2018 Ekim Anneleri

Ay o besigine koy diyenleri besige koyacagim. Herkes bizden cok biliyor.

Oncelikle durumun kotu degil cunku oyle olsa siser,dayanilmayacak bir aci olur,ates halsizlik sitma tutar solugu hastanede alirsin.Delik acilir iltihap temizlenir.Bu en son raddesidir.

Bide emzirme araligin ne kadar?
2 memeden sık emen bir bebek icin 100ml iyi bi cc miktari.

Evet o aci kanaldan dolayi buarada agrili acili zonklama gb oluyor.

Cunku senin huzursuzlugun mutsuzlugun gecmedikce Buğra iyi olmayacak canim bunu unutma.
Esin yanindaysa ailende olsa kimseye guvenmeyeceksin.Kendin ne yapabiliyorsan o.
Ne guzel demis esin tut yardimci.Bugra'da 3.ayı atlatinca bi tık daha degisir.Gidisata gore sekillenir hersey.
Ama artik cidden seni uzmelerine izin verme.Goruyorsun hamileliginin yansimalari bunlar ve sonrasinda yasadiklarinin...

Ayy valla hersey sizi buluyor ya.
Evinde bi kuran okut canim.2-3 kisi neyse cagir rahat edebilecegin.Halinden anlayan.
Akika kurbani var bide biliyorsundur belki,o da iyi gelir mi ki diye dusundum Buğracığa.
Sukur maksatli ya da cocuk olunca dediginiz bi adaginiz vs varsa onun yerinede olsun diye niyet et.Belki unutmussunuzdur.Bi dusun ya da.
Aklima bunlar geldi

Elinden geleni yapiyorsun zaten manevi anlamdada bi rahatlik olur.

Canim o yastigi icteki cebe sokunca toplaniyor biraz.Cocuk yerlestikcede sekil aliyor.
Benim kizda 21nde 3 aylik olacak nasipse.
Mesela kucaginda ayaklarini yukari cekip uyuyorsa fln oyle dusun.Anne karni gb.Yastik sadece yukarda kalmasini sagliyor yumusak bi destek yani.Zaten bedenen kanguru oturdugu icin o yastiga oturur gb olmuyorlar daha.
Bisy yapmamissinizdir cunku zorlamamissinizdir zaten diye dusunuyorum.Koyduktan sonra zaten yanlardan elinle ayaklarini durusunu anlarsin.Ellerini kollarinida guzelce kontrol et.
Aglar gibi olsada hafif hafif yuruyormus gibi yap mesela.Disarda yururken daha ritmik onun yeri ayri tabii :) Hamileyken karnimizdaki halleri gb dusun.Sıkışık ve yuruyusten sebep sallanir vaziyette ve kokunla❤

Benim bebeğin yeni yeni huyları çıktı uykusu gelince çıldırmış gibi ağlıyor iki ğündür sadece battaniyede sallayınca susup uyuyor başka türlü susturamıyorum tek başıma olunca çok zor oluyor

Benimki süt akışı yavaşlayınca da sinirleniyor sanırım ilk günler sütüm gelmedi hastanede biberonla mama verdiler sonra geri memeye alıştırmak için gecelerce uğraştım çok zordu

Allah yardimcin olsun insallah duzelmistir

Masan varsa aktif kullanmadiginiz ustunden uzunca carsafi ya da kumas neyse oyle salincak gb yapabilirsin.Yani duvara fln yapamiyorsaniz.

Ya da hamak isini gorur belki.
Oyle sallamak 2 kisiyle bile zor gorunuyorm

Allah yardimcin olsun insallah duzelmistir

Amin cümlemizin. Çok şükür düzeldi. Ya sizin bilginiz var çoğu konuda bebeğimin yüzünde kırmızı noktalar var sivilce gibi neyden kaynaklı oluyor acaba bi de sağ gözü akıyor çapaklanıyor bir kere daha oldu süt damlattım 1 güne geçti yine tekrarladı doluyor içi kirpik batmasından olabilir mi ilkinde kirpik girmişti tabi elleri bi sn durmuyor her yerini yoluyor

amin canm valla biraz büyüse bu kadar götürmez diye düşünüyorm şimdi yeni heyecan diye oda hevesleniyo ama beni anlamıyo ona kızıyorm

Masan varsa aktif kullanmadiginiz ustunden uzunca carsafi ya da kumas neyse oyle salincak gb yapabilirsin.Yani duvara fln yapamiyorsaniz.Eki Görüntüle 2216092

Ya da hamak isini gorur belki.
Oyle sallamak 2 kisiyle bile zor gorunuyorm

AA çok mantıklı bu ben de nerden asabilirim diye düşünüyordum teşekkür ederim hamak beşik var da ayni etki olmuyor nedense

Joker baby de düz kafa yastığı var cnm babyjem markası, Hepsiburada da satiyo

gunduz tesadufen kucagimda tutarken uyuyunca kanepeye koyup uzerine sık sık giydigim yun hirkami orttum.guzel uyudu.belki kokumu hissettigi icin daha uzun uyumustur diye dusundum.kendi battaniyelerini ortunce boyle uzun uyumuyor.

Rabbim tez zamanda yavruna bi can rahatliğı versin...
Ins canim.ama kanallar tikali olduğu zaman sütü çoğaltmak zor.

Evet canim anlamazlar.davulun sesi uzaktan hoş gelir...
Bi çocuğa bakamiyorsunuz olur.hem yardim etmezler hemde firça çekerler.
Allah tür insanlardan korusun bizi.
Benimde kızkardesim bana aynisini yapti.
Ben senin yerinde olsaydim cocuguma da güzelce bakardim.esime de bakardim.evimi çeķer çevirirdim dedi.ne var cocuk bakmakta diyor.daha 1 buçuk yıllik evli.bana akıl veriyor.
Halbuki ben bu kardesimi herkesten üstün tutardim.annem benim ablalığıma hayrandı.senin hakkini ödeyemez diyor.
Ben onu hic incitmedim.bu yasima kadar herseyi çifter çifter alirdim.belki benim biseyimi bégenir de gözü kalır diye.
Herseydr onu düsünürdüm.
Evlendi annemler dügüne gidemedi.
Evini tek basima serdim.ćeyizini düzdüm.hazirladim.
Dügününü yaotım.kınasını ben yaktım.ben kostirdum.
Annem calisiyordu.ona hep ben baktim annne gibi.
Ona bisey olmasin diye okula götürüp getirirdim.
Ona raģmen beni sanki ben kücükmüsim gibi azarlardı.
Eşim bana cok söyledi.sen mi kücüksüm bu mü kücük.seni nasıl.da azarliyor saygisiz bu derdi.ayrica bencil derdi.
Ben hep esimi sustururdum.
Doğumuma zorla getirdim.eger ben doğurduktan sonra gelirsen hic gelme bi daha dedim.1 hafta durdu.dogumdan sonra da ćekti gitti hemen.
Bide telefonda beni azarladi.ben doğum yaparsam hic kimse gelmesin diyor.
Hem suçlu hem güclü.
Neyse soğudum artik herkesten herseyden.
Hayatimizın merkezine kendimizi koymaliyız.
Kimse bizden daha önemli değil.
Bunları acı acı anladik ama hala geç değil.
Biliyor musun o kadar bakımsız kaldim ki vücudum alarm veriyor.ama şu sıkıntılarımizı bi atlatalim bi düzene sokalım hayatimizi
Kendime bakıcam iyice.
Sezeryan dikislerim kenardan açilma yapmiş onu bile umursamadim.
Elin umrunda bile olmaz.
Ins bebegin hasta olmaz da kimseye muhtac olmazsin.
Yine de kimseye bisey deme.kimseyi çağırma.bak daha güclü ve herseye yetebilen biri olacaksin.
Bende söylemiyorum umurlarinda mi sanki.

Bizimki bulaşiklari da yıkamiyor.ekstra ben yemek de yaoiyorum temizlik de.
Ha bide benim esim aşiri titiz.istiyorki 3v tertemiz ve kitap gibi düzenli olsun
Bu halimde beni sürekli elestiriyor.
Dört dörtlük temizlik istiyor.sürekli kirli bi yer arayip söyleyio basimın etini yiyor.
Ğecn gün gögsümün tıkanmisti.mastit oldum.ben acidan aģliyorum.kendisi de bulaik.makinesinin icin acmis.dakikada bir gelip şu makinenin kirine bak diyip duruyor.4 senedir sen ne yaoiyorsun.niye temizlemiyorsun diye basimin etini yedi.20 kere söyledi.
Bende artik ipler koptu.ben buyum pisim.yapmadim.benim gògsüm mastit olmuş sen bana ne diyorsun.benim derdim bana yetiyor diye ağladim.zaten bebegi emzirirken acidan da agliyordum.iyice üstüme geldi.
Ne geldi tamam ağlama diye teselli etti nede özür diledi.
Hem bebek hem yemek hem temizlik hemde göğsümle uğrasiyorum.yinede kendisinin yüku daha aģırmış.
Bu böyle yoruluyorsa cocugu olan bayan öğretmenler ölüyordur o zaman.

Canim resimdeki senin bebisin mi.masallah ben onun kafasini yerim:)
Canim koltukaltina yakin bi kadran acilmadi.bebegimin de aklı iyice oturunca farkediyor emmiyor.o memeye tutunca kendini yırtıyor resmen.dövüsüyor benimle.
Gece o göğsüm yine dolunca bebek agzina alinca yine ćok acıdi.
Önceden 2 saatte bir emziriyordum.
Simdi kanal acilsin diyr her aģladiginda veriyorum ağzına.
100 ml tahmini bi rakam.
4 saat bi göğsümü vermedim.hastane pompasiyla cektim 55 ml cikti.
Diğer göğsümde tahmini aynidir.
Yani 2 saatte 2 göğsümden toplamda 60 ml anca cikar.o da 1 saat sağarsam.
Ben bu mastitli göğsümü nasıl açıcam.bebek dolu olduğu zaman emiyor.o kadran kalinca birakiyor.

Sabah uyandığımızda 4.5 yildir bizimle olan kedimizi odasinda ölü olarak bulduk aksam yatmadan once oynamistik oysa hareketsiz donmus kalmış cok kötü oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…