- 25 Mart 2018
- 511
- 601
- 53
- 39
Tabiki yok :))) söyle 2 gün falan cocukları dondurup uyumak istiyorum
Çok üzüldüm canım ya.Diyecek birley bulamıyorum..Rabbim yardımcın olsun inşallahTam ağlaya ağlaya burayı okuyordum senin yazdıklarını gördüm ve sadece ben değilim demekki dedim. Ben hep okuyorum ama yazmıyordum seni görünce dayanamadım. Bende tam 3 yıldır çocuğum olsun diye uğraşıyorum arada bir kaybım var sonrasında ise üzüntüden bir sürü hastalığım allahıma çok dua ettim sonunda bir oğlum oldu ama iki aydır çekmediğim kalmadı. Sarılıktan hastanede yattık eşimle ailesi yüzünden kavga ettik düşün çocuğun fototerapi alması lazım biz hastanede birbirimize girdik bu arada sarılık değeri 20 o halde çocuğumu unuttum kavga ettik bıraktı gitti ailemi çağırdı gelin kızınıza bakın diye ağlamaktan sütüm kesildi oğlum şimdi mama alıyor. Aradaki diğer tüm sorunları atlıyorum 3 gündür inanılmaz derecede hastayım bulantı, kusma ishal ayakta zor duruyorum oğlumda huzursuz durmuyor illa ana kucağında sallanacak ev tipi değil ama bebek arabasının ana kucağı ve çok ağır oluyor belim kopuyor. Eşim sabah işe gidecek tuvalete girdim ama ölüyorum işe gidicem dedi bende bekle biraz dedim o halimle bırakıp gitti ama ben ayakta duramıyorum karnım kıvranıyor annemi aradım beni hastaneye götürün nolur diye birsürü laf söyledi çocuk gibi ne ağlıyormuşum filan bende tekrar aradım gelmeyin uyuycam dedim ama hazırlandım gelirler diye bekliyorum bir saat geçti yok dedim herhalde annem işe gidince babam tek gelecek iki saat geçti yok acaba kaza mı yaptılar dedim annemi aradım açmadı bile babamı aradım anneni bıraktım kahvaltı yapıyorum gelecem diyor. Ben orada bittim eşim elin oğlu acımaz hiç acımıyorda zaten ama insanın ana babası nasıl acımaz ya hadi beni geçtim torununa nasıl acımaz allahımın vardır bir bildiği sabırla bu günlerde geçecek ama asla unutulmayacak aslında yazacak daha neler var nelerde yeteri kadar uzun oldu zaten kusura bakmayın sende üzülme olan yine bize oluyor kimsenin umrunda değil anne, baba, eş hepsi boş...
benimkide gercek doğum tarihiyle tutmustu uygulamanin adi harika haftalarBi yerde beklenen dogum tarihine gore diye okudum. 8. Hafta atagini atlattik diye seviniyordum. 5. Haftaymis meger diye uzuldum. Ama gercek dogum tarihine gore 5. Haftada da cildirmisti. Uyumamaya o zaman basladi. Hala ayni.
Uygulamanin adi nedir?
Emziği alsa daldıktan sonrada tutarımda :)) işte itiyor almıyorBenimki emzigi agzinda tutamiyor. Iyice dalana kadar bir kisi emzigi tutuyor hep.
Bizim 10 günlükken olmuştu canım hala iyileşmediIkınıyor ve ayaklarını çekiyorsa kaka yapamıyor benimki de öyle zorlanıyor makat çatlağı olacak diye korkuyorum
Yazdıklarını okuyunca bir gülümseme geldi ben de 3-2-1 poğaça yaptım fırında şimdielmalı turta yaptım çok pratik oldu yanına salata olarak blenderla çiğköfte hatta fazla gibi olursa yarın için buzluğa kaldıracağım:) hepsi pratik şeyler oldu bir de kremalı bir kek tarifim var piyano kek lezzeti de çok güzel bir saatin içinde halledebiliyorum. Çok şükür ki yanımda yardımcı olan bakıcımız var temizliğimi o hallediyor ben de diğer şeyleri. Kurabiye ben yapıyorum aslında sürekli ama gelip gidip yemekten misafire kalmıyor
Biz aci hissi olmasin diye yaptiralim dedik. Her turlu cani acir dedi. Genel cerraha gotursen hemen yapar ama biz urologlar ilk gunler onermiyoruz dedi. Ben de hem gobek bagi hem pipisinin bakimi zor olur diye yaptirmadimBiz de tam bir hafta önce yaptırdık geçen perşembe yapıldı 5. Günde tamamen iyileşmişti. Sizin neden olmaz dedi acaba
Bakimi nasil oluyor. Biz de tam 2 ayligiz. 3 ay olmadan istiyorum aslinda.geçen
geçen pazartesi oldu sünnetini. üroloji doktoru yaptı. muayene etti ve uygun gördü.. 15ekim doğumlu oğlum. 2 gün öncede kontrolümüz gittik iyilesmisti bile şükür. sünnetten sonra daha fazla idrar yapmaya başladı. iyi ki yatırmışız dedim.
Merhaba, benim doktorumda gaz konusunda 2 aydan sonra artik olmaz dedi..İyi aksamlar herkese vallahi okuyorum hep ama ya emzirirken yada gogsumde uyuturken oturmus oluyorum o esnada ne ki okuyabildiysem tek elle de yazamiyorum
Gazdan muzdaribiz pztsinden beri ve tam 2 aylik oldugu gune denk geldi hakikatende 2 aylik olunca baslar deniyordu denk geldi
Gaz geliyor ne ememebiliyor ne uyuyabiliyor sadece yuzustu yatirinca uyuyabiliyor oyle yatirincada basini henuz ceviremediginden basindan ayrilamiyorum.
Yarin 2.ay asilarini olacak bakalim ates ve huzursuzluk olacak mi umarim olmaz
Cmtsi gunude 2. Ay kontrolu var. Bizde durumlar boyle gaz icin var mi onerileriniz? Ozellikle aksamlari vuruyor sanci ve uzunca bi sure sonra ugrastiktan sonra beyaz gurultu ile sakinlesiyor ancak. Birde 2 aylikken su kadar kg olmasi lazim diye bir sey var mi
Bahsettiginiz haftar nedir merak ettim..benimkide gercek doğum tarihiyle tutmustu uygulamanin adi harika haftalar
3 gün ateş düşürücü ve antibiyotik şurup kullandık. bir haftada merhem sürdük. bu kadar. çok şükür sıkıntısız atlattık. darısı başınıza olsun..Bakimi nasil oluyor. Biz de tam 2 ayligiz. 3 ay olmadan istiyorum aslinda.
n11 den aliyorum hepKizlar bizim burda bi markette prima premium care bebek bezi 55 lira.2 numarada 108 tane var.3 numarada 104 tane var.
Sizce uygun mu?alip stok yapayim mı biraz?
ben de yaptırmayı düşünüyorum .6 .ay dediler..Ben de düzen kuramadim. Doktor dinlen 2 saatte bir emzir dedi.oyla bir sekilde dedi ama ne mumkun.. sagip buzluga attim ben. Siz de yapin bir sekilde. Sunneti ne zaman yaptirdiniz .ben daha hastanedeyken yaptiracaktim. Uroloji doktoru olmaz dedi
Yaz kuzum tarifleri :)) benim pratik ikramlıklara çok ihtiyacım var. Senin zevkine güveniyorum ❤
tum gün evdeydik, benzerini yaşadım. 4 saat kucakta gezdi.. omzum kollarım kopuyor :)))) yorgunum cok ama 1000 şükürBugun arkadasim kizlar gelecek sen de gel dedi. 3-4 kisi olacak sandim. Cocukla gittim. 14 kisi falandik. Yavrum hic uyuyamadi. Kalabalikta bakindi durdu hep. Emzirip gitmistim. Yanimda 120 ml sut goturmustum. Agladi agladi susturamadim. Acikti diye onu icirdim. Bittikten sonra hala durmadi. 1 saat falan emzirdim. Bu sefer sisti uyuyamadi. Bi suru kustu. Eve gelir gelmez uyudu. Ama karni sis oldugu icin dalamiyor. Hala uyanik. Emzik agzindan dustugu an uyaniyor. Sadece gozlerini dinlendiriyor yani.
doktor günlük 20 gr alınmalı dedi.. 20*30 gün ayda 600 eder ,ama her bebekte farklı olur..İyi aksamlar herkese vallahi okuyorum hep ama ya emzirirken yada gogsumde uyuturken oturmus oluyorum o esnada ne ki okuyabildiysem tek elle de yazamiyorum
Gazdan muzdaribiz pztsinden beri ve tam 2 aylik oldugu gune denk geldi hakikatende 2 aylik olunca baslar deniyordu denk geldi
Gaz geliyor ne ememebiliyor ne uyuyabiliyor sadece yuzustu yatirinca uyuyabiliyor oyle yatirincada basini henuz ceviremediginden basindan ayrilamiyorum.
Yarin 2.ay asilarini olacak bakalim ates ve huzursuzluk olacak mi umarim olmaz
Cmtsi gunude 2. Ay kontrolu var. Bizde durumlar boyle gaz icin var mi onerileriniz? Ozellikle aksamlari vuruyor sanci ve uzunca bi sure sonra ugrastiktan sonra beyaz gurultu ile sakinlesiyor ancak. Birde 2 aylikken su kadar kg olmasi lazim diye bir sey var mi
Benimkide senin kafada ama çekiniyor benden mama almama karisti sarilik oldu cocugum onun yüzünden,sezeryanla dogdu sütüm gelmedi gelen o bi kac damla suyla emzirtti bana ilk gece hastanede cocugum 5dk da 1uyandi bende ameliyatlı halimle o acıyla 5-6kez yatıp kalkinca acıya dayanamadim sabaha kadar oturdum of neler cektim halen aklim pişmanlığım cektigim aciya değil bebegimin ilk gece ac uyumasina Allah bildiği gibi yapsın bu kadınları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?