2018 Ekim Anneleri

Kaka yapamadığından kıvrılıyordur

pessinus canim sen daha once mastit olmus muydun?
Sütün yağli mı acaba.
Benim sutüm cok yağlı.onun icin tikanma oluyor.bebeğim zor çekiyor.terde kalıyor resmen.
Dün baya ugrastim.yarisini emzirerek sagarak actim.gece cok ağrıdi
O tarafa yatamadim.sabahtan beri emzirmeye calisiyorum.çeyreği kaldi.
Pompa çekmiyor artik.bebege cektirmeye calisiyorum o da uyuyor göğsümde.2 dakika aktif emse acacak belki.
Benim sana bi sorum daha var.tamamen acildigini nasil anlicam.ağrı yok olunca mi?
Hala agrili bi kitle var cunkü.
Agrı gittikten sonra doktora gitmeme gerek var mi sence?
Kusura bakma çok soru sordum.Hakkini helal et.

Canim biz stok yapmistik unibaby ve sleepy arkasinda icerikleri yaziyor birebir ayni fakat sleepy dokusu bana daha yumusak ve tok geldi istersen kucuk birer paket al bi dene
N11 den yada hepsi buradan bakabilirsin toplu alimlarinada

Alistik canim ama yine de cok zor. Dermanim kalmiyor. Esim bugun oglen geldi. O ara yemek yedim. Sana cok uzuluyorum diyor. Demin yikadik simdi sacma sapan uyuyor yine. Kivrana kivrana.

Canim biz stok yapmistik unibaby ve sleepy arkasinda icerikleri yaziyor birebir ayni fakat sleepy dokusu bana daha yumusak ve tok geldi istersen kucuk birer paket al bi dene
N11 den yada hepsi buradan bakabilirsin toplu alimlarinada
Bikac markaninkini alip denicem canım.bizim burda büyük bi market var.fiyaralr internetten uygun.her marka var.ordan alicam.tsk edeim.yine de.
Aynen sabah 4-7 arasi uyuyor ama uykusunda kivriliyor ikiniyor uykusunu aciyor ne yapmam lazim bilmiyorum o an uykusunu acmamak icin
Canim benimkide sabah 5 olunca basliyor ikinmaya.genellikle zeytinyagi vrrmedigim.zaman ıkinıyor
Gece yatmadan zeytinyağı verirsem rahat yaoiyor.bide bebekler gazinı ve tuvaletini yapabiomek icin emmeye ihtiyac duyar.öyke ikınirsa al emzir.altına yapinca uyuyorlar hemen.benimii buģün öyke ikındi durdu.aldim emzirdim.o sirada altina yapti.tak diye uyudu birden:)
Bugun burasi cok sessiz herkes nerede ki acaba
Evet ya.keske herkes biseyler yazsa kafamiz dağılır:)

Masallah size darisi başımıza bizim oğlan cok uyanıyor

Alistik canim ama yine de cok zor. Dermanim kalmiyor. Esim bugun oglen geldi. O ara yemek yedim. Sana cok uzuluyorum diyor. Demin yikadik simdi sacma sapan uyuyor yine. Kivrana kivrana.
Canim benim ya.bilirim.çok zor.benimkide 40 i cikana kadar oyleydi.ben kolik zannettim hatta.
Rabbim kolaylik versin ins.
Bebeģine bi sakinlik bi huzur versin ins.
Vücuduna direnc versin.
Piskolojin nasıl.biraz toparladin mı?

Kizlar bebegim icin islak menndil tavsiyesi istiyorum.bu zamana kardar pamuk ve suyla sildim.bimadaim.da esim pamuk kalinti yapiyor ve ugratirici diyor.
Bende pisik yapar diye korkuyorum.
Siz ne tavsiye edersiniz?

E bebeğin baby me ıslak mendilini öneririm canim İnstagram daki mühendisinoglu sayfasinda da ayrıntılı araştırma yapmıştı ayni zamanda kaynar suda kullanıyorum islak mendile öyle siliyorum popusunu

Benim de sütüm yağlı ilk bebeğimde iki kez yaşadım ama kistleşene kadar kalmadan bebeğe emzirerek banyoda masajla ve makineyle çektirerek çözdüm her seferinde iki günde en geç çözdüm hep. Ağrı bunları uyguladıkça zamanla azalıyordu canım. Bence senin durumunu iyi bir dr un görmesi iyi olacaktır. Buradan arkadaşlar da ben de aklımıza gelen tavsiyeleri yaptık aslında canım sonuç alınamıyorsa bir uzman gözüne ihtiyaç var demektir. İnan daha fazla yardımcı olmak istiyorum ama aklıma daha farklı bir şey gelmiyor.

Kızlar bu arada dogum izninizin bitiminde rapor işini ne yaptiniz soran arkadaslar vardi
Ben gecen gun dogum doktoruma kontrole gittigimde konuştum normalde vermiyorum ama sana 10 gün veririm dedi 5+5 alicam 2haftam kurtulmus oluyor
14ocakta işbaşı yapmam gerek normalde rapor alinca ocagin son haftasi kaliyor bir kac hafta daha almak istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum oğlanı birakmak istemiyorum ücretsiz almamda cok zor ise dönmek zorundayim

E bebeğin baby me ıslak mendilini öneririm canim İnstagram daki mühendisinoglu sayfasinda da ayrıntılı araştırma yapmıştı ayni zamanda kaynar suda kullanıyorum islak mendile öyle siliyorum popusunu
Tsk edeim.canim.baby mee den de bi paket alip denicem:)
Canim.iki gögsümde de önceden kistlesmis bezeler var.ama dün oluşan ağrı yaptı.
Uzman bi doktor yok burada.dahiliye yapacak bisey yok.masaj emzirme pompa dedi.
Solgar lesitin aldim.tıkanıklıkları çözüyormus.
Bebek bi uyansa.emecek ama.şansima bi uyku vurdu buna.yoksa normalde yatmaz hayatta:)

Hiç dinleme canm kaynananı ne gerekiyorsa al yap bende demir emilimi diye diye bişeyler veremiyor artk ama hala vereyim şundan kızım deyip duruyo bebeğime bende oralı olmuyorm susuyo

Canim mama aldim.Sma ebe olan kardesimin sorduğu cocuk uzmani gunde 3defa 60cc demişti verdim öyle
Bizim kendi doktorumuzda mama kesinlikle verme dedi kontrolde saglik ocagi yanlis tartmis dedi onlarin ölçümünden 400gr fazla cikti oglumun kilosu.
Yine de geceleri veriyorum ogluma mesela bugun emzirdim altini actim dışarı çıktım uyudu 1saat eve geldim tekrar altini açıp emzirdim uyumadi mizmizlandi hatta agladi oglum baktim aranıyor 2memeyide verdim yine aynıydı 60cc mama verdim cocuk mamadan sonra uyudu

Sence de ac kalmıyor mu ben öyle hissediyorum doktorda mama verme diyor of bilemiyorum

Sağlık ocağı falan vermiyor mu canım? Benim de 10 ocakta bitiyor 15 ine kadar Alıp ücretsize ayrılacağım. Kızımda sağlık ocağını kabul etmişti bizim kurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…