2018 Ekim Anneleri

Kızımda sağolsun pertimi çıkardı sabahtan beri anca uyudu uykusuz yorgun gerginim bide üstüne regl ohh mis oldu

Bi yandan iyi aslinda olman ama ustuste gelmis.Agrilarda zorlar iyice.Belki de bi sure olmamakta bu yuzden iyidir bide reglin gerginligi olmamasi acisindan :)
Sicak dus,ayaklarini sicak tutmak iyi gelir insallah❤

Bnmki de öyleydi mahfoluyirdum şekilden şekile giriyorduk evde bnmki gece de uymuyordu hep kucak.en son gözü karartik nunayi aldik e bebekten aldık degistirilebiirmi diye sorduk değiştirme şartlarını öğrendik. Güzelcene bize anlatılan gibi yaptik ayaz durdu içinde. Modeli yaprak gibi ya ana kucağı gibi geldi. Arkadaşım tavsiye etmişti. Bir arkadaşımın bebeği dr fisher price da duruyor mesela. Eli kolu oldu o ana kucagi onun benimde nuna öyle oldu onsuz naparim bilmem. Sende istersen bizim gibi bir dene.

Hemen deneyeyim cok sagol. Bana en cok bol dere otlu mucver süt yapiyor incir-turna yemisi(cranberry)- hurma uclusu resmen bomba kaynatip iciyorsun suyunu. Bir de acikcasi hangi gün bol bol yesem yemek salata tatli cay kuruyemis misafirlikte falan ozellikle o gece resmen süt patlamasi oluyor sade su ile de olmuyor diyet en azindan ilk 6 ay kesinlikle yapilmamali yeme-icme cok fazla etkiliyir karbonhidratlar da dahil benim tecrubelerime gore :)

Evet bizde de oglum ne yapıyor oglum ne yapıyor diye görüntülü arıyordu hergun esimin izin gününde özledim diye catkapi geliyor gecen sene bebek yokkende oğlunu özlüyordu geliyordu cok sıkıldım artık evlenince kiymete biniyor oğulları
Onu geçtim bide kaynabamin kizkardesi onun kızları bebegi özledik diye gelmek istiyorlar Allah da yukarıda ogluma bir çöp bile yapmadılar annem babam cumhuriyet altini takti kardeşlerim çeyrek takti hayir illa altin yapsınlar demiyorum ama insan utanir diyorum bu kadar mi degersiz görüyorlar bide eve gelmeye kalkiyor iste kaynanamin bacısıyla kizlari filan bende atlatıyordum hep dün emrivaki yaptırdi yzmistim yine ama bugün whatsuptan durum paylastim dun yapilan emrivaki hayir diyemedigim son emrivakiydi diye baktim dun gelen leyla görmüş anlamıştır insallah
Ay neyse cenem düştü yine:)

Aynen çok haklısın canım o kadar güzel yazıyorsun ki senden öğrenecek çok şeyim var

Arkadaslar onemli bi konuda sorum olacak zaten doktora gidecegim pazartesi ilk is ama belki sizlerde de olmustur normal dogum yaptim onunla alakali mi bilmiyorum 2 gündür makattan buyuk tuvalet sonrasinda parlak kirmizi kan geliyor tuvalet kagidinda goruyorum once regl oluyorum sandim ama bugun iyice emin oldum arka tataftan geliyor mus tam da kayinpederim kolon kanseri oldugunu ogrendigimiz su gunlerde su an korkudan öluyorum acaba dogumda zorlama ile mi alakali hemoroid olsa aci falan olur sanirim hic aci yok kabizlikta yok baska bi nedeni olabilir mi acaba bilgisi olan var mi????

Makatta çatlak oluşmuş olabilir canım. Kabız olmadığın için acıyı fark etmeyebilirsin. Bende hemoroid + çatlak oluştu, bazen kanamalı oluyor. Kabız olunca da fena... Yine de en iyisi doktora gitmek. Gaita tahlili ile ortaya çıkar zaten. Geçmiş olsun

Gunaydiinn, kizlar bebislerinizin gunde kac kez bezini degistiriyorsunuz sanki banacis sayisi ve kaka miktari yavas yavas azaliyor gibi geliyor

Günaydın kızlar,
Bezini açtığımda farkettim, kızım çişini yapana kadar ağlıyor, çişi yapınca susuyor. Araştırdım idrar yolu enfeksiyonuna işaret ediyor minnacık yavrum antibiyotikle tanışacak çok çok üzgünüm stres oldum iyice, acaba acile mi götürsem :/

Bi yandan iyi aslinda olman ama ustuste gelmis.Agrilarda zorlar iyice.Belki de bi sure olmamakta bu yuzden iyidir bide reglin gerginligi olmamasi acisindan :)
Sicak dus,ayaklarini sicak tutmak iyi gelir insallah❤
Dayak yemiş gibiyim şuan bütün kemiklerim ağrıyor bacaklarım kasıklarım eskidende çok sancılı olurdum geçer sanıyordum daha beter oldu parol mu içebiliyorum ben şimdi hiç işimede yaramaz

Günaydın canım doktor muayene edip teşhis koymadan netten bakıp strese giriyoruz malesef inşallahh enfeksiyon değildir

Günaydın kızlar size birsey soracağım bilen bir arkadaş yardımcı olursa çok sevinirim. Ben memurum ve 11 ekimde doğum yaptım. Doğumdan önce 36. Haftaya kadar çalıştım ama benim hastaneden aldığım çalışamaz raporu süresi 12 aralıkta sona eriyor. Yane doğumdan önce çalıştığım dört hafta eklenmemiş bende yeni farkettim. Şimdi ne yapmam gerekiyor? Yada doğumdan önceki çalıştığım süreyi iş yerimi ekliyor? yada hastanenin o süreyi rapora eklemesimi gerekiyor? Kafam çok karışık lütfen yardımcı olun

canim bana hastane ne zaman izne ayrildigimi ve bebek kac haftalik dogdugunu sormustu.sonra ona gore dogum sonrasi 8 hafta 6 gun izni bulunmaktadir diye kagit yazmisti imzali kaseli.sen istersen once bi isyerinde bu islere bakan memurla konus.yaninda dogum raporunla birlikte gidersin.

bebegi biraz takip edio uykusu geldigini anladigimda uyutmaya calisinca hem kolay hem de uzun uyuyor.ama takip etmezssm o araligi kacirdim mi uyumuyor huzursuz oluyor.o yuzden onemliymis.ben kendi kendine uyur zannederdim bebekler dogumdan once

Benimki akşam kaçta uyursa uyusun gece 03.00 e doğru Uyanıyor.İki akşam önce bir ağlama nöbetinden sonra 21.00 de uyudu 02.40 ta uyandı yani beş buçuk saat derin uykudan ben de korkuyorum

Idrar enfeksiyonunda idrar kötü kokar kokuyor mu

Gunaydin yazdıklarınızı hep okuyorum ama ilk kez yazıyorum, Ekim annesi olmayı beklerken 29 Eylül'de aldım bebeğimi kucağıma, 2800 g oldu, malesef mamayla beslenen bir bebek oldukça üzülüyorum basta Aptamil 1 kullandık durmadan istiyordu iştahı çok iyiydi, yalniz kabız oldu çok sert katı yapitotdu o da bizim uyarmamizla, Dr mama değiştirdirmemi istedi once hipp combiotic kullandık devam edince sorun Aptamil comformil e gectii kendisi iki güne bir yapmaya başladı yalnız bizde hiç açlık aglamssi yok sadece geceleri mızmızlanma sesine uyanıyorum istahi cok azaldi yaklasik bir aydir boyle Dr gittik kilo başına 150 CC dedi buna gore 720 CC içmesi gerekiyor , üç saate bir 90 hazırlıyorum 50 sini içip bırakıyor zorlayarak o da kafasini sağa sola sallayip biberonu çıkarıyor ağzından bı günde toplasaniz 450 CC ancak içiyor hele geceleri daha da zor iciyor oturup ağlıyorum şu son iki haftadir kendini çaresiz yalniz hissediyorum sadece ben bakamiyorim sanki aç kaldığını düşünüyorum sadece mama veren anneler yardimci olurlar mi bana görüşleri ne ayrıca cok gazi var, surkesü bacaklarını cekiyor mamayı içerken ikiniyor sab simplex kullanıyorduk Dr onu biraktirdi Nurse Harveys şurup verdi birde biogaia kullaniyoruz. Bazı geceler mesela 4 ye 30 CC içiyor sonra saat 11 e kadar dusunun 7 saat geçiyor ama kesinlikle bu sire boyunca mama içmiyor, acikmiyor mu anlamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…