Kaka yapamadığından kıvrılıyordurGunaydin kizlar, yahu biz gece 4 ten sabah 9 a kadar hep kipir kipiriz arada uyanip emiyor gozu kapali yine yatiriyorum ama uyuyo demeye bin sahit surekli bi hareket halinde bende uyumuyorum ha simdi uyanir diye diye
Sabah dr goturduk rotarix asisini oldu onumuzdeki ayda menenjit asilarina baslayacagiz.
Gectigimiz cmtsi 5400kg
Bugun 5600kg olmus
Dr iyi dedi ama 1 haftadir gazdan ememiyor adam akilli dedim olucak bunlar artik her bezde yada her gun kaka bekleme dedi yapmayabilir dedi
Cok tsk ederim canim.sanki bi arkadasimiz bize kalinti birakmayan pamuktan bahsetmisti.belki de dedigindir.bi deneyelim.
Ts edeim.canim.nasilsılsın bu arada.bebisle alistiniz mi birbirinize?
Tsk ederim.canim.
Sleepyi de söyleyen cok oluyor.ins pişik yapmaz.
Kaka yapamadığından kıvrılıyordur
Bizim kiz da oyle. Beyaz gurultu acip kundak yapinca daha az ikiniyor. Bugun de gunduz iki saat uyudu guya kivrana kivrana.Aynen sabah 4-7 arasi uyuyor ama uykusunda kivriliyor ikiniyor uykusunu aciyor ne yapmam lazim bilmiyorum o an uykusunu acmamak icin
Alistik canim ama yine de cok zor. Dermanim kalmiyor. Esim bugun oglen geldi. O ara yemek yedim. Sana cok uzuluyorum diyor. Demin yikadik simdi sacma sapan uyuyor yine. Kivrana kivrana.Cok tsk ederim canim.sanki bi arkadasimiz bize kalinti birakmayan pamuktan bahsetmisti.belki de dedigindir.bi deneyelim.
Ts edeim.canim.nasilsılsın bu arada.bebisle alistiniz mi birbirinize?
Tsk ederim.canim.
Sleepyi de söyleyen cok oluyor.ins pişik yapmaz.
Evde kucakta uyuyacagina sokakta kucakta uyusun dedim koydum kanguruya avmye geldim.
Bikac markaninkini alip denicem canım.bizim burda büyük bi market var.fiyaralr internetten uygun.her marka var.ordan alicam.tsk edeim.yine de.Canim biz stok yapmistik unibaby ve sleepy arkasinda icerikleri yaziyor birebir ayni fakat sleepy dokusu bana daha yumusak ve tok geldi istersen kucuk birer paket al bi dene
N11 den yada hepsi buradan bakabilirsin toplu alimlarinada
Canim benimkide sabah 5 olunca basliyor ikinmaya.genellikle zeytinyagi vrrmedigim.zaman ıkinıyorAynen sabah 4-7 arasi uyuyor ama uykusunda kivriliyor ikiniyor uykusunu aciyor ne yapmam lazim bilmiyorum o an uykusunu acmamak icin
Evet ya.keske herkes biseyler yazsa kafamiz dağılır:)Bugun burasi cok sessiz herkes nerede ki acaba
Doğdu doğalı ters yatıyor yüz üstü yani. Ilk bir hafta yanimdan ayırmadan hep takip ettim baktım kafasını çevirip nefesini rahat alıyor, bende hep öyle uyutuyorum. 51 günlük bugün. Gündüz genelde salonda kanepede ters yatar. Bide evde ablası olduğundan sese alışkın. Ilahi yada müzik acarım ablası yokken, emziği veririm ters yatırırım anında uyur. Gündüz 1 saat zor uyanık duruyor. Gecede gözünü açmadan emip uyuyor yine ters yatırıyorum. Gece çoğunlukla emzige bile gerek duymadan uyur. Akşam 9 civarı gece uykusuna geçiyor. Gece 1 yada 2 kez uyanıyor. Ablasını okula götüreceksem taşıma kumaşına alıyorum sabah 8de. Eve gelince uyanıyor ve bizim döngü başlıyor. Yaklaşık 2 ila 3 saat arası uyuyor ve uyanıkken 1 saat durabiliyor.
Canim benim ya.bilirim.çok zor.benimkide 40 i cikana kadar oyleydi.ben kolik zannettim hatta.Alistik canim ama yine de cok zor. Dermanim kalmiyor. Esim bugun oglen geldi. O ara yemek yedim. Sana cok uzuluyorum diyor. Demin yikadik simdi sacma sapan uyuyor yine. Kivrana kivrana.
Kizlar bebegim icin islak menndil tavsiyesi istiyorum.bu zamana kardar pamuk ve suyla sildim.bimadaim.da esim pamuk kalinti yapiyor ve ugratirici diyor.
Bende pisik yapar diye korkuyorum.
Siz ne tavsiye edersiniz?
Benim de sütüm yağlı ilk bebeğimde iki kez yaşadım ama kistleşene kadar kalmadan bebeğe emzirerek banyoda masajla ve makineyle çektirerek çözdüm her seferinde iki günde en geç çözdüm hep. Ağrı bunları uyguladıkça zamanla azalıyordu canım. Bence senin durumunu iyi bir dr un görmesi iyi olacaktır. Buradan arkadaşlar da ben de aklımıza gelen tavsiyeleri yaptık aslında canım sonuç alınamıyorsa bir uzman gözüne ihtiyaç var demektir. İnan daha fazla yardımcı olmak istiyorum ama aklıma daha farklı bir şey gelmiyor.pessinus canim sen daha once mastit olmus muydun?
Sütün yağli mı acaba.
Benim sutüm cok yağlı.onun icin tikanma oluyor.bebeğim zor çekiyor.terde kalıyor resmen.
Dün baya ugrastim.yarisini emzirerek sagarak actim.gece cok ağrıdi
O tarafa yatamadim.sabahtan beri emzirmeye calisiyorum.çeyreği kaldi.
Pompa çekmiyor artik.bebege cektirmeye calisiyorum o da uyuyor göğsümde.2 dakika aktif emse acacak belki.
Benim sana bi sorum daha var.tamamen acildigini nasil anlicam.ağrı yok olunca mi?
Hala agrili bi kitle var cunkü.
Agrı gittikten sonra doktora gitmeme gerek var mi sence?
Kusura bakma çok soru sordum.Hakkini helal et.
Tsk edeim.canim.baby mee den de bi paket alip denicem:)E bebeğin baby me ıslak mendilini öneririm canim İnstagram daki mühendisinoglu sayfasinda da ayrıntılı araştırma yapmıştı ayni zamanda kaynar suda kullanıyorum islak mendile öyle siliyorum popusunu
Canim.iki gögsümde de önceden kistlesmis bezeler var.ama dün oluşan ağrı yaptı.Benim de sütüm yağlı ilk bebeğimde iki kez yaşadım ama kistleşene kadar kalmadan bebeğe emzirerek banyoda masajla ve makineyle çektirerek çözdüm her seferinde iki günde en geç çözdüm hep. Ağrı bunları uyguladıkça zamanla azalıyordu canım. Bence senin durumunu iyi bir dr un görmesi iyi olacaktır. Buradan arkadaşlar da ben de aklımıza gelen tavsiyeleri yaptık aslında canım sonuç alınamıyorsa bir uzman gözüne ihtiyaç var demektir. İnan daha fazla yardımcı olmak istiyorum ama aklıma daha farklı bir şey gelmiyor.
Hiç dinleme canm kaynananı ne gerekiyorsa al yap bende demir emilimi diye diye bişeyler veremiyor artk ama hala vereyim şundan kızım deyip duruyo bebeğime bende oralı olmuyorm susuyo
1. ayda da 2. ayda da ates olmadi.halsizlik oldu. surup vermedim.1. Ay aşısını yaptıranlar ateş oldu mu ?
Surup verdiniz mi?
Tsk ederim cevabin için . Ben de bugün yaptirdim aşıyı ama merak ediyorum ateş olur mu diye ?1. ayda da 2. ayda da ates olmadi.halsizlik oldu. surup vermedim.
Sağlık ocağı falan vermiyor mu canım? Benim de 10 ocakta bitiyor 15 ine kadar Alıp ücretsize ayrılacağım. Kızımda sağlık ocağını kabul etmişti bizim kurumKızlar bu arada dogum izninizin bitiminde rapor işini ne yaptiniz soran arkadaslar vardi
Ben gecen gun dogum doktoruma kontrole gittigimde konuştum normalde vermiyorum ama sana 10 gün veririm dedi 5+5 alicam 2haftam kurtulmus oluyor
14ocakta işbaşı yapmam gerek normalde rapor alinca ocagin son haftasi kaliyor bir kac hafta daha almak istiyorum ne yapabilirim bilmiyorum oğlanı birakmak istemiyorum ücretsiz almamda cok zor ise dönmek zorundayim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?