- 3 Aralık 2014
- 7.924
- 9.216
- 398
aynı dert bendede var kaynım 12 yaşında ellerini öpme diyorm ağzına götürüyo inadına ellerini öpüyo kafasına elleme daha sertleşmedi zarar verirsin diyorm eli süreki kafasında öpüyo sürekli ve eşim her akşam götürüyo sevsinler diye sanki oyuncak bebek sürekli yanaklarını sıkıyolar darlanıyo kızıyo bu seferde ne güzel kızıyo diye dahada üsteliyolar sonra saatlerce hırçınlaşıyo sakinleştiremiyorm bebeğim bağırdıkça gülüyolar kaynanam ağzına vura vura seviyo sözde sevmek ya.her akşam canım gidiyo uyurken uyandırıyolar uyusun uyumadı bütün gün diyorum banane evinde uyusun diyolar çocuğumun uykusunu bölüyolar sonra durduramıyormgorumcemin 12 yasindaki oglundan biktim artik.surekli bebegin yanagini elliyor opuyor.bebek de huzursizlanip agliyor.bak diyorum sevmiyor yanaginin ellenmesini elini tut yanagini elleme diyorum.dinlemiyor.kucagina alip hizli hizli yuruyor.gorumceme dedim kucagina almasin bilemiyor istemeden sarsiyor diye.ama nasil sevecek diyor.dinlemiyor.her hafta gorusiyoruz ve her hafta 12 yasindaki cocuktan bebegimi koruycam diye akla karayi seciyorum.esime anlattim.nolcak seviyor diyor.bebegi zar zor uyutmusum.gelip yanagini opup aglatarak uyandiriyor.gecen gene uyuttum.bebek uyudu mu dedi evet dedim.kosa kosa yanina gidiyordu.sakin gitme zar zor uyudu dedim.bebegi uyandiranin kafasini keserim diye bagirdim saka yollu.napicam bilmiyorum.
Allah akil.fikir versin o delilere.aynı dert bendede var kaynım 12 yaşında ellerini öpme diyorm ağzına götürüyo inadına ellerini öpüyo kafasına elleme daha sertleşmedi zarar verirsin diyorm eli süreki kafasında öpüyo sürekli ve eşim her akşam götürüyo sevsinler diye sanki oyuncak bebek sürekli yanaklarını sıkıyolar darlanıyo kızıyo bu seferde ne güzel kızıyo diye dahada üsteliyolar sonra saatlerce hırçınlaşıyo sakinleştiremiyorm bebeğim bağırdıkça gülüyolar kaynanam ağzına vura vura seviyo sözde sevmek ya.her akşam canım gidiyo uyurken uyandırıyolar uyusun uyumadı bütün gün diyorum banane evinde uyusun diyolar çocuğumun uykusunu bölüyolar sonra durduramıyorm
aynı dert bendede var kaynım 12 yaşında ellerini öpme diyorm ağzına götürüyo inadına ellerini öpüyo kafasına elleme daha sertleşmedi zarar verirsin diyorm eli süreki kafasında öpüyo sürekli ve eşim her akşam götürüyo sevsinler diye sanki oyuncak bebek sürekli yanaklarını sıkıyolar darlanıyo kızıyo bu seferde ne güzel kızıyo diye dahada üsteliyolar sonra saatlerce hırçınlaşıyo sakinleştiremiyorm bebeğim bağırdıkça gülüyolar kaynanam ağzına vura vura seviyo sözde sevmek ya.her akşam canım gidiyo uyurken uyandırıyolar uyusun uyumadı bütün gün diyorum banane evinde uyusun diyolar çocuğumun uykusunu bölüyolar sonra durduramıyorm
Idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşan biri olarak sakın vakit kaybetmeden bebesi dr a götür bn daha yeni hastahanede çıktım.bebis 14 gündür antibiyotik tedavisi alıyor ve yaşadıklarını buraya yaz olurmu bn çok çektiğim için bu olaydan siz nasıl bir yok izleyeceksiniz merak ettim. Toplamda idrar yolu enf sebebi ile 32 gün hastahanede yattikGünaydın kızlar,
Bezini açtığımda farkettim, kızım çişini yapana kadar ağlıyor, çişi yapınca susuyor. Araştırdım idrar yolu enfeksiyonuna işaret ediyorminnacık yavrum antibiyotikle tanışacak çok çok üzgünüm stres oldum iyice, acaba acile mi götürsem :/
allah yanlarına bırakmaz çıkarır elbet sabrediyorm şimdilik. aynen öylee eşim duymuyo bunları desem abarttığımı düşünüyoAllah akil.fikir versin o delilere.
Senin sinirlerini heba ediyorlar.bu tur insanalr baskalarini hassaiyetini önemsemezler.en sonunda senin patlamani sağlarlar.esinin yaninda sen suclu olursun
Cnn chicco nun makası var bn onunla kesiyorum çok rahat onu dene derim. Bende çok korkuyordum tırnaklarını kesmeye tırnak makası ile de kesilmiyor bu makas hayatimi kurtardi. Eldiveni çıkar artık derim çünkü elleriyle tanıyor heryeri herşeyiKizlar bebegim yetmis günluk, ben tırnaklarını kesmeye korkuyorum, surekli eldivenli duruyor ne zaman cikarsam yüzünde bir yeriye kaynatıyor,bunun bir zararı var mı, siz eldiven kullaniyor musunuz?
Gaz sancısından dolayı ağlıyor benimki... gülmeleri çok çok güzel oturup izliyorum saatlerceKızlar bebeğim uykuda ağlayıp susuyor bazen de Gülüyor sizde de oluyor mu özellikle de neden ağladığını merak ediyorum ??
Bn ilaçların yani gaz ilaçlarının hepsini bıraktım sadece kültür olan bio gaia kullanıyorum. Diğer ilaçların hepsi bağırsak tembelliği yapıyormuş ve artık bebeklerin fonksiyonları çalışmaya başlıyor drunuza danışın bence.... ayaklarını sıcak tutuyorum bebeği sıcak tutuyorum gaz sancısı da eskisi kadar olmuyorDaha kullanalı 2 hafta oldu aslında istemiyorum kullanmayı ama sancıdan ağlar canı yanar diye 1 kere de olsa veriyorum hala. Vermesem mi acaba artık içindeki kimyasallardan ötürü içim hiç rahat değil zaten.
Ayy kıyamam bol bol ısının artık o zaman :)
Bende artık öğlen 5 damla veriyorum canım sadece. Bi kere kesip deneyeyim ihtiyacı yoksa zorlanmazsa kullanmayayım bi daha.
Lahananın iyi gelmesine sevindim canım ben de sana tavsiye etmiştim başkalarına da ediyorum mutlaka. Bence bir iki gün daha koy rahatlatır seni.bebeğin sevmiyorsa zorlama canımCanim benim bebegim ikisi de aliyor.ben huyunu bildigim icin doyduğunu anliyorum.ama senin bebegini bilmiyorum.aslinda sen daha iyi bilirsin.
Göğsünü emdiginde lokur lokur icme sesi geldiyse ve emdiyse biraz da olsa doymustur.biberonu istememistir.
Benim bebegimde beni az emse bile bakiyorum en fazla 60 ml iciyor.bazen 10 ml bazen 20 bazen 30 iciyor.
Hic emzirmeden verince de 70 filan iciyor.zorlasam bile 1 damla daha icmiyor.
Gönlünü ferah tut.inş doyduğu icindir.
Emzigi benimki de almiyor.ama araniyor.ellerini emiyor.
Canim bebegimin atesi gece bir anda yükselmeye baslamisti.12 ye kadar elimle bakiyordum bisey yoktu.atesölcerle 36.5 filandı.yatmadan önce bi ölcelim dedik.üstünü de bi ince penye ile birakmistik.örtü filan da örtmedim.odanin kapisin actık.dogalgazı da düsüge ayarladik.
Bi baktim ki 37 den 37.4 e kademeli ve hizli bi sekilde yükseldi.şakakları 38 in ustüne cikti.40ı gorür diye korktum.hemen verdik.
Canim bu arada cok tsk ederim.gece lahaan yapragi koydum.donmusti buzlukta birden koyunca sütyenimin icine bi yakti başta.ama gece ağrısız yattim.sadece dokununca acıyordu.şimdi de ceviz kadar bi kitle var ama acimiyor dokununca da.
Bebek bu aralar cok uyuyor.özellikle göğsümde.ne yapsam uyanmiyor.şöyle bi 2 dakika aktif emse aćilacak.uyanikken verince süt akimi yavaş ya tepinip duruyor.
Pompayla o kanaldan süt gelmiyor.
Benim sana sormak istediğim sey simdi mastit gecmis mi oluyor.gögsüm ağrımıyor ama sertlik az bisey var.bebek emince damarlari cektigini hissediyorum.
Tamamen iyilestigini nasil anlicam.o damarlari hissetmeyince mi yada baska bi sekilde mi?
Bide benim bebegim koltukaltina alinca huysuzlaniyor.öyle emmek istemiyor.
İllan kucagima alacam öyle emecek uyuklicak.keyif yapacak yani.3 gün oldu bugün.nazlana nazlana emiyor.
Ben bebise alistim canim.onu uyutuyorum.biraz sonra uyumayip uyaninca kızmiyorum.hatta seviniyorum.özlüyorum.kucagima hemen alıp öpüp kokluyorum.
O da beni görunce huzurlu oluyor biliyorum.ben odadan yada bakiş açısindan çikınca ağliyor.beni görünce susuyor
Artik aç mı yada uyku icin mi ağliyor yada gaz icin mi anlayabiliyorum.
Bizimki eger açsa hic susmadan ağliyor.ne yapsam kar etmiyor.gazi varsa oyalayinca susuyor arada.
Uykusu varsa aģlama gibi degil huysuz huysuz ağliyor.
Sıkılmışsa yanina gidince yada kucagima alinca susuyor.
Iste böyle.başta sütüm azdı.emziriyordum birakiyorsum aglamaya devam ediyordu.bendr gaz saniyordum.megerse açmis yavrum.şimdi vicdan azabi çekiyorum.
Öyle emme refleksi yok canim.olsaydi ne iyi olurdu diyorum bu göğüslerim tikaninca.hiç olmazsa tıkanıklıklari acardı
Allahım böyle insanlara dayanamıyorum benciller işte. Hayır bir de seni umursamıyorlar keşke mesafe koyabilsenaynı dert bendede var kaynım 12 yaşında ellerini öpme diyorm ağzına götürüyo inadına ellerini öpüyo kafasına elleme daha sertleşmedi zarar verirsin diyorm eli süreki kafasında öpüyo sürekli ve eşim her akşam götürüyo sevsinler diye sanki oyuncak bebek sürekli yanaklarını sıkıyolar darlanıyo kızıyo bu seferde ne güzel kızıyo diye dahada üsteliyolar sonra saatlerce hırçınlaşıyo sakinleştiremiyorm bebeğim bağırdıkça gülüyolar kaynanam ağzına vura vura seviyo sözde sevmek ya.her akşam canım gidiyo uyurken uyandırıyolar uyusun uyumadı bütün gün diyorum banane evinde uyusun diyolar çocuğumun uykusunu bölüyolar sonra durduramıyorm
O 12 yaşındaki çocuk benimkine aynısını yapsa beni sallamasa eli çocuğun eline değdiği anda o elini hızlıca tutar iterdim kenara kızdığımı anlardı.Baxıları bundan anlıyo.Acayip sinirlendim bahsi geçen herkesin yaptığı şeylere.Tavrını koy o çocuğu sen doğurdun senin sözün geçmeli bu hep böyle Sürer yoksa eğitemezsin bile hep gölgeleri üzerinde oluraynı dert bendede var kaynım 12 yaşında ellerini öpme diyorm ağzına götürüyo inadına ellerini öpüyo kafasına elleme daha sertleşmedi zarar verirsin diyorm eli süreki kafasında öpüyo sürekli ve eşim her akşam götürüyo sevsinler diye sanki oyuncak bebek sürekli yanaklarını sıkıyolar darlanıyo kızıyo bu seferde ne güzel kızıyo diye dahada üsteliyolar sonra saatlerce hırçınlaşıyo sakinleştiremiyorm bebeğim bağırdıkça gülüyolar kaynanam ağzına vura vura seviyo sözde sevmek ya.her akşam canım gidiyo uyurken uyandırıyolar uyusun uyumadı bütün gün diyorum banane evinde uyusun diyolar çocuğumun uykusunu bölüyolar sonra durduramıyorm
Sağol canım bir bakayım benimki tırnak makası seklinde normal.Cnn chicco nun makası var bn onunla kesiyorum çok rahat onu dene derim. Bende çok korkuyordum tırnaklarını kesmeye tırnak makası ile de kesilmiyor bu makas hayatimi kurtardi. Eldiveni çıkar artık derim çünkü elleriyle tanıyor heryeri herşeyi
Evet gaz sancısından ağlıyormuş bundan emin oldum canım evet gülüşleri çok tatlı :)Gaz sancısından dolayı ağlıyor benimki... gülmeleri çok çok güzel oturup izliyorum saatlerce
aynı dert bendede var kaynım 12 yaşında ellerini öpme diyorm ağzına götürüyo inadına ellerini öpüyo kafasına elleme daha sertleşmedi zarar verirsin diyorm eli süreki kafasında öpüyo sürekli ve eşim her akşam götürüyo sevsinler diye sanki oyuncak bebek sürekli yanaklarını sıkıyolar darlanıyo kızıyo bu seferde ne güzel kızıyo diye dahada üsteliyolar sonra saatlerce hırçınlaşıyo sakinleştiremiyorm bebeğim bağırdıkça gülüyolar kaynanam ağzına vura vura seviyo sözde sevmek ya.her akşam canım gidiyo uyurken uyandırıyolar uyusun uyumadı bütün gün diyorum banane evinde uyusun diyolar çocuğumun uykusunu bölüyolar sonra durduramıyorm
allah yanlarına bırakmaz çıkarır elbet sabrediyorm şimdilik. aynen öylee eşim duymuyo bunları desem abarttığımı düşünüyo
O 12 yaşındaki çocuk benimkine aynısını yapsa beni sallamasa eli çocuğun eline değdiği anda o elini hızlıca tutar iterdim kenara kızdığımı anlardı.Baxıları bundan anlıyo.Acayip sinirlendim bahsi geçen herkesin yaptığı şeylere.Tavrını koy o çocuğu sen doğurdun senin sözün geçmeli bu hep böyle Sürer yoksa eğitemezsin bile hep gölgeleri üzerinde olur
Merhaba. Ben önce şunu seriyorumKizlar bebegim icin islak menndil tavsiyesi istiyorum.bu zamana kardar pamuk ve suyla sildim.bimadaim.da esim pamuk kalinti yapiyor ve ugratirici diyor.
Bende pisik yapar diye korkuyorum.
Siz ne tavsiye edersiniz?
Çok geçmiş olsun arkadaşım. Sağlık ocağına idrar götürüp çubukla tahlil istedim. Lökosit ++ çıktı. İdrar söktürücü ve antibiyotik verdiler. Elimden geldiğince içirmeye çalışıyorum, kusan bir bebek olduğu için zor oluyor. İnşallah faydasını görürüz, p.tesi tekrar idrara bakılacak. Şimdilik ateş v.s. yok çok şükür. Tam iyileşti de diyemem çünkü hâlâ ağlıyor çişi yaparken. Sadece ağlama krizleri geçti diyebilirim, neşesi yerinde çok şükür. İnşallah sizin bebeğiniz de iyidir, Rabbim korusun bütün yavruları inşallah ❤Idrar yolu enfeksiyonu ile uğraşan biri olarak sakın vakit kaybetmeden bebesi dr a götür bn daha yeni hastahanede çıktım.bebis 14 gündür antibiyotik tedavisi alıyor ve yaşadıklarını buraya yaz olurmu bn çok çektiğim için bu olaydan siz nasıl bir yok izleyeceksiniz merak ettim. Toplamda idrar yolu enf sebebi ile 32 gün hastahanede yattik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?