canim.gözün üstlerinde olsun.

O zaman sağman iyi olur canim.ama benimki o kadar cok degil.akmaz hiç.
Sizde tv li odada mi yatiyorsunuz.bizim doğalgaz isi yüzunden oturma odasinda kalkiyoruz.
Bizim burasi cok soguk ve gidecek.yer yok.istanbuk ankara yada il merkezinde oksaydim gezerdim sürekli.
Bizimki bu ara heo islenmemis ve firlatarak kusuyor.iyice hasta oldu

Aa ben.
Hatta benim annem de yok yanimda.
Gecen klozete bebekle oturdum.
Bende ilk zamanlar klozete bebekle oturdum.susmuyirdu hic.
Bilmiyordum canim.hersey de zararli puffff

Allah kolaylik versin.çok sukur annem yanımda.. Sizin bebginiz de yatirinca uyanan bir bebek mi?simdi 2 dkligina anneme verdim oyle cevap yaziyorum :))
Evet canim. Bugun koltukta gogsumde uyudu bir bucuk saat. Kalkinca uyandi. Kanguruyla gezdim geldim. Ne guzel uyumustu. Eve gelince yatirdim yine uyandi. Ben de su an yatarak emzirerek yaziyorum.

Canım TV ve benzeri şeyler 2yasindan önce çok zararlı uzak tutmak lazim, beyin gelişimi acisindan. Ben hamileligimde bıraktım. Teli bile Buğra bin yanında uçak modunda kullanıyorum.

Biz televizyonlu odada yatmiyoruz da sabahtan aksama kadar salondayiz. Kucakta bebekle baska sey de yapilmiyor.

Benimkisi ortalama 5dk ve tek meme emiyor cnm sizde nasıl?

Kızlar bir sorum olacak kanguru kullananlar çocuk agirlastiginda taşımak zor olmaz mi? Bel ağrısı falan yapar mi yani?

Canım TV ve benzeri şeyler 2yasindan önce çok zararlı uzak tutmak lazim, beyin gelişimi acisindan. Ben hamileligimde bıraktım. Teli bile Buğra bin yanında uçak modunda kullanıyorum.
Bu kadar kısıtlama da bunaltir insanı canim.
Valla ben tv izlemeyi seviyorum.çocuk da izleyince susunca ellemedim hic.ama bundan sonra baska yone yatiririm.zaten cok izletmedim.gunde yarim saatten 3 4 kere.o da 1 haftadir

Evet canim. Bugun koltukta gogsumde uyudu bir bucuk saat. Kalkinca uyandi. Kanguruyla gezdim geldim. Ne guzel uyumustu. Eve gelince yatirdim yine uyandi. Ben de su an yatarak emzirerek yaziyorum.
Ayni ben. Memede uyuyor uyaniyor emiyor tekrr uyuyor :) Kanguruda hicbir sikintimiz yok. Aksama kadar uyur o derece. :)

Kizlar bir sorum olacak. 2 saatte bir enzirme duzenini uygulamak istiyorum ben. Simdiye kadar pek uygulayamadim. Cunku sürekli meme istiyor. Doktorum buna izin verme seni keyif icin kullaniyor. Senin de dinlenmeye ihtiyacin var goguslerinde süt birikmez dedi. Gercekten oyle. Goguslerim sadece gece uyaninca ve sabah dolu oluyor. Gun içerisinde hep yumuşak gunde 1 bazen 2 kere mama veriyorum. Benim gibi olanlar kac cc hazirliyorsunuz mamalari? Ben 60 veriyordum 70'e çıkardim. Cok mu sizce?

Kızlar bir sorum olacak kanguru kullananlar çocuk agirlastiginda taşımak zor olmaz mi? Bel ağrısı falan yapar mi yani?
Canım ergonomik olan kangurular ağrı yapmıyor ağırlığı vücuda dengeli paylaştırdığı için o yüzden onlar 20 kg a kadar çocukları taşıyabiliyor diye biliyorum en azından benimki öyleydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…