2018 Ekim Anneleri

1 Ekimde doğum Yaptım ve 10 haftalık doğum iznim bugün bitiyor ne yapıp ne edip bu dönemi kapatmam Lazım ikinci dönem Allah Kerim.Sizler ne yapacaksınız kızlar ?

Benimki akşam kaçta uyursa uyusun gece 03.00 e doğru Uyanıyor.İki akşam önce bir ağlama nöbetinden sonra 21.00 de uyudu 02.40 ta uyandı yani beş buçuk saat derin uykudan ben de korkuyorum
Bi kere benimkide 12 de yatti.sabah 6 da kalkti.bende uyumusum.ondan sonra hiç uzun uyumadi.3 saatte kalkiyor.sonra da her saat kalkiyor.2 gündür gecede 4 5 kere emziriyorum.

Ben incir kürünü ilk kizimda denedigimde cok gaz yapmisti.Bidaha hic denemedim :)
Dereotu hurma etkiliyor evet
Ette cok etkiliyor bende durumu
Bicok sey denemistim o zaman bu dolmalik fistik kürü en etkili olanlardandi.
Bende de senin gibi su iyi iciyorum evet ama cidden beslenme onemli.

Canim gecmis olsun.Allah yardimcin olsun
Cok zor bilirim.benim bebegim bile günde 1 kere mama aldigi halde kabiz yapiyor cocugu.
İstahsiz degil aslinda bebegin
Mama zor hazmeldildigi ivin baģirsaklar bosalmiyor.en son yedigi bile mideisnde kalinca bebek fazla yemiyor.
Hic sütün yok mu?saģıp gün icinde versen?

Her hemoroid acılı olmuyor ama kanama,catlak sanki agri vb bi belirtide yapar diye dusunuyorum.
Insallah ciddi bi durum degildir

Gunaydiinn, kizlar bebislerinizin gunde kac kez bezini degistiriyorsunuz sanki banacis sayisi ve kaka miktari yavas yavas azaliyor gibi geliyor

6-7yi buluyor.Bazen degisiyor.
Ama genel olarak evet ilk zamana gore kaka azaldi bizde de.

Bi idrar tahlili en iyi sonuc olur canim.Dusunup durmaktansa

Dayak yemiş gibiyim şuan bütün kemiklerim ağrıyor bacaklarım kasıklarım eskidende çok sancılı olurdum geçer sanıyordum daha beter oldu parol mu içebiliyorum ben şimdi hiç işimede yaramaz

Parol,minoset plus.Bildiklerim.
Agri kesici regli etkilemiyorsa ic bence cunku azda olsa iyi gelir.

Acaba ayri olarak mi devreye giriyor?
Ulasabiliyorsan muhasebecinizle gorus hemen.

Benimki akşam kaçta uyursa uyusun gece 03.00 e doğru Uyanıyor.İki akşam önce bir ağlama nöbetinden sonra 21.00 de uyudu 02.40 ta uyandı yani beş buçuk saat derin uykudan ben de korkuyorum

O surede yakinindaysan cok derine gecmezlermis.Anne ile yakin olmak onlara kolaylik sagliyormus canim.Sende nefesinden anliyorsundur zaten.
Ama uykusuna mudahale etme eger boyle giderse cok guzel.Belki hastaliklarda fln bozulur ama genel bi aliskanlik oldugu icin o toparlar kendini.

Bi kere benimkide 12 de yatti.sabah 6 da kalkti.bende uyumusum.ondan sonra hiç uzun uyumadi.3 saatte kalkiyor.sonra da her saat kalkiyor.2 gündür gecede 4 5 kere emziriyorum.
Benim de normalde gece önce 3 saat sınra 2 saat sonra da 1 er saat arayla Uyanıyor

Gece beslemelerini ne zaman kesecez canim?

23.00 te ben de kendi yatağıma geçmiştim.23.30 u geçirmiyorum ben de ayni odada oluyorum onunla ve eşim uyumamış oluyorsa o da gelip gidip kontrol ediyor Sırt üstü dönmüş mü dönmemiş mi nefesi iyi mi fln diye..Allah korusun kuzucuklarımızı uykuda bile aklımız kalıyo ve de özleniyorlar.Bir de Ağlayarak uyuduysa çok üzülüyorum

Demekki her bebekte durum ayni canim:)
Bu arada sen kundak yapiyor musun?
Bide yan mi yatiriyorsun yoksa sirtüstü mü?
Sırt üstü asla yatırmıyorum,her zaman hafif yana döndürüp sırt tarafinı da bişeyle sabitliyorum çünkü çok sık kusuyor korkarım ben.kundak Yapmıyorum ama battaniyesini kollarına sarıyorum bazen canım

1 Ekimde doğum Yaptım ve 10 haftalık doğum iznim bugün bitiyor ne yapıp ne edip bu dönemi kapatmam Lazım ikinci dönem Allah Kerim.Sizler ne yapacaksınız kızlar ?
Ben 37. Haftaya kadar calismistim. Hatta cuma doktora gittim izin aldim pazartesi dogum yaptim. Ben de 2. Donem icin nasil bakici bulcam onun derdindeyim. Korkuyorum ve uzuluyorum. Keske bir akrabamiz olsaydi.

Bende senin gibi yapiyorum canim.yan yatirirken bile korkuyotum.gelip gidip bakiyorum.iyice panikatak olduk.
kundagi da once bi bezle yarim kundak yaoiyorum.elleri kendisini uyandiriyor.
Ben 37. Haftaya kadar calismistim. Hatta cuma doktora gittim izin aldim pazartesi dogum yaptim. Ben de 2. Donem icin nasil bakici bulcam onun derdindeyim. Korkuyorum ve uzuluyorum. Keske bir akrabamiz olsaydi.
Canim güvendigin bi komsun yok mu?mesela vok sevdigin yada merhametli olduğunu düsündügün biri?

Canım doktorunuz kimdi? İlk çocuğunda da mı vardı alerji? Keçi peyniri için bizim Dr da çapraz reaksiyon gösterir dedi. Dana eti çok olumsuz sonuçlandı bizde.
Ümran Tıp merkezinde Emel Can' a gitmiştik ama alerjinin çok da doktorluk bir tarafı yok annenin sıkı gözlemine bağlı herşey. Dana eti biz de reaksiyon gösteriyor. Evet ilk kızımda da vardı ama ben uzunca bir süre anlayamamıştım. 1 buçuk yaşında şiddetli döküntü ve sislikle anlamıştık. Bütün yediklerini kesip tek besinle başlayıp ekleme yaparak neye alerjisi olduğunu tespit edebilmiştim.
Canım benimki de gürültülu yapiyo bu da mı alerji belirtisi
Malesef alerji belirtisi..
Canım glüten alerjisi 6aylikken oluyor dedi bizim Dr. Benim annem de colyak hastası. Ben de korkmustumm
Benim bildiğim kadarı ile bunun ayı yok canım..

ogretmen degilim psikolog memurum.yillik iznim bitince 2 yil ucretsiz izin alicam canim.2 ekimde dogdu oglum.bana birak ikiz gibi buyusunler ay ne civil civil olurdu saka bi yana insallah guvenilir sevgi dolu bi bakici ayarlarsiniz :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…