Tek meme ve ne kadar emmek isterse bazen 5 dk bazen 20 dkyı buluyor uyuklayarak ara vererek. Ben süre olaylarına çok takılmıyorum bebek ne kadar istediğini ne zaman istediğini ve karnının doyup doymadığını bilsin diye bazen fazla emiyor çıkarıyor onu zaten. Kızımda da öyle yapmıştım katı gıdaya başladığımızda da devamında da çok şükür sıkıntı yaşamadıkBenimkisi ortalama 5dk ve tek meme emiyor cnm sizde nasıl?
canim gogsun dolmasi gerekmiyor aslinda.duzgun beslenip bol su icince sıkıntı olmaz.cunku bebek emdikce hissedersin sut geliyor hafif bi sızı oluyor.burda yazmisti arkadaslar bebek emdikce memelere burda ac bi bebek var daha cok sut uret mesaji gidiyor.yani uzun saatler emzirmeden durmak belki kisa vadede o memeyi doldurur.ama zamanla e zaten emen yok benim bu kadar sut uretmeme gerek yok diycek memeler.Kizlar bir sorum olacak. 2 saatte bir enzirme duzenini uygulamak istiyorum ben. Simdiye kadar pek uygulayamadim. Cunku sürekli meme istiyor. Doktorum buna izin verme seni keyif icin kullaniyor. Senin de dinlenmeye ihtiyacin var goguslerinde süt birikmez dedi. Gercekten oyle. Goguslerim sadece gece uyaninca ve sabah dolu oluyor. Gun içerisinde hep yumuşakgunde 1 bazen 2 kere mama veriyorum. Benim gibi olanlar kac cc hazirliyorsunuz mamalari? Ben 60 veriyordum 70'e çıkardim. Cok mu sizce?
Canim bebegin gazli bebekse ve hep uyaniksa 2 saatte bir emzirme duzeni oluşturamazsin.çok zor olur ćünkü.Kizlar bir sorum olacak. 2 saatte bir enzirme duzenini uygulamak istiyorum ben. Simdiye kadar pek uygulayamadim. Cunku sürekli meme istiyor. Doktorum buna izin verme seni keyif icin kullaniyor. Senin de dinlenmeye ihtiyacin var goguslerinde süt birikmez dedi. Gercekten oyle. Goguslerim sadece gece uyaninca ve sabah dolu oluyor. Gun içerisinde hep yumuşakgunde 1 bazen 2 kere mama veriyorum. Benim gibi olanlar kac cc hazirliyorsunuz mamalari? Ben 60 veriyordum 70'e çıkardim. Cok mu sizce?
Tmm haklisiniz ama 2.5 saat emzirdigimi biliyorum. Bugun yarim saat araliklarla emzirdim sabahtan beri. Ve sadece 1 saat uyudu. Saat 8 gibi aksam yemegi yerken 2 gogsumden de emzirdim. Ve anliyorum sut gelmiyor. Cocukta kivrana kivrana emiyor zaten. Evet cocuk emdikce sut geliyor ama ben dinlenemedikten sonra geldigini hiç sanmiyorum. O yuzden gunde 2 kere mama veriyorum. En azından 2 saat dinlensin istouorim goguslerim..canim gogsun dolmasi gerekmiyor aslinda.duzgun beslenip bol su icince sıkıntı olmaz.cunku bebek emdikce hissedersin sut geliyor hafif bi sızı oluyor.burda yazmisti arkadaslar bebek emdikce memelere burda ac bi bebek var daha cok sut uret mesaji gidiyor.yani uzun saatler emzirmeden durmak belki kisa vadede o memeyi doldurur.ama zamanla e zaten emen yok benim bu kadar sut uretmeme gerek yok diycek memeler.
Maşallah canim bebegine.Allah nazarlardan korusunTek meme ve ne kadar emmek isterse bazen 5 dk bazen 20 dkyı buluyor uyuklayarak ara vererek. Ben süre olaylarına çok takılmıyorum bebek ne kadar istediğini ne zaman istediğini ve karnının doyup doymadığını bilsin diye bazen fazla emiyor çıkarıyor onu zaten. Kızımda da öyle yapmıştım katı gıdaya başladığımızda da devamında da çok şükür sıkıntı yaşamadık
Canim bebegin gazli bebekse ve hep uyaniksa 2 saatte bir emzirme duzeni oluşturamazsin.çok zor olur ćünkü.
Gazindan dolayi sürekli emmek ister
Vermeyince ağlar.3 4ay idare edeceksin artik.
Mama konusunu bilmiyorum.bende sebin gibiyim.
Bazen 30 bazen 60 bazen 80 iciyor.heralde benden emdigi süt belirliyor.[/QUOTaz sorunumuz yok.
Yok aslında maşallahimiz var gaz konusunda. Problem yaşamadik hic. Ama neden böyle bilmiyorum. Sutum yetmiyor mu diyorum ama kilo alimi da iyi. Belki doktorum dedigi gibi beni emzik gibi keyif icin kullaniyor olabilir.2 aydir yapisik ikiz gibiyiz.Canim bebegin gazli bebekse ve hep uyaniksa 2 saatte bir emzirme duzeni oluşturamazsin.çok zor olur ćünkü.
Gazindan dolayi sürekli emmek ister
Vermeyince ağlar.3 4ay idare edeceksin artik.
Mama konusunu bilmiyorum.bende sebin gibiyim.
Bazen 30 bazen 60 bazen 80 iciyor.heralde benden emdigi süt belirliyor.
Bu teori heralde benim bebek icin geceeli degil.süt az olup da yavaslayinca tepiniyor.gòğsümü tutuo tutup birakiyor.canim gogsun dolmasi gerekmiyor aslinda.duzgun beslenip bol su icince sıkıntı olmaz.cunku bebek emdikce hissedersin sut geliyor hafif bi sızı oluyor.burda yazmisti arkadaslar bebek emdikce memelere burda ac bi bebek var daha cok sut uret mesaji gidiyor.yani uzun saatler emzirmeden durmak belki kisa vadede o memeyi doldurur.ama zamanla e zaten emen yok benim bu kadar sut uretmeme gerek yok diycek memeler.
ben anne sutu ve mamayla besliyorum.. 30 ml ile başlıyorum, baktım doymuyor, artırıyorum..Kizlar bir sorum olacak. 2 saatte bir enzirme duzenini uygulamak istiyorum ben. Simdiye kadar pek uygulayamadim. Cunku sürekli meme istiyor. Doktorum buna izin verme seni keyif icin kullaniyor. Senin de dinlenmeye ihtiyacin var goguslerinde süt birikmez dedi. Gercekten oyle. Goguslerim sadece gece uyaninca ve sabah dolu oluyor. Gun içerisinde hep yumuşakgunde 1 bazen 2 kere mama veriyorum. Benim gibi olanlar kac cc hazirliyorsunuz mamalari? Ben 60 veriyordum 70'e çıkardim. Cok mu sizce?
Yok aslında maşallahimiz var gaz konusunda. Problem yaşamadik hic. Ama neden böyle bilmiyorum. Sutum yetmiyor mu diyorum ama kilo alimi da iyi. Belki doktorum dedigi gibi beni emzik gibi keyif icin kullaniyor olabilir.2 aydir yapisik ikiz gibiyiz.
Ben bu sorunu ayakta sallama yoluyla uyutmaya başlayarak çözdüm daha doğrusu annem alıştırdı ve memeyi şimdi sadece aç oldupunda istiyorYok aslında maşallahimiz var gaz konusunda. Problem yaşamadik hic. Ama neden böyle bilmiyorum. Sutum yetmiyor mu diyorum ama kilo alimi da iyi. Belki doktorum dedigi gibi beni emzik gibi keyif icin kullaniyor olabilir.2 aydir yapisik ikiz gibiyiz.
Ben de ayni durumdaydım.Memede uyuya uyuya kokumuza alışmış oluyorlar galiba.Ayakta sallamak ve bir de gaz damlası kullanmak çok rahatlattı beni.Artık çok şükür uyuyor uykusu gazdan dolayı bölünmüyor ayrıca artık sürekli emme halinde olmadığı için de sütüm erkenden tükenmiyor aksine birikiyor.Kakasını yapamadığımda da Ağlar bunun için de Egzerslz yaptırıyorum işe yarıyo.Böykece ben de düzen oluşturmuş oldum Allah kolaylık versinDuzenlerini oturtmus cogu arkadas. Valla çok imrendim. Benimki asla benden ayrılmıyor. Surekli emmek istiyor. Emmedigi vakitlerde sadece agliyor. Gunduz toplasaniz 1 saat bazen 2 saat anca uyuyor. Gogsumde ya da kucagimda uyuyor. Uyudugu vakit yatagina yatirayim diyorum arkami donmemle gozunu aciyor. Tuvalete bile zor gidiyorum. Allah'tan annem yanimda da diger işleri hallediyor.. yok mu benim gibi olan :)
Amin canım hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun rabbim. Emzirdiğim göğsüm emdikten sonra yumuşuyor sonra bir şekilde doluyor tekrar emzirene kadar tabi her zaman dolu doly olmuyor. Paşanın keyfi nasıl isterse bazen uyuyor bazen de uyanık kalıyor geceleri özellikle çok sıkıntılıyız neredeyse bir aydır gece 3 ten önce uyumuyor sürekli ağlamıyor da ama uyanık kalıyor gündüz de bazen uyuyor birkaç saatlik periyotlarla bazen de geçiştiriyor çok değişkenlik gösteriyor. Bir kızım daha var bu uykusuzlukla çok zor oluyor takatim kalmadı artıkMaşallah canim bebegine.Allah nazarlardan korusun
Benim sormak istediģim sütün nasil.ćok mu?akiyor mu normalde disarı.
Bide sürekli emziriyorsun ya nasil süt birikiyor.yumusak mi oluyor yoksa.
Benim göğsümde süt bitiyor.akla karayi seciyorum mama vermemek icin.
Bide bebegin emdikten sonra uyuyormu?
Amin.. ayakta sallamayi ben de deneyecegim. İnşallah ise yarar.Ben de ayni durumdaydım.Memede uyuya uyuya kokumuza alışmış oluyorlar galiba.Ayakta sallamak ve bir de gaz damlası kullanmak çok rahatlattı beni.Artık çok şükür uyuyor uykusu gazdan dolayı bölünmüyor ayrıca artık sürekli emme halinde olmadığı için de sütüm erkenden tükenmiyor aksine birikiyor.Kakasını yapamadığımda da Ağlar bunun için de Egzerslz yaptırıyorum işe yarıyo.Böykece ben de düzen oluşturmuş oldum Allah kolaylık versin
Canım ilaç gibi geldin:) iyiki varsınız. Keşke toplanıp gorusebilsek. Evet kendi annesi bana neler yapıyor hicbisey demiiyo tavır bile koymuyor. Rabbim evladimdan ayırmasın. Yan odaya bile gitsem ozluyorum yavrumu. Buğra'mın günde iki üç kez bu ara neşeli saatleri var eşim evde olduğunda birlikte sevelim diye söylüyorum Allah'a şükür çok seviyo Buğra yi. İnsallah cnm amin Rabbim kabul etsin dualarını. Kimseye muhtaç etmesin. Annemler memlekete taşınıyor bu ay. Eşimin işyeri de taşınıyor İstanbul'da ama uzağa. K.v lerden uzağa tasiniriz insallah biz de. Herşeyin hayırlısı olsun hakkımızda. Eşime çok sans verdim bunca yıl bakalım bundan sonra iyi olur inşallah herşey. Hep ailesi yüzünden tadimiz yok onlarla az gorusursek iyiyiz ama. İnsanın sevdiklerinin canını acıtmasi ne kötü. Bu dünyada en çok annemle eşimi severdim. İkisinin adını duysam gozlerim dolardı nasıl severdim nasıl titrerdim üzerlerine.
Biz de dun asi olduk. Ayni tarihlerdr dogum yaptik sanirim. Ve evet D vitaminini aksatma lutfen. Kemik gelisimi icin cok cok onemli ben ilk10 gunlukten beri surekli kullaniyorum.plojovic ve diğer arkadaşlar
Dün sağlık Ocağına götürdüm bebeğimi,hem de yeni aldığımız bebek arabasıyla,hem de tek başıma..korku dolu bir yolculuk oldu caddelerden karşıya geçerken fln,neyse..bir kola iki bacağa toplan üç aşı olduk.Hemşire bebeğe D vitamini veriyor musun dedi arada unutuyorum ne yakan Söyleyeyim dedim unutma dedi baş Çevresi 37 ile doğmuştu şimdi 40 olmuş.Bak D vitaminini aksattın başı büyük olmuş dedi aksatma.Bana Aldı bir korku,D vitamini buna sebep olacak kadar Mühim mi dedim cvp gelmedi,sizce alakası var mi ya baş büyüklüğüyle ?
Valla çocuk profesörü bize dedi ki. "Birazdan asi olacak, asi olsun. Eve gidince şuruba başlayın ve 6 saatte 1 verin" 1.5 gün boyunca 6 saatte 1 verdik..
1 Ekim bizim doğum tarihi hafta sonuna denk geldi ondan Biksç gün geç çağrıldık sanırım..artık dikkat ediyorumBiz de dun asi olduk. Ayni tarihlerdr dogum yaptik sanirim. Ve evet D vitaminini aksatma lutfen. Kemik gelisimi icin cok cok onemli ben ilk10 gunlukten beri surekli kullaniyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?