Valla biyerini kesmisler gibi ağlıyorOyle bi kerede vazgecme canim.
Koyunca yuru.
Ama evde yurumekle disarda yurumek cok baska iste.Onu tuttur.
Daha ilk deneme ve evde oylece durmaz.
Bak bnmki sevdigi halde ilk koydugumda mizildaniyor bi sonra hafif yuruyormus gibi sallaniyorum sonra cikmis oluyoruz oyle uyuyor.
Bazende durmuyor istemiyor.O kadar olur.
Oturdugumuz yerde,bisy icerken fln cikariyorum bakiniyor :)
Deneme suresi yok mu iade sansi?
Elleriyle ayaklari sicaklik gostergesi degil canim.Burnu yanaklari gogsu sirti fln diye dusun.Zaten sadece eldiveni cikarmissin esyalarini degil oyle dusun :)❤
Ben nerdeyse hic kullanmadim
Tek söyleyebileceğim şey büyüyorlar. Merak etme bir şey olmaz canım kendi acıktığında uyanır. Ne güzel uzun uyumuş büyük nimet:)zamanla bugünleri arayacaksınGunaydinn yeni yeni huylar ediniyoruz anlam veremiyorum gece kalkti 2 bucukta tek gogus 15 dk emdi birakti digerini katiyen almadi ve bu saat oldu uyuyor 1 hafta oncesine kadar iki gogus 20 ser dk emerdi simdi bu normal mi korkuyorum sekeri dusecek diye
Biz çocuk dr undan almıştık canım o da ultrasona yönlendirdi hemen halloldu bu şekildedir herhalde her yerdeArkadaşlar devlet hastanesinde kalça usg çektirmek için hangi bölümden randevu almak gerekiyor? Prosedür nasıl? Çok bekleme var mı ultrasonda?
Tek söyleyebileceğim şey büyüyorlar. Merak etme bir şey olmaz canım kendi acıktığında uyanır. Ne güzel uzun uyumuş büyük nimet:)zamanla bugünleri arayacaksın
Haklısın cnm huzur gerçekten önemli.Rabbim Yardımcın olsun inş eşine de anlayış versin.Sağolasin canım ben de çok zorluyorum kendimi bu konuda. Ama huzurlu büyümesi de çok önemli. Hayırlısıyla evlat istedim cok sukur nasip oldu. bu defa da sorunlar arttıkça artiyor.
Ben hic uyandirmiyorum canim. Kimi gece saat basi uyaniyor. Dun gece 5 saat uyudu. 2 saat dikildi. 4 saat daha uyudu mesela. O bir sekilde telafi eder. Benimki cok uyuyunca sabah daha sık emiyor. Doktora da sordum. Uyuyorsa uyandirma dedi.Yani akisi artik bebeklere mi birakmaliyiz?
Aynen canım artık kendisi belirleyebilir acıktığının doyduğunun biraz daha farkında bebekler. Hem iki meme emmek de fazla gelebilir artık çünkü çok daha güçlü çekiyor fazla miktarda süt alıyorlarYani akisi artik bebeklere mi birakmaliyiz?
Aynen canım artık kendisi belirleyebilir acıktığının doyduğunun biraz daha farkında bebekler. Hem iki meme emmek de fazla gelebilir artık çünkü çok daha güçlü çekiyor fazla miktarda süt alıyorlar
Gaz yapıyor olabilir canım fazla emdiklerinde sıkışıyor minikler daha kötü oluyor durum. Meme reddi sanırım farklı belirtiler gösterirdi canım senin bebişin emmiş zaten fazlasını almamış bu da güzel bir şeyAnladim canim dun ben bunun bilincinde olamadim ve kabus gibi gecti bugune kadar hep iki meme toplam 40 dk emen bebek 2. Ayina girdigi gun nasil bi anda 10 dk da doyar aklim almadi ama sanirim bizim kiz anasi gibi tam terazi planli programli :) bugun bu konuyu bebegime birakicam bakalim nasil gecicek gun :) dun esime dedim bi emme 10 dk suruyo sonra mumkun degil memeye aldigim an nasil agliyor anlatamam herhalde dedim red basladi ve emmesi icin zorladikca gaz yapiyorum sanirim
Bu aylarda 5-6 saate kadar uyumasi normalmis artik.. acikinca uyanir zaten rahat ol..doyunca da birakirGunaydinn yeni yeni huylar ediniyoruz anlam veremiyorum gece kalkti 2 bucukta tek gogus 15 dk emdi birakti digerini katiyen almadi ve bu saat oldu uyuyor 1 hafta oncesine kadar iki gogus 20 ser dk emerdi simdi bu normal mi korkuyorum sekeri dusecek diye
Once dr a kaydoluyosun seni ultrasona yonlendiriyorlar..Arkadaşlar devlet hastanesinde kalça usg çektirmek için hangi bölümden randevu almak gerekiyor? Prosedür nasıl? Çok bekleme var mı ultrasonda?
Memeyi birakir birakmaz gazini almayi dene.. memede kivraniyo bazen, hemen gazini aliyorum rahatliyo sonra devam ediyo emmeye..İste benim sorunum 1 haftadir sag ayri 20 dk sol ayri 20 dk emen kizim 1 hafta once 2 aylik oldugundan beri 10 dk emip birakiyor meme reddi vs degildir demi
Canim 5 saat gece uyuyor ama gunduz toplasan 3 saat. Hepsi de yarimsar saatten kucakta. Benek icin cok az. Hatta biz esimle donusumlu uyuyoruz. Bebekten cok uyuyoruz resmen.Ne guzel bazi arkadaslarimizin bebekleri uyku duzeni olusturmus. Bazilari 5 saat gece uykularindan bahsediyor. Benim bebegim 66 gunluk ama uyku duzeni diye bisey kesinlikle yok. gece uykusuna en erken saat 11 de geciyor o da sansliysak. Gece cok uyaniyor en uzun 3 saat uyuyor. Gectigimiz gece her saat basi uyandi zombi gibiydim. basindan beri kimse yardim etmiyor hep yanliz baktim ufakliga onun buyumesine sahit olmak mukemmel bisey ama kendimi tukenmis hissediyorum. Bir de yazmistim bronsiolit oldu simdi ya tekrarlarsa diye kendimi yiyip bitiriyorum. Herkes lohusalik depreayonundan cikarken ben giriyorum sanirim
Evet , emdikten sonrahemen kaldirip gazi alinmazsa o gaz bagirsaklara iniyormus, ordan cikmasi daha zor oldugu icin de cocugu rahatsiz ediyormus ayrica...Gaz yapıyor olabilir canım fazla emdiklerinde sıkışıyor minikler daha kötü oluyor durum. Meme reddi sanırım farklı belirtiler gösterirdi canım senin bebişin emmiş zaten fazlasını almamış bu da güzel bir şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?