2018 Ekim Anneleri

aynı dert bendede var kaynım 12 yaşında ellerini öpme diyorm ağzına götürüyo inadına ellerini öpüyo kafasına elleme daha sertleşmedi zarar verirsin diyorm eli süreki kafasında öpüyo sürekli ve eşim her akşam götürüyo sevsinler diye sanki oyuncak bebek sürekli yanaklarını sıkıyolar darlanıyo kızıyo bu seferde ne güzel kızıyo diye dahada üsteliyolar sonra saatlerce hırçınlaşıyo sakinleştiremiyorm bebeğim bağırdıkça gülüyolar kaynanam ağzına vura vura seviyo sözde sevmek ya.her akşam canım gidiyo uyurken uyandırıyolar uyusun uyumadı bütün gün diyorum banane evinde uyusun diyolar çocuğumun uykusunu bölüyolar sonra durduramıyorm

Allah akil.fikir versin o delilere.
Senin sinirlerini heba ediyorlar.bu tur insanalr baskalarini hassaiyetini önemsemezler.en sonunda senin patlamani sağlarlar.esinin yaninda sen suclu olursun

Bunları okudukça sinirleniyorum ya insanlar ne empati yoksunu ne kadar anlayışsızlar bana haftada bir gün geliyorlar ona bile dayanamıyorum Allah sabır versin

Idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşan biri olarak sakın vakit kaybetmeden bebesi dr a götür bn daha yeni hastahanede çıktım.bebis 14 gündür antibiyotik tedavisi alıyor ve yaşadıklarını buraya yaz olurmu bn çok çektiğim için bu olaydan siz nasıl bir yok izleyeceksiniz merak ettim. Toplamda idrar yolu enf sebebi ile 32 gün hastahanede yattik

Kızlar merhaba
Ben hamilelikte el bilegimden rahatsızdım acıyordu sol elde karpal tünel var ama sağ el bilekten aciyordu
Dun doktora gittim emg cekildi ve kan bakildi crp ve aso yukselmis ondan dolayı dedi doktor penisilin ve krem verdi
Dun yaptirdim igneyi ondan mi bilmiyorum zeynep gece 2 avuç dolusu kustu çok kötüydü bebegim
Doktor verdi krem olarak ama emzirmedeki guvenilirligi belli değilmiş oyleyaziyor içinde doktora söylemiştim ama ne yapsam bilemedim

Allah akil.fikir versin o delilere.
Senin sinirlerini heba ediyorlar.bu tur insanalr baskalarini hassaiyetini önemsemezler.en sonunda senin patlamani sağlarlar.esinin yaninda sen suclu olursun
allah yanlarına bırakmaz çıkarır elbet sabrediyorm şimdilik. aynen öylee eşim duymuyo bunları desem abarttığımı düşünüyo

Kizlar bebegim yetmis günluk, ben tırnaklarını kesmeye korkuyorum, surekli eldivenli duruyor ne zaman cikarsam yüzünde bir yeriye kaynatıyor,bunun bir zararı var mı, siz eldiven kullaniyor musunuz?
Cnn chicco nun makası var bn onunla kesiyorum çok rahat onu dene derim. Bende çok korkuyordum tırnaklarını kesmeye tırnak makası ile de kesilmiyor bu makas hayatimi kurtardi. Eldiveni çıkar artık derim çünkü elleriyle tanıyor heryeri herşeyi

Bn ilaçların yani gaz ilaçlarının hepsini bıraktım sadece kültür olan bio gaia kullanıyorum. Diğer ilaçların hepsi bağırsak tembelliği yapıyormuş ve artık bebeklerin fonksiyonları çalışmaya başlıyor drunuza danışın bence.... ayaklarını sıcak tutuyorum bebeği sıcak tutuyorum gaz sancısı da eskisi kadar olmuyor

Lahananın iyi gelmesine sevindim canım ben de sana tavsiye etmiştim başkalarına da ediyorum mutlaka. Bence bir iki gün daha koy rahatlatır seni.bebeğin sevmiyorsa zorlama canım

Allahım böyle insanlara dayanamıyorum benciller işte. Hayır bir de seni umursamıyorlar keşke mesafe koyabilsen

O 12 yaşındaki çocuk benimkine aynısını yapsa beni sallamasa eli çocuğun eline değdiği anda o elini hızlıca tutar iterdim kenara kızdığımı anlardı.Baxıları bundan anlıyo.Acayip sinirlendim bahsi geçen herkesin yaptığı şeylere.Tavrını koy o çocuğu sen doğurdun senin sözün geçmeli bu hep böyle Sürer yoksa eğitemezsin bile hep gölgeleri üzerinde olur

Sağol canım bir bakayım benimki tırnak makası seklinde normal.

Allah yardımcın olsun canım ya nedir bu insan delirir ama o yavruya yazik değilmi günahsızın aglamasindan kızmasından ne anlıyorlar

allah yanlarına bırakmaz çıkarır elbet sabrediyorm şimdilik. aynen öylee eşim duymuyo bunları desem abarttığımı düşünüyo

Ay yok benim eşim asla izin vermez cok şükür bağırır çağırır cocuguma öyle yaptirtmaz Allah var
Kaynanam bazen elinde hoplatir gibi seviyor ona bile diyor ayağına bastirma dikkat et diye amcası gil yakin oturuyor onlara gelmişti getirin sevelim dedi eşim hava soguk cikaramam dedi ben geleyim yollar camur yürüyemem alirmisin beni torunumu ozledim dedi cikamam halim yok dedi e tamam yavrum dedi kapatti ben dedim bebeğim cok küçük alip sevilecek çağda degil hele teyzesi sürekli kizlar reisi cok ozledi dedi durdu sürekli hic ses etmedim kabulda etmedim kizi gecen hafta emrivakiyle geldi evime hatta buraya da yazdim ama artik asla sert tepki koyacam kimse bebegimden onemli degil yeri geldi eşimle de kavga ettim tartistim sevmesinler dedim oglunu eversin kendi torununu sevsin dedim sende ezdirme bebegini pişman olursun

Kesinlikle katılıyorum hele benim kaynanam gözüne limon sıkalım sürme cekelim bir sürü sey soyledi asla dedim izin vermedim cesaret edemedi zaten çekiniyor oglundan da cok şükür söylediklerin cok doğru zamanında annem bunlari yasadi ben dogmusum düşünün hastanede sulu köftenin suyundan vermisler bide anlatiyorlar yalanmisim emmisim ya gerizekalilar yenidoğan bu ya
Annem hep cekinip sustugu için biz aklimiz basimiza gelince ayirt ettik herseyi annemde öyle cekinip pasif durmuyor tabi ama geçen yillara cok pisman

Kizlar bebegim icin islak menndil tavsiyesi istiyorum.bu zamana kardar pamuk ve suyla sildim.bimadaim.da esim pamuk kalinti yapiyor ve ugratirici diyor.
Bende pisik yapar diye korkuyorum.
Siz ne tavsiye edersiniz?
Merhaba. Ben önce şunu seriyorum
https://www.e-bebek.com/baby-me-super-ince-alt-degistirme-ortusu-60x90-cm-40-adet-p-bae-70090
Pamuk olarak da şunu kullanıyorum
https://www.e-bebek.com/baby-me-bebek-temizleme-pamugu-60-adet-p-bae-20017/

Çok geçmiş olsun arkadaşım. Sağlık ocağına idrar götürüp çubukla tahlil istedim. Lökosit ++ çıktı. İdrar söktürücü ve antibiyotik verdiler. Elimden geldiğince içirmeye çalışıyorum, kusan bir bebek olduğu için zor oluyor. İnşallah faydasını görürüz, p.tesi tekrar idrara bakılacak. Şimdilik ateş v.s. yok çok şükür. Tam iyileşti de diyemem çünkü hâlâ ağlıyor çişi yaparken. Sadece ağlama krizleri geçti diyebilirim, neşesi yerinde çok şükür. İnşallah sizin bebeğiniz de iyidir, Rabbim korusun bütün yavruları inşallah ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…