Bunlara ek olarak turpta yapıldığı gibi kuru soğanın ortası oyulup bir kaşık bal konulabilir o süzülen bal da sabah tüketildiğinde işe yarıyor benim de aklıma o geldiElini ememiyor.
Yani nasil diyeyim aktif bi emme degil.
Cuk cuk bi ses geliyor bazen ama genelde yalanma seklinde.
Yani bu gelisiminin bi parcasi ve tenini taniyor.Her aldigini agizlarina sokarak dokulari taniyacaklar.Ayaklar agizlara gidecek daha :)
Mesela benim parmak emme konusunda zaafim var ona dikkat ediyorum sadece.
Oncelikle dus vs sonrasi saclarini kurutmayi ihmal etme.Ayvayi temizleyip cekirdegi ve kabuguyla kaynatip icebilirsin.Elmada ekleyebilirsin.Eger elinin altinda olsun istersen elma,ayva incecik dilimleyip firinla kurut canim.Az az yap tazelersin mesela.Sonra sicak suya atar icersin cubuk tarcinla,miss :)
Turp bal vs var ama sizin alerji sorununuz var.Sadece gargara yapmak isine yarar mi bilemedim.Esine yapabilirsiniz.Siyah turbun icini oyup bal koyuyorsun cay bardaginin uzerine koyuyorsun sabaha kadar dursun.Suzuluyor.Onu icecek.
Eger kullanmiyorsa kis icin takviye bal propolis fln iyi olur.Balparmak Apitera fln var cesitleri var bir yutumluk eczanelerde oyle bisyde deneyebilir
Benim esim soguk taze sıkım ve tortusuz corekotu yagi kullaniyor bende 1 cay kasigi aliyorum 3 gunde 1
Yapmaz mıyım:) pasta börek ne ararsan yapıyorum temizlik işleri zor gelirken en teferruatlı pasta börek bana o kadar kplay ve eğlenceli geliyor ki:) eşim artık yapıp durma yiyip yiyip kilo alıyoruz sonra diyor. Sadece misafire değil ben kendimize de sürekli farklı bir şeyler denerim her misafirde farklı şeyler yapmaya çalışırımO zaman sen tavada su böreğide yapiyorsundur :))))
Bu gece aynı şeyleri yapıyoruz sanırım ❤ bir de kuzulara bakıp gözlerimin dolması, lohusalıktan dimi.. hey gidi günler.. geçen yıl Ekim ayında başladık muhabbete.. şimdi kızlarımız adaş :)) sen 40 gün kadar önde, ben seni takipte... İyi ki varsın üstad ❤Bi ancak uyuyorlar sonra ivir zivir halledip mutfagi bi dolanip lavabo dis fircalama derken bakiyorum oyalanmisim,sonrada emecek uykudan kalkmak daha zor oluyor diye yine oyalanayim diyorum saat 1 :) gelmisim cene calmisim :)
Gecen sene bu ay regl bekliyordum heyecanla onlar geldi aklima :) Zorunlu bi korunma suremiz vardi o bitiyordu.Ne heyecandi.Simdi minicik nefesi yanibasimda❤
Bide buyugune bakiyorum sende bu kadarciktin ne ara buyudun diye geciyor icimden burnumun diregi sizliyor❤
Ahh zaman...Neleri alip goturuyor ama getirdikleri hep guzelliklerle olsun insallah
Çok imreniyorum şöyle hamarat hatunlara.. evin erkek çocuğu gibi büyüdüm, pek mutfağa girmeden evlendim.. her yemek öncesi kara kara düşünüyorum ne pişirsem diye.. Kayserili bir gencin annesini taklit ettiği bir video var sosyal medyada, çok komik.. kendimi görüyorum bi nevi :)Yapmaz mıyım:) pasta börek ne ararsan yapıyorum temizlik işleri zor gelirken en teferruatlı pasta börek bana o kadar kplay ve eğlenceli geliyor ki:) eşim artık yapıp durma yiyip yiyip kilo alıyoruz sonra diyor. Sadece misafire değil ben kendimize de sürekli farklı bir şeyler denerim her misafirde farklı şeyler yapmaya çalışırım
Teşekkür ederim canım benim babası tarafından iş yapması engellenmiş sen derslerinle ilgilen denilmiş bir kız olarak büyüyüp üniversitede devlet yurdunda kalmış ve yemek deneyimini ilk olarak atandığında yaşamış biriyim. Atandıktan bir sene sonra evlendim ve yapabildiğim yemeklerin sayısı iki elin parmaklarını geçmezdi. Eşimin teşviği ve yaptığım her şeyi iyi kötü yemesiyle desteğiyle şu an farklı farklı şeyleri deniyorum mutfak benim alanımmış onu anladım. Bir şeyler yapıp insanlar beğendiklerinde o kadar mutlu oluyorum ki. Çalışıyor olmasaydım yapacağım iş muhtemelen ev yapımı yemek ve pasta börekçilik falan olurdu:) ama gel gör ki diğer ev işlerinden hiç hoşlanmam hele ki temizlik. Sağolsun bakıcım yardımcı oluyor o konuda da geçinip gidiyoruz:)Çok imreniyorum şöyle hamarat hatunlara.. evin erkek çocuğu gibi büyüdüm, pek mutfağa girmeden evlendim.. her yemek öncesi kara kara düşünüyorum ne pişirsem diye.. Kayserili bir gencin annesini taklit ettiği bir video var sosyal medyada, çok komik.. kendimi görüyorum bi nevi :)
Neyse konuyu dağıttım, maşallah size ❤
Teşekkürler canım cevizin içindekini ne kadar miktarla kaynatayim ölçüsü var miEmziren hanımlar için oka mentol diye bir pastil var, onu kullanıyorum ben. Normal pastiller ağrı kesici içeriyor, önermiyorlar. Hastaneden çıktığımda boğazım şişmişti, üstelik 1 Gr antibiyotik içtiğim halde. Bir kaşık bala biraz limon sıkıp içebilirsin. Geçmiş olsun :)
Öksürük için de cevizin içindeki ince perdeyi kaynatıp içmeyi tavsiye ederim. 1 gecede kesiyor
Bana da herkes deli misin kucuk cocugu birakip baslayacaksin diyor. Malesef bizim durumumuz su an musait degil. Baslamak zorundayim. Bi de tek basima gercekten yapamiyorum. Iki hafta daha deniycem. Olmazsa ocak ayinda bakici alip onunla beraber bakcam bir ay. Her gun agliyorum. Ben de cok isterdim kendim bakmak ama yapamiyorum. Delirmek uzereyimisyerime izin dilekcesi vermek icin gittigimde neden goreve baslamadigimi sordular.ben de ucretsiz izin alip 2 yil cocuguma bakmak istedigimi soyledim.sut izni var onu da mi kullanmiycaksin.bakacak kimse yok mu gibi seyler soylediler.ve cok sasirdilar kendim bakacak olmama.gerekli birikimimizi yaptik neden ise baslayim ki cocuguma bi sure kendim bakmak varken.ayrica cok yogun ve stresli bir isim var.
Canim benim telefon hep sessizde. Kimseye de acmiyorum. Bize de gecen misafir geldi. Gitsin diye bekledik uyumak icin. Insanlar cok anlayissiz.Bugun çok sinirlendim kızkardeşimle avm ye gidecektik hem kostur kostur biseyler alip cikiyoruz gonlumuzce gezelim erken gidelim dedik öğlen 1gibi esimde 5-6 gibi çıkacak annesine gidecektik yemeğe neyse
Oglusu arada emzirip altini acarak gazini alarak 12de tum isimi bitirip kahvaltımi yaptım
1gibi kaynim aradi yenge sizin evin ordayim bebegi gormeye geleyim dedi müsaitsen abin bugün gündüz çalışıyor hemde disari cikacam dedim evet konustum dedi yanimda leyla da var yalnız degilim dedi leyla kuzenleri evinizin önündeyiz dedi
Artik ne diim ok dedim
1saatimi aldılar cocuk aglama krizine girdi
Hazirlanamadim
Kardeşim beni bekliyor yağmur yağıyor öyle sinir oldum
Neyse arabaya bindik oglum sustu yol üstü kuzeni eve biraktim araba da selfie cekti bide paylaşmış hadi biz gezmelere diye embesil
Esime söyledim ben ona ben yokum gelme dedim o leyla s....u zorlamıştır dedi
Of biliyorum uzun oldu ama kendime cok kızıyorum neden hayir diyemiyorum günüm oldu resmen
Emri vakilerden nefret ediyorum ama hep basima geliyor ya bu kuzen leyla en az 22 yasinda cocuk degil yani tamam cahil olabilir ama cocuk degil sizce ben kaynima yada bu kiza bugunle ilgili bisey yazsam mi
Teyzesi kizi hemde amcasi kizi esimin aileside sürekli gelmek istiyor bebegi özlüyorlarmışSanki özlenecek nesi varsa
bende hep atlatiyorum
İse baslamadan rahat edemeyecem herhalde
Bana bir fikir verin kizlar olay oldu bitti ama ben halen kendime kızıyorum neden böyle hayur diyemiyorum diye
Uzun oldu hakkinizi helal edin
Çok sağol cnm tek tek yazmışsın. Sancidan elini çok alırsa yada yüzüne zarar verecek kadar eli sürekli yüzündeyyse emzik veriyorum. Annem alıştırdı ona da. Çok sert vuruyor birkac kez memedeyken gözüme vurdu fena ağrıdı:)Elini ememiyor.
Yani nasil diyeyim aktif bi emme degil.
Cuk cuk bi ses geliyor bazen ama genelde yalanma seklinde.
Yani bu gelisiminin bi parcasi ve tenini taniyor.Her aldigini agizlarina sokarak dokulari taniyacaklar.Ayaklar agizlara gidecek daha :)
Mesela benim parmak emme konusunda zaafim var ona dikkat ediyorum sadece.
Oncelikle dus vs sonrasi saclarini kurutmayi ihmal etme.Ayvayi temizleyip cekirdegi ve kabuguyla kaynatip icebilirsin.Elmada ekleyebilirsin.Eger elinin altinda olsun istersen elma,ayva incecik dilimleyip firinla kurut canim.Az az yap tazelersin mesela.Sonra sicak suya atar icersin cubuk tarcinla,miss :)
Turp bal vs var ama sizin alerji sorununuz var.Sadece gargara yapmak isine yarar mi bilemedim.Esine yapabilirsiniz.Siyah turbun icini oyup bal koyuyorsun cay bardaginin uzerine koyuyorsun sabaha kadar dursun.Suzuluyor.Onu icecek.
Eger kullanmiyorsa kis icin takviye bal propolis fln iyi olur.Balparmak Apitera fln var cesitleri var bir yutumluk eczanelerde oyle bisyde deneyebilir
Benim esim soguk taze sıkım ve tortusuz corekotu yagi kullaniyor bende 1 cay kasigi aliyorum 3 gunde 1
Himm güzel fikir..O koynunda olan kismi banyo sonrasi sadece bezleyip ve seninde teninde dene :)❤
Bol bi ustun varsa gecir ustune,bide ört miss :)
İnşallah canım. Dış gebeliği ilk mı gecirdin yoksa kızından sonra mi?Bi ancak uyuyorlar sonra ivir zivir halledip mutfagi bi dolanip lavabo dis fircalama derken bakiyorum oyalanmisim,sonrada emecek uykudan kalkmak daha zor oluyor diye yine oyalanayim diyorum saat 1 :) gelmisim cene calmisim :)
Gecen sene bu ay regl bekliyordum heyecanla onlar geldi aklima :) Zorunlu bi korunma suremiz vardi o bitiyordu.Ne heyecandi.Simdi minicik nefesi yanibasimda❤
Bide buyugune bakiyorum sende bu kadarciktin ne ara buyudun diye geciyor icimden burnumun diregi sizliyor❤
Ahh zaman...Neleri alip goturuyor ama getirdikleri hep guzelliklerle olsun insallah
Artik açmayacağım bende telefonlarını canımBana da herkes deli misin kucuk cocugu birakip baslayacaksin diyor. Malesef bizim durumumuz su an musait degil. Baslamak zorundayim. Bi de tek basima gercekten yapamiyorum. Iki hafta daha deniycem. Olmazsa ocak ayinda bakici alip onunla beraber bakcam bir ay. Her gun agliyorum. Ben de cok isterdim kendim bakmak ama yapamiyorum. Delirmek uzereyim
Canim benim telefon hep sessizde. Kimseye de acmiyorum. Bize de gecen misafir geldi. Gitsin diye bekledik uyumak icin. Insanlar cok anlayissiz.
Hastahanedeyim şimdi adına eve gidince bakar yazarım cnn . Biz daha çıkamadık hastahanelerden 3. Haftamıza giriyoruz yatış devam ediyorNemlendirici hangini aldın canım bakayım bende
Biraz zor oluyor biberonu unutmuyor aslinda memeye alışıyor.yani bbm öyle oldu hem biberon veriyorum hem meme biberonu pek sevmiyor ama memeye bayılıyor. Ama memeyi alması bbm bir haftayı bulduCanim kac gün sürecek bu.3 gündür gece gündüz memede ağliyor.birakiyor.gazı da artiyor böyle olunca.artik biberonla mama vermicem.kac güne unutur acaba bu biberonu?
Bugun çok sinirlendim kızkardeşimle avm ye gidecektik hem kostur kostur biseyler alip cikiyoruz gonlumuzce gezelim erken gidelim dedik öğlen 1gibi esimde 5-6 gibi çıkacak annesine gidecektik yemeğe neyse
Oglusu arada emzirip altini acarak gazini alarak 12de tum isimi bitirip kahvaltımi yaptım
1gibi kaynim aradi yenge sizin evin ordayim bebegi gormeye geleyim dedi müsaitsen abin bugün gündüz çalışıyor hemde disari cikacam dedim evet konustum dedi yanimda leyla da var yalnız degilim dedi leyla kuzenleri evinizin önündeyiz dedi
Artik ne diim ok dedim
1saatimi aldılar cocuk aglama krizine girdi
Hazirlanamadim
Kardeşim beni bekliyor yağmur yağıyor öyle sinir oldum
Neyse arabaya bindik oglum sustu yol üstü kuzeni eve biraktim araba da selfie cekti bide paylaşmış hadi biz gezmelere diye embesil
Esime söyledim ben ona ben yokum gelme dedim o leyla s....u zorlamıştır dedi
Of biliyorum uzun oldu ama kendime cok kızıyorum neden hayir diyemiyorum günüm oldu resmen
Emri vakilerden nefret ediyorum ama hep basima geliyor ya bu kuzen leyla en az 22 yasinda cocuk degil yani tamam cahil olabilir ama cocuk degil sizce ben kaynima yada bu kiza bugunle ilgili bisey yazsam mi
Teyzesi kizi hemde amcasi kizi esimin aileside sürekli gelmek istiyor bebegi özlüyorlarmışSanki özlenecek nesi varsa
bende hep atlatiyorum
İse baslamadan rahat edemeyecem herhalde
Bana bir fikir verin kizlar olay oldu bitti ama ben halen kendime kızıyorum neden böyle hayur diyemiyorum diye
Uzun oldu hakkinizi helal edin
Yapmaz mıyım:) pasta börek ne ararsan yapıyorum temizlik işleri zor gelirken en teferruatlı pasta börek bana o kadar kplay ve eğlenceli geliyor ki:) eşim artık yapıp durma yiyip yiyip kilo alıyoruz sonra diyor. Sadece misafire değil ben kendimize de sürekli farklı bir şeyler denerim her misafirde farklı şeyler yapmaya çalışırım
Cnn bnmki de de oldu o olay poposuna zeytin yağ sur bn öyle kolayını buldum düzenli olarak sürekli sürdüm ve birkaç saat sonra yaptı kakasini kulak çöpüyle sürdüm.Yazılanları okuyamadm belki konusu geçmiştir. Kızım 3 gündür kakasını yapmıyo idrar yapmasıda azaldı normal mi? Çok gazı oluyo bütün gün ıkınıyo zorla gaz çıkarıyoruz. Rezene içiriyorm biraz rahatlatıyo ama kakasını yapmıyo nasıl yaptırabilirim bi çözümü olan var mı? 52 günlük. her gün yapıyodu yavaş yavaş azaldı 3 gündür yapmıyo
Bu gece aynı şeyleri yapıyoruz sanırım ❤ bir de kuzulara bakıp gözlerimin dolması, lohusalıktan dimi.. hey gidi günler.. geçen yıl Ekim ayında başladık muhabbete.. şimdi kızlarımız adaş :)) sen 40 gün kadar önde, ben seni takipte... İyi ki varsın üstad ❤
Bn santafer kan ilacı ve devir 3 kullaniyirumBunu herkes mi kullanıyor anlayamadım ben bir şey kullanmıyorumda
Çok sağol cnm tek tek yazmışsın. Sancidan elini çok alırsa yada yüzüne zarar verecek kadar eli sürekli yüzündeyyse emzik veriyorum. Annem alıştırdı ona da. Çok sert vuruyor birkac kez memedeyken gözüme vurdu fena ağrıdı:)
Ayvayı denicem bugün. Umarım geçer boğazım kıpkırmızı olmuş. Meyve kurutması hiç yapmamıştım.
İnşallah canım. Dış gebeliği ilk mı gecirdin yoksa kızından sonra mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?