2018 Ekim Anneleri

Çok şükür canım maşallah sütun yaramış. Boyu kaç oldu minigin:)

Çok güzelmiş canım güle güle kullan. Hava çok soğuk AVM de işimiz olunca arada gidiyoruz. Eşim çok cikmiyo oraya da zorla gidiyoruz. Evlere gidelim diyo. Evdeyiz hep hasta olmasın diye. Kışın nerelere gidiyorsunuz? Bir de bebek bezini soracaktım. Ben bir aydır 3numara Prima kullanıyorum. Minies i denemek istiyorum aslında sen baastan beri onu mu kullandın, dokusu nasıl memnun musun canım?

Teşekkürler cnm. Annemin zoruyla dana eti yedim ben de içim elvermeyerek. Bı sıkıntı olmadı çok şükür. İki aya yakın yemiyordum. illa tek tek dene diyo. Kaç ay devam edeceksin diyete Dr bişey dedi mi? Ben de çocuk Dr u araştırıyorum Anadolu yakasında tavsiye alsam burdan?

Evet. Lansinoh kullaniyorum. 40 dakika emzirip ustune yarim saat sagmak cok sıkıcıydi. Hele evde erkek varsa odadan cikamiyordum.

Zannetmiyorum canım benimkinin de başı 40 civarı. Ve düzenli Dr dayız. Hicbisey söylemedi Dr.

Keçi peyniri yiyormusun cnm

Yazdigin hiçbirşeyi tuketmeme rağmen hala devam ediyor malesef.
Canım tum bunlara ek olarak bulgur, sarımsak, domates, boza, turşu, kış sebzeleri , meyve, tahin, simit, cikolata, kakao, salata çiğ oldugundan bunlar da yasak bende. Ve salçayı çok az kullanıyorum. Sadece zeytinyağı. Sebze ıspanak, kereviz ve patates ve kuzu eti tukettim hep. Dondurucudan fasulye, bamya, bezelye yiyorum. Kahvaltıda zeytin, reçel arada yumurta tüketiyorum en zoru kahvaltı oldu benim için ve dışarda hiç yemek alternatifi yok eve gelip evde yiyirum

mamfortbaby e bakıyorum bende onerirmisin erkeklerde testis gelisimini olumsuz etkilemez yaziyordu o dikkatimi cekti. Solomon mamadus a da baktim ayni gibi de duruyolar seçemedim bi türlü ergonun nesi o fiyata değiyor onuda anlamadim
Oğlumda ne yazık ki daha kullanmaya başlayamadım yenidoğan aparatımız yok 4-5 aylık olmasını bekliyorum kızımda uzunca bir süre kullanmıştım. Bence pek farkları yok canım birini seçip alabilirsin. Kızımda da çok tereddütle almıştım çünkü kalçada açıklık vardı ergonomik olanlarda M şeklindeki oturuş önemliymiş bunlar da o şekli sağladığı için kullanmıştım sıkıntı yaşamadık. Erkek bebeklerde de sıkıntı yaratmadığı söyleniyordu doğrudur umarım

Atak zamani olabilir mi canim?
Bakalim yarin nasil olacak?
Hosgeldin buarada :)
Hoşbulduk gülüm ❤ takip ediyorum burayı ama kızım geç gelince Kasım annesi oldum iyi mi :) inşallah dediğin gibi ataktır, gelir geçer.. tam iletişim kurmaya başladık, çocuk birden değişti.. ne yapsam kâr etmedi.. ağlamaktan telef oldu.. saat 19:30'da bir başladı, gece 01:00 hâlâ uyanıktı.. inşallah çabuk atlatır...

Aminnn. Allah analigimizi da hakkiyla yapmayi nasip etsin ins.

Bende artik buyuklerimizin yanina geldim. Kucuge karismadilar da 1.5 yasindaki kizimda fazla zorluyolar:) neyseki kvgilde 2 gun daha kalip ailemin yanina gecicem. Valla basi agrisi sinir strest ayyy. Sizde eskidi bu konular valla yzun sure cekenlere Allahm sabir versin

pessinus S Semabuse teşekkürler arkadaşlar sevindim içim rahatladı plojovic aile hekimim de donanımlı değil gibi sorularıma düzgün cvp veremiyor örneğin bir aydır Bebeğin yüzünde sivilceler var sebebi alerji mi dedim" bu bebek sarışın bunun kendisi Alerjik zaten " dedi.ne alakaysa ve Sarışın da değil ayrıca.Değiştireyim gitsin ikisini birden
Bu arada hametan verdi kullanıyorum azaldı gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…