Kızlar merhaba, uzunca bir süredir giremiyorum okuyamıyorum bile, yine okuyunca rahatladım Bi uyumayan benimki değilmiş. Yorgunluktan helak oldum artık. Neyse uyutmadın da sağlıklı olsun.
Dün akşamüstü (dışarı çıkmıştık bu arada), kapşonlu kabanının fermuar bitiş yeri yanağını çizmiş üç dört tane hem, çocuğum savaştan çıkmış gibi oldu, ben öpmeye kıyamazken kaymak yanaklarınısütümü sıktım, aloa vera spreyi sıktım, komşum da kantaron zeytinyağı karışımı verdi el yapımı, çok az da ondan sürmüştü. Biraz sönmüş gibiydi şimdi yine kızarmış sanırım eliyle yaptı biraz da. Ne sürmemiş önerirsiniz çok üzülüyorum ne sürsem daha çabuk geçer?
Kızlar merhaba bebeğim nerdeyse 2 aylik olucak.. bir ana kucaği almak istiyorum ama karar veremedim hangisi daha kullanişli olur diye.. içinizde alan varmi? 3 seçenek arasinda kaldim.. tiny love 3 in 1, prego 4034 ve fisher price ana kucaği sallanan sandalye.. hepsinin kendi artilari var gibi.. bir müddet kullanalim ve gündüzleri icinde uyusun istiyorum..
Çok üzüldüm :/ keşke ailen biraz anlayışlı olsaCanim.iyice dalmadigini ben nefesinden anliyorum.yatirdigin zaman hizli hizli nefes aliyirsa uyanmaya yakindir.o zaman hemen müdahale etmiyorum.bekliyorum geri dalsin diye.dalmazsa ben kucagima alip pişpışliyorum.
Bizim de gaz problemimiz tavan yapti bu aralar.ağlayarak uyaniyor.emzirirken zorluyor.zor yapiyor kakasini.bizde 3.aya girdik.ins bu ay gaz sıkıntisi biter de deliksiz uyur.yoksa ben gecede 6 defa kalkiyorum.bugün hic uyumadim desem yeridir.ama yine de sağlik olsun.kızasım bile gelmiyor.yeterki sağlikli olsun.
Canim ailem 14 saat uzakta kaliyor.annem hasta.dogumuma zar zor getirttim onlari.
Babam sikıntılı biri.evde anneme ablam bakiyor.bide evli bi kizkardesim var.
Dogumdan 1 hafta once geldiler.o da benim defalarca aramamla.sezeryan oldum.3.gün babam ben sıkıldim dedi.hepsini toplayip gitti.annem gitmek istemese de zorla göturdü.
Ben 45 gün kadar bunalim yasadim.burdaki arkadâşlar bilir.
Çocugu bile sevemedim.çok zor günler sıkıntilar yasadik hem maddi hemde manevi.
Babamla tamamen küstüm.eevdeki ablam da zaten ortaligi karistiran tipten biri.babami h3o doldurusa getiriyordu.
Evli olan kardesim de evine gitmek icin yandi tutustu.burda kalayim da ablam ameliyatlı ona bebege bakayim bi yemek yapayim demedi.
Onlar giderken ben cok ağladim.gitmeyin siz nasil insanlarsiniz.vicdan yok mu sizde.ben yurüyemiyorum desem de gittiler.
Sonra telefonlarda kardesime ablama anneme hepsine bağırdim aģladim.aramayin beni.merak etmenize gerek yok.ölsek de kalsak da size ne dedim.sütüm kesildi.basur oldum.iki göğsüm dr tıkandi.evin kalorifer sistemini kestiler.yazdan beri doģalgazı yapamadilar.dün yaptilar.bu soğuk evde yaşadik.bebek hasta oldu.tek basima götürdüm getirdim.
Ben hasta oldum bebegi de yanimda hastaneye götürdüm.
Simdi de eşim terslik yapiyor.herseyi üstüme atiyor.hastaneye tek götür.tek yika tek bak...
Tamam diyorum.herseyi bi kenara yaziyorum..
Kimseyr muhtac olmamayi ögrendim.böylr daha güçlü daha mutluyum.
Varsın kimse gelmesin..
Elbet herkesin bi zor zamani olacak...
Aynen canim.güçleniyorum.biçok isi biarada yapma cesaretini buluyorum kendimde.Çok üzüldüm :/ keşke ailen biraz anlayışlı olsa
İnsanın ailesi arkasında durnazsa eşi de böyle vurdumduymaz oluyor karşılığında... İnşallah güçlü duruşunla atlatırsın tüm zorlukları.. ne demişler, beni öldürmeyen güçlendirir.. kadınız, her zorluğun üstesinden gelecek güce sahibiz evvelallah ❤ çok daha güzel günler gelecek inşallah.. sabret arkadaşım ❤
Allah annecigine sifa versin.Aynen canim.güçleniyorum.biçok isi biarada yapma cesaretini buluyorum kendimde.
Ailem yokmuş aslinda.annem varmiş bi tek.
Kardesler evlenince el oluyorlar.gelseler bile bikac gün duruyorlar o da zorla.
Ah annem.hasta olmasaydi da babamdan da bosansaydı benimle yaşasaydı diyorum.hep hayalimdi.annemi yanima almak.ama olmadi.
Bebegimi bile göremiyor artik.gözleri görmüyor.bi yandan da ona uzülüyorum.keşke iyileşse...
Aslında eşim iyi bi insandır.ama çocuk olunca sorumlulugu atti ustüme.bide annesigil geldi.2 hafta durdular.gittiler.onalrin yüzünden aramiz bozuldu.
Ipler iyice gerildi.simdi ise keyfine bakıyor.ama ona sorarsan cok yoruluyor.bende yoruluyorum diyorum.ona göre disarının isi daha zormuş.
Tsk ederim canım.Allah annecigine sifa versin.
Bizimde 5Ekim dogumlu. 2 ayimiz bitti cok sukur. Su an gaz sancilarimiz bitse diye bekliyorum. Evde pisirecek yemek bulamiyorum bir de kış alternatif az. Yaza kadar daha da keyifli hale gelecekler insallahHava beni de cok etkiliyor.Normalde severim ama cocuklarla olmuyor ya :) kapali kapali.Gunes yesillik ayri nese veriyor insana :)
Bi 3 ayi devirsinler daha net anlasirsiniz uyku vb konularda. Hareketlendikce uyumalarida zorlasacak aslinda.
Buarada evet hafta bile farkeder boyle kucukken gelisimlerinde.Aramiz ne kadar hatirlayamadim,bnmki 21 Eylul dogumlu
Ben anakucaginda salliyorum biraz daliyor 15 dk kadar sonra aciyor gozleri yine salliyorum yine daliyor. Yani salladigim surece uyuyor. Ya da bazen kundak yapiyorum sanki o zaman daha uzun uyuyorArkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ozellikle gunduz? Ya ben kizimi doyuruyorum altini temizliyorum gozunden uyku akiyor resmen kapanip kapanip aciliyor ama yok ne yaptiysam uyutamiyorum
Kızlar bebisiniz size seslenmeye calisiyor mu?
Nasil sesler çıkariyorlar.
Benim bebisim bana ungi diye bağırıyor.
Tsk ederim canım.
amin.cümlemize.
Bu arada canim ben bugün bisey buldum.seninle de paylasayim.cocuk gazini cikarmakta zorlaniyorsa.bebegi önüne yatir.sende otur.bebegin ayaklarini karnima uzatiyorum.o da ittince cikariyor gazini.
Sende dene istersen
Ben anakucaginda salliyorum biraz daliyor 15 dk kadar sonra aciyor gozleri yine salliyorum yine daliyor. Yani salladigim surece uyuyor. Ya da bazen kundak yapiyorum sanki o zaman daha uzun uyuyor
Masallah canim.onlar ses çikarinca daha tatli oluyorlar dimi.bizimki bi kere ben gazini çıkarmaya uğrasiyordum.cok ugrastim yoruldum.sonra birden cikti.bebiş de ohhh dedi.esimde bende şaşirdik.tabi oh u benim demem lazımdı:)Aaaa
Eeeee
Ağu
Bunları söylüyor canim
Ben uyutmaya uğrastikca uyumuyor canim.ama bisey farkettim.bizimki saat 10 gibi bi huysuzluk yapiyor.emip uyumak istiyor.ben bunu bikac gündür farkettim.Arkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ozellikle gunduz? Ya ben kizimi doyuruyorum altini temizliyorum gozunden uyku akiyor resmen kapanip kapanip aciliyor ama yok ne yaptiysam uyutamiyorum
Teşekkürler canım bir haftadır giremedim buraya. Buğra çok kötüydu hala iyi değil. Perşembe dana eti, cuma da balık deneyince mahvoldu. Ne uyku ne dinlenme. 5gun kaka yapamadı. Sürekli ağlama, huzursuzluk, sancı, uykusuzluk böyle geçti. Yorgunluktan bittim. Çok kıvamlı yoğun mukuslu yeşil kaka yaptı bugün. Karın ağrısından saatlerce ağladı. Dr diyete rağmen şikayetleri azalması alerji Dr una götürün dedi. Cumaya randevu aldık umarım bir çaresini buluruz.Ümran Tıp merkezinde Emel Can' a gitmiştik ama alerjinin çok da doktorluk bir tarafı yok annenin sıkı gözlemine bağlı herşey. Dana eti biz de reaksiyon gösteriyor. Evet ilk kızımda da vardı ama ben uzunca bir süre anlayamamıştım. 1 buçuk yaşında şiddetli döküntü ve sislikle anlamıştık. Bütün yediklerini kesip tek besinle başlayıp ekleme yaparak neye alerjisi olduğunu tespit edebilmiştim.
Malesef alerji belirtisi..
Benim bildiğim kadarı ile bunun ayı yok canım..
bizimkininde gece gündüz fark etmiyor ne sekilde uyutursam uyutayim elleri hep yuzunde kendini uyandirip duruyor daha kucukken kundak yapiyodum artik onuda yaptirmiyor bende yüzüstü yatiriyorum artik kimildayamiyorArkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ozellikle gunduz? Ya ben kizimi doyuruyorum altini temizliyorum gozunden uyku akiyor resmen kapanip kapanip aciliyor ama yok ne yaptiysam uyutamiyorum
Aynen canim.güçleniyorum.biçok isi biarada yapma cesaretini buluyorum kendimde.
Ailem yokmuş aslinda.annem varmiş bi tek.
Kardesler evlenince el oluyorlar.gelseler bile bikac gün duruyorlar o da zorla.
Ah annem.hasta olmasaydi da babamdan da bosansaydı benimle yaşasaydı diyorum.hep hayalimdi.annemi yanima almak.ama olmadi.
Bebegimi bile göremiyor artik.gözleri görmüyor.bi yandan da ona uzülüyorum.keşke iyileşse...
Aslında eşim iyi bi insandır.ama çocuk olunca sorumlulugu atti ustüme.bide annesigil geldi.2 hafta durdular.gittiler.onalrin yüzünden aramiz bozuldu.
Ipler iyice gerildi.simdi ise keyfine bakıyor.ama ona sorarsan cok yoruluyor.bende yoruluyorum diyorum.ona göre disarının isi daha zormuş.
Kızlar bebisiniz size seslenmeye calisiyor mu?
Nasil sesler çıkariyorlar.
Benim bebisim bana ungi diye bağırıyor.
Tsk ederim canım.
amin.cümlemize.
Bu arada canim ben bugün bisey buldum.seninle de paylasayim.cocuk gazini cikarmakta zorlaniyorsa.bebegi önüne yatir.sende otur.bebegin ayaklarini karnima uzatiyorum.o da ittince cikariyor gazini.
Sende dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?