2018 Ekim Anneleri

Yaz kuzum tarifleri :)) benim pratik ikramlıklara çok ihtiyacım var. Senin zevkine güveniyorum ❤

Benim kızımı anlattın şuan :) hiç kundak yapmadım ne yarım ne tam şapka takamıyorum istemiyor eldivenide çok takmamıştım bundan sonra uykuya dalacağı zaman takmayı düşünüyorum çünkü çok fena sıkıyor yüzünü parmapını gözüne sokuyor falan :) be aynı dediğin gibi mutfakta çok huzurlu şuanda bile mutfakta uyuyor :)) kendimede bir yatak atacağım oraya en son :)

Benimkide senin kafada ama çekiniyor benden mama almama karisti sarilik oldu cocugum onun yüzünden,sezeryanla dogdu sütüm gelmedi gelen o bi kac damla suyla emzirtti bana ilk gece hastanede cocugum 5dk da 1uyandi bende ameliyatlı halimle o acıyla 5-6kez yatıp kalkinca acıya dayanamadim sabaha kadar oturdum of neler cektim halen aklim pişmanlığım cektigim aciya değil bebegimin ilk gece ac uyumasina Allah bildiği gibi yapsın bu kadınları

tam benim kafa :))Allahtan eşim vardiyalı çalışıyor heraksam evde değil bende annemlere kaçıyorum her fırsatta oh sefam olsun evim 2+1 temizlik sorun degilde bebis uyuyunca hallediyorum benim sorunum evi süpürmek uyuyunca uyaniyor uyaniksa agliyor evim 1haftadir süpürülmedi

Ellerini kullanması haricinde (5 haftalık henüz) herşey aynı. Yeni emzik aldık, eczanede kaynatıp verdiler, tuttu diye sevindim. Evde, özellikle de ağlarken, tutmuyor ne yazık ki.. hatta vermeye çalışınca daha çok ağlıyor.. sinirleniyor minicik bebe :)

Aspratör sesinde uyumasına denk geldi bigün biri neymiş efendim ben şimdiden böyle yaparsam çok çekermişim müzik denen bir şey varmış ona alıştırcakmışım ayrıca neden odasında uyutmuyormuşum :))) ay sanane yaaa diyesim geldi misafirim diye diyemediiimmm :)) ya arkadaşlar bu çocukları robot gibimi büyütmek zorundayız saatli kurallı falan prda uyuma burda uyu ne alaka yani çocuğum ne zaman emmek istiyorsa o zaman emecek nerde ne zamn nasıl uyumak istiyorsa öyle uyuyacak mesela müzik açınca ağlıyor kızım sevmiyor dedim aaa olur mu öğret alışsın dedi sanki islamın şartı tövbe estağfirullah :)) valla bazı insanlar çok saçma arkadaşım sen müzik dinlet operaya götür alışsın şimdiden :)) benim kızım aspratör seviyor kimene :))) ben senin müzik dinletmene karışıyor muyum

Evet benimki öğürüyor kimi zamanda kusuyor emzik koleksiyonu oldu büyüyünce vereceğim kendisine :))) ısrarla veriyorum ısrarla almıyor :))

Empati yapıyorum ben ne zaman acıkırsam o zaman yiyorum ne zaman uykum gelirse o zaman uyuyorum tabi uyku düzenim şuan yok kızım ne zaman izin verirse o zaman uyuyorum :))) kızımda neyi ne zaman isterse o zaman yapar benim fikrim bu aksini düşünenede saygı duyuyorum

Canım son bir aydır en erken uyuduğu saat 2 fenalardayız nasıl büyüme oluyor anlamıyorum bebeğin eğer yeteri kadar beslenemiyorsa canım takviyeler o kadar da kötü bir şey değil bebeklerin sağlıklı olması önemli olan dr un ne diyor bu duruma? Aşı gece huzursuzluk yaptı sadece ateş falan olmadı şükür.

Ha ha ha süpersin ya galiba benim sonum da o olacak:) doğduğu gün bile çocuk istemiyordu kendisine bir şey dokunmasını şapka 1 hafta zor giydirdik eldiven de giydiremiyorduk uyurken giydirmeyi denesek uyanıyordu bir süre eldivenli kıyafetleriyle idare ettik şu saatten sonra ben takmam sanırım çünkü farkındalık artıyor elleriyle tanımaya çalışıyor kendini bile ne yapalım bir süre daha böyle gidecek tırnaklarını kısa tutnaya çalışıyorum yalnızca

Ben de düzen kuramadim. Doktor dinlen 2 saatte bir emzir dedi.oyla bir sekilde dedi ama ne mumkun.. sagip buzluga attim ben. Siz de yapin bir sekilde. Sunneti ne zaman yaptirdiniz .ben daha hastanedeyken yaptiracaktim. Uroloji doktoru olmaz dedi

Bebekler kendileri biliyorlar canım aç olduklarını tok olduklarınu vb birçok şeyi. Ben de saatli ya da çok kurallı hareket etmiyorum kızımda da aynısını yaptım hala daha kendi kararlarını vermesi için müsaade ederim teşvik ederim tabi belli bir çerçevede. Bizim için en doğrusu buydu

Ben de düzen kuramadim. Doktor dinlen 2 saatte bir emzir dedi.oyla bir sekilde dedi ama ne mumkun.. sagip buzluga attim ben. Siz de yapin bir sekilde. Sunneti ne zaman yaptirdiniz .ben daha hastanedeyken yaptiracaktim. Uroloji doktoru olmaz dedi
Biz de tam bir hafta önce yaptırdık geçen perşembe yapıldı 5. Günde tamamen iyileşmişti. Sizin neden olmaz dedi acaba

Ayy Kıyamam kuzuma. Amin inşallah. Bizimki Kendi çocuklarında yaşayamadıklarını benim kızımda uygulamaya çalışıyo seninkide benimkinin tersi benim kaynanam da sürekli bana psikolojik baskı yaptı bu çocuk aç sütünyetmiyo mama ver ya süt akıyo nasıl yetmez göğüsüm dolu emmiyo diyorum yok süt olsa emerdi diye diye sütümü kaçırdı kafaya takıyodm çocuğumu doyuramıyorn diye kaç gece ağladm

Bende uygulamasi var ama tahminiye göre mi dogru cikiyor gercek doğum tarihine mi
Bi yerde beklenen dogum tarihine gore diye okudum. 8. Hafta atagini atlattik diye seviniyordum. 5. Haftaymis meger diye uzuldum. Ama gercek dogum tarihine gore 5. Haftada da cildirmisti. Uyumamaya o zaman basladi. Hala ayni.
Uygulamanin adi nedir?

Aynı şeyleri yaşıyoruz hemen hemen..Demek ki normal bir durum ..

geçen
geçen pazartesi oldu sünnetini. üroloji doktoru yaptı. muayene etti ve uygun gördü.. 15ekim doğumlu oğlum. 2 gün öncede kontrolümüz gittik iyilesmisti bile şükür. sünnetten sonra daha fazla idrar yapmaya başladı. iyi ki yatırmışız dedim.

Benimki emzigi agzinda tutamiyor. Iyice dalana kadar bir kisi emzigi tutuyor hep.

Üzüldüm canım ama bence fırsat verme.Buğra senle gelecek bile olsa isteme bu durumu.Anneaiz ya da babasız bebeklik,çocukluk,gençlik gerçekten çok zor.Kaynımdan biliyorum.Gerçekten herşeyi çocuk çekmiş oluyor.Sorunları halletmeye çalışın.Gerekirse bir yardım da alabilirsiniz sanki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…