2018 Ekim Anneleri

Kıyafeti düşüp öyle yazdılar canım 6950-7000 gr falan çıkıyordu
Anladim canim.maşallah bebisine.
Ins gelecek ayda 2 kilo alir.bu aylarda bebek ne kadar kilo alirsa iyi.cünkü diş ćikarma zamanlari ve hasta olduklarinda zayifliyorlar.3 ve 4.ayda algılari iyice acilinca memede fazla kalmak istemiyorlar.
Bide sonraki aylarda ancak yarim kilo aliyorlar.

Canım bebeğin terliyor olabilr mi evin sıcaklığı nasıl? Bizim kat kat giydirip terlettiğimiz zaman olmuştu iki güne bir yıkayıp daha ince giydirdiğimizde çözülmüştü sorun isiliktir belki. Yine de başka bir şey de olabilir

Oyle dene o zaman. Bizimki de yuzunu kanatiyor bazen. Zaten o kadar cabuk uzuyorki tirnaklari :) yine de eldiven takmak istemiyorum. Kaçlik mama veriyorsun?
Canım sadece mama veriyorum, Dr un belirledigi mama kutusunun uzerinde yazan ölçüde kilosu kadar yemiyor, istahi az, bazen üç saatte bir 90 bazen 60, geceleri uyku halinde 30 40 icip bırakıyor, bır ara durmadan ağlıyordum artik oluruna biraktim, bu arada simdi uyurken tırnaklarıni kestim burada bir arkadaş yazmıştı kenarından kesip elimle cekiyorum diyen cok kolay oldu öyle teşekkür ederim.

Rica ederim.

Allah haklarindan gelsin bunlarin senden enfeksiyon kapacak neyin var kuzun kapmaz bisey insallah canim en olmadi göğüslerini yika kurula atletini degis

Hep okuyordum ama yazmiyordum yazınca bu zorluklar karşısında yalnız olmadığımı anladim, SaskinAnne yazmıyor epeydir sanirim, hep yazmak istemiştim o kadar cok benzer yanlarımiz vardiki

Üzülme anne suru elbette cok onemli ama mamayla da buyuyorlar saglikli da oluyorlar. Benimki de surekli mememde bu yuzden gogsumde sut brikmiyor. Ben de gunde 2 kere mama veriyorum gogsume sut dolsun diye. İlk defa bugun 80lik verdim. Daha olsa icecekti. Tirnaklar da aynen oyle kesemedigim zaman bi ucunu kesip cekiyorum kalanini

Kizlar bende 2-3 gündür eldiven takmiyorum oglusa tirnaklarini kestik ama elleri soguk oluyor bu seferde diyorum ya hasta edersem
Canım ellerinin soğuk olması üşüdüğü anlamına gwlmez kaldı ki bu şekilde olabileceği bir hastalık yok bir süre sonra sıcaklığı normale dönüyor yazık bebişe annesi bırak dünyayı tanımaya çalışsın

Allah haklarindan gelsin bunlarin senden enfeksiyon kapacak neyin var kuzun kapmaz bisey insallah canim en olmadi göğüslerini yika kurula atletini degis
Canim.sıcak su yok.donuyoruz.elimi yikamak istemiyirum soguk elimle cocugu tutarim diye.her dakika da ketilda su kaynatiyiruz.

Öyle canım kızım da 4. Aydan itibaren daha az almaya başlamıştı 500-600 gr gibi. Sağlıklı olsunlar da kilo dediğin çok önemli değil. Senin bebişin ne kadar almış

Aslinda bende senin gibi düşünüyorum canım ama ah su anneler kayınvalideler sayelerinde paranoyak olduk

Aslinda bende senin gibi düşünüyorum canım ama ah su anneler kayınvalideler sayelerinde paranoyak olduk
Canım zamanla diğer insanları duymamayı dinlememeyi öğreniyoruz. Bebeğini düşünüp en iyü ve en doğru kararı verecek olan sensin diğer insanları dinle ama her söylediklerini yapma gibi bir zorunluluğun yok çünkü herkesin fikri kendine doğru başkalarına olmayabilir. Bazen yanlışlar yaparak bizim için doğru ve uygun şeyleri öğreneceğiz bir şeyleri kendi bildiğin gibi yapmaktan çekinme hasta da olabilir başka durumlarla da karşılaşabilirsin her yaşadığın durum senin için bir deneyim olacak ve bundan sonra benzer bir durumda bu deneyime göre hareket edeceksin. Senin durumunu da anlıyorum neredeyse 2.5 ay boyunca yanımızda birileri kaldı her kafadan bir ses çıkıyor lohusaydım bir çocuk büyütmeme rağmen sudan çıkmış balık gibiydim ne yapacağımı bilemez haldeydim başkalarını dinledim onlar daha iyisini biliyorlarmış gibi ama çocuğumun burnu tıkandı pişik oldu isilik oldu hepsi üst üste geldi en son kendimi dinlemeye karar verdim çok şükür üstesinden geldim hepsinin. En başta güven kendine canım bebeğin için en iyisi senin kararların

Kesinlikle haklısın canım çocuklarımız icin en iyisi içgüdülerimize gore karar verip ona göre davranmak oyle yapacağım artık

Canim sab simplex kusma yapmaz.cocuk üsüttüğü zaman fışkırtarak kusar.
Yok bizzat ilaç yaptı. Şimdiye kadar ilacı verdiğim zamanlar dışında hiç kusmadı öyle ne zaman akşam verdim ilacı yuttuğu gibi kustu vermediğimde kusmuyor hiç bu şrkilde. Bende ilaçtan değildir dedim bilerek denedim hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…