2018 Ekim Anneleri

Çocuklu ev her daim toplu olamaz.. bu anlamda hiç stres olma yani.. benim ev su an pis mesela :)) 10 gün oldu makine açılmadı. Çamaşırlar kurudu, katlayacak adam aranıyor:)))) Salı yardımcı gelecek..ailece pis pis oturuyoruz. Eşim de derli toplu biridir normalde. O da alıştı artık dağınıklığa:)))

gunduz tesadufen kucagimda tutarken uyuyunca kanepeye koyup uzerine sık sık giydigim yun hirkami orttum.guzel uyudu.belki kokumu hissettigi icin daha uzun uyumustur diye dusundum.kendi battaniyelerini ortunce boyle uzun uyumuyor.
Aynisini yaptim. 5 dakika uyumadi.

Benim eşim.hic kimsenin yaptigi temizligi begenmez.hep burasi pis şurasi pis der durur.
Keşke bizimkide biraz rahat olsa.hep diken üstündeyim

Benim eşim.hic kimsenin yaptigi temizligi begenmez.hep burasi pis şurasi pis der durur.
Keşke bizimkide biraz rahat olsa.hep diken üstündeyim
Valla çocuklu ev de öyle bir dünya yok..bugün evi biraz derleyim dedim 1 saatte sadece düzenledim. Temizlik yok sadece toplama bu.. Her yer her yerdeydi.. ama dert değil. Bebeğe bakmak zaten zor bi de evle uğraşamayız...her gun temizle gene batacak..ee ne gerek var kendimi yormaya ..O yüzden umrumda değil temizlik vs..

Öyle tabi canim.ama esime göre ben ne yapiyormusun ki.bebeğe bakmayi hicbisey olarak görüyor.ama kucaginda yarim saat tutamaz.hemen beni caģirır.
Benim evim temizdir.sürekli de toplarim.sipürge açarim yada silerim.ama benim.esimi standartlarina uyamam.beğenmez.

Kizlar 2,5 aylik olduk olmasinada sanki gogusler 1 haftadir bos gibi benim
1 hafta oncesine kdr her emiste yutkunma vardi simdi sismiyor bile bu sekilde olan var mi tedirgin olmaya basladim

Allah yardımcın olsun canım her zaman. Artık aramıyorum. Bugün aradılar nasıl diye ben de söylemiyorum dedim.
Eşim de canı isterse yapar yardımı. Uykusunu alıyor ama ayrı odada uyuyo. Bugün ben yemek ve bulaşık yıkarken o da ayağında Buğra yi uyuttu. Sen de eşine rica etsen eline telefonu aldığında yada TV izlediginde sen de işini yaparsın. Çocuğumuzla birlikte vakit geçirelim de inan alışır. Ben altını temizlediğimde üstünü sen giydir ben ellerimi yıkayacağım hemen emzirmem lazım diyorum. Temizliği de Buğra uyuyunca yapıyorum.
Benim gebelik eğitiminden arkadaşlar sütlerini dağıtıyorlar di tanıdık soruyorlardı vermedilerse sana ulaşsınlar mı? Sütü nasıl temin edebilirsin İstanbul dan cnm?

Haha benim etrafımdakiler gibi. Benim de böyle insanlara sinirim bozuluyo

7saat emziriyormusun cnm

Canim annenler aradiginda iyiyim de.dik dur.bak kendileri aricaklar.insanlar kendilerine biri muhtac oldu mu hemen sırtını dönerler.
Sende muhtac olmadigini durumunuzun iyi oldugunu hissettir.
Benim esim.cocugu bile tutamiyor.dah bi yelegini giydirmis degil.
Bir kere mama veriyordum.sıkıstım.al sen ver desem yok dicek.bende kandirdim.kucagina verdim biberonu yutturdum.onda bile zorla verdi.
Benim esim sadece bisey ver desem verir.o da cok istemiyorum.
Ben yemek yapinca odada biraz oyaliyor.o da bebis surekli aģliyor.sakinlestirmeyi beceremiyor.kostura kostura doke saca biseyler yapiyorum.
Canim ben bitliste oturuyorum.
Tsk ederim ama keske senin sütün olsaydi alirdim.cünkü sen yedigine ictigine dikkat ediyorsun.benim bebeğim gazli çünkü.

Bbm evde öyle ütüler yığıldı yapacak adam lazım bir yandan çamaşır yıkanıp duruyor yemek ise tamamen bir sorun

S Semabuse onceleri alarm kurup emzirmeye calisiyordum.bi suredir biraktim.ben de uyuyuyorum.5 6 ya da en gec 7 saate uyaniyo saat 4 gibi.o zaman emziriyorum.bi huzursuzlugunu gormedim o yuzden boyle devam ediyorum canim.ama yatmadan once sık sık emme ihtiyaci oluyo.bir sag bir sol bir sag bir sol boyle boyle depoluyo galiba gece uykusu icin

Benimde babam aşırı titiz
Sık sık gelirler her geldiğinde şurası pis burasi tozlu der
Kadın alıyordum evi çok soğutuyorlar diye alamadım. Zam yapmışlar haydi zeynepin yattığı odayi ben temizlerim geri kalan yeri temizlerinler dedim 1+1 ev olacak odanın biri zaten yüklük gibiydi o kalan vakte halıları silin dedim yikatmistim ama mama döküldü onun için ekstra para isteyince almadım kadını da halbuki 1 senedir geliyorlardı
En son babama ben kendime bakamiyorum hergun nasıl temizlik yaparim dedim zaten ellerim tutmuyorki sol el uyuşuk sağ el bilekten aciyor
Böyle yargılamıyorlar mi sinir oluyorum.

Sütun akışı fazladır cnm yada bebeğin emmesi güçlüdür o yüzden o ses çıkar. Benimki de bu sıralar açlık belirtisi vermiyor, ben emzirmeye çalışınca istemiyo. Ben de uyurken yavaşça veriyorum zorluyorum bekliyorum sonra emiyo. Böyle çare buldum. Odada çok az ışık var hep o yaniyo ve hiç ses cikarmiyorum uyanmasın diye. Altını da öyle değiştiriyorum. Uykusu bolunmuyo boylelikle

Canım ya okurken dondum kaldım. Uzaklaşsan keşke onlardan böyle çocuk mu büyütülür nasıl insanlar ya. Esin iizin vermese keske

Valla temizlik bekleyeni öne alalım, yapsın temizliği :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…