- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
Bu kaynanalar ne tuhaf yaa daha neler duyacağızÇocuğun için cnm ne gerekiyorsa yap. Nolur izin verme. Benim k.v. de kendi çocuklarına uyusun diye anason icirirmis
Hiç dinleme canm kaynananı ne gerekiyorsa al yap bende demir emilimi diye diye bişeyler veremiyor artk ama hala vereyim şundan kızım deyip duruyo bebeğime bende oralı olmuyorm susuyoNefret ediyorum iste bunlardan sanki üstüne vazife benim kaynanam kendi kaynanasından da çekmemiş annem cok cekmis,halende cekiyor neyse
Annem sütün yetmiyor mama al diyor ac diyor bu cocuk 1ayda 300 gr alınca acaba hakli mi diyorum
Annem kilosu önemli değil şişman olsuj demiyorum saglikli olsun ac kalmasın torunum diyor hak veriyorum da ama kaynanamin ısrarla emzir demesine ifrit oluyorum sanki ben cocuguma kendi sütümü vermek istemez miyim
Bende sürdüm canm yapmadı wn son az bişey şiringayla sıktım çıkardı çok şükürCnn bnmki de de oldu o olay poposuna zeytin yağ sur bn öyle kolayını buldum düzenli olarak sürekli sürdüm ve birkaç saat sonra yaptı kakasini kulak çöpüyle sürdüm.
Ettim canm sürekli demir emilimi düşüyomuş dr öyle dedi diyorum oda zaten kilo alımı normal verme ek gıda diyo kendi ağzına tıktıkları aklına hiç gelmiyorHey Allah'ım ya çok sinir oluyorum böyle insanlara benimde eltim yaptı aynisini puding vermis agzina ben yoktum yanında iki dakika başka odaya gectim geldim baktım yalaniyor cocuk dedi puding verdim çok sinirlendim sacmalama ya dedim ben 6 aya kadar mama hariç ek gıda vs bişey vermeyi düşünmüyorum dedim tepkimi dile getirdim umarım bida tekrari olmaz..
Sende izin verme doktor kızıyor ek gıda mama vs bişey vermeyin diyor de mesela bak çocuk kaç gündür kaka yapamiyormus belki de kabizlik yapti tattirdigi şeyler ne malum,tepkini belli et derim kusura bakmasın kimse!
Biz varız canım iki ay aşılarından sonra iki gece sabahladık 5 ten önce uyumadı sonra normale döndü. Gerçi normal dediğime bakma sürekli değişiyor tam normal uyumaya başladı derken dün banyodan sonra uyumuştu kızımın sesiyle bir uyandı oğlum saat 23.30 gibi eşime al uyut diye bıraktığım 3.30 du. Denemediğim yol kalmadı uyusun diye sürekli emmek istedi emdi gaz yaptı sıkıştı falan saat 4.30 da uyumuş beyefendi. Senin bebeğinin de değişir o durumu canım merak etmeSelam arkadaslar 2 gün once asilarini oldu oglum. Atesi cikti duzenli olarak calpol verdim. Acisi da vardi galiba surekli inliyordu simdi daha iyi atesi yok ama dogru duzgun sütünü icmiyor yarim yamalak surekli mizildaniyor bi iyi bi mizmiz ve asla uyumuyor :/ zorla uyutuyorum hemen geri uyaniyor cin gibi dün gece nerdeyse tüm gece uyumadi dönencesi ile konusup durdu keyifSiz degildi ama uyku yok bugun de yine oyle olacak gibi asi ile mi alakali anlamadim var mi ayni seyi yasayan sebebi ne olabilir???
peki gunduz kac saat uyuyor.gece uyumuyorsa bi sekilde telafi ediyordur heralde. gece uykusuzlugu cok zordur. allah kolaylik versinBiz varız canım iki ay aşılarından sonra iki gece sabahladık 5 ten önce uyumadı sonra normale döndü. Gerçi normal dediğime bakma sürekli değişiyor tam normal uyumaya başladı derken dün banyodan sonra uyumuştu kızımın sesiyle bir uyandı oğlum saat 23.30 gibi eşime al uyut diye bıraktığım 3.30 du. Denemediğim yol kalmadı uyusun diye sürekli emmek istedi emdi gaz yaptı sıkıştı falan saat 4.30 da uyumuş beyefendi. Senin bebeğinin de değişir o durumu canım merak etme
Önceleri evet gündüz baya uyuyordu ama son zamanlarda uyumuyor da nasıl bir bebekse bu kadar uykusuz kalabiliyorpeki gunduz kac saat uyuyor.gece uyumuyorsa bi sekilde telafi ediyordur heralde. gece uykusuzlugu cok zordur. allah kolaylik versin
bu uyku konusu tamamen bebege bagli sanirim.ne yapsam bos diyorum bazen.cunku gunduz o kadar cabalamama ragmen en fazla 30 dk ve 45 dklik 2 uyku uyuyor.eger isim varsa hic uyutamiyorum.anakucaginda yanimda odadan odaya goturuyorum konusuyorum.nasil o kadar uzun sure uyanik kaliyor ben de anlamiyorum.ama buna karsilik aksam ortalama 7 saat deliksiz uyuyor.heralde oyle telafi ediyor.o oyle uzun uyuyunca gogsumdeki sutler ustumu basimi islatiyor.sacma sapan haller isteÖnceleri evet gündüz baya uyuyordu ama son zamanlarda uyumuyor da nasıl bir bebekse bu kadar uykusuz kalabiliyor
Kızlar mevlüt hazırlığındayım Allah nasip ederse sayfaya pek giremedim sabah kızım çok fena kustu yerler kendi üstü benim üstüm battı o derece kustu 2 gündür de tuvalet konusunda sıkıntılı damlayıda atıyor ağzından dr a götürsem mi böyle kusması neden olabilir
Gebe okulundaki ebeyi aradım biraz önce biberonla verme ya enjektör ya da fincana versinler meme raddi yaşamama için dedi kafama takıldı en korktuğum şey çünkü meme reddi zaten ilk iki hafta çok zorlandım meme vermek için zar zor emmeyi öğrendi bırakmasından çok korkuyorum
Ptt avm den alışveriş yapan var mı ? Prima 108 adet 2 numara 68 tl
Aslında oğlum uykuya geçebilse özellikle geceleri güzel uzun uyuyor ama dalana kadar çok sıkıntı. Kızım rahat vermiyor oğlum da ses olunca dalamıyor sonra sabahlar olmasın modundayızbu uyku konusu tamamen bebege bagli sanirim.ne yapsam bos diyorum bazen.cunku gunduz o kadar cabalamama ragmen en fazla 30 dk ve 45 dklik 2 uyku uyuyor.eger isim varsa hic uyutamiyorum.anakucaginda yanimda odadan odaya goturuyorum konusuyorum.nasil o kadar uzun sure uyanik kaliyor ben de anlamiyorum.ama buna karsilik aksam ortalama 7 saat deliksiz uyuyor.heralde oyle telafi ediyor.o oyle uzun uyuyunca gogsumdeki sutler ustumu basimi islatiyor.sacma sapan haller iste
Kantaron dikişlere de iyi gelebilir aslında, çok geniş bir kullanım alanı var bildiğim kadarıyla ❤ iltihabı da söker eli değmişken :))Hemoroid icin kantaron yagida iyi canim.
Beni de o kurtardi
Kizlar bebegim icin islak menndil tavsiyesi istiyorum.bu zamana kardar pamuk ve suyla sildim.bimadaim.da esim pamuk kalinti yapiyor ve ugratirici diyor.
Bende pisik yapar diye korkuyorum.
Siz ne tavsiye edersiniz?
Baby&me pamugu cok guzel. Hic kalinti birakmiyor. Ben bazen onu bazen unibaby yenidogan islak mendili kullaniyorum.Kizlar bebegim icin islak menndil tavsiyesi istiyorum.bu zamana kardar pamuk ve suyla sildim.bimadaim.da esim pamuk kalinti yapiyor ve ugratirici diyor.
Kizlar bebegim icin islak menndil tavsiyesi istiyorum.bu zamana kardar pamuk ve suyla sildim.bimadaim.da esim pamuk kalinti yapiyor ve ugratirici diyor.
Cok tsk ederim canim.sanki bi arkadasimiz bize kalinti birakmayan pamuktan bahsetmisti.belki de dedigindir.bi deneyelim.Pamuk hidrofilli bebek temizleme pamuğu ise hiç kalıntı yapmıyor bizde normal pamuk denedik bir ara o yaptı normal mi kullanıyorsunuz? O saf su ve pamuk denen ıslak mendillerin tamamen yalan olduğunu düşünüyorum çocuk nefret ediyo bi yakıcı gibi sanki yazık bence.
Ts edeim.canim.nasilsılsın bu arada.bebisle alistiniz mi birbirinize?Baby&me pamugu cok guzel. Hic kalinti birakmiyor. Ben bazen onu bazen unibaby yenidogan islak mendili kullaniyorum.
Tsk ederim.canim.Sleepyden cok memnunum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?