Bir de doğru birşey yapmışlar gibi savunuyorlar.Aman Allahım bu insanlar ne yapıyorlar böylebir aylık bebeğe pekmez ve ballı emzik vereni de duydum
Eskiden kahve keyfimiz vardı, iki fincan kahvenin yanında bir de nesquick olurdu, oğlum için. Geçen hafta kızım uyuduğunda hemen kahve keyfi yapalım dedik.. eşime büyük boy kahve, bana küçük sütlü kahve, oğluma meyveli süt ve son anda uyanıp dahil olan kızıma mama biberonu.. şahane bir tepsi oldu :))) benim sütlü kahve iyice soğudu tabii.. zaten kızım doğduğundan beri aynı anda sofraya oturmadık. Sağlık olsun ❤ bütün bunları göze alarak doğurduk neticede ❤ oturmaya başlayınca mama sandalyesine oturup bize katılacak küçük hanım ❤Kızlar esinizle vakit gecirmeyi yada bisey yiyip icmeyi film izlemeyi özlediniz mi?
Ben cok ozledim.keske aksamlari uyusa.
Benim kızım da almıyor emziği. O attıkça kv her seferinde diyor ki, biz çocuklara lokum sürüp verirdik. Ben vermem diyorum sabırla. Sen bilirsin diyor ama ertesi gün yine anlatıyor. La havle...ay bana da biri mama versen gunduz 4 saat uyur rahat edersin demisti.bi de ssakinlestirici surup verenler varmis.rahat etmek icin yapmadiklari yok bu bebeklere.emzige lokum sarar verirlermis.cocuk agzinda onu ceke ceke ici yana yana saatlerce emzik agzinda dururmusne fena seyler
Emziren hanımlar için oka mentol diye bir pastil var, onu kullanıyorum ben. Normal pastiller ağrı kesici içeriyor, önermiyorlar. Hastaneden çıktığımda boğazım şişmişti, üstelik 1 Gr antibiyotik içtiğim halde. Bir kaşık bala biraz limon sıkıp içebilirsin. Geçmiş olsun :)İçtim cnm hala agriyo, ballı karabiber yedim yine agriyo insallah oğluma dokunmaz. Ve ona geçmez. Bogaz Pastili attım ağzıma az once
Arkadaslar 2 sorum var.
1- Bebek kiyafetlerini nerelere bagisliyorsunuz
2-Cocugun ruhsal gelişimi icin hangi kitapları aldiniz..
Havalar ısınsın, atalım minikleri arabaya, çıkalım yürüyüşe.. oğlum da bisikletle eşlik etsin.. hayalleeer hayaller ❤
Benim kızım da ilk günlerinde sarılık oldu. O zaman sütüm azdı, bebiş de sürekli aç ve ağlıyor. Mamayla dönüşümlü gittik başta. Şimdi 35 günlük ve günde bazen 1 bazen 2 kez 3er ölçek mama veriyorum, onu içmeden uykuya dalmıyor. O yüzden bir türlü kesemedim mamayı. Tombul ve obur bir bebek, saat başı emzir dediler hastanede. Bir süre sonra sürekli emzirmekten göğsüm acıyor, o zaman mama veriyorum. Bugün 1 sefer verdim, akşam mamasını es geçtim ama hâlâ uyumadı :/kizlar lutfen fikrinizi soyleyin beni rahatlatin ben dpgumdan itibaren emziriyorum ama malesef sutum hala az sarilikta atlatmistik ustune mamaya basladik oyle devam ediyor nerdeyse 40 dakikaya kadar emiyor kuzum ama hala acim diye ortaligi yikiyor 90 cl mama yapiyoruz anca doyuyor birazda sanirim oburuz 45 gunluk olduk bugun ; memeyide zor bela kavga dovus tutturuyorum biberon da avent kullaniyorum ama dikkatimi cekti asagi sallatirinca bayagi akıyor oylemi acaba sizler ne yapiyorsunuz
Kızlar esinizle vakit gecirmeyi yada bisey yiyip icmeyi film izlemeyi özlediniz mi?
Ben cok ozledim.keske aksamlari uyusa.
Teşekkürler canım ben de deneyeceğim minies i. 5paket Prima kullandık ama. Muhendisoglunu ben de takip ediyorum bayadir ama çok giremiyorum instagram a.
Kanguruyu sipariş vereceğim modeline karar verip. 3aydan sonra aparat i kullanmaya gerek var mı acaba?
Hava çok soğuk korkuyorum ben de çıkmaya. Herkes grip yada boğaz salgını..
Canım elini emince bırakıyomusun yoksa cekiyomusun elini? Ben cekiyirum. Boğazım agriyo benim de tavsiyesi olan var mı? Eşim de çok fena usutmus sanırım ondan geciyo
ay bana da biri mama versen gunduz 4 saat uyur rahat edersin demisti.bi de ssakinlestirici surup verenler varmis.rahat etmek icin yapmadiklari yok bu bebeklere.emzige lokum sarar verirlermis.cocuk agzinda onu ceke ceke ici yana yana saatlerce emzik agzinda dururmusne fena seyler
3 kabartma tozu 2 bardak yoğurt ve 1 bardak yağla yapılan bir poğaça tabi ekstra malzemeleri var. Mayalı gibi oluyor ama çok pratik. Alerjiniz geçtiğinde deneyebilirsin canım. Benim gelenim gidenim çok olur pratik oldu bu poğaça
Ben oğlumla vakit geçirmeyi daha çok seviyorum. Eşim bir iki saat annemlere bırakalım çıkalım diyio ama ben ayrilamam. Uyuduğunda bile ozluyorum yavrumu.
Kizlar bebegim kabiz oldu fitil veriyorum arada yapiyor 10 gun oldu kendi kendine yaoamiyor naoabilirim bir care
Allah'ım ya. Ne bileyim ben evladıma çok değer veriyorum diyorum öyle diyenlere onlar da herkes değer veriyor diyo. Hep Buğra ya ne iyi gelecekse onu isterim. Önce o. İşim olsa bile bırakırım, WC ye gitsem konuşurum oksarim öyle giderim kendini yalnız hissetmesin. Dün kameradan baktım uyanmış. Gittim yanına beni gördü nasıl gülüyor maşallah. Bir haftadır da sabahları birkaç saat anne karnındaki gibi göğsümde uyuyo. Dünyanın en güzel uykusunu uyuyorum onunla. Herkese tavsiye ederim arkadaşlar. Sabahları sancılı oluyor genelde ve böyle rahatliyo. Yarı oturur vaziyette oluyorum. Sarılıp uyuyoruz:) gözü açık ve neşeli olduğunda hep konuşuyorum şarkı söylüyorum dogaclama ismiyle ve saçlarını yüzünü oksamam çok hoşuna gidiyor. Sürekli gülümsüyorum ona. Geceleri de çok hafif lamba açık sessizce altini değiştirip,, emzirip çıkarıyorum bazen uyku ddevam ediyor bazen ayakta geziyoruz kucakta.
kizlar lutfen fikrinizi soyleyin beni rahatlatin ben dpgumdan itibaren emziriyorum ama malesef sutum hala az sarilikta atlatmistik ustune mamaya basladik oyle devam ediyor nerdeyse 40 dakikaya kadar emiyor kuzum ama hala acim diye ortaligi yikiyor 90 cl mama yapiyoruz anca doyuyor birazda sanirim oburuz 45 gunluk olduk bugun ; memeyide zor bela kavga dovus tutturuyorum biberon da avent kullaniyorum ama dikkatimi cekti asagi sallatirinca bayagi akıyor oylemi acaba sizler ne yapiyorsunuz
Yok canım öyle gibi duruyor hatta acı olur diye düşünüyor insan ama sanki mayalı poğaça gibi puf pufÇok ilginçtir cnm :) 3kabartma tozu çok değil mi? Denerim inşallah canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?