2018 Ekim Anneleri

Bu zamana kadar sagdigim sütleri de atacakmisim alerji doktorunun söylediğine göre. Önceki gün de sagip attım Buğra bu hafta hiç emmiyo süt birikti göğüslerde.
Keske atmasaydin ben alirdim canim.benim bebegimin de gazi cok var.bicok seyi yemiyorum.göğüslerim de tıkalı.haliyle sütüm miktar olarak azz.

Ya ben korkuyorum. Zarari olmaz mi?
Araştırdım zarar-ı yokmuş arkadaş önerisiyle başladım ben de o da Bayağı araştırmıştır ama istersen doktoruna sorabilirsin tabi canım.Ben sordum rezeneyi sen iç dedi ama içtiğim zamanlar pek sorun çözmesi gibi

Cnm besin alerjisi yüzünden. Buğra bir haftadır memede de agliyo. Önceden aciktiginda ağzını oynatır yada memeyi arardi, bu hafta hiçbirini yapmiyo. Hiç istemiyo. Bilseydim verirdim ccnmm. İnsallah çoğalır sütun. plojovic in fıstık kurunu ve dut jaynatip iç cnm

Canim bebegin ne kadarlık bende versem mi, birde Milupa bin rezene çayı mi yoksa tohumu mu kaynatıyorsun, ne kadar suya kaç ölçü olacak şekilde ayarladin?
2.5 aylık csnım.bebek için aktardan aldığım rezene tohumundan bir iki çay kaşığını küçük bir Çay bardağının yarısına kadar kaynar su koyup ılık oluncaya kadar bekletiyorum rengini almış oluyo.Sonra da bebeğe uyandığı zaman bir Çay kaşığı veriyorum.Biogaia kullanıyorum normalde o bitince rezene vermeye başladım biogaiadan daha etkili oldu

Canım tatlı dille söylemeye çalış. Sana bakıyor arkandan falan de. Birlikkte bebeğinizle Gül'ün oynayın alışır evladına. Hem seni de anlar. Üçünuz olduğunca vakit geçirin.

Bana kalsa çıkmam yukarı ama eşim alıp götürüyor o çıkmasa arıyorlar çocuk getir sevelim diye Benimkide oyuncak sanki uyusada alıyo kucağına götürüo uyuyoda uyanmasını bekleyelim diyen yok
Peki canım sen eşini uyarmıyor musun o böyle yaparken

Aynen öyle cnm bu yaşadıklarımız bizi daha güçlü yapacaktır. Ben de ablamın doğumunda 40gun kaldım yanında, tepsiyle yiyecekleri ayağına götürüyordum. Teyzemin yanına her sene giderdim yardıma yazları ve sonetrs tatilinde ikizleri vardı, annem grip olsa taksiyle kosardim. Ben zor durumdayım kimse yok eşimden başka. Telefonla bile arayıp anlatmayinn rahatsız etmeyin bizi dediler. Doğum yaptım hastanede ameliyatlı halimle tek baktım oğluma hemşireler sağolsun. Eve geldim bir gün yatmadım. Bir komposto bile getiren olmadı, kendim yaptım ilk günden herseyi. Eşime de söyledim Buğra bin yada bizim bir rahatsizligimiz olursa kimseye söylemeyelim ikimizin arasında kalsın kimse anlamıyor dedim

Son düzenleme:
daha dün çocuk doktorumuzdaydık rezene ve kimyon suyunu verdigimi soyledim. rezene yumurtalıklara iyi gelmiyor verme dedi

Beyaz gürültü ve aspiratör bizde hiç işe yaramadı

bizim de gaz problemimiz hat safhada. kimyonu verebilirsin dedi ama relactaz diye bir damla verdi hem gaz olayını azaltıyor hem de uyumasına yardımcı oluyormus

daha dün çocuk doktorumuzdaydık rezene ve kimyon suyunu verdigimi soyledim. rezene yumurtalıklara iyi gelmiyor verme dedi
Öyle miymiş biogaiaya devam o halde ben de sorayım çocuk doktoruna sağol canım yine.Bizi rahata erdiren her şeyde bir sakıncalı durum oluyo hep ya

:) Aynı benimki.. yorgun sürekli yaptığı iş kolay değilmiş. Ama eve gelince yatıp uzanmiyo dinlemiyor, bilgisayar, televizyon ve telefon ucunu burada kullanıyor. Çok zayıfladığım ve çok yoruldugum için birkaç saat bakıyorum ya da ben hep bakıyorum o bulaşıkları yikiyo sağolsun.

bizim de gaz problemimiz hat safhada. kimyonu verebilirsin dedi ama relactaz diye bir damla verdi hem gaz olayını azaltıyor hem de uyumasına yardımcı oluyormus
A Atape ye de biogaia dışındaki damlalar Bağırsak tembelliği yapıyor Demiş doktor bahsettiğin damla gaz damlası mı değil MÜ canım

Nilsibel canım kucakta sallayıp uyutma işi ilerleyen aylarda kilo artısı olunca artık çok zor olur.Ben ayakta sallıyorum hafif hafif ayaktan indirdiğimde uyanmıyor kucaktan indirince uyanıyordu... bazen de beşikte hafif hafif sallıyorum bir yandan da netten piş piş ile fön makinesi sesi bir arada açıyorum uyuduktan sobra da sesi birden kapatmıyorum yavaş yavsş kısarak kapatıyorum.

Benimki süt akışı yavaşlayınca da sinirleniyor sanırım ilk günler sütüm gelmedi hastanede biberonla mama verdiler sonra geri memeye alıştırmak için gecelerce uğraştım çok zordu

Dedigin gibi gecen gun arkadasim ayaginda salladi uyuttu. Kollarim kopuyor gunduz. 3 saat kolumda tuttugumu biliyorum. Altima yapacak safhaya geldim uykusunu alsin diye. Hem ayakta benim icin de kolay olur. Kucagin artisi kollarini kipirdatmasini engelliyor olmam. Kundagi açiyor cunku. Ama deniycem.

Ben de kucakta emziği de Ağzına bastırıp sallsnıyordum önceden ama Dediğin gibi insanın daha şimdiden kolları kopuyor.Ayakta daha rahat.Ben ayakta sallarken Kundağı kapatmıyorum,uyuyana kadar ellerini tutuyorum uyuduktan sonra kundağı Sağdan soldan kapatıyorum.
Kimisi de diyor kü Niue ayakta sallamaya alıştırıyorsun ? Napim ? Beşiğe koy bırak uyusun...olmuyor kü öyle asla uyumuyor keşke o kadar kolay uyusa

Kesinlikle haklisiniz. Bırakın aileyi insan arkadaşına dostuna yardım eder zor zamanlarında. Aile de olsa bu kadar yıpranmayın lütfen. Evet beklenti olması normal ama "karşılığı yoksa" beklentinin ve bu durum sizi incitiyorsa çok lütfen kendiniz ve çocuğunuz için ayakta kalıp bu yorucu stresli dönemi bir şekilde atlatacaksınızdır.. Kendinize güvenin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…