2018 Ekim Anneleri

Her türlü laf edecek ona eminim :)

kizlar sunu anladim buyuklerimiz cok cocuk buyutmus olsalar da her zaman dogru seyler soylemiyorlar.bi de her donemin bebeklerin ihtiyaci degisiyo.en iyisi doktor hemsire saglikcilari dinlemek.yok uc cocuk buyuttum bes cocuk buyuttum demelerine bakmamak lazim.tabi ki bazi tecrubeleri ise yariyor ama bu beslenme uyku ilac vb. konularda uzmanlari dinlemek lazim.

Bence en iyi yöntem annelik hissiyatı.
Zaten hayatta bu değil mi.herkesin görüsünü dinlemek ama sonuca kendimiz karar vermek.
Hicbir fikre karsi cikmadan tamamen ezmeden hareket etmek gerek.

Allah dayanma gücü versin canim.ins oğlunda uyur güzelce.
Geçici bunlar hep.Allah sağlıkla sıhhatle atlatmayı nasip etsin...

Yok canim, neden yanlış anlayım. Zaten prof.un başka önerileri de pek aklıma yatmadı. Yeni dr arayişindayiz zaten.

Kısıtlamadan kastım kendim icin canim.ben tv izlerken o da kafasini cevirip bakiyor.emzirirkende bakmaya calisuyor.bende gündüz hep tv izlerim.cok severim.kafsmi dagitiyorum.
Sindi 2 sene izleyemicek miyim

Once prima kullaniyordum.
Instagramdaki bi hesaptan sonra degistirdim.
Gormussundur muhendisinoglu,iceriklerini inceliyor.
Minies 3 kullaniyorum suan memnunum.

Isim olunca cikiyorum gecen gun analik parasini almaya gittim mesela :) Ordan kuzenime bebisini sevmeye gectim.
Avmden o aksam kaban alacaktik sonrada oraya gectik esim isten cikinca.
Ondan once kizimin bale icin alinacaklari vardi onlara bakmaya ciktim.
Bebis icin davet eden oluyor oralarada gidiyorum.
Toplu tasima cok kullaniyorum.
Hava biraz daha guzelken degerlendirmek icin gezmeye cikiyorduk.Bisiklet surmeye cikti esim kizim bende kanguruyla ciktim mesela.Anneme geciyoruz.Kayinvalideme geciyoruz.Daha bicok kez ciktim.
1bucuk aydir oldukca cok kullandim kullaniyorum.

Allah dayanma gücü versin canim.ins oğlunda uyur güzelce.
Geçici bunlar hep.Allah sağlıkla sıhhatle atlatmayı nasip etsin...
Ayy maalesef sabah 5 e kadar uyanıktık dün aşı olduğumuzdan mı genel uykusuzluk durumundan mı bilemedim sonra bu saate kadar uyumuşumAllhım bugün misafirim gelecek bir de ne yapacaksam bu zombi halimle

Kısıtlamadan kastım kendim icin canim.ben tv izlerken o da kafasini cevirip bakiyor.emzirirkende bakmaya calisuyor.bende gündüz hep tv izlerim.cok severim.kafsmi dagitiyorum.
Yok canım kendini çok da kasma ama bebek uyanıkken başka yöne çevirebilirsin ya da uyanıkken kapatabilirsin. Şu dönemlerde artık farkındalıkları arttığından etrafı ve tvyi izlemek isteyeceklerdir ama inan bebişin gözlerinin yorulduğuna değmez zihni de yorulacak. Biraz sabır sonra zaten alışkanlığı olmayan çocuk tv izlemek istemiyor

Insallah canim.Tutuyor bazi zamanlari :)
Bende şu tablo tam tutuyor.Ilk kizimda da tutardi.

Benim buyugu sarisin.Daha hassaslar diye demistir ama onu soyleme tarzida degisikmis :)
Bende aile hekimimden memnun degilim fakat ebemiz iyi.O yuzden degistirmedim ama cocuklarla ilgili bi konuda kendi doktorlarina gidiyorum.
Yapmiyorsan yika yuzunu bebisinin kaynatip ilinan suyla sonra kurut canim.Suda iyi gelir.Kremde iyi geldiyse devam et.Öpen varsa ondanda olabilir.

Yok kendini kasma o kadar stres olursun :)
Ama alistikca daha cok bakacaktir.Aklinda olsunda iste yine evinizi sen bilirsin.

Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyorum ara ara çok üzülüyorum İnan bende kayınvalide ve görümce konusunda o kadar sıkıntılıyım ki hergün ağlıyorum ve eşimle aramız iyice bozuldu en önemlisi bebeğim çok rahatsız huzursuz ve acı çekiyor ne yapacağımı şaşırdım bebeğim kolik poposında çatlak var yüzünde kulak arkasında döküntü var ve uzamış sarılığı devam ediyor birsürü kan aldılar cilt alerji testi yaptılar bir aydır süt ürünleri diyeti yapıyorum ama hiç değişiklik yok alerjisi yüksek değil dedi doktor aptamil progomin mama verdi bebeğim içmedi kustu sonra normal mamayı dene alerjisi geçmiştir dedi humana mama verdim çocuğum mahvoldu 5 gün kaka yapamadı uyumadı acı çekti bebeğim 58 günlük ve şimdi sadece anne sütü veriyorum sağarak çünkü bebeğim 1 aydır memeyi istemiyor emmiyor kafasını geriye atıyor çığlık çığlığa ağlıyor elleriyle memeyi ittiriyor yay gibi geriliyor artık sütüm de azaldı iki memeden 40-50 geliyor işin kötüsü bebeğim artık biberonu da ittiriyor ağlıyor psikolojim çok bozuk bebeğim acı çekiyor ve ben çok çaresizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…