- 17 Aralık 2014
- 4.323
- 4.955
- 133
Ara ara deneyin benim kızımda ilk koyunca koyar koymaz uyumuştu ama ben doğru mu koydum yanlış mı düşüncesiyle çok tutmadım çıkardım :) ara ara takıyorum birinde dursa birinde yıkıyor ortalığı her zaman durmuyor yaniBizimkide cok zor uyuyor bu aralar agliyor kucakta geziyoruz evde belim koptu artik kanguru aldim sizler anlatiyodunuz icine koydum uyudu fln dunya bi para verip ergobaby aldim bide bu aksam denedim ciglik kıyamet bosa gitti o kadar para cok moralim bozuldu ise yaranamazsina ayri üzüldüm
Ben 62 ile hamile kaldım 76 ile doğuma girdim diye hatırlıyorum :) bu arada aşırı unutkanlık başladı .. 62 ye düşmüştüm 1 haftadır abartı şekilde gece bile kalkıp çikolata yiyorum ve 65 i gördüm tekrardan :))))Hanimlar kilolar ne alemde?
Ben 20 kilo alip 15 vermistim. 40 gunlukken 1 kilo almistim. Iki ayi gectik. Daha almisimdir saniyordum ama ayni. Almamisim da vermemisim de. Gunde 2 kez yemek yiyorum. Aksam yemeginden sonra cocugu uyutup hemen yatiyoruz.
Ya bakıyorum herkes dkka falan yazmış ben acıkınca veriyorum doyunca bırakıyor kaç dkka emdiğini falan bilmiyorum biraz emzirme konusunda rahat mı olsanız acaba bu şekilde stres yaparım ben mesela tabii siz bilirsiniz ..Gunaydinn yeni yeni huylar ediniyoruz anlam veremiyorum gece kalkti 2 bucukta tek gogus 15 dk emdi birakti digerini katiyen almadi ve bu saat oldu uyuyor 1 hafta oncesine kadar iki gogus 20 ser dk emerdi simdi bu normal mi korkuyorum sekeri dusecek diye
Aynen canım bende uyandırmıyorum mesela dün gece 00.40 da uyudu ben gece 3 4 kere uyanıp baktım kontrol ettim ama uyuduğu için ellemedim kendisi 6.45 te emmek istedi :) biraz emdi uyudu 2 saat sonra bi daha kalktıBen hic uyandirmiyorum canim. Kimi gece saat basi uyaniyor. Dun gece 5 saat uyudu. 2 saat dikildi. 4 saat daha uyudu mesela. O bir sekilde telafi eder. Benimki cok uyuyunca sabah daha sık emiyor. Doktora da sordum. Uyuyorsa uyandirma dedi.
Geçmiş olsun iyi düşünün iyi olsun kötüyü çağırmayalım .. 3 saat uyumasıda güzel bebekler sürekli huy değiştiriyor sanki :) benim kızım mesela dün gece 5 saat uyudu omdam önce 2 saatte bir kalktı bazen uyudu diye yatıyorum yarım saat olmuyor uyanıyor :) bende lohusalıkta çok kötüydüm ve kimseyi istemesim zaten kimsenin hayrı yok anca küçücük bebeği alıp evirip çevirip sevmeye çalışıp beni delirttiler inan yanında biri olup seni sinir etmesindense uykusuzluk yorgunluk daha güzel :)Ne guzel bazi arkadaslarimizin bebekleri uyku duzeni olusturmus. Bazilari 5 saat gece uykularindan bahsediyor. Benim bebegim 66 gunluk ama uyku duzeni diye bisey kesinlikle yok. gece uykusuna en erken saat 11 de geciyor o da sansliysak. Gece cok uyaniyor en uzun 3 saat uyuyor. Gectigimiz gece her saat basi uyandi zombi gibiydim. basindan beri kimse yardim etmiyor hep yanliz baktim ufakliga onun buyumesine sahit olmak mukemmel bisey ama kendimi tukenmis hissediyorum. Bir de yazmistim bronsiolit oldu simdi ya tekrarlarsa diye kendimi yiyip bitiriyorum. Herkes lohusalik depreayonundan cikarken ben giriyorum sanirim
Ya bakıyorum herkes dkka falan yazmış ben acıkınca veriyorum doyunca bırakıyor kaç dkka emdiğini falan bilmiyorum biraz emzirme konusunda rahat mı olsanız acaba bu şekilde stres yaparım ben mesela tabii siz bilirsiniz ..
Kızlar benim bi derdim varkaç gündür girip yazılanları okuyamadım. Benim sıkıntım sütün fazla olması. Her emzirmede en az iki kez süt genzine kaçıyor çocuğun. Çok kötü öksürüyor. Hatta bi keresinde nefes alamadı üç beş saniye çok korktum.
Hiç şöyle gönül rahatlığıyla rahat rahat çocuğumu emziremiyorum. Emerken çocuğa önlük bağlıyorum ya da memenin altına peçete falan tıkıştırıyorum çünkü yarısını emse yarısını döküyor.Üstü başı ıslanıyor.
Hiç memeyi emip bitirme gibi bi şey yok bizde, üç beş dakika emip geri çekiliyor. Sadece ön sütü içtiği için de çabuk çabuk acıkıyor karnı doymuyor. Emsin memede uyusun gibi bi şey de yok, üç dakika emip geri çekilince omuzda pışpış yapmaktan kolumda derman kalmıyor. Artık ağırlaştı da.
Neden sağmıyorsun diyeceksiniz, sağdıkça artacak diye korkuyorum. Sağmazsam belki azalır diye düşünüyorum. Ama sağmazsam da gögüsler süt doluyor acıyor. Valla her şeyin azı karar çoğu zararmış. Bu sabah çocuğun bezini açtım inanılmaz mukusluydu.internetten araştırdım bu da fazla önsütten olabiliyormuş. Artık ön sütü sağıp atıcam bunu tavsiye etmişler. Çok üzgünüm
yaa tuhh iste herkesin derdi farkli.emzirme aralarini uzun tutsaniz gogusler cok mu sisiyor.gogus pedine akardi belki bi kismi.kk da bi kadin yazmisti sagdim buzluk doldu tasti ihtiyaci olanlara dagittim falan diye.gene de bitmiyirmus sutu.cok sikinti yasiyormus.Kızlar benim bi derdim varkaç gündür girip yazılanları okuyamadım. Benim sıkıntım sütün fazla olması. Her emzirmede en az iki kez süt genzine kaçıyor çocuğun. Çok kötü öksürüyor. Hatta bi keresinde nefes alamadı üç beş saniye çok korktum.
Hiç şöyle gönül rahatlığıyla rahat rahat çocuğumu emziremiyorum. Emerken çocuğa önlük bağlıyorum ya da memenin altına peçete falan tıkıştırıyorum çünkü yarısını emse yarısını döküyor.Üstü başı ıslanıyor.
Hiç memeyi emip bitirme gibi bi şey yok bizde, üç beş dakika emip geri çekiliyor. Sadece ön sütü içtiği için de çabuk çabuk acıkıyor karnı doymuyor. Emsin memede uyusun gibi bi şey de yok, üç dakika emip geri çekilince omuzda pışpış yapmaktan kolumda derman kalmıyor. Artık ağırlaştı da.
Neden sağmıyorsun diyeceksiniz, sağdıkça artacak diye korkuyorum. Sağmazsam belki azalır diye düşünüyorum. Ama sağmazsam da gögüsler süt doluyor acıyor. Valla her şeyin azı karar çoğu zararmış. Bu sabah çocuğun bezini açtım inanılmaz mukusluydu.internetten araştırdım bu da fazla önsütten olabiliyormuş. Artık ön sütü sağıp atıcam bunu tavsiye etmişler. Çok üzgünüm
Simdi okuyunca sasirdim bende sut fazlaligina yoruyordum benim kizimda emerken agzinin kenarindan cok akiyor bazen baloncuk cikartiyor memede oksuruyor dikiyorum hemen ama soyle bisey var son kontrolde dr kilosu iyi dedi yagli kismi alamasa kilosu duser
Ben varım canım aynı şeyi yaşayan tek memem pompadan sonra küçücük kaldı ucuda gitti kızım onu emmek istemiyor o tarafıma yatınca daha anlayıp başlıyor kafasına geri çekip itmeye ağlamaya diğeri aynı şekil süt dolu ucuda var onu istiyor hep hem kendi üstüm ıslanıyor hem kızımın ama bazen çok yapışıyor memeye sürekli emiyor o zaman tek meme oluncada hali kalmıyor memenin :) herkese aynı şeymi olur bilmiyorum tabi benim pompa yaptığım göğsüm gitti :))Kızlar benim bi derdim varkaç gündür girip yazılanları okuyamadım. Benim sıkıntım sütün fazla olması. Her emzirmede en az iki kez süt genzine kaçıyor çocuğun. Çok kötü öksürüyor. Hatta bi keresinde nefes alamadı üç beş saniye çok korktum.
yaa tuhh iste herkesin derdi farkli.emzirme aralarini uzun tutsaniz gogusler cok mu sisiyor.gogus pedine akardi belki bi kismi.kk da bi kadin yazmisti sagdim buzluk doldu tasti ihtiyaci olanlara dagittim falan diye.gene de bitmiyirmus sutu.cok sikinti yasiyormus.
64 kilo ile başladım, 36.haftada 74 kiloydum sonra tartılmadım. Hastaneden 69 kilo çıktım. 1 aylık olduğunda 66 kiloydum. Şu an 39 günlük, daha tartılmadım ama her gün kek, gofret, bisküvi keyfim var. İnşallah almamışımdır :)Hanimlar kilolar ne alemde?
Ben 20 kilo alip 15 vermistim. 40 gunlukken 1 kilo almistim. Iki ayi gectik. Daha almisimdir saniyordum ama ayni. Almamisim da vermemisim de. Gunde 2 kez yemek yiyorum. Aksam yemeginden sonra cocugu uyutup hemen yatiyoruz.
Bir şey soracağım sizdeki emziklerin ucu hep aynı mı güya bende de koleksiyon oldu evde ama uçları hep aynı bi tek wee nin ucu değişik damaklı sanki pek anlamıyorumda 2 avent 2 babyplus var uçları aynı olanı alıyorum hep acaba farklı mı denemek lazım kiraz uç falan varmış sanırım bi de smoothe merak ettim genelde onu almış bebeklerBide bu aventin freeflow emzigiyle ultrasoft arasinda fark varmi freeflow u almadi bitek smoothe modelini aldi onuda 2 cekip düşürüyor agirmi geliyo diye dusunmeye başladım evdeki koleksiyona bi çeşit daha eklemelimiyim
Soothie miydi ödüllü olanBide bu aventin freeflow emzigiyle ultrasoft arasinda fark varmi freeflow u almadi bitek smoothe modelini aldi onuda 2 cekip düşürüyor agirmi geliyo diye dusunmeye başladım evdeki koleksiyona bi çeşit daha eklemelimiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?