2018 Ekim Anneleri

Kızlar akşam bebeği kac gibi uyutmaya çalışıyor sunuz?
10 gibi başlıyoruz... gece yarılarını buluyor. Kucakta uyuyor beşiğe konulunca 10 sn gecmiyo uyaniyo :))) ağlıyor tekrar kucağa al, evde gez, dalıyor, beşiğe konuyor, yine uyanıyor yine kucak yine evde gezme...süreç böyle gidiyor :)))

Bebeğin gözüne limon sıkmak,sulu köftesinin suyu mu bana da teyzem çocuğun Vücudunu tuzla ter kokmasın ilerde dedi.kardeşim de gelini olur,ilk yeğenime yapmiş kendi elleriyle tuzlamış Zamsnında yanmış çıkmış çocuk Allah'ım kim olursa olsun daha neler duycaz.

Ben Allah'tan bütün akrabalara hısımlara uzağım kötü olurdum valla :) kardeşime gittiğimde yeğenime bile dokundurtmadım-ki zaten elini ayağını sıkıyordu kıskançlıktan çok tehlikeli.Bazı büyükler de en az çocuklsr kafar tehlikeli.Müdahale ettirmemek Lazım o bebeklerden biz sorumluyuz.Bak bizim bir komşu yıllar önce kayınvalidesi ile oturuyormuş.ilk çocuğu doğmuş sarılık olmuş.bebeğin annesi bu bebek sararıyor doktora götürelim dediği halde çok bilmişlik yapıp yok sana öyle geliyo doktora gerek yok vs vs demişler ve çocuk tedavi edilmemiş sarılık Yüzünden şu an 13 Yaşında bir engelli yatıyo çok dikkatli olmak Lazım başkalarına ipleri vermemek Lazım

Benim de öyleydi..tek sebep gaz Sancısı

Gunduz uyuyor muydu senin bebek?

Bende sekiz gibi uyutmaya çalışıyorum, günü gününe uymuyor dün onbir gibi uyudu nerdeyse, iki buçuk aylik olduk biz, mamayla besleniyoruz gece bir türlü mamayı yemiyor ama sabaha kadar gazdan ikiniyor ayaklarıni çekip agliyor ne zaman geçer bu gaz acaba, aranızda Nurse Harveys şurup kullanan var mı bazen kullanmasam mi diyorum değişen bisey yok gibi.

Bunu kimisi doymamakla,kimisi cok sut olmasiyla degerlendiriyor ama doktorlarin normal sedigini biliyorum.
Farkli bir pozisyon deneyebilirsin.
Gecici oluyormus genelde.
3 ayda baslayip 6ya kadsr surende olabiliyormus

Biz de onu kullaniyoruz. Bizimki gunduz ikinmaktan uyumuyor. Sabah da 5te basliyor ikinmaya. Ben yediklerime dikkat etmiyorum ama. Ne bulursam onu yiyorum. Gaz yapan seyler de yiyorum. Cunku gunduz hic bi yere koyup birakamiyorum. Bas bas bagiriyor. Allah ne verdiyse.

Kızlar Merhaba. 12 gün önce lohusa kanamam bitmişti. 2 gündür lekelenme gibi kanlı akıntı oluyor. Sizce bu adet görme mi. Namaz kılıp kılmama kobusında çok tereddüte düştüm

Emziriyor musun?
Bana doktorum ara ara olabilir demisti emzirmeden sebep.Az ve kirmiziydi bnmde

Biogaia denediniz mi

Parca parca toplasaniz gunduz 2-3 saat anca.. omzum, kolum ve artık parmaklarım bile tutmuyor. Hayatimda kirmadigim kadar bardak-tabak kiriyorum. Neyi tutsam mutfakta yerde :)))) parmaklarım sancı içinde.. Sağlık olsun :)))
E gece de uyumuyor. Nasil buyuyor bu yavru? Allah kolaylik versin.

Bence doktoruna goturmelisin

Benimkide yok le cocugun yuzune deme sari sari diye bisey yok Allahin izniyle diyordu Tamam Allah kitap inancimiz sonsuz ama Allah sana akil irade vermis bile bile durulurmu
Zaten gittim beşiğe baktim hüngür hüngür ağlamaya başladım geldiler çocuğun biseyi yok ama senin icin rahat etsin gidelim hastaneye dedi gittik direkt yatırdılar 2gece yoğun bakimda fototerapi tedavisi oldu simdiki aklim olsa ahh Ama ameliyatliyim spinal olduğu halde hatirlamadigim şeyler var ne deseler ok diyordum Allahtan gittik bir musibet bin nasihatten iyidir cocuga mama verdirmedigi için sarılık oldu ya hicbirseye laf edemiyor artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…