2018 Ekim Anneleri

Canım doktorunuz kimdi? İlk çocuğunda da mı vardı alerji? Keçi peyniri için bizim Dr da çapraz reaksiyon gösterir dedi. Dana eti çok olumsuz sonuçlandı bizde.

Ne cahillik canım nasıl kiyiyorlar.

Ve de kendi iic sesimizi. Evlatlarımızı en iyi biz tanırız. Annem ve k.v. de ben üç tane büyüttüm sen kaç tane büyüttun diyolar

Bizde tek meme 5dk.

fasulye ve bezelye de gaz yapar..

Aynı ben de senin gibiyim cnnmm. Ama güçlü olmak zorundayız. Sessiz olduğumuz için böyle, biz fırsat veriyoruz evladımız çekiyor ne yazikki

Canım elini emince bırakıyomusun yoksa cekiyomusun elini? Ben cekiyirum. Boğazım agriyo benim de tavsiyesi olan var mı? Eşim de çok fena usutmus sanırım ondan geciyo

Benim minik de yüzünü çok çiziyor. Tırnaklarını kesip torpuluyorum yine çiziyor. Eldiveni Dr tavsiye etmedi motor gelişimi açısından. Üç güne bir uzuyo tırnakları ve çok zor kesiyorum uykusu o kadar hafif ki..

321 poğaça nedir arkadaşlar:)

devlet memuru musun keske benimle oyle izin alma durumum olsa 2 seneyi geçtim 1 seneye hatta 8 aya raziyim 3.5 aylikken baslamak zorundayim yoksa bir isim olmaz
evet devlet memuruyum.ama gordugum maddi durumu iyi bile olsa hemen ise basliyorlar.2 yil hak verilmis ne guzel.kullanmak istemiyorlar.zaten 30 sene calisicaz ve yaptigimiz is de stresli.3.5 ay kucukmus canim.keske rapor alma imkanin olsaymis biraz.

Di mi canim. Bana da ayağında sallamiyorsun emzik vermiyorsun nasıl uyumasını bekliyorsun dediler. Ama onlarla da uyumadigini gördüler. Hatta birisi arabada uyumayan bebek olmaz dedi ısrarla inanmayarak. Ben de bizimki agliyo arabada dedim. Banyodan sonra uyurlarmis bizimki tam tersi uyumuyo. Birisi de emzik cok rahat tika agzina oh dedi. Ben de ben kendi rahatimi dusunmuyorum dedim onemli olan oglum dedim. Birisi de ne fena, mama versene cok kolaylikdedi. Birak aglasin nolucak diyenlere gicigim zaten. Kucağa alıştırdın yandın gibi.. o kadar beklemişim çabucak buyuyorlar seveyim kucağıma alayım n'olacak. Her bebek bir değil ki. İnsanların bu dayatması çok kötü. Bildiğimi yapıyorum ben.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…