ne kadar süt geliyor 15+15 dk emzirdikten sonra?61 gunluk. 40 dk degikde 15-15 30 dk emziriyorum. Sonra sagiyorum,sagdigimi hep buzluga attim ben. Hele bugun hiç sagim yapamadim surekli emdigi icin.sagsamda birsey cikmazdi herhalde.. Her emzirmeden sonra sağmakta buyuk sıkıntı.. elektrikli pompa mi kullaniyorsun?
Allah kolaylık versin gazını atamadığımdan memeyi itiyor olabilir mi ya da burnu tıkalıysa ?Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyorum ara ara çok üzülüyorum İnan bende kayınvalide ve görümce konusunda o kadar sıkıntılıyım ki hergün ağlıyorum ve eşimle aramız iyice bozuldu en önemlisi bebeğim çok rahatsız huzursuz ve acı çekiyor ne yapacağımı şaşırdım bebeğim kolik poposında çatlak var yüzünde kulak arkasında döküntü var ve uzamış sarılığı devam ediyor birsürü kan aldılar cilt alerji testi yaptılar bir aydır süt ürünleri diyeti yapıyorum ama hiç değişiklik yok alerjisi yüksek değil dedi doktor aptamil progomin mama verdi bebeğim içmedi kustu sonra normal mamayı dene alerjisi geçmiştir dedi humana mama verdim çocuğum mahvoldu 5 gün kaka yapamadı uyumadı acı çekti bebeğim 58 günlük ve şimdi sadece anne sütü veriyorum sağarak çünkü bebeğim 1 aydır memeyi istemiyor emmiyor kafasını geriye atıyor çığlık çığlığa ağlıyor elleriyle memeyi ittiriyor yay gibi geriliyor artık sütüm de azaldı iki memeden 40-50 geliyor işin kötüsü bebeğim artık biberonu da ittiriyor ağlıyor psikolojim çok bozuk bebeğim acı çekiyor ve ben çok çaresizim
Canım benim gececek hepsi.Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyorum ara ara çok üzülüyorum İnan bende kayınvalide ve görümce konusunda o kadar sıkıntılıyım ki hergün ağlıyorum ve eşimle aramız iyice bozuldu en önemlisi bebeğim çok rahatsız huzursuz ve acı çekiyor ne yapacağımı şaşırdım bebeğim kolik poposında çatlak var yüzünde kulak arkasında döküntü var ve uzamış sarılığı devam ediyor birsürü kan aldılar cilt alerji testi yaptılar bir aydır süt ürünleri diyeti yapıyorum ama hiç değişiklik yok alerjisi yüksek değil dedi doktor aptamil progomin mama verdi bebeğim içmedi kustu sonra normal mamayı dene alerjisi geçmiştir dedi humana mama verdim çocuğum mahvoldu 5 gün kaka yapamadı uyumadı acı çekti bebeğim 58 günlük ve şimdi sadece anne sütü veriyorum sağarak çünkü bebeğim 1 aydır memeyi istemiyor emmiyor kafasını geriye atıyor çığlık çığlığa ağlıyor elleriyle memeyi ittiriyor yay gibi geriliyor artık sütüm de azaldı iki memeden 40-50 geliyor işin kötüsü bebeğim artık biberonu da ittiriyor ağlıyor psikolojim çok bozuk bebeğim acı çekiyor ve ben çok çaresizim
Tamam canim.bugün kendini yırttı resmen.ama yine de izletmedim tv yi.simdi uyuyor diye actim izliyorum.Yok kendini kasma o kadar stres olursun :)
Ama alistikca daha cok bakacaktir.Aklinda olsunda iste yine evinizi sen bilirsin.
Canim bebekler ara sira böyle yapiyor.sizinki yine 1 gece sürmüs.bizimki 3 gece resmen degisti.Ayy maalesef sabah 5 e kadar uyanıktık dün aşı olduğumuzdan mı genel uykusuzluk durumundan mı bilemedim sonra bu saate kadar uyumuşumAllhım bugün misafirim gelecek bir de ne yapacaksam bu zombi halimle
20 ya da 30 ml anca.. ama degisiyor bazen iki gogus sonrasi ikisinin toplami 40ml oluyor..bir sabah sag gogsumu hic emzirmeden sagdim. O gogsumden daha az sut geliyor cunku bi bakmak istedim. 50 ml geldi..ne kadar süt geliyor 15+15 dk emzirdikten sonra?
Teşekkürler cnm. Annemin zoruyla dana eti yedim ben de içim elvermeyerek. Bı sıkıntı olmadı çok şükür. İki aya yakın yemiyordum. illa tek tek dene diyo. Kaç ay devam edeceksin diyete Dr bişey dedi mi? Ben de çocuk Dr u araştırıyorum Anadolu yakasında tavsiye alsam burdan?
Canım gelenler arkadaşlarımız aslında benden bir şey beklemiyorlar ve her gelmelerinde yiyecek bir şeyler hazırlayıp geliyorlar ama benim içim rahat etmiyor yarına da misafirim var o yüzden ikisini çıkaracak kadar bir şeyler yapmayo düşünüyorumCanim bebekler ara sira böyle yapiyor.sizinki yine 1 gece sürmüs.bizimki 3 gece resmen degisti.
Yatagina koydugum zaman uyuyan bebek gitti.saatlerce ağlayan bi bebek geldi.
9 gibi emzirmeye basladim.uyutmak icin.ancak 10 buluyor yatmasi.ama gece 1 oldu.ben daha ne derdi var bulamadim.emziriyorum.koyuyorum.agliyor.altini aciyorum.bisey yok.gazi yok.
Üsümüyor.hasta da degil.burnunu temizledim.üstünu degistirdim.gezdirdim.yatirdim.yine uyumuyor.en sonunda esim ilgilendi.yaturdi.yine uyandi agladi.
Ben aldim.gezdirdim.uyuttum.yine uyandi agladi.
Sonra yine emzirme uyut yatir.
Neyse uyudu.1 saat sonra bu sefer çığlık atark uyandi.emzirdim sakinlestirdim yatirdim.
Dün gecede her saat uyandi.sabaha kadar 4 kere kalktı.zatrn gec yatti.sabah da uyandi.ağla ağla helak oldu.yeni uyuttum.sürekli de uyaniyor.
Bizde 57 günlüğüz.8.haftanin atagini yasiyoruz.
Allah saģlık sıhhat versin de atak gecici bisey.
Misafirin gelmesi de cok kötü canim ya.iki cocukla cok zor.keske gelen bisey yapma lütfen diyip sana yük olmasa.
Kendisi bi kek bi poaca yapsa..
Bu arada keşke bir gece olsa son bir aydır bu durumdayız hiç gücüm kalmıyor geceleri sabahları da kalkamıyorum öyle olunca tuhaf bir hayatımız olduCanim bebekler ara sira böyle yapiyor.sizinki yine 1 gece sürmüs.bizimki 3 gece resmen degisti.
Yatagina koydugum zaman uyuyan bebek gitti.saatlerce ağlayan bi bebek geldi.
9 gibi emzirmeye basladim.uyutmak icin.ancak 10 buluyor yatmasi.ama gece 1 oldu.ben daha ne derdi var bulamadim.emziriyorum.koyuyorum.agliyor.altini aciyorum.bisey yok.gazi yok.
Üsümüyor.hasta da degil.burnunu temizledim.üstünu degistirdim.gezdirdim.yatirdim.yine uyumuyor.en sonunda esim ilgilendi.yaturdi.yine uyandi agladi.
Ben aldim.gezdirdim.uyuttum.yine uyandi agladi.
Sonra yine emzirme uyut yatir.
Neyse uyudu.1 saat sonra bu sefer çığlık atark uyandi.emzirdim sakinlestirdim yatirdim.
Dün gecede her saat uyandi.sabaha kadar 4 kere kalktı.zatrn gec yatti.sabah da uyandi.ağla ağla helak oldu.yeni uyuttum.sürekli de uyaniyor.
Bizde 57 günlüğüz.8.haftanin atagini yasiyoruz.
Allah saģlık sıhhat versin de atak gecici bisey.
Misafirin gelmesi de cok kötü canim ya.iki cocukla cok zor.keske gelen bisey yapma lütfen diyip sana yük olmasa.
Kendisi bi kek bi poaca yapsa..
Bizde de tuttu. Ay bazilari cok uzuuun
Bende uygulamasi var ama tahminiye göre mi dogru cikiyor gercek doğum tarihine mi
Tamam canim.bugün kendini yırttı resmen.ama yine de izletmedim tv yi.simdi uyuyor diye actim izliyorum.
Canım gelenler arkadaşlarımız aslında benden bir şey beklemiyorlar ve her gelmelerinde yiyecek bir şeyler hazırlayıp geliyorlar ama benim içim rahat etmiyor yarına da misafirim var o yüzden ikisini çıkaracak kadar bir şeyler yapmayo düşünüyorum
Verdiği tepkiler burun tikanikligindan olabilir. Dr bize öyle demiştiCanım benim öncelikle çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyorum ara ara çok üzülüyorum İnan bende kayınvalide ve görümce konusunda o kadar sıkıntılıyım ki hergün ağlıyorum ve eşimle aramız iyice bozuldu en önemlisi bebeğim çok rahatsız huzursuz ve acı çekiyor ne yapacağımı şaşırdım bebeğim kolik poposında çatlak var yüzünde kulak arkasında döküntü var ve uzamış sarılığı devam ediyor birsürü kan aldılar cilt alerji testi yaptılar bir aydır süt ürünleri diyeti yapıyorum ama hiç değişiklik yok alerjisi yüksek değil dedi doktor aptamil progomin mama verdi bebeğim içmedi kustu sonra normal mamayı dene alerjisi geçmiştir dedi humana mama verdim çocuğum mahvoldu 5 gün kaka yapamadı uyumadı acı çekti bebeğim 58 günlük ve şimdi sadece anne sütü veriyorum sağarak çünkü bebeğim 1 aydır memeyi istemiyor emmiyor kafasını geriye atıyor çığlık çığlığa ağlıyor elleriyle memeyi ittiriyor yay gibi geriliyor artık sütüm de azaldı iki memeden 40-50 geliyor işin kötüsü bebeğim artık biberonu da ittiriyor ağlıyor psikolojim çok bozuk bebeğim acı çekiyor ve ben çok çaresizim
Kolay tarifse isterim. Kurabiye tarifiCanim ben kurabiye yapiyorum hep oluyor kapta.Kahve yanina.Kolay bi tarif.El degmiyor bide :) yogur yogut ugrasmiyorsun.Bayaa cikiyor.
Istersen veririm.
3-2-1 pogaca var o da oldukca basit.
Ya da tuzlu kekler kolayima gelir bnm.Yaninada salata kurtarir.
Fikir olsun diye yazdim eminim seninde basit gelen tariflerin vardir :)
Zamanla bunlari konusuruz artik :)))))(
Kolay tarifse isterim. Kurabiye tarifi
Benim bebegim de tek göğüs emdikten sonra diğerini almıyor. En fazla 10 dk emziriyorum.. sonra doyup bırakıyor. Sonraki emzirmeye diğer göğüsü veriyorum..20 ya da 30 ml anca.. ama degisiyor bazen iki gogus sonrasi ikisinin toplami 40ml oluyor..bir sabah sag gogsumu hic emzirmeden sagdim. O gogsumden daha az sut geliyor cunku bi bakmak istedim. 50 ml geldi..
Bazi anneler tek gogus emzirmesi yapiyormus.. 30 dk sadece tek gogsu verip, sonraki enzirmede diger gogsu veriyirmus. Daha verimli diyorlar. Sizde durum ne?
ben tam düzeni oluşturamadim ne yazık ki. sünnet olduğunda daha sık emmek istedi o zamandan beri 15+15 dk yi uyguluyorum ama zaman aradığınız değişiyor. saat başıda olabiliyor 3 saatte birde. sağıp buzluğa atmam lazım ancak nedense sağsam çocuğu aç bırakıyormuşum gibi hissediyorum. bu gidişle ise başladığımda aç kalacak :/20 ya da 30 ml anca.. ama degisiyor bazen iki gogus sonrasi ikisinin toplami 40ml oluyor..bir sabah sag gogsumu hic emzirmeden sagdim. O gogsumden daha az sut geliyor cunku bi bakmak istedim. 50 ml geldi..
Bazi anneler tek gogus emzirmesi yapiyormus.. 30 dk sadece tek gogsu verip, sonraki enzirmede diger gogsu veriyirmus. Daha verimli diyorlar. Sizde durum ne?
Canım gazını hem alttan hem üsten çıkarıyorum ama sürekli gazı oluyor ıkınıyor ayaklarını çekiyor burnunu da açıyorum ama hep böyleAllah kolaylık versin gazını atamadığımdan memeyi itiyor olabilir mi ya da burnu tıkalıysa ?
Sağolasın canım okudum .. yeni bi sıkıntım var kızımın emme isteği iyice arttı 2 gündür elini arıyor bugün bulabildi :) emme istediğini bastıramadığından uyuyamıyor yüzünü gözünü yoluyor mecbur az önce eldiven giydirdim emzik almıyor yine meme veriyorum mecbur bu seferde tuvalet problemi oluyor sürekli ıkınıyor :) şaştım kaldım ya bu çocuk emzik neden almıyor ki :)) yeni bi tane aldım onuda atıyorB Bir mucize Canim bi yazi var okursan.
https://teyit.org/yanlis-bilgi-mikrobu-hastaliklari-nasil-yayiyor/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?