2018 Ekim Anneleri

Evet canım ikimiz

Teşekkürler canım anne olunca insan süper kahraman oluyormuş evladı icin

Evet canım hamileyken de çok uzduler beni, riskli olmasına rağmen. Artık oğlum var diyorum kendime ben de. Ailen de olsa degisiyorlarmis. Eşimle iyi olmaya çalışıyorum yine o dusunuyo beni. Allah büyük. Çok kırgınım hepsine. Evin içindeki huzur ve sağlık herşeyden önemli. Gorusmeyince şimdi kafam da rahat. Görüşsek bir şekilde söylediklerine uzulecektim.

Doğduğu hafta bir adam bir kurban kesstirdik cnm. Kuran da okundu. Hamileyken hergun okuyordum şimdi okuyamıyorum o yüzden mi acaba diyorum

Canım bir resim atabilirmisin mümkünse. Netten videoları kaldirmislar

Senin rahatlığına bayılıyorum canım bize de bulastirsan keske:)

Canım keşke yazsaydım burdan doktor öyle söyleyince attım ben de.
Eşine bakabilecegini hissettir canım kendini mutlu hisseder hem de. Eşime bugün gazını al dedim hep bir baktım ki sarılıyor oğluna. Nasıl biz vakit gecirdikce daha çok seviyoruz baglaniyoruz onlar da öyle. Esin gülüşünü gorsun sesini diysun o da değişir.

Doğduğu hafta bir adam bir kurban kesstirdik cnm. Kuran da okundu. Hamileyken hergun okuyordum şimdi okuyamıyorum o yüzden mi acaba diyorum
Sakin böyle düşünüp kendinizi suçlamayın.. eğer birşey olacaksa oluyor..Allah zor imtihanlardan korusun. Sağlık versin diğer herşey dışarda kalır. Evin içinde yaşayan sizsiniz, eşiniz ve bebeğinizle mutlu olun..

Oh dünya varmış.. çok şükür.. bugün eşimin ailesi de benim ailem de yemeğe çağırdılar gitmedik Buğra çok kotu usutmus cunku öyle soyledik. Aylar sonra ilk kez uzandım birkaç saat. Nasıl iyi geldi tatil gibi. Biraz baba baktı bugraya.

Öncesi sık emiyosa iyi. Ben de gece oturuyorum bekliyorum o istemeden uykusunda emziriyorum. Gece beslenmesi çok önemli büyüme hormonu çalışıyormuş. Yada isimi falan yapıyorum, buraya giriyorum iki emzirme arası. 5-7saat bana çok geldi cnm. Artık üç aylık olacaklar emme arası açılacak tabi. 5saat normaldir bu aya göre belki de. Otomatik 2-3 saate uyanıyorum çoğu zaman. Yada bir kipirdamasina ona göre de emziriyorum

Amin canım hepimiz mutlu olalım inşallah evimizde.. teşekkürler

Senin rahatlığına bayılıyorum canım bize de bulastirsan keske:)
Formülü açıklıyorummmmmm :)))) ev pis mi "aa ev çok kirlenmiş" diyorum. Dert etmiyorum... mutfağa geçiyorum "ooo tezgahta yer kalmamış" diyorum, tezgaha bi bardak daha koyuyorum :)) oluyo curcuna.. Eşim akşam geliyo.. "oo ev çok dağılmış" diyo "aa evet, aman boşver guldur guldur ac kafam dagilsin" diyorum.. o da alisti.. yani evin toplu olması istisna biz de.. ya misafir gelecek yardimci kadin cagiracagiz ya da halim olursa (ki tek bakiyorum cok yorgunum, genel de halim olmuyor, tum vucudum ağrıyor ) toplayacam.. özetle Formül: Dağınıklığı umursamamak :))))

bana doktorum gece uyuyorsa 5 saate kadar izin verdi ama bunda aylik kilo alimida onemlidir heralde 3. Aydan sonra 7 saat uyku dedi

Canım bende tekrar tekrar deniyorum ama ben bebeğimi göğüs hizama yaklaştırmıyorum bile seninde öyle miydi biberonu koyuyorum sonra hızlıca çekip silikon uçlu şekilde göğsümü veriyorum ama bebeğim hiç yaklaşmıyor kendini geriye atıyor ya da başını çeviriyor seninde mi böyleydi

Sabah uyandığımızda 4.5 yildir bizimle olan kedimizi odasinda ölü olarak bulduk aksam yatmadan once oynamistik oysa hareketsiz donmus kalmış cok kötü oldum

nasıl ya neden ölmüş ? çok çok üzüldüm ve korktum da neden olur ki aklım almadı. 2 kedim var ve evlâdım gibi içim gider ikisinede. allah sabır versin size. bebeginiz için güçlü durmaya çalışın. başınız sagolsun ...

Bu durum bendede var artik cildiracam mama dan once emziriyodum simdi asla memeyi almiyor neden oldu boyle anlamadim

Aynen öyleydi hatta gögüs hızasına gelince mosmor olup ağlıyordu canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…