Çok şükür canım maşallah sütun yaramış. Boyu kaç oldu minigin:)Tek meme ve ne kadar emmek isterse bazen 5 dk bazen 20 dkyı buluyor uyuklayarak ara vererek. Ben süre olaylarına çok takılmıyorum bebek ne kadar istediğini ne zaman istediğini ve karnının doyup doymadığını bilsin diye bazen fazla emiyor çıkarıyor onu zaten. Kızımda da öyle yapmıştım katı gıdaya başladığımızda da devamında da çok şükür sıkıntı yaşamadık
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. Hava çok soğuk AVM de işimiz olunca arada gidiyoruz. Eşim çok cikmiyo oraya da zorla gidiyoruz. Evlere gidelim diyo. Evdeyiz hep hasta olmasın diye. Kışın nerelere gidiyorsunuz? Bir de bebek bezini soracaktım. Ben bir aydır 3numara Prima kullanıyorum. Minies i denemek istiyorum aslında sen baastan beri onu mu kullandın, dokusu nasıl memnun musun canım?Mamadusta aparat her pakette icinde oluyor.Desen seciyorsun sadece bende gri beyaz modeli var.
Avmde cok goruyorum hem arabayi ittirip hem bebegi tasiyor anneler.Oluyor malum cocuk kucak isteyince.
Deneme suresi var 14 gundu galiba zaten olmazsa iade edersin.
Ben disarda kullaniyorum.Cok cikiyorum.Malum buyugumde var ikisiyle kolaylik oluyor zaten o sebeple araba tasimamak icin aldim.Hem sogukta icimde sicacik kaliyor usumediginide biliyorum.
Bel kismini icime takiyorum montumu giyiyorum sonra kizimi koyup kollarimi geciriyorum bnm onum usumuyor zaten beden bedene duruyoruz diye.Onun sirti zaten usumuyor.Yanlardanda montumla kapatiyorum :) Sirt cantamda sirtimda oluyor.
Kisin avm olayini bi hastaliklardan sebep sevmiyorum birde iceri girince montlari cikartip elde tasima zorlugunu :)))))
Eki Görüntüle 2212575
Bendeki bu.
Teşekkürler cnm. Annemin zoruyla dana eti yedim ben de içim elvermeyerek. Bı sıkıntı olmadı çok şükür. İki aya yakın yemiyordum. illa tek tek dene diyo. Kaç ay devam edeceksin diyete Dr bişey dedi mi? Ben de çocuk Dr u araştırıyorum Anadolu yakasında tavsiye alsam burdan?Doktor bana sadece süt ve süt ürünleri dedi fakat sadece onları kesmek kızımı rahatlatmadı malesef.. Bütün kuruyemişler sıkıntı yaratıyor mesela.. Yumurtayı kesmiştim fakat bugün deneme yaptım sıkıntı yaratmadı. Dana eti kesinlikle yiyemiyorum çünkü en az süt ve süt ürünleri kadar etkiliyor.. Balık denemedim hiç. Bal yemiyorum. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Henüz daha kesfedemedigim yiyecekler de var..
Evet. Lansinoh kullaniyorum. 40 dakika emzirip ustune yarim saat sagmak cok sıkıcıydi. Hele evde erkek varsa odadan cikamiyordum.61 gunluk. 40 dk degikde 15-15 30 dk emziriyorum. Sonra sagiyorum,sagdigimi hep buzluga attim ben. Hele bugun hiç sagim yapamadim surekli emdigi icin.sagsamda birsey cikmazdi herhalde.. Her emzirmeden sonra sağmakta buyuk sıkıntı.. elektrikli pompa mi kullaniyorsun?
Sağolasın cnm bize de yakın orası. Sünnetini tavsiye üzerine orda yaptirdikkÜmran Tıp Merkezi Dr. Emel Can.
Senin kanguru hangi markanın cnmCanım ergonomik olan kangurular ağrı yapmıyor ağırlığı vücuda dengeli paylaştırdığı için o yüzden onlar 20 kg a kadar çocukları taşıyabiliyor diye biliyorum en azından benimki öyleydi
Zannetmiyorum canım benimkinin de başı 40 civarı. Ve düzenli Dr dayız. Hicbisey söylemedi Dr.plojovic ve diğer arkadaşlar
Dün sağlık Ocağına götürdüm bebeğimi,hem de yeni aldığımız bebek arabasıyla,hem de tek başıma..korku dolu bir yolculuk oldu caddelerden karşıya geçerken fln,neyse..bir kola iki bacağa toplan üç aşı olduk.Hemşire bebeğe D vitamini veriyor musun dedi arada unutuyorum ne yakan Söyleyeyim dedim unutma dedi baş Çevresi 37 ile doğmuştu şimdi 40 olmuş.Bak D vitaminini aksattın başı büyük olmuş dedi aksatma.Bana Aldı bir korku,D vitamini buna sebep olacak kadar Mühim mi dedim cvp gelmedi,sizce alakası var mi ya baş büyüklüğüyle ?
Annem çok denedi ben hiç istemiyordum sallanmasını. Nitekim ise yaramadi çok denedi annem ısrarla. Benim yöntemlerle uyuyoAmin.. ayakta sallamayi ben de deneyecegim. İnşallah ise yarar.
Keçi peyniri yiyormusun cnmDoktor bana sadece süt ve süt ürünleri dedi fakat sadece onları kesmek kızımı rahatlatmadı malesef.. Bütün kuruyemişler sıkıntı yaratıyor mesela.. Yumurtayı kesmiştim fakat bugün deneme yaptım sıkıntı yaratmadı. Dana eti kesinlikle yiyemiyorum çünkü en az süt ve süt ürünleri kadar etkiliyor.. Balık denemedim hiç. Bal yemiyorum. Şimdilik aklıma gelen bunlar. Henüz daha kesfedemedigim yiyecekler de var..
Canım tum bunlara ek olarak bulgur, sarımsak, domates, boza, turşu, kış sebzeleri , meyve, tahin, simit, cikolata, kakao, salata çiğ oldugundan bunlar da yasak bende. Ve salçayı çok az kullanıyorum. Sadece zeytinyağı. Sebze ıspanak, kereviz ve patates ve kuzu eti tukettim hep. Dondurucudan fasulye, bamya, bezelye yiyorum. Kahvaltıda zeytin, reçel arada yumurta tüketiyorum en zoru kahvaltı oldu benim için ve dışarda hiç yemek alternatifi yok eve gelip evde yiyirumYazdigin hiçbirşeyi tuketmeme rağmen hala devam ediyor malesef.
60 cm canım:)Çok şükür canım maşallah sütun yaramış. Boyu kaç oldu minigin:)
Maşallah cnm sağlıkla büyüsün yavrun..60 cm canım:)
Momfortbaby canım benimki kızımda almıştım solomombaby ile hemen hemen aynıSenin kanguru hangi markanın cnm
Oğlumda ne yazık ki daha kullanmaya başlayamadım yenidoğan aparatımız yok 4-5 aylık olmasını bekliyorum kızımda uzunca bir süre kullanmıştım. Bence pek farkları yok canım birini seçip alabilirsin. Kızımda da çok tereddütle almıştım çünkü kalçada açıklık vardı ergonomik olanlarda M şeklindeki oturuş önemliymiş bunlar da o şekli sağladığı için kullanmıştım sıkıntı yaşamadık. Erkek bebeklerde de sıkıntı yaratmadığı söyleniyordu doğrudur umarımmamfortbaby e bakıyorum bende onerirmisin erkeklerde testis gelisimini olumsuz etkilemez yaziyordu o dikkatimi cekti. Solomon mamadus a da baktim ayni gibi de duruyolar seçemedim bi türlü ergonun nesi o fiyata değiyor onuda anlamadim
Teşekkür ederim, ne güzel gülmeye falan başlamıştı, çok üzüldüm. İnşallah dediğiniz gibidir, geçer...5. Haftada buyume atagi yasiyor da olabilir.
Hoşbulduk gülüm ❤ takip ediyorum burayı ama kızım geç gelince Kasım annesi oldum iyi mi :) inşallah dediğin gibi ataktır, gelir geçer.. tam iletişim kurmaya başladık, çocuk birden değişti.. ne yapsam kâr etmedi.. ağlamaktan telef oldu.. saat 19:30'da bir başladı, gece 01:00 hâlâ uyanıktı.. inşallah çabuk atlatır...Atak zamani olabilir mi canim?
Bakalim yarin nasil olacak?
Hosgeldin buarada :)
Aminnn. Allah analigimizi da hakkiyla yapmayi nasip etsin ins.2 bucuk aylik oldu bebeğimmm :) dolu dolu bebeğimm diye seviyorum :) cok bebeksin ya diyorum :))))
Oyle hizla gececek ki hersey kizlar tadini cikarin.
Ilk olunca cok sudan cikmis balik gibi olabiliyor insan ama bu tamamen sorumlulugundan cunku hayatta baska boyle bir sorumluluk yok.
Kucugune baktikca buyugununde bu zamanlarinin fotosuna videosuna bakiyorumda aynilar :)
Allah isteyen bekleyen herkese tattirsin insallah.Can onlar,canimizdan bi parca,simsicak,karsiliksiz,minicikk,en guzel emanetlerimiz❤
Allah hasta olan cocuklara/bebeklerede sifa versin insallah tez vakitte.
Canım bebeğinde alerji var sanırım sivilce ler mi var yüzünde benimkinde var da ?Yazdigin hiçbirşeyi tuketmeme rağmen hala devam ediyor malesef.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?