- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Eskiden Allahtan bu kadar hastaliklar alerjiler yokmus yoksa vayy haline cocuklarin.Ne diyeyim sen duzgunce oturup konus ya da al hepsini doktora onlarin yaninda sor zararlarini anlatsin.Illa cocugun basina bisy gelince mi anlayacaklar ahhlayip vahhlayip Allah korusun.
Bide bu demir emilimi mevzusu dogru.Yani onlara soyle derken bahane olarak demedim canim.Ilerde bide kansizlik cekince zamaninda yemeklere baslatmadin derler :)))
Vermesemde dinlemiyorlar canım malesefSakin izin verme canım. Su bile 6aydan sonra. Sadece memeyi ver
Seninki de mi memeye Bağımlı canımAnnem çok denedi ben hiç istemiyordum sallanmasını. Nitekim ise yaramadi çok denedi annem ısrarla. Benim yöntemlerle uyuyo
Bence en iyi yöntem annelik hissiyatı.kizlar sunu anladim buyuklerimiz cok cocuk buyutmus olsalar da her zaman dogru seyler soylemiyorlar.bi de her donemin bebeklerin ihtiyaci degisiyo.en iyisi doktor hemsire saglikcilari dinlemek.yok uc cocuk buyuttum bes cocuk buyuttum demelerine bakmamak lazim.tabi ki bazi tecrubeleri ise yariyor ama bu beslenme uyku ilac vb. konularda uzmanlari dinlemek lazim.
Allah dayanma gücü versin canim.ins oğlunda uyur güzelce.Amin canım hepimizin bebeklerini nazarlardan korusun rabbim. Emzirdiğim göğsüm emdikten sonra yumuşuyor sonra bir şekilde doluyor tekrar emzirene kadar tabi her zaman dolu doly olmuyor. Paşanın keyfi nasıl isterse bazen uyuyor bazen de uyanık kalıyor geceleri özellikle çok sıkıntılıyız neredeyse bir aydır gece 3 ten önce uyumuyor sürekli ağlamıyor da ama uyanık kalıyor gündüz de bazen uyuyor birkaç saatlik periyotlarla bazen de geçiştiriyor çok değişkenlik gösteriyor. Bir kızım daha var bu uykusuzlukla çok zor oluyor takatim kalmadı artık
Yazdigin hiçbirşeyi tuketmeme rağmen hala devam ediyor malesef.
Yok canim, neden yanlış anlayım. Zaten prof.un başka önerileri de pek aklıma yatmadı. Yeni dr arayişindayiz zaten.Sen nacizane bi doktor daha tut aklinda canim.
Allah korusun hastaligi fln oldugunda vu prof yeterli gelmezse aklinda olur.Bazen 2.goz iyi olur tedavilerde
Aslinda ates vs yapmadi asilar mesela.
Ve ates ciksa 6 saat yetmezdi 3 saatte tekrarlardi buyuk ihtimalle.
Yani su bile vermedigimiz cocuklarimiza surup vermek icin dusunmeliyiz.
Amacim sadece gorerek susmamakti sakin yanlis anlama.Bi fikir olur diye yazdim.Yoksa pismanlik gb hissetmeni asla istemem.
Kısıtlamadan kastım kendim icin canim.ben tv izlerken o da kafasini cevirip bakiyor.emzirirkende bakmaya calisuyor.bende gündüz hep tv izlerim.cok severim.kafsmi dagitiyorum.Bu kadsr kisitlama cocuklari bunaltmiyor canim cunku zaten tv bilmiyorlar :) oyle dusun.
Hicbisy olmaz gibi gorunebilir ama uzun vadede zararlari tartisilmaz.
Zaten buyudukce bicok seye dahil olacaklar o yuzden en guzeli yapabildigin kadar uzak tutmak aslinda.
Kizim 4bucuk yasinda benim ve cizgi film saatli hala.Sinema gecesi yapip animasyon izliyoruz isiklar kapanip misirimizi patlatip haftada 1.
Ara ara babasiyla sinemaya gidiyorlar birde buara ben gidemiyorum.Ama izlemedigi zamanlara gore cizgi filmler bile o kadar etkili oluyor ki ustunde.Ve ben hep toplu tasima kullanmama ragmen hic telefon elinde goturmedim kizimi.Cunku bu bi secenek degil ve bunu ona hic sunmadim ben rahat edecem diye.Oyunlar buldum hep cam kenarina oturup :) Hayat onlarla zamani harcamaktan cok paylasarak hep daha guzel inan.
Bicok seyi oku farkli guvenilir kaynaklardan ve evinize gore uyarlayin.Tabii ki kural haline getirmek sıkar cunku her bebek her anne her ev farkli ama kendinize uydukca oturur bicok sey
Çok güzelmiş canım güle güle kullan. Hava çok soğuk AVM de işimiz olunca arada gidiyoruz. Eşim çok cikmiyo oraya da zorla gidiyoruz. Evlere gidelim diyo. Evdeyiz hep hasta olmasın diye. Kışın nerelere gidiyorsunuz? Bir de bebek bezini soracaktım. Ben bir aydır 3numara Prima kullanıyorum. Minies i denemek istiyorum aslında sen baastan beri onu mu kullandın, dokusu nasıl memnun musun canım?
Ayy maalesef sabah 5 e kadar uyanıktık dün aşı olduğumuzdan mı genel uykusuzluk durumundan mı bilemedim sonra bu saate kadar uyumuşumAllah dayanma gücü versin canim.ins oğlunda uyur güzelce.
Geçici bunlar hep.Allah sağlıkla sıhhatle atlatmayı nasip etsin...
Yok canım kendini çok da kasma ama bebek uyanıkken başka yöne çevirebilirsin ya da uyanıkken kapatabilirsin. Şu dönemlerde artık farkındalıkları arttığından etrafı ve tvyi izlemek isteyeceklerdir ama inan bebişin gözlerinin yorulduğuna değmez zihni de yorulacak. Biraz sabır sonra zaten alışkanlığı olmayan çocuk tv izlemek istemiyorKısıtlamadan kastım kendim icin canim.ben tv izlerken o da kafasini cevirip bakiyor.emzirirkende bakmaya calisuyor.bende gündüz hep tv izlerim.cok severim.kafsmi dagitiyorum.
Sindi 2 sene izleyemicek miyim
Hoşbulduk gülüm ❤ takip ediyorum burayı ama kızım geç gelince Kasım annesi oldum iyi mi :) inşallah dediğin gibi ataktır, gelir geçer.. tam iletişim kurmaya başladık, çocuk birden değişti.. ne yapsam kâr etmedi.. ağlamaktan telef oldu.. saat 19:30'da bir başladı, gece 01:00 hâlâ uyanıktı.. inşallah çabuk atlatır...
pessinus @Semabuse teşekkürler arkadaşlar sevindim içim rahatladı plojovic aile hekimim de donanımlı değil gibi sorularıma düzgün cvp veremiyor örneğin bir aydır Bebeğin yüzünde sivilceler var sebebi alerji mi dedim" bu bebek sarışın bunun kendisi Alerjik zaten " dedi.ne alakaysa ve Sarışın da değil ayrıca.Değiştireyim gitsin ikisini birden
Bu arada hametan verdi kullanıyorum azaldı gibi
Yok canim, neden yanlış anlayım. Zaten prof.un başka önerileri de pek aklıma yatmadı. Yeni dr arayişindayiz zaten.
Kısıtlamadan kastım kendim icin canim.ben tv izlerken o da kafasini cevirip bakiyor.emzirirkende bakmaya calisuyor.bende gündüz hep tv izlerim.cok severim.kafsmi dagitiyorum.
Sindi 2 sene izleyemicek miyim
Bizde de tuttu. Ay bazilari cok uzuuunInsallah canim.Tutuyor bazi zamanlari :)
Bende şu tablo tam tutuyor.Ilk kizimda da tutardi.
Eki Görüntüle 2212671
Bende uygulamasi var ama tahminiye göre mi dogru cikiyor gercek doğum tarihine miBizde de tuttu. Ay bazilari cok uzuuun
Canım benim öncelikle çok geçmiş olsun yazdıklarını okuyorum ara ara çok üzülüyorum İnan bende kayınvalide ve görümce konusunda o kadar sıkıntılıyım ki hergün ağlıyorum ve eşimle aramız iyice bozuldu en önemlisi bebeğim çok rahatsız huzursuz ve acı çekiyor ne yapacağımı şaşırdım bebeğim kolik poposında çatlak var yüzünde kulak arkasında döküntü var ve uzamış sarılığı devam ediyor birsürü kan aldılar cilt alerji testi yaptılar bir aydır süt ürünleri diyeti yapıyorum ama hiç değişiklik yok alerjisi yüksek değil dedi doktor aptamil progomin mama verdi bebeğim içmedi kustu sonra normal mamayı dene alerjisi geçmiştir dedi humana mama verdim çocuğum mahvoldu 5 gün kaka yapamadı uyumadı acı çekti bebeğim 58 günlük ve şimdi sadece anne sütü veriyorum sağarak çünkü bebeğim 1 aydır memeyi istemiyor emmiyor kafasını geriye atıyor çığlık çığlığa ağlıyor elleriyle memeyi ittiriyor yay gibi geriliyor artık sütüm de azaldı iki memeden 40-50 geliyor işin kötüsü bebeğim artık biberonu da ittiriyor ağlıyor psikolojim çok bozuk bebeğim acı çekiyor ve ben çok çaresizimBenim Buğra'm da öyle cnm sen neler yemiyorsun. Ne şikayetleri oluyor. Ya ben annemin laflarinA dayanamayıp dana eti yedim iki aya yakın yemiyodum. Ölsen de herkes kurtulur dedi sofrada. Anlamiyo alerjiden. İnsallah bugraya bisey olmaz. Ayrı odada oturuyorum bugün yine git dedim öyle söyleyince çünkü cevap versem günah annemdir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?