2018 Ekim Anneleri

Sana da kucaga alistirmissin diyorlar mi? Kucukmus alisirmis. Yirtinircasina agliyor. Almayip ne yapalim?

Ben hiç emzirip bırakamadım maalesef :) kızım yaygarayı basıyor, oğlum da kabullendi artık. Al kardeşimi, ağlamasın diyor.. Tam tersi oldu bizde, ilk bebeğim usluydu, emzirip bırakırdım. Şimdi iki çocukla ilgilenmem gerekirken kızım huysuz, olan abisine oluyor.. ev işleri temelli aksıyor haliyle :)

tek değilmişim

bebegi tersten emzirmeyi dene canim koltuk altina yatir yuzu sana baksin..dusta masaj yapmakta aciyor sertlikleri
Yaptim canim ikisini de .şekli bioe degismedi.
Canim aksili bugün ası gunuydi.bebek uyuyup durdu.
Makine cekemiyordu.
Esim izin alsa bile nereye gidecez.arabamiz yok.bu karda kista bebegi nereye surükliyim.
Eczaneden solgar lesitin siparis ettim.
Benim sütüm çok yağliymis.icerde kalinca kaskati kesiliyor.bebek de cekemiyor.tikanma yapiyor.
Gecmis olsun canim.ins bi daha olmaz.masaj yaptim.baya.banyo filan.kar etmedi.lahana da koyfum daha once olmadi.neler yaotim gecmedi.
Ins yarin bi ürün aliyirum gecer.

Kızlar bişey sormak istiyorum şubatta işe başlıycam sütümü sağmam gerekecek bugüne kadar hiç sağladım başlamam lazım ki sütüm azalmasın şimdi oğlum tek meme emiyo Bi seferde diğerini diğer sefer veriyorum şimdi emdiği memenin kalanını mı sağmalıyım yoksa o birini emerken ben diğerinimi sağmalıyım nasıl yapcam?

Sutun az degilse ikisini de sagabilirsin. Ben artik tek oldugum icin gunde bir kere sagabiliyorum. Once emdigini sagiyorum. Cok geliyorsa ona devam ediyorum. Damla damla olmaya baslayinca digerine geciyorum. Ben de tek meme emziriyorum.

Merhaba kızlar ne zamandır yazamadım yazdıklarınızı okuyorum ayni şeyleri yaşamak birilerinin sizi anlaması ne güzel çok zordu ilk günler sütüm gelmemişti yaşamayan bilemez çok ağladım günlerce çok şükür kontrolde yettiğini görünce dünyalar benim oldu. Şuan gaz en büyük sıkıntımız yaşayanlar var aranızda ıkınıyor kızarıyor ağlıyor uyuyamıyor gözümün içine bakıyor yaşlar akıyor içim parçalanıyor. 36 günlük oldu bebeğim de 3 aya anca geçiyor araştırdığım kadarıyla sanırım dayanıcaz artık

Ya bir de bir şey soracağım iki memeyi de emiyor süt bitince ağlıyor doymamış gibi çabuk bitiyor 5 10 dakikada ama bırakınca koltuğa susuyor doymuyor mu diye içimi kemiren duygu beni mahvediyor bu durum hakkında bilgisi olan var mı gazdan mı acaba

Sutun az degilse ikisini de sagabilirsin. Ben artik tek oldugum icin gunde bir kere sagabiliyorum. Once emdigini sagiyorum. Cok geliyorsa ona devam ediyorum. Damla damla olmaya baslayinca digerine geciyorum. Ben de tek meme emziriyorum.
Peki ne ile saklıyorsun süt saklama poşetleri mi yoksa başka bişey mi bide biberonla alışmasını istemiyorum napmam gerek

Peki ne ile saklıyorsun süt saklama poşetleri mi yoksa başka bişey mi bide biberonla alışmasını istemiyorum napmam gerek
Lansilohun sut saklama posetleri cok guzel. Ben gunde bir kere biberonla veriyorum. Hem tum gun yoruldugum icin esim veriyor dinlenmis oluyorum. Hem de ben de subatta basliycam. Alismasi lazim. Bazi arkadaslarimin bebekleri biberon tutmuyor. Cok zorluk cekiyorlar calismaya baslayinca. Ac kaliyor bebekler.

Sana da kucaga alistirmissin diyorlar mi? Kucukmus alisirmis. Yirtinircasina agliyor. Almayip ne yapalim?
Demezler mi canım kaynanam 5 gün yanımda kaldı depresyona soktu beni gitti. Zaten bebeğim gazlı allerjik kolik asla emmiyor uyuyamıyor artık dayanamadım annemin yanına geldim dün gece. Yırtınırcasına ağlarken bide süt sağmaya çalışıyorum iyice psikolojim bozuldu kucağına alıştırmışsın kokuna alışmış kucağına alma ağlar ağlar susar diyenleri boğasım geliyor

Bu teori heralde benim bebek icin geceeli degil.süt az olup da yavaslayinca tepiniyor.gòğsümü tutuo tutup birakiyor.
Eliyle ittiriyor.ağliyor sürekli.ama göğsüm dolu olunca bol süt gelince kuzu kuzu emiyor.

Ayni benim durumum ya siz hala mama veriyor musunuz mama vermemek için direniyorum çok Gazi var mama verince beter oluyordu ilk günler emin olamıyorum bi türlü doyuyor mu diye. Bu durum neyden kaynaklı acaba

Gebe okulundaki ebeyi aradım biraz önce biberonla verme ya enjektör ya da fincana versinler meme raddi yaşamama için dedi kafama takıldı en korktuğum şey çünkü meme reddi zaten ilk iki hafta çok zorlandım meme vermek için zar zor emmeyi öğrendi bırakmasından çok korkuyorum

Anladim canim. Oyle bi sıķıntı varsa verme o zaman. Benimki 5 gunlukten beri biberon da aliyor meme de. Ama obur bebek zaten. Lahmacun versen yer bence. Allah hepimize kolaylik ve merhamet versin.

Insaniz sonucta yani benim bebegim 4 gun hastanede yatti ben sana nasil kiyip da kizdim diyip agladim ama su an cok sukur iyi gece surekli kalk yat yapinca sersem gibi olup soylenebiliyorun:) ama bu cok insani bisey bence gercek duygumuz degil gece tam uyumaya hazirlanirken beynimiz ve bedenimiz,bir anda bi mizirti butun duzenimizi alt ust ediyor. Hic kendini suclama hic yanliz degilsin ve goruyorumki bizim gibi bircok arkadas varmis burada. Bebegi guzel uyuyan arkadaslara da selam olsun ne mutlu sizlere masallah darisi bizlerinde basina insallah

Sana da cok gecmis olsun canim insallah tez zamanda gecer

Baticonun zarari olmaz aslinda.Aciklik varsa iyi gelir,mikrop kapmamasini saglar.

Teşekkür ederim canım, bende de var çatlak.. ilacı not alıyorum, dikiş sorunum geçince inşallah hemoroid tedavisine başlarım. Tuvalete gitmek de kabus oldu artık :/

Hemoroid icin kantaron yagida iyi canim.
Beni de o kurtardi

Asagi yukari belli saatlerde uyuyor.Ev olarakta yatiyoruz.Yani ablasi fln.Ben genel bi toplama,mutfak,lavabo dis fln kendi ihtiyaclarimi giderene kadar geciyor iste vakit.

Esinle guzelce konusup hallet canim.Birazda buyudukce toparliyor bu tip erkekler genelde.

Oncelikle canin bisy cektiyse yemelisin bir lokmada olsa.
Ve beklememelisin.Dus al orda da masaj yap,emzirirken masaj yap,devaminda sag masaj yap.Mutlaka.
Bebegini farkli sekilde emzirmeyi dene işe yarayacaktir.
Asıl kitle o acılı olan iste

Selam arkadaslar 2 gün once asilarini oldu oglum. Atesi cikti duzenli olarak calpol verdim. Acisi da vardi galiba surekli inliyordu simdi daha iyi atesi yok ama dogru duzgun sütünü icmiyor yarim yamalak surekli mizildaniyor bi iyi bi mizmiz ve asla uyumuyor :/ zorla uyutuyorum hemen geri uyaniyor cin gibi dün gece nerdeyse tüm gece uyumadi dönencesi ile konusup durdu keyifSiz degildi ama uyku yok bugun de yine oyle olacak gibi asi ile mi alakali anlamadim var mi ayni seyi yasayan sebebi ne olabilir???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…