2018 Ekim Anneleri

Hastahanedeyim şimdi adına eve gidince bakar yazarım cnn . Biz daha çıkamadık hastahanelerden 3. Haftamıza giriyoruz yatış devam ediyor

Allah yardimciniz olsun.
Tez zamanda sifa bulsun miniğin dilerim❤

Ben oğlumla vakit geçirmeyi daha çok seviyorum. Eşim bir iki saat annemlere bırakalım çıkalım diyio ama ben ayrilamam. Uyuduğunda bile ozluyorum yavrumu.
Buğra ne kadar sansli bi bebek.maşallah
Kendisini cok seven bi annesi var.herkesin böyle bi annesi olsaydi dünya böyle olmazdi...
Bazen hızlı bazen yavaş. Degisiyo
Canim 5 dakikada bisey ememez benimki.peki kilo alimi nasil?
Çok şükür bugün uyuttum. Dün hiç uyumadı hiç teli alamadım. Yalnızız evde oğlumla:) TV de sevmiyorum..
Benimkide uyumadi mi beni asker ediyor.esim hic oyalayamiyor.hemen agliyor gel seni istiyor die kucagima atiyor.
Ben tv yi severim.yapacak baska biseyim yok ki.arada kitap okumak istiyorum ama hevesim varla yok arasi.

Ne güzel kocaman bi aile olmuşsunuz canim.
Biz daha sevgililikte kaldik gibi oldu.
Tanimadan görücü usulu evlendik.evlenince sevdik birbirimizi.4 sene evli gibi degil de sevgili gibi oldu.onun icin sanki bu çocuk pat diye gelmis gibi oluyor:)
Biseyler yiyip icmek icin uyumasini bekliyorum.uyaniksa durmuyor cünkü.

Uyusa diye bekleme aslinda.Artik cogunlukla ne zaman emmek isteyip uyanik kalma surelerini ve uykuya gecis hareketlerini biliyorsundur.
Sadece tabii eskisi gibi kesintisiz kafada sorular tilkiler donmeden olmuyor ama o da zamanla oturur :)
Canim.uyankisa durmuyor.önceden tv ye baktiriyordum duruyordu.simdi tv yi cikarttim.bi yere koyunca bagiriyor.kucagima alim öyle biseyler yiyim desemde durmuyor.illa mememi agzina sokacam öyle susacak.o da çözüm degil.5 dakika sonra tutup tutup birakiyor aglamaya basliyor.
Bu cocugun ne sorunu var anlamadim.

Biraz zor oluyor biberonu unutmuyor aslinda memeye alışıyor.yani bbm öyle oldu hem biberon veriyorum hem meme biberonu pek sevmiyor ama memeye bayılıyor. Ama memeyi alması bbm bir haftayı buldu
Canim bizimkini ben anlayamadim.biberona mi alisti yoksa kulagi mi agriyor.enfeksiyon mu yoksa burnu mu tikanik bilmiyorum.
Biraz ictikten sonra mememi tutup tutup birakiyor.bebekler memeyi neden tutup tutup birakir bi türlü anlayamadim.
Bu sorunu cözmem lazim.
Bide ucu az akitan bi biberon almaliyim.

Dogru tahmin etmisim :) Ellerine saglik.
Bende cok severim.Ufaklikla birlikte eglence oluyor hem :)
Temizlik ve ütü hic olmasa keske bnm icinde
Evet kızım her defasında yardım etmek istiyor bazen izin veriyorum bazen veremiyorum mutfakta hayat duruyor yoksa:) ama kurabiye falan yapmak çok hoşuna gidiyor ve onu babasına baba bak ben yaptım demek:) Allahım onları bizden ayırmasın

Kızlar acil yardım kızımın tırnağını 10 günlükken başladım kesmeye ama ilk defa dibe girdim birden hareketlendi durmuyor ne yapacağın yardım edin

Kızlar acil yardım kızımın tırnağını 10 günlükken başladım kesmeye ama ilk defa dibe girdim birden hareketlendi durmuyor ne yapacağın yardım edin
Elini binkapta soguk suya sok.ama sadece o parmagini.
Bide bebeklerin tirnagini kesmeyi bi komsum.ögretti.turnagin kenarini tirnak makasiyla hafiften cıtla elinle disa dogru cek.bebeklerin tirnaklari sert degil ya kesmeye gerek.yok.elinle cek bi daha ki sefer.daha kolay oluyor.ve risksiz.

Canım benim kızımda memeyi tutmuyor bende 1 aydır sürekli sağarak veriyorum ama benim iki memeden toplam 60-70 anca geliyor ve bebeğim çoğu zaman açlıktan ağlıyor mamada veremiyorum ne yapacağımı bilmiyorum

Ayakta yürüyerek uyuyo genelde. İki saat falan sürüyor.belim kırılıyor
9-10 kg olduğu zamanlar da gelecek ayakta yürüyerek uyutma işi uzun süremez kü csnım.Benimki memede uyuyordu süt sıkıntısu yakıyorduk bebeğime de gereğinden fazka Besin yüklemesi olduğundan hazımsızlık ve aşırı gaz kaka yapamama sorunları olarak tansiyonu bu.Annfm ayakta sallayarak uyutmayı denedi ben de karışmadım rahat ettik çok hafif sallıyorum ama

Bence bisy deyip yeni bi olayla canini sıkma :) Ama kardesim bekliyor deseydin keske.
Sen oldugu gb davran bence kıracam diye dusunme oncelikle.Seni anlayan anlar alinacak olan zaten her turlu alinacaktir.Bunun icin ekstra ugrasma.
Evet orda bir salaklik ettim bu son olacak insallah cok sinirleniyorum kendime canım

Memedeyken bacakları kendine doğru çekip Kafayı geri atıyor mu? Gazi var gibi geliyo da ..benimki de ayni senin tarif ettiğin gibiydi gaz damlası kullandığımdan beri kendi kendine Yatıp oynuyo tabi çok uzun olmuyo bu hemfn acıkıyo obur tosbağam :)

Ben de üniversitede yurtta kaldım. Okul bitince de kirada beraber kaldığım arkadaşlarla iş bölümü yaptık, ben sofrayı kur-kaldır, bulaşık yıka, mutfağı toparla kısmından sorumluydum :)) aslında evlenince dediğin gibi yemekler yaptım, yeni şeyler denedim, eşim de destekledi ama, oğlum doğduktan sonra tek başına baktım, mutfak işleri askıya alındı. Hep pratik ve basit yemekler yapıp geçiştirdim.. sonra oğluma uygun yemekler yapmaya çalıştım, yemedi, sevmedi derken.. hepten soğudum yemek yapmaktan..

Teşekkürler canım cevizin içindekini ne kadar miktarla kaynatayim ölçüsü var mi
Büyük cezveye 6-7 cevizin perdesini atsan yeter sanırım. 10 dk kaynatıp süz, ılınmaya yakın iç. Tadı güzel ama biraz bal da eklerseniz olur. Geç yazdım kusura bakma, çocuklardan fırsat bulunmuyor..

ben anne sutu yetmediğinden mama da veriyorum. Mesela Calma kullanıyorum. Dr browns almistim basta beğenmedim onu.

Yazamadım canım kusura bakma su da durdurmadı bayada kanadı ya küçücük yer bastıkça geldi bende kendi haline bıraktım içim gitti orda kurudu daha yeni kendi

kimsenin kimseyi yargılama hakki yok ki. kimi hemen ise baslar kimi başlamaz.. herkes kendi hayatına baksa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…