2018 Ekim Anneleri

Çok üzüldüm canım ya.Diyecek birley bulamıyorum..Rabbim yardımcın olsun inşallah

Bugun arkadasim kizlar gelecek sen de gel dedi. 3-4 kisi olacak sandim. Cocukla gittim. 14 kisi falandik. Yavrum hic uyuyamadi. Kalabalikta bakindi durdu hep. Emzirip gitmistim. Yanimda 120 ml sut goturmustum. Agladi agladi susturamadim. Acikti diye onu icirdim. Bittikten sonra hala durmadi. 1 saat falan emzirdim. Bu sefer sisti uyuyamadi. Bi suru kustu. Eve gelir gelmez uyudu. Ama karni sis oldugu icin dalamiyor. Hala uyanik. Emzik agzindan dustugu an uyaniyor. Sadece gozlerini dinlendiriyor yani.

Bi yerde beklenen dogum tarihine gore diye okudum. 8. Hafta atagini atlattik diye seviniyordum. 5. Haftaymis meger diye uzuldum. Ama gercek dogum tarihine gore 5. Haftada da cildirmisti. Uyumamaya o zaman basladi. Hala ayni.
Uygulamanin adi nedir?
benimkide gercek doğum tarihiyle tutmustu uygulamanin adi harika haftalar

İyi aksamlar herkese vallahi okuyorum hep ama ya emzirirken yada gogsumde uyuturken oturmus oluyorum o esnada ne ki okuyabildiysem tek elle de yazamiyorum
Gazdan muzdaribiz pztsinden beri ve tam 2 aylik oldugu gune denk geldi hakikatende 2 aylik olunca baslar deniyordu denk geldi
Gaz geliyor ne ememebiliyor ne uyuyabiliyor sadece yuzustu yatirinca uyuyabiliyor oyle yatirincada basini henuz ceviremediginden basindan ayrilamiyorum.
Yarin 2.ay asilarini olacak bakalim ates ve huzursuzluk olacak mi umarim olmaz
Cmtsi gunude 2. Ay kontrolu var. Bizde durumlar boyle gaz icin var mi onerileriniz? Ozellikle aksamlari vuruyor sanci ve uzunca bi sure sonra ugrastiktan sonra beyaz gurultu ile sakinlesiyor ancak. Birde 2 aylikken su kadar kg olmasi lazim diye bir sey var mi

Yaa ne guzel denk gelmis aklin yolu bir derler :))))
Guzelmis o zaman bana kizim bile yardimci oluyor bazen konusuyor kardesiyle camasir asarken fln iyi oluyor cidden evde birinin olmasi apayridir :)

Piyano keki biliyorum cok severim :) Ama turta tarifine bakmak isterim :) Onda cok cesit var :)

Biz de tam bir hafta önce yaptırdık geçen perşembe yapıldı 5. Günde tamamen iyileşmişti. Sizin neden olmaz dedi acaba
Biz aci hissi olmasin diye yaptiralim dedik. Her turlu cani acir dedi. Genel cerraha gotursen hemen yapar ama biz urologlar ilk gunler onermiyoruz dedi. Ben de hem gobek bagi hem pipisinin bakimi zor olur diye yaptirmadim

Bakimi nasil oluyor. Biz de tam 2 ayligiz. 3 ay olmadan istiyorum aslinda.

Merhaba, benim doktorumda gaz konusunda 2 aydan sonra artik olmaz dedi..
Benim oğlum 3200 dogdu su an 5 kg. Aylik 600 ile 1000 gr arasi kg almasi gerekiyor sanirim.

Ben de düzen kuramadim. Doktor dinlen 2 saatte bir emzir dedi.oyla bir sekilde dedi ama ne mumkun.. sagip buzluga attim ben. Siz de yapin bir sekilde. Sunneti ne zaman yaptirdiniz .ben daha hastanedeyken yaptiracaktim. Uroloji doktoru olmaz dedi
ben de yaptırmayı düşünüyorum .6 .ay dediler..

Yaz kuzum tarifleri :)) benim pratik ikramlıklara çok ihtiyacım var. Senin zevkine güveniyorum ❤

Yagla sekeri krema kivanina gelene kadar cirp mikserle canim.Yagi eritiyorum ben.
Sonra 1 yumurtayi ekle cirp
Sonra diger yumurtayi ekle cirp
En son diger malzemeleri dök yine cirp makineyle.Istersen elinle bi bastirirsin ama gerk kalmiyor bile
En son damla cikolata ya da normal cikolatayi parcalayip koyuyorum.
Dolaba dinlendirmeye atiyorsun.
Iste yine musait olunca yarim saat 1 saate dondurma kasigiyla ceviz buyuklugu kadar alip yagli kagit serdigin tepsiye koy rastgele sekilsiz,yayilacak.
2 tepsi kadar cikiyor cunku dipdibe koyma piserken yayiliyor hafif.
Anlatirken cok uzun gb ama matigi cozunce şipşak :))))

tum gün evdeydik, benzerini yaşadım. 4 saat kucakta gezdi.. omzum kollarım kopuyor :)))) yorgunum cok ama 1000 şükür

doktor günlük 20 gr alınmalı dedi.. 20*30 gün ayda 600 eder ,ama her bebekte farklı olur..

O bikac damla kolostrum canim.
Yogun,sari,yenidoganin midesi kadar ama besin degeri cok yuksektir.
Bebeginin sık uyanmasi durmamasida normaldi aslinda sana yapisik olmak ister.Burda bikac kez bebeklerinizi o yataklarda birakmayin diye yazmistim hatirlarsan.
Ama bunlari bilip karsilamak lazim.Birinin diretmesi sadece herseyi sarpasarar.Senin ne dusundugun ne istedigin o an cok onemli.Bisy yapilacaksada anlatilmasi...

Bunu neden yazdim sende bir baskasina bahsederken olumsuz olma diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…