2018 Ekim Anneleri

Doğru söylüyorsun canımm ama bebeğim de böyle olunca artık hiç dayanamıyorum sürekli ağlıyorum işin kötü yanı yapım gereği ben çok sessiz herşeyi içime atan biriyim cevap bile veremiyorum eşime patlıyotum inşallah geçer tek istediğim bebeğimin iyi olması ve onu tekrar emzirebilmek

Canim ellerini kesfediyor bnmkide suan el agizda :)))
Uyku konusuna farkli seyler deneyebilirsin.
Atak donemlerinde fazla emme olabiliyor o ayri hem sutu ayarliyorlar hem huysuzluklarindan.Zaman zaman agri vb durumlarda da daha cok emecekler

O uykusu gelince yuzunu surtunmesi vs sinyal iste hep durumu anladiginda yardimci olmaya calis.O da tamamen seninle bebeginle alakali.Ne ile alakali uyku beklentisi bulmaya calis.
Mesela bizimki uykusu gelince hopp diye dalanlardan degil ama daha sessiz sakin bi yer ariyor.O yuzden buyugune soyleyip diger odada uyutuyorum.Ve inan her kipirdanmada yaninda olmadigindan bazen kendi kendine dalmayi daha iyi beceriyor.Hemen uyanacak sanip mudahale ettigimiz o aralar var ya iste ahh onlar :)))
Mesela sabah ilk uyanma sonrasi mama sandalyesinde (tam yatiyor) aspiratörü acinca uyuyor ben kahvalti hazirlarken.
Degisik degisik :))))

Bende yeni seyler ogreniyorum deniyorum inan :)

E elaelif123 Ek olarak icine ceviz ekleyebilirsin.
Bademi ince rendeleyip katmayi deneyebilirsin.Cok guzel oluyor kurabiyelerde.
Limon kabuklari deneyebilirsin
Yani zamanla istedigine gore de ekler cikarirsin.

Ya senin konuşmalarına bayılıyorum kişisel gelişimsin genel kültürsün ebe hemşire doktor :)))) daha öncede böyle yazına denk geldim insan yapmasada yapası gelir çok güzel öneride bulunuyorsun keşke etrafımdaki herkes senin gibi olsa illa kendi bildiklerini doğru görmese şöyle yap böyle yap diye dayatmasa

Benim kızım mutfakta gerçek aspratör sesiyle uyumak istiyor ve dün gece orda uyuttum yatağına yatırdım :))) hergün yeni bir şey çıkıyor bizim hanımefendide kucağımda uyuyor beşiğe koydum açtı gözünü ağlıyor tek gözünü açmakla kalsa bırakacağımda :) tekrar aldım uyuttum anakucağına koydum yine durmadı tekrar aldım şuan mutfakta arabasında aspratör dinliyor :))) valla kulaklarım duymuyor artık aspratör sesinden telden açtığım seside kabul etmiyor hanım gerçeği olacak hahaha .. bu arada elini bulmaya başladı alışkanlık olmaz dimi müdahale etmiyorum çünkü sadece bugün yüzünü ve gözünü mahvetti tutup sıkıyor ondan eldiven taktım

Kizlar bizim burda bi markette prima premium care bebek bezi 55 lira.2 numarada 108 tane var.3 numarada 104 tane var.
Sizce uygun mu?alip stok yapayim mı biraz?

Kizlar bizim burda bi markette prima premium care bebek bezi 55 lira.2 numarada 108 tane var.3 numarada 104 tane var.
Sizce uygun mu?alip stok yapayim mı biraz?
1 numara pampers aldım 1 hafta oldu 67 tl içinde 102 tane vardı sanırım .. sleepy 2 numara almıştım hep dışına çıktı hemen prima 1 numaraya geri döndüm mecbur prima kullanıyorum büyük konuştum galiba Türk malı varken onu neden alayım dedim al sana neden :))

O zaman her numaradan alip stok yapayim.
Bana fiyati uygun grldi.bi markette 70 lira digerinde 55 lira olunca alayim dedim.

Benim bebegim de tek göğüs emdikten sonra diğerini almıyor. En fazla 10 dk emziriyorum.. sonra doyup bırakıyor. Sonraki emzirmeye diğer göğüsü veriyorum..
Masallah. Benim oglum doysada birakmiyor memeyi. Hatta bazen gogsumdeyken kusuyor yine de emmek istiyor :)

seker normal seker de mi pudra sekeri degil?? bi de kabartma tozu konmuyor mu?

Yazdıklarını okuyunca bir gülümseme geldi ben de 3-2-1 poğaça yaptım fırında şimdielmalı turta yaptım çok pratik oldu yanına salata olarak blenderla çiğköfte hatta fazla gibi olursa yarın için buzluğa kaldıracağım:) hepsi pratik şeyler oldu bir de kremalı bir kek tarifim var piyano kek lezzeti de çok güzel bir saatin içinde halledebiliyorum. Çok şükür ki yanımda yardımcı olan bakıcımız var temizliğimi o hallediyor ben de diğer şeyleri. Kurabiye ben yapıyorum aslında sürekli ama gelip gidip yemekten misafire kalmıyor

Aynen oyle uyuyor 1 tur mutfakta :)
Aslinda nerde uyumaya basladilarsa orayi isterlermis.Ama ne mumkun :))

Bence mudahale etme canim.Gelisimlerini oku ay ay,herseyi elleriyle ogrenecekler :) Sonra herseyi agiza goturmeye baslayacaklar :) gayet normal.
Dusunsene bundan 1 ay once nasildi simdi ellerini ogreniyor :) ayaklari agiza alacaklar daha :)))))

Yap deyince kimsenin yapasi gelmez herkes icin gecerli di mi :)
Oneride bulunup geri cekilmek en guzeli zaten herkes bildigini yapar ya da mantikli geleni denemeye koyulur.
Bence bilip durmak diye bisy yok arkadasa yazarken bende basit bisy daha ogrenebilirim diye de dusundum mesela.Bilginin sonu yok ogrenmek guzel :)

Oğlum da davlumbaz sesine dayanamıyor açtığımız gibi uykuya dalıyor tabi geceleri hariç. Mutfağı da çok seviyor benimki sanırım hamilelikte çok vakit geçirdim mutfakta girince mutfağa ağlıyorsa bile susuyor:)

Canım benim oğlan da telefondan açılan bu tür sesleri hiç sevmiyor illa mutfaktaki davlumbaz olacak:) yüzünü yolma uykuya dalamama durumuna gelince sanırım aynı şeyleri yaşıyoruz bu aralar ellerinin farkına varmaya başladılar elleri sürekli ağızla gözleri arasında gidip geliyor uyurken de oralarda oluyor ne hikmetse tabi oralarda olunca da boş durmuyor kendilerine zarar verip uyandırıyorlar. Ben ellerini yarım kundak gibi sarmaya çalıştım ama o daha fena açtı uykusunu huylu doğduğu andan beri hiçbir şey değmeyecek eline yüzüne kafasına. Öyle olduğunda da o uykusuz biz yorgun devam edip gidiyoruz

Canım masallah oglusuna bizde dün 2. Ay aşımızı olduk sorunsuz gecti şükür ama benim oğlum 1ayda 300 gr almis 3950 dogdu,sonra 3800e düştü 1.ayda 4500 oldu bu ayda 4800 olmus
Emziriyorum sadece mama sariligi atlattıktan sonra kestim.Ebe geceleri uyumuyor mu dedi evet cok uyanıyor dedim emiyor ama 10 dk sonra geri uyuyor
Aaat basi uyanmaktayız gece 1den önce uyumuyor cok mutsuzum sen nasıl yapıyorsun uykusu nasil gece büyüme hormonu salgılanıyor ana benim oglum uyumuyor

Canım gazını hem alttan hem üsten çıkarıyorum ama sürekli gazı oluyor ıkınıyor ayaklarını çekiyor burnunu da açıyorum ama hep böyle
Ikınıyor ve ayaklarını çekiyorsa kaka yapamıyor benimki de öyle zorlanıyor makat çatlağı olacak diye korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…