Kizlar bende 2-3 gündür eldiven takmiyorum oglusa tirnaklarini kestik ama elleri soguk oluyor bu seferde diyorum ya hasta edersem
Ne zamandır yazamıyorum ben gün o kadar çabuk geçiyor ki. Ananeye geldik gezmeye 1 hafta buradayız keyif yapıyorum azcık :)
Denizin yanakları boynu ve göğüs kısımları kırmızı minik sivilce gibi oldu doktor 3. aya kadar olur dedi ama sanki gövdesine yayılması rahatsız etti beni sizde de var mı böyle kırmızı kırmızı minik sivilceler?
Birde sab simplexi sabah akşam iki kere veriyordum ama akşam verdiğimde neredeyse seferinde fışkırtarak avuç dolusu kustu. Artık sadece öğlen veriyorum ağır mı geldi acaba?
Saol canim.petekler yandi da biraz isindik.valla donuyordum.ayaklarim.buz gibiydi.kat kat giyinmistim.sen bide bebegi düsün.Gözün aydın en azından ev ısısından dolayı hasta olma korkusu yaşamazsın rahatça yıkarsın bebeğini canım. O kadar çokki insanlar kendi savsaklığımo görmüyor suçu başkasına atıyor hemen. İlacı doktora soracağım kontrolde o zamana kadar günde tek sefer vereceğim bırakmak istiyordum bahanem oldu bu da.
Canim niye ağliyorsun.yapma böyle.bak hasta olursun.bebegine bakamazsin.ya artik bi toparlan.Dr bebeginizi kıyafeti ile mi tartıyor, benim bebeğim 2810 g 50 cm dogdu, tam iki aylıkken 4770 g 57 cm cikti, ama tamamen soydu bezini bile çıkardı, hatta bezi ile kıyafetlerini tartti daha sonra 270 g oldu onlar şaşırdım. Nasıl sizce kilo alımı iyi mi mamayla besleniyor sadece, iştahsız iciyor bazen zorlayarak içiyorum, kimi zaman oturup agliyorum
Aman maşallah de canim.çok iyi maşallah.plojovic bebegim 2 aylik oldugundan beri emme suresi kisaldi.yani bi meme 10 diger meme 10 dk en fazla.eskiddn birakmazdi hic memeyi.simdi kendi birakiyor.bi huzursuzlugu da yok.bi de geceleri 6-7saate kadar uyuyor bikac gundur.farkedince panik oldum ac kaldi diye.bi sikintisi yoktur heralde di mi.doymasa aglar emmek ister diye dusundum
plojovic bebegim 2 aylik oldugundan beri emme suresi kisaldi.yani bi meme 10 diger meme 10 dk en fazla.eskiddn birakmazdi hic memeyi.simdi kendi birakiyor.bi huzursuzlugu da yok.bi de geceleri 6-7saate kadar uyuyor bikac gundur.farkedince panik oldum ac kaldi diye.bi sikintisi yoktur heralde di mi.doymasa aglar emmek ister diye dusundum
Aynisi bizde de basladi. Bugun doktora sordum normal dedi. Artik ceneleri guclenmis.İste benim sorunum 1 haftadir sag ayri 20 dk sol ayri 20 dk emen kizim 1 hafta once 2 aylik oldugundan beri 10 dk emip birakiyor meme reddi vs degildir demi
Kaç günde geçti hatırlamıyorum canım ama yavaş yavaş azaldı ve geçti hemen iyileşmediNe kadar zamanda geçti canım sizinki? 40 çıkana kadar her gün yıkadık şimdi 2 günde 1 yıkıyoruz üşümesin diye. Battaniyeyi kaldıracağım artık sdece yelek yeter gibi geliyor bana da battaniyeye sığmıyor artık zaten :)
Bende ilacı verip direk emziriyorum ki rahat yutsun ağzında kalmasın ilaç diye. Ama ona bile fırsat kalmıyor akşam ilaçtan sonra. Zaten vermek istemiyordum işime geldi açıkçası.
Bende de öyle oluyor gündüz uykuları çok azaldı uyuyor 5 dkya kalkıyor çoğu zaman bazen ağlayarak uyanıyor bazen hiç dalmıyor gözünden uyku akıyor artık. Tam kucak bebesi oldu kendime bağlayacağım en sonunda ikimizde rahat edelim
Daha kullanalı 2 hafta oldu aslında istemiyorum kullanmayı ama sancıdan ağlar canı yanar diye 1 kere de olsa veriyorum hala. Vermesem mi acaba artık içindeki kimyasallardan ötürü içim hiç rahat değil zaten.Sicakliktan degilse gecicidir.Suttende yenidogan sivilceleri oluyor canim.
Gecer insallah.
Azaltarak dene damlayi belki ihtiyaci yoktur.
Bazen kusma olurmus.Bende 1 kez denedigimde kustu bidahada denemedim zaten.
Kuzenim devamli kullaniyor o da damla sonrasi zaman zaman kustugunu soyluyor.
O da keati damlayi daha rahat ettik dedi gecen.
Ayy kıyamam bol bol ısının artık o zaman :)Saol canim.petekler yandi da biraz isindik.valla donuyordum.ayaklarim.buz gibiydi.kat kat giyinmistim.sen bide bebegi düsün.
Bu arada ben ilacı günde 1 kere saat 9 bucukta 5 damla veriyirum.
İki defa verince belki bebegin bünyesi kabul etmiyordur.istersen tamamen kes.
Zaten alistik iyice gaza,uykusuzluğa:)
.
Sen bilirsin canim.ins zorlanmazsiniz.Daha kullanalı 2 hafta oldu aslında istemiyorum kullanmayı ama sancıdan ağlar canı yanar diye 1 kere de olsa veriyorum hala. Vermesem mi acaba artık içindeki kimyasallardan ötürü içim hiç rahat değil zaten.
Ayy kıyamam bol bol ısının artık o zaman :)
Bende artık öğlen 5 damla veriyorum canım sadece. Bi kere kesip deneyeyim ihtiyacı yoksa zorlanmazsa kullanmayayım bi daha.
Artik 5 dk 10 dk emmeleri yetiyor sanirim. Benimki bazen gece 5 dk emip 5 saat uyuyor. Doymasa uyanir.
Öndeki sütü alıp uyuyunca gaz yapiyor ve doyurucu olmuyor.baktin öyle yapiyor.sende öndeki sütü bi miktar sağ.sonra emzir.Ya benimkide ayni sekilde bugun kafayi yicektim birinden 10 dk birinden 5 dk emip uyuyor ama 2 saat sonra gazdan uyaniyor
canim baska zamanlarda da dene alisir bence.o sirada sikintisi vardir ne yapsan fayda etmedigi bi ana denk gelmistir.bazen benim de kucagimda oyle bir agliuor ki biri duysa kadin cocugu birakti gitti heralde der.ama gazi cikarinca susuyo birden.Bizimkide cok zor uyuyor bu aralar agliyor kucakta geziyoruz evde belim koptu artik kanguru aldim sizler anlatiyodunuz icine koydum uyudu fln dunya bi para verip ergobaby aldim bide bu aksam denedim ciglik kıyamet bosa gitti o kadar para cok moralim bozuldu ise yaranamazsina ayri üzüldüm
Yaklaşık bi 13 gün kadar sürdü benimCanım bende aynı senin dediğin gibi yaptım plastik meme ucuna yaklaştırıp hemen biberonu çektim ama anlıyor benimki hemen diliyle ittirip ağlamaya başlıyor kaç gün böyle yaptın canım
plojovic bebegim 2 aylik oldugundan beri emme suresi kisaldi.yani bi meme 10 diger meme 10 dk en fazla.eskiddn birakmazdi hic memeyi.simdi kendi birakiyor.bi huzursuzlugu da yok.bi de geceleri 6-7saate kadar uyuyor bikac gundur.farkedince panik oldum ac kaldi diye.bi sikintisi yoktur heralde di mi.doymasa aglar emmek ister diye dusundum
Öndeki sütü alıp uyuyunca gaz yapiyor ve doyurucu olmuyor.baktin öyle yapiyor.sende öndeki sütü bi miktar sağ.sonra emzir.
Bizimkide cok zor uyuyor bu aralar agliyor kucakta geziyoruz evde belim koptu artik kanguru aldim sizler anlatiyodunuz icine koydum uyudu fln dunya bi para verip ergobaby aldim bide bu aksam denedim ciglik kıyamet bosa gitti o kadar para cok moralim bozuldu ise yaranamazsina ayri üzüldüm
Slm kızlar.bebegini uyutan anne tayfasi olarak çok iyi hissediyorum kendimi.
Ne kadar bebeklerimizi sevsek de yine de kendimize biraz vakit ayirmak istiyoruz.haksız miyım?
Mesela gruba girip sizinle konuşmaktan keyif alıyorum.
Önceden bebek uyuyunca hemen bende yatardim.ama artik biraz durup 12 civari yatiyorum.sanirım alıştim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?