2018 Ekim Anneleri

Canım benimki de gürültülu yapiyo bu da mı alerji belirtisi

Ne testi yapıldı cnm? Kaka tahlili mı kalprotektin mı? Biz başka Dr a da gittik o da diyet yapma dedi alerjiye inanmiyo ben de düzenli gittiğimiz Dr a uyuyorum diyete devam.

Kızlar esinizle vakit gecirmeyi yada bisey yiyip icmeyi film izlemeyi özlediniz mi?
Ben cok ozledim.keske aksamlari uyusa.
esle basbasa vakit gecirebilmenin keyfi ayriymis cidden.kiymetini anladim bebekten sonra bebek uyuyunca bi oh cekiyoruz.tam aksam babasi geldiginde bi aglama tutuyo hep.emzir pispisla gezdir filan geciyor bazi aksamlar.bazen de emzirip anakucagina koyuyorum.biz oturma odasinda yerde yemek yemeyi seviyoruz.o da yanimizda bize bakiyor anakucagindan.sakin oldu mu tadindan yenmez :)

Canım glüten alerjisi 6aylikken oluyor dedi bizim Dr. Benim annem de colyak hastası. Ben de korkmustumm

ay bana da biri mama versen gunduz 4 saat uyur rahat edersin demisti.bi de ssakinlestirici surup verenler varmis.rahat etmek icin yapmadiklari yok bu bebeklere.emzige lokum sarar verirlermis.cocuk agzinda onu ceke ceke ici yana yana saatlerce emzik agzinda dururmus ne fena seyler

321 poğaça nedir arkadaşlar:)
3 kabartma tozu 2 bardak yoğurt ve 1 bardak yağla yapılan bir poğaça tabi ekstra malzemeleri var. Mayalı gibi oluyor ama çok pratik. Alerjiniz geçtiğinde deneyebilirsin canım. Benim gelenim gidenim çok olur pratik oldu bu poğaça

Biz 4 sene çocuksuz yasadik.aksamlari esimin isten gekmesini beklerdim.yemek yerdik.dizi izlerdik.sonra abur cuburlari sofra serip yerdik.sonra film izlerdik.
Kafamia göre gidip yatardik.
Hoş simdi de pek bisey degismedi.yalnizca bebegi düsünmekten kafami veremiyorum biseyler izlemeye.bide o uyuyunca hemen uyumaya calisiyoruz.
Şöyle bi sıkıntımız var.evimize hala doğalgaz verilmedi.oturma odasinda yatip kalkiyoruz.ayri ayri cekyatlarda yatmak çok canımı sıkıyor.

Aman Allahım bu insanlar ne yapıyorlar böylebir aylık bebeğe pekmez ve ballı emzik vereni de duydum

Kizlar bebegim kabiz oldu fitil veriyorum arada yapiyor 10 gun oldu kendi kendine yaoamiyor naoabilirim bir care

Allah'ım ya. Ne bileyim ben evladıma çok değer veriyorum diyorum öyle diyenlere onlar da herkes değer veriyor diyo. Hep Buğra ya ne iyi gelecekse onu isterim. Önce o. İşim olsa bile bırakırım, WC ye gitsem konuşurum oksarim öyle giderim kendini yalnız hissetmesin. Dün kameradan baktım uyanmış. Gittim yanına beni gördü nasıl gülüyor maşallah. Bir haftadır da sabahları birkaç saat anne karnındaki gibi göğsümde uyuyo. Dünyanın en güzel uykusunu uyuyorum onunla. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sabahları sancılı oluyor genelde ve böyle rahatliyo. Yarı oturur vaziyette oluyorum. Sarılıp uyuyoruz:) gözü açık ve neşeli olduğunda hep konuşuyorum şarkı söylüyorum dogaclama ismiyle ve saçlarını yüzünü oksamam çok hoşuna gidiyor. Sürekli gülümsüyorum ona. Geceleri de çok hafif lamba açık sessizce altini değiştirip,, emzirip çıkarıyorum bazen uyku ddevam ediyor bazen ayakta geziyoruz kucakta.

Çok ilginçtir cnm :) 3kabartma tozu çok değil mi? Denerim inşallah canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…