2018 Ekim Anneleri

Canim 10 saniye bekle sut gelir 10 saniye bekle sut gelir sagarken sonlarda mesela gorursun.Cunku memede sut bitmez.Sut kanallari emdikce pompaliyor.
Sut varken aglamaz cunku emiyorlar bolca o an ve sonra dinlenip emiyor dinlenip emiyorlar hani.
Dinlenme kismini sevmiyor olabilir.
Emme refleksi ile birlikte bagirsaklarda harekete gecer.Gazi sıkıstırıyor olabilir.
Biberon kullaniyor musunuz hic?

Sağlık olsun. Yorgunluk umrumda değil :)) Çok yorgun ve uykusuzum ama baştan hepsini biliyordum, çocuk büyütmek kolay değil, dolayısıyla hiç şikayet etmiyorum :))))
Yorgunluktan degil de buyume hormonu uykuda salgilaniyor ya. Uyumasi lazim.
Ne mutlu size. Sansli bir bebeginiz var.

Ben artık yemekleri akşam babası bakarken yapıyorum. Ve inanılmaz dikkat ediyorum. Portakal ve mandalina hiç yemedim mesela daha. Onlar da çok gaz yapar dedi diyetisyen. Yeşil yapraklı yiyecekler de keza..Süt yasak zaten.. aman dikkat edin yazık bebekte gaz olmasın çok.saglikla büyütün

Benimki de sarılık oldu bir gün kaldık ama yoğun bakımda kalmadı normal oda beraber kaldık bebitom fototerapi Altın'da bekledi 24 saat

Nilsibel üç gündür bir Çay kaşığı rezene Çayı veriyorum uykuları düzene girdi ağlama krizleri minimuma indi kaka da daha rahat yapıyo çünkü iyi gaz çıkartıyo rezene Çayı..ben kendim de içiyordum ama pek fayda görmedim sen de dene istesen

Lahanayi devam ettir iltihabi azaltmaya yardimci olacaktir.
Emzirdikten sonra sag mutlaka yine de.
O aci emerkem agri gb girer,gecince o olmayacaktir.Bi an acildigini hissedersin

Arkadaşlar rota aşısı için 2. Ayda yapılmadıysa 3 ve 5. Ay. Eczaneden getirtilip aile hekimliğinde vuruluyormuş. Hamilelikte kendiniz 2 doz tetanoz asisi olduysanız da 3. Doz son aşıdan yani 2. Dozdan 6 ay sonra aile hekimliğinde oluyormuş.

Aaa hakikaten emerken kaka yapıyo ayni anda ilginçmiş.Memede cidden süt bitmiyo yumuşacıkken bile süt damladığı oluyo

Ahhh kuzum gecmis olsuun❤

Ya ben korkuyorum. Zarari olmaz mi?

Bizim aile hekimliği rota virüsü yapmıyormuş takip eden dr unuz ya da siz bile verebilirsiniz dediler tetanoz u da takibe gittikçe söylüyorlar burada ben bitirdim dozları kızımdan sonra

Canim bebegin ne kadarlık bende versem mi, birde Milupa bin rezene çayı mi yoksa tohumu mu kaynatıyorsun, ne kadar suya kaç ölçü olacak şekilde ayarladin?

Lahanayi devam ettir iltihabi azaltmaya yardimci olacaktir.
Emzirdikten sonra sag mutlaka yine de.
O aci emerkem agri gb girer,gecince o olmayacaktir.Bi an acildigini hissedersin
Bu gecede yapacam canim.şişlik az kaldı.ins yarina hepsi biter.
Bebegi emzirdikten sonra hep sağıyorum.elimden pompa düşmüyor.
Ama tikali olan kanalin göğüs ucundaki delikten pompayla sağinca hic süt gelmiyor.diger deliklerden süt geliyor sadece.galiba bebek çekebiliyor sadece.
Bebek emerken sanki göğsümün kanallarinin icine mil sokuyorlar hissi oluyor. kanallar tikali olduğu icin böyle hissediyorum?
3 gun oldu canim.bebek tam olarak sütü çekemediği icin her olusan süt üstüne geliyor sonuçta.iyice kaskati kesilir diye korkuyorum.
Ah şu göğüslerimdeki tıkanıklıklar acılsa da bebegimi güzelce emzirsem.
Bu ağri tamamen kesilirse doktora gitmeme gerek var mı?

allah yanlarına bırakmaz çıkarır elbet sabrediyorm şimdilik. aynen öylee eşim duymuyo bunları desem abarttığımı düşünüyo
Esler zaten evlenine bi aileci.oluyorlar.
Ne desen abarttigıni düşünurler.
Sen sabret canim.Allah niyetlerine göre versin.

Lahananın iyi gelmesine sevindim canım ben de sana tavsiye etmiştim başkalarına da ediyorum mutlaka. Bence bir iki gün daha koy rahatlatır seni.bebeğin sevmiyorsa zorlama canım
Saol canım.Allah razi olsun.bu gecede denicem.dolapta 2 yaprak var.benim diger gigsimde tikali ama onda mastit yok.tıkalı kanal var.ne zamandir acilmiyor.ona da koyayim mı sence?
Tsk ederim canim.benimde alt acma bezim var.yoksa heryer yapiyor canim:)
Bu arada uzun zamandir girmiyorsun.özlettin kendini.
Bebis de sende iyisindir umarim.

Bizimde gece başlıyor ikinmalar, surup u kaç kere ne kadar ölçüde veriyorsun canım, ben vermeye basladigimda midesi bulanip oguruyordu sonra fışkırtarak kusuyordu doktora söyledim mamaya suya karıştırarak verebilirsin dedi, ben 6 saat arayla üç öğün olacak sekilde mamaya iki cay kasigi ekliyorum.

Diğerine de koyup deneyebilirsin canım zararı olan bir şey değil sonuçta belki ona da iyi gelir. Rahatlarsın umarım hepsi geçer de

Bn kullandidm ama fayda etmedi yani bu gaz ne yaparsan yap oluyor . Zaten dr bağırsak tembelliği yapabileceğini söledi bn bio gaia dışında hiçbirşey vermiyorum şimdi. Biraktim hepsini ki tum gaz ilaclarini denedim.Ayaklarına kinoa tohumlu isitilan patik giydiriyorum yada kiraz çekirdeği isitiyirum yatırıyorum.rahatlatiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…