2018 Ekim Anneleri

Bu arada bebeginin kilo alimi nasil canim?

Medela ile sagip veriyorum. ama benim sutum de cok az, yetmiyor .mama da veriyorum. Sürekli biberon yıkıyorum :))) sagmak da yorucu cok..

Bende de var alerji ama bildiğim kadarı ile gıda alerjisi değil ve hiçbirzamn döküntü olmadı. Gerçi benim de ayrıntılı bir teste ihtiyacım var çünkü bağırsak tepkiliyim.

Demek ki cidden genetik ya da genelde stres sebepli cikiyor.Yani diger arkadaslarda da hep ailesel sikintilar var.Cok zordur.Bide buyudukce gecerse ne mutlu ama kucucuk cocuga bazi seyleri ki belki en normal seyleri yememesine ikna etmek yorucu olur.
Insallah gecicidir dusundugun gibi olmaz❤

:))))
Ahh yazz gelsin cidden.Cok kasvetli bu mevsim.

isyerime izin dilekcesi vermek icin gittigimde neden goreve baslamadigimi sordular.ben de ucretsiz izin alip 2 yil cocuguma bakmak istedigimi soyledim.sut izni var onu da mi kullanmiycaksin.bakacak kimse yok mu gibi seyler soylediler.ve cok sasirdilar kendim bakacak olmama.gerekli birikimimizi yaptik neden ise baslayim ki cocuguma bi sure kendim bakmak varken.ayrica cok yogun ve stresli bir isim var.

karar sizin, izin alsanız bu sefer de ufak bebeği bırakıp nasıl başlayacaksın denirdi :)))

Canim ben kizimi 15 ay emzirdim ama oglum gercekten emmedi ememedi sarilik oldu gelismedi cok israr ettim memede 2 hafta falan ac kaldi son care bunu buldum en azindan benim sutumu alsinda biberonla alsin dedim ama tabiki az daha toparlasin deneyecegim yine

Arkadaşım 1. Bebeğini 1.5 yıl emzirdi..2. Bebeği memeyi kabul etmedi. 9 ay sagip verdi.. Her bebek farklı..

Kızlar yazan olmuştur belki, atak anında ağlayan bebeğe beyaz gürültü dinlettim, hemen sustu hatta uykuya daldı. Yarım saat dinlettim, kucakta da olsa uyudu ya, dinlendim valla :)
Google'da beyaz gürültü yazınca çıkan ilk video, 2 saat 49 dk reklamsız. Tavsiye ederim

Benim kızımda da çok gaz var özelliklede akşamları belli bir saatte kıvranıyor çok fazla ağlıyordu kimyon tohumu aldım çayını içiyorum baya fayda etti tavsiye ederim

devlet memuru musun keske benimle oyle izin alma durumum olsa 2 seneyi geçtim 1 seneye hatta 8 aya raziyim 3.5 aylikken baslamak zorundayim yoksa bir isim olmaz

Teşekkürler canım ben de deneyeceğim minies i. 5paket Prima kullandık ama. Muhendisoglunu ben de takip ediyorum bayadir ama çok giremiyorum instagram a.
Kanguruyu sipariş vereceğim modeline karar verip. 3aydan sonra aparat i kullanmaya gerek var mı acaba?
Hava çok soğuk korkuyorum ben de çıkmaya. Herkes grip yada boğaz salgını..

Canım dua et. Allah yardımcın olsun. Mama vermesen memeyi versen. Kakası nasıl mukuslu mu yeşil mı? Alerjiden memeyi reddediyor. Annemin ısrarıyla dana eti yedim ve Buğra tüm gün ağlayarak memeyi reddetti ve dün sabah 10dan gece 23e kadar hiç uyumadı çok huzursuzdu. Mukuslu ve yeşil kaka yaptı. Annem nihayet ikna oldu alerji konusunda. Ama bügra ve ben mahvolduk o da çok üzüldü bugün gitti beni bile opmeden. Burdan memlekete taşınıyorlar. İçim kan ağladı. Canım sadece süt ürünleri değil dana eti de yeme. Ve tüm paketli gidalarda süt ürünleri katkısı var. Halk ekmeğinde bile. Buğra da susam alerjisi de çıktı, domates, bulgur, boza, findik çok dokundu onları da yemiyorum, kış sebzeleri ve meyve, salata yemiyorum çiğ diye. Baharat kullanma. O gün yediğin şeyden bebeğin çok rahatsizlandiysa bir daha onu yeme. Ispanak, kereviz, patates, kuzu eti, dondurucudan fasulye bamya bezelye yiyorum. Dışarda da güvenip bişey yiyemiyorum ya tereyağı yada etli. Fıstık da yeme. Bugün mesela suyla poğaça yaptık çok guzelz oldu yoğurt koyamadik. Geçen de suyla ve zeytinyağı ile irmik helvası yaptım harika oldu çok şaşırdım.
Eşinle inşallah Aran düzelir. Bazi Erkekler ailesini on ppland a tutuyor malesef. Oysa biz ve evladımızla aileyiz. Eşimin annesi babası da bana neler yapıyor eşim hiç ses çıkarmadıgi gibi hep onları savunuyor. Benim de lohusaligim gergin ağlayarak geçti. Annesi onu ne şartlarda büyütmüş, annesiymis. Tabiki anne atılmaz ama eş de ezilmez bu kadar. Senin eşin de anlar umarım seni. Moralini yüksek tut cnm evladın için güçlü ol

Çok teşekkürler cnm araştırayım doktoru. Çok sagol

Sağolasin canım ben de çok zorluyorum kendimi bu konuda. Ama huzurlu büyümesi de çok önemli. Hayırlısıyla evlat istedim cok sukur nasip oldu. bu defa da sorunlar arttıkça artiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…