2018 Ekim Anneleri

Bunlara ek olarak turpta yapıldığı gibi kuru soğanın ortası oyulup bir kaşık bal konulabilir o süzülen bal da sabah tüketildiğinde işe yarıyor benim de aklıma o geldi

O zaman sen tavada su böreğide yapiyorsundur :))))
Yapmaz mıyım:) pasta börek ne ararsan yapıyorum temizlik işleri zor gelirken en teferruatlı pasta börek bana o kadar kplay ve eğlenceli geliyor ki:) eşim artık yapıp durma yiyip yiyip kilo alıyoruz sonra diyor. Sadece misafire değil ben kendimize de sürekli farklı bir şeyler denerim her misafirde farklı şeyler yapmaya çalışırım

Bu gece aynı şeyleri yapıyoruz sanırım ❤ bir de kuzulara bakıp gözlerimin dolması, lohusalıktan dimi.. hey gidi günler.. geçen yıl Ekim ayında başladık muhabbete.. şimdi kızlarımız adaş :)) sen 40 gün kadar önde, ben seni takipte... İyi ki varsın üstad ❤

Çok imreniyorum şöyle hamarat hatunlara.. evin erkek çocuğu gibi büyüdüm, pek mutfağa girmeden evlendim.. her yemek öncesi kara kara düşünüyorum ne pişirsem diye.. Kayserili bir gencin annesini taklit ettiği bir video var sosyal medyada, çok komik.. kendimi görüyorum bi nevi :)
Neyse konuyu dağıttım, maşallah size ❤

Teşekkür ederim canım benim babası tarafından iş yapması engellenmiş sen derslerinle ilgilen denilmiş bir kız olarak büyüyüp üniversitede devlet yurdunda kalmış ve yemek deneyimini ilk olarak atandığında yaşamış biriyim. Atandıktan bir sene sonra evlendim ve yapabildiğim yemeklerin sayısı iki elin parmaklarını geçmezdi. Eşimin teşviği ve yaptığım her şeyi iyi kötü yemesiyle desteğiyle şu an farklı farklı şeyleri deniyorum mutfak benim alanımmış onu anladım. Bir şeyler yapıp insanlar beğendiklerinde o kadar mutlu oluyorum ki. Çalışıyor olmasaydım yapacağım iş muhtemelen ev yapımı yemek ve pasta börekçilik falan olurdu:) ama gel gör ki diğer ev işlerinden hiç hoşlanmam hele ki temizlik. Sağolsun bakıcım yardımcı oluyor o konuda da geçinip gidiyoruz:)

Teşekkürler canım cevizin içindekini ne kadar miktarla kaynatayim ölçüsü var mi

Bana da herkes deli misin kucuk cocugu birakip baslayacaksin diyor. Malesef bizim durumumuz su an musait degil. Baslamak zorundayim. Bi de tek basima gercekten yapamiyorum. Iki hafta daha deniycem. Olmazsa ocak ayinda bakici alip onunla beraber bakcam bir ay. Her gun agliyorum. Ben de cok isterdim kendim bakmak ama yapamiyorum. Delirmek uzereyim
Canim benim telefon hep sessizde. Kimseye de acmiyorum. Bize de gecen misafir geldi. Gitsin diye bekledik uyumak icin. Insanlar cok anlayissiz.

Çok sağol cnm tek tek yazmışsın. Sancidan elini çok alırsa yada yüzüne zarar verecek kadar eli sürekli yüzündeyyse emzik veriyorum. Annem alıştırdı ona da. Çok sert vuruyor birkac kez memedeyken gözüme vurdu fena ağrıdı:)
Ayvayı denicem bugün. Umarım geçer boğazım kıpkırmızı olmuş. Meyve kurutması hiç yapmamıştım.

İnşallah canım. Dış gebeliği ilk mı gecirdin yoksa kızından sonra mi?

Artik açmayacağım bende telefonlarını canım

Canim kac gün sürecek bu.3 gündür gece gündüz memede ağliyor.birakiyor.gazı da artiyor böyle olunca.artik biberonla mama vermicem.kac güne unutur acaba bu biberonu?
Biraz zor oluyor biberonu unutmuyor aslinda memeye alışıyor.yani bbm öyle oldu hem biberon veriyorum hem meme biberonu pek sevmiyor ama memeye bayılıyor. Ama memeyi alması bbm bir haftayı buldu

Bence bisy deyip yeni bi olayla canini sıkma :) Ama kardesim bekliyor deseydin keske.
Sen oldugu gb davran bence kıracam diye dusunme oncelikle.Seni anlayan anlar alinacak olan zaten her turlu alinacaktir.Bunun icin ekstra ugrasma.

Dogru tahmin etmisim :) Ellerine saglik.
Bende cok severim.Ufaklikla birlikte eglence oluyor hem :)
Temizlik ve ütü hic olmasa keske bnm icinde

Cnn bnmki de de oldu o olay poposuna zeytin yağ sur bn öyle kolayını buldum düzenli olarak sürekli sürdüm ve birkaç saat sonra yaptı kakasini kulak çöpüyle sürdüm.

Bence degil :) evlat sevgisi..Bazi seylerin ne kadar cabuk gectiginide daha net goruyor insan sanki bi ufaga bi buyuge bakinca...
Kizimin bebeklik fotograflarina bakiyorumda neler biriktirmisiz...

1 sene nasil dolu dolu gecti degil mi :)insallah bekleyenlerde alir haberleri❤Sende iyi ki varsin yoldaş :)❤

Ne icin yaptiginida anlarsin tabii.Yardimci olmak vazifemiz miniklere :)

Bnm rendede ince kesen bi kisim var orda kesiyorum ya da cubuk cubuk ince yapabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…