Avent soothie denesene cnm ödüllü emzikmisEvet benimki öğürüyor kimi zamanda kusuyor emzik koleksiyonu oldu büyüyünce vereceğim kendisine :))) ısrarla veriyorum ısrarla almıyor :))
Bizim de doğumdan sonra eve geldiğimiz ikinci gün yani dört günlükken. Çok erken olduBizim 10 günlükken olmuştu canım hala iyileşmedi
Canım benimki de gürültülu yapiyo bu da mı alerji belirtisiBen alerji konusunda antrenmanlı olduğumdan herhangi bir doktorla devam etmiyorum. 3 ayı tamamladıktan sonra pişmiş süt ürünleriyle diyeti açmayı planlıyorum ama şu an diyeti hala genişletmekteyim çünkü hala gürültülü yapıyor kakasin.. Bahsettiğim doktoru ben çok beğendim. Doktor hem çocuk doktoru hem alerji uzmanı.
Doktor keçi sütünün çapraz alerjen olduğunu ve daha tehlikeli olduğunu söylemişti. Sütve ürünlerini katiyetle tüketmiyorum. Dana eti de dahil.
Evet canım öyle başladı. Yüzünde sivilceler ve kızarıklıklar vardı. Diyetle beraber kızarıklıklar gitti ama sivilceler hala var.
Bebeğin huzursuz olmasının sebebi tamamen alerji malesef. Süt ve ürünleri diyeti ile düzelmediyse başka gıdalara da alerjisi vardır. Alerjik gıdaları öğrenip hepsini diyetinden çıkarıp bütün şikayetler yok olduktan sonra gıda eklemesi yaparak devam etmelisin arkadaşım. Yazık bebeğin cok acı çeker yoksa..
Benimkide sanki gaz cikarir gibi gürültülü yapiyor.ve ćenesinde hep sivilce cikiyor.57 günlük.Canım benimki de gürültülu yapiyo bu da mı alerji belirtisi
Ne testi yapıldı cnm? Kaka tahlili mı kalprotektin mı? Biz başka Dr a da gittik o da diyet yapma dedi alerjiye inanmiyo ben de düzenli gittiğimiz Dr a uyuyorum diyete devam.Canım benim süt be ürünleri içeren şeyleri yemiyorum paketli vidalarım içeriğine bakıp yemiyorum ama domates helva fıstık ve ceviz de yasaklı gıdaymış sanırım ben onları yiyorum kızımın yüzündeki kızarıklıklar bazen artıyor bazen sönüyor kakası hala köpüklü poposundaki çatlak geçmedi hep ıkınıyor gazı var memeyi bir aydır bıraktı şimdi de biberonu diliyle eliyle ittirmeye başladı ağzındayken başını iki yana çeviriyor aslında aç istiyor ama alamıyor ıkınıyor acı çekiyor aptamil progomin mamayı içmedi doktor test sonucuna göre ciddi bir alerjisi yok normal mama dene dedi humana vardı evde verdim bebeğim mahvoldu zaten uykuya dalamıyor bide 5 gün kaka yapamadı hep süt sağıyorum sütüm de azaldı yetmiyor mamada veremiyorum sen nasıl geçirdin bu süreçleri canım
esle basbasa vakit gecirebilmenin keyfi ayriymis cidden.kiymetini anladim bebekten sonraKızlar esinizle vakit gecirmeyi yada bisey yiyip icmeyi film izlemeyi özlediniz mi?
Ben cok ozledim.keske aksamlari uyusa.
Canım glüten alerjisi 6aylikken oluyor dedi bizim Dr. Benim annem de colyak hastası. Ben de korkmustummBüyük kızımda alerjiyi ek gıdaya geçince farkettik. Alerji konusunda neler yapılmalıyı onda öğrendim. Küçük kızımda 1 ayını doldurmuştu ki döküntüler başladı. Alerjen gıda ne varsa kestim yemeyi. Şu an yediklerim o kadar az çeşitte ki.. Kahvaltıda patates zeytin ve alerjen olmayan bir reçel yiyorum. Dana etini bıraktım kuzu eti yiyorum. Şut ve süt ürünlerini mikron seviyesinde bile almıyorum vücuduma. Paketli hiç bir gıda tüketmiyorum. Kuruyemiş yemiyorum. Kapya biber, domates, kırmızı meyveler yemiyorum. Şimdilik bunlar geldi aklıma.. Bütün bunlara rağmen hala düzelemedi tam olarak. Gıda günlüğü tutmaya başlayacağım yarın itibari ile bakalım başka ne dokunuyor. Benim en çok korktuğum glüten alerjisi.. Eğer glüten alerjisi varsa geriye yiyecek hiçbirşey kalmayacak..
ay bana da biri mama versen gunduz 4 saat uyur rahat edersin demisti.bi de ssakinlestirici surup verenler varmis.rahat etmek icin yapmadiklari yok bu bebeklere.emzige lokum sarar verirlermis.cocuk agzinda onu ceke ceke ici yana yana saatlerce emzik agzinda dururmusDi mi canim. Bana da ayağında sallamiyorsun emzik vermiyorsun nasıl uyumasını bekliyorsun dediler. Ama onlarla da uyumadigini gördüler. Hatta birisi arabada uyumayan bebek olmaz dedi ısrarla inanmayarak. Ben de bizimki agliyo arabada dedim. Banyodan sonra uyurlarmis bizimki tam tersi uyumuyo. Birisi de emzik cok rahat tika agzina oh dedi. Ben de ben kendi rahatimi dusunmuyorum dedim onemli olan oglum dedim. Birisi de ne fena, mama versene cok kolaylikdedi. Birak aglasin nolucak diyenlere gicigim zaten. Kucağa alıştırdın yandın gibi.. o kadar beklemişim çabucak buyuyorlar seveyim kucağıma alayım n'olacak. Her bebek bir değil ki. İnsanların bu dayatması çok kötü. Bildiğimi yapıyorum ben.
2 avent var elimde ama sadece avent olduğunu biliyorum soothie mi bilemicem :) bi netten bakayım ona belki onu almışımdır :)Avent soothie denesene cnm ödüllü emzikmis
3 kabartma tozu 2 bardak yoğurt ve 1 bardak yağla yapılan bir poğaça tabi ekstra malzemeleri var. Mayalı gibi oluyor ama çok pratik. Alerjiniz geçtiğinde deneyebilirsin canım. Benim gelenim gidenim çok olur pratik oldu bu poğaça321 poğaça nedir arkadaşlar:)
Biz 4 sene çocuksuz yasadik.aksamlari esimin isten gekmesini beklerdim.yemek yerdik.dizi izlerdik.sonra abur cuburlari sofra serip yerdik.sonra film izlerdik.esle basbasa vakit gecirebilmenin keyfi ayriymis cidden.kiymetini anladim bebekten sonrabebek uyuyunca bi oh cekiyoruz.tam aksam babasi geldiginde bi aglama tutuyo hep.emzir pispisla gezdir filan geciyor bazi aksamlar.bazen de emzirip anakucagina koyuyorum.biz oturma odasinda yerde yemek yemeyi seviyoruz.o da yanimizda bize bakiyor anakucagindan.sakin oldu mu tadindan yenmez :)
Aman Allahım bu insanlar ne yapıyorlar böyleay bana da biri mama versen gunduz 4 saat uyur rahat edersin demisti.bi de ssakinlestirici surup verenler varmis.rahat etmek icin yapmadiklari yok bu bebeklere.emzige lokum sarar verirlermis.cocuk agzinda onu ceke ceke ici yana yana saatlerce emzik agzinda dururmusne fena seyler
Ben oğlumla vakit geçirmeyi daha çok seviyorum. Eşim bir iki saat annemlere bırakalım çıkalım diyio ama ben ayrilamam. Uyuduğunda bile ozluyorum yavrumu.Kızlar esinizle vakit gecirmeyi yada bisey yiyip icmeyi film izlemeyi özlediniz mi?
Ben cok ozledim.keske aksamlari uyusa.
Bazen hızlı bazen yavaş. Degisiyo5 dakika hizli mi yavss mi
Cnm başka yiyecek kalmadı ki. Aç yaşıyorum. Sürekli dönüp dönüp aynı şeyleri yiyorum. Taze fasulye de mi?fasulye ve bezelye de gaz yapar..
Çok şükür bugün uyuttum. Dün hiç uyumadı hiç teli alamadım. Yalnızız evde oğlumla:) TV de sevmiyorum..Buğrayı uyuttun galiba canim:)
Bebekler uyumadan telefonu elimize alamiyoruz:)
ihlamur kaynatıyorum ben, icine ayva doğruyorum. kuru elma ve tarçın atıyorum biraz da..
Allah'ım ya. Ne bileyim ben evladıma çok değer veriyorum diyorum öyle diyenlere onlar da herkes değer veriyor diyo. Hep Buğra ya ne iyi gelecekse onu isterim. Önce o. İşim olsa bile bırakırım, WC ye gitsem konuşurum oksarim öyle giderim kendini yalnız hissetmesin. Dün kameradan baktım uyanmış. Gittim yanına beni gördü nasıl gülüyor maşallah. Bir haftadır da sabahları birkaç saat anne karnındaki gibi göğsümde uyuyo. Dünyanın en güzel uykusunu uyuyorum onunla. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sabahları sancılı oluyor genelde ve böyle rahatliyo. Yarı oturur vaziyette oluyorum. Sarılıp uyuyoruz:) gözü açık ve neşeli olduğunda hep konuşuyorum şarkı söylüyorum dogaclama ismiyle ve saçlarını yüzünü oksamam çok hoşuna gidiyor. Sürekli gülümsüyorum ona. Geceleri de çok hafif lamba açık sessizce altini değiştirip,, emzirip çıkarıyorum bazen uyku ddevam ediyor bazen ayakta geziyoruz kucakta.ay bana da biri mama versen gunduz 4 saat uyur rahat edersin demisti.bi de ssakinlestirici surup verenler varmis.rahat etmek icin yapmadiklari yok bu bebeklere.emzige lokum sarar verirlermis.cocuk agzinda onu ceke ceke ici yana yana saatlerce emzik agzinda dururmusne fena seyler
Çok ilginçtir cnm :) 3kabartma tozu çok değil mi? Denerim inşallah canim3 kabartma tozu 2 bardak yoğurt ve 1 bardak yağla yapılan bir poğaça tabi ekstra malzemeleri var. Mayalı gibi oluyor ama çok pratik. Alerjiniz geçtiğinde deneyebilirsin canım. Benim gelenim gidenim çok olur pratik oldu bu poğaça
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?