2018 Ekim Anneleri

O kantaron ve zeytinyagi karisimi olan iyi gelir.

Kızlar merhaba bebeğim nerdeyse 2 aylik olucak.. bir ana kucaği almak istiyorum ama karar veremedim hangisi daha kullanişli olur diye.. içinizde alan varmi? 3 seçenek arasinda kaldim.. tiny love 3 in 1, prego 4034 ve fisher price ana kucaği sallanan sandalye.. hepsinin kendi artilari var gibi.. bir müddet kullanalim ve gündüzleri icinde uyusun istiyorum..

Ben de iki hafta oldu alalı, iyi ki almışım çok rahat ettim..prego yu beğenmiştim ama hamak da var bizde varsın yatmasın bunda dedim..sonra chicco balloon modelini beğendim ama çok pahalı olduğunu düşündüm ve e bebek ten joie dreamer aldım. Çok memnunum, o kadar rahat ettim ki. Sadece uyurken zaman buluyordum işlere yemeğe şimdi uyanıkken de bişeyler yapabiliyorum. Onda vakit geçirmeyi seviyor. Müziği titreşimi gayet güzel, sakinleştiriyor Uyuyunca alıp beşiğine ya da hamağına yatırıyorum.

Kızlar ben de oyun halısı soracaktım kullanmaya başladınız mı marka model olarak ne önerirsiniz. Ben ebebekte yookido gymotion beğendim ama o kadar paraya değer mi onu bilmiyorum ne dersiniz

Çok üzüldüm :/ keşke ailen biraz anlayışlı olsa
İnsanın ailesi arkasında durnazsa eşi de böyle vurdumduymaz oluyor karşılığında... İnşallah güçlü duruşunla atlatırsın tüm zorlukları.. ne demişler, beni öldürmeyen güçlendirir.. kadınız, her zorluğun üstesinden gelecek güce sahibiz evvelallah ❤ çok daha güzel günler gelecek inşallah.. sabret arkadaşım ❤

Aynen canim.güçleniyorum.biçok isi biarada yapma cesaretini buluyorum kendimde.
Ailem yokmuş aslinda.annem varmiş bi tek.
Kardesler evlenince el oluyorlar.gelseler bile bikac gün duruyorlar o da zorla.
Ah annem.hasta olmasaydi da babamdan da bosansaydı benimle yaşasaydı diyorum.hep hayalimdi.annemi yanima almak.ama olmadi.
Bebegimi bile göremiyor artik.gözleri görmüyor.bi yandan da ona uzülüyorum.keşke iyileşse...
Aslında eşim iyi bi insandır.ama çocuk olunca sorumlulugu atti ustüme.bide annesigil geldi.2 hafta durdular.gittiler.onalrin yüzünden aramiz bozuldu.
Ipler iyice gerildi.simdi ise keyfine bakıyor.ama ona sorarsan cok yoruluyor.bende yoruluyorum diyorum.ona göre disarının isi daha zormuş.

Allah annecigine sifa versin.

Kızlar bebisiniz size seslenmeye calisiyor mu?
Nasil sesler çıkariyorlar.
Benim bebisim bana ungi diye bağırıyor.
Allah annecigine sifa versin.
Tsk ederim canım.
amin.cümlemize.
Bu arada canim ben bugün bisey buldum.seninle de paylasayim.cocuk gazini cikarmakta zorlaniyorsa.bebegi önüne yatir.sende otur.bebegin ayaklarini karnima uzatiyorum.o da ittince cikariyor gazini.
Sende dene istersen

Arkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ozellikle gunduz? Ya ben kizimi doyuruyorum altini temizliyorum gozunden uyku akiyor resmen kapanip kapanip aciliyor ama yok ne yaptiysam uyutamiyorum

Bizimde 5Ekim dogumlu. 2 ayimiz bitti cok sukur. Su an gaz sancilarimiz bitse diye bekliyorum. Evde pisirecek yemek bulamiyorum bir de kış alternatif az. Yaza kadar daha da keyifli hale gelecekler insallah

Arkadaslar bebeklerinizi nasil uyutuyorsunuz ozellikle gunduz? Ya ben kizimi doyuruyorum altini temizliyorum gozunden uyku akiyor resmen kapanip kapanip aciliyor ama yok ne yaptiysam uyutamiyorum
Ben anakucaginda salliyorum biraz daliyor 15 dk kadar sonra aciyor gozleri yine salliyorum yine daliyor. Yani salladigim surece uyuyor. Ya da bazen kundak yapiyorum sanki o zaman daha uzun uyuyor

Aaaa
Eeeee
Ağu

Bunları söylüyor canim

Ben anakucaginda salliyorum biraz daliyor 15 dk kadar sonra aciyor gozleri yine salliyorum yine daliyor. Yani salladigim surece uyuyor. Ya da bazen kundak yapiyorum sanki o zaman daha uzun uyuyor

Yok yahu bizimki ana kucaginda gazini cikariyor biraz duruyor sonra al beni diye agliyor keske orada uyusa
Kundagi nasil yapiyorsunuz uykuluyken mi bizimki agliyor elini kolunu sabitleyince

Aaaa
Eeeee
Ağu

Bunları söylüyor canim
Masallah canim.onlar ses çikarinca daha tatli oluyorlar dimi.bizimki bi kere ben gazini çıkarmaya uğrasiyordum.cok ugrastim yoruldum.sonra birden cikti.bebiş de ohhh dedi.esimde bende şaşirdik.tabi oh u benim demem lazımdı:)
Vuu
Ungi
Ga
Bu diyor.

Ben uyutmaya uğrastikca uyumuyor canim.ama bisey farkettim.bizimki saat 10 gibi bi huysuzluk yapiyor.emip uyumak istiyor.ben bunu bikac gündür farkettim.
Koyuyorum uyuyor sonra uyaniyor.sessizlik istiyor gündüz uyumak icin.sonra uyanio emmek istiyor.geri uyumaknistiyor.bence asagı yukari bebeklerin uyuma saatleri ayni.senin bebeginde emzirdin 1 saat oldu bi huysuzluk başladiysa anla ki uyumak istiyor.o ani kacirma.hemen al emzir uyur.uayndigi zaman uykusunu acmadan yine emzir yine uyur.

Kızlar bugün 40'ımız çıktı. Benim hâlâ dikiş sorunlarım var. İki tane dikişimde beyazlık var, bir tanesinde şişlik ve sertlik. Bir de değişik bir koku :/ hastanede ne söyledilerse yapmaya çalıştım, bir türlü iyileşmiyor. 7 günlük olduğunda kontrole gitmiştim, iyileşiyor demişti doktorum. Hemoroid ilacı da vermişti. Bir kere kullandım, çok kötü yanma yaptı, bir saat yıkadım rahatlasın diye. Sanırım ondan sonra dikiş zarar görmüş, iyileşmek yerine kötüye gitmiş çok geç farkettim kontrole daha 1 hafta var, anca randevu bulabildim. Aynı derdi çeken arkadaş bir krem önerdi, doktoru yazmış. Kontrole gidene kadar kullansam çok mu saçmalamış olurum? Moralim bozuldu iyice :/

Teşekkürler canım bir haftadır giremedim buraya. Buğra çok kötüydu hala iyi değil. Perşembe dana eti, cuma da balık deneyince mahvoldu. Ne uyku ne dinlenme. 5gun kaka yapamadı. Sürekli ağlama, huzursuzluk, sancı, uykusuzluk böyle geçti. Yorgunluktan bittim. Çok kıvamlı yoğun mukuslu yeşil kaka yaptı bugün. Karın ağrısından saatlerce ağladı. Dr diyete rağmen şikayetleri azalması alerji Dr una götürün dedi. Cumaya randevu aldık umarım bir çaresini buluruz.

bizimkininde gece gündüz fark etmiyor ne sekilde uyutursam uyutayim elleri hep yuzunde kendini uyandirip duruyor daha kucukken kundak yapiyodum artik onuda yaptirmiyor bende yüzüstü yatiriyorum artik kimildayamiyor

O disarinin isinin yorgunlugunu sizden uzak durarak mi atacakmis?
Kaldi ki ne guzel soylemis disarinin isi disarida kalabiliyor.Eve gelip 1 saat yatsa dinlense dimdik kalkar.
Senin isinin molasi bi duragi var mi?
Emdikten sonra 1 saat bi bebegi tutamayacak insan yok.
Seni biraz dinlendirmeli ki sende evladina verimli ol

Her agladiginda aeenniii diye cikiyor sesi :)))))guluyoruz hatta
Ilk agusu 59 gunlukken geldi hep konusuyordum aguu yapiyordum bigun hirkasini giydirirken esimin kucaginda soyledi bana bakarak :)
Hatta sonrasinda esim yatagin ustune koymus konusuyordu ona guluyordu,ben oturdum bana dönüp direkt aguu dedi :)))ay minicikler yaa

Simdi az sesle ciglik atar gb yapiyorum o da yapiyor :) auuu,aaa fln diye karsilikli atisiyoruz :) dudaklar kimil kimil ugrasiyor
Bol bol konus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…