2018 Ekim Anneleri

Gayet saglikliydi bildigimiz bir hastaligi da yoktu akşam yatmadan oynadik kostu saga sola sonra uyuduk sabahta o sekilde bulduk

Yani sıcaktan olabilir.Gecici olabilir.Alerjik olabilir.Alerji denince öpülmekte gelsin akliniza
Capaklanmada gorulebiliyor ama ben ilk kizimda uzun surdugu icin cok bilgi edinmistim.Sut damlatilmazmis.Yani mikrobik degilse gecirirmis ama eger mikrobikse sut besleyecegi icin cogaltirmis.
Kaynamis ilinmis suyla (aman yanmasin) ve pamuklu bi bezle silmelisin.Bir kere bezde surttugun yeri birdaha degdirmemelisin goze.Masaji flnda var internet goz gezdir.
Bana sorarsan kontrol yakinsa doktoruna mutlaka danis

Bebegin emerken masaj yap.Emme oncesi dusa giremesende bi kaba ilik su koyup gogsunu sokabilirsin.
Elini C gibi tutup gebis yerden meme ucuna dogru hissettirerek yap masajini.

Sabah uyandığımızda 4.5 yildir bizimle olan kedimizi odasinda ölü olarak bulduk aksam yatmadan once oynamistik oysa hareketsiz donmus kalmış cok kötü oldum

Yaa ahh kuzum.Evde bir canli olmasi bambaska guzel,acisi o kadar derin oluyor malesef

El aliskanliginin faydasi oluyor.
Mesela aldigini yerine birakmak gibi :)
Hani sonra toplarim mantigi cocukla daha karmasa,ipin ucunu kacirmadan yani.
Emeklemeler baslayinca cok lazim oluyor pratiklik.Pratiklik demisken pratik el supurgeleride cok is goruyor cocuklu evlerde :)))))

Kizlar 2,5 aylik olduk olmasinada sanki gogusler 1 haftadir bos gibi benim
1 hafta oncesine kdr her emiste yutkunma vardi simdi sismiyor bile bu sekilde olan var mi tedirgin olmaya basladim

Canim 3 aya dogru cok normal aslinda.
Artik sut oturuyor.
Eskisi gibi sisme olmayabilirm

Doğduğu hafta bir adam bir kurban kesstirdik cnm. Kuran da okundu. Hamileyken hergun okuyordum şimdi okuyamıyorum o yüzden mi acaba diyorum

Allah kabul etsin o zaman sevindim :)
Tek o yuzden olmaz bence icini rahat tut,elinden gelse aklindadir zaten,sen duani edersin her turlu.

Günaydın
Zeynep gece 4.30da uyandi. 6 gibi uyudu 7 de tekrar uyandi tam doymamis sanirim
Baktım artık uykusu geliyor kendi yatağıma yatırdım pıs pışliyordum birden elini kolumun altına sokmuş dirseğim ile eline bastim yanlışlıkla sadece azıcık bağırdı hemen kontrol ettim parmaklarında kırık yok gibi elimi rahat sıkıyordu bisey olmamıştır değil mi
Iyice sinirlerim harap oldu oturdum bi posta ağladım

Aldığımı aldığım yere bırakmak mümkün olmuyor ki Her zaman :)))

Öyle birşey olsa yer yerinden oynatır minik kuş

Selamlar, 2. Ay aşımız olduk. Verem aşımızı dalgınlığımla sağ omzundan oldu kızım. Sol omuzdan verem aşısı olunuyormuş. Hemşiremiz hiçbirşey olmaz deri vicdan azabı çekiyorum

Harikaymis. Ben de eşim de dağınıklığı hiç sevmeyiz. İki yandan topluyoruz. Ama senin bakış açın da genelde böyle hayata karşı. En güzeli bu aslında. Yapabilene ne mutlu

Buğra dün yine iki kez yeşil ve komple mukuslu kaka yaptı. Umarım düzelir de kolonoskopi ye gerek kalmaz. Öksürüğü çok arttı bugün doktora götüreceğiz 13.30da. inşallah iyileşir. Herşeyden korumaya çalışıyorum elde olmuyor maalesef.

benim oglum 2 ay boyunca yesil ve mukuslu kaka yapti.iki aylik olunca sariya dondu.ama alerjik olunca basla rahatsizliklar da oluyormus di mi.siz epey sikinti cektiniz anne ogul.insallah bundan sonrasi guzel olur.

Selamlar, 2. Ay aşımız olduk. Verem aşımızı dalgınlığımla sağ omzundan oldu kızım. Sol omuzdan verem aşısı olunuyormuş. Hemşiremiz hiçbirşey olmaz deri vicdan azabı çekiyorum
Bizde asi olduk bugun 3 tane birden yaptılar atesleri olmaz kuzucuklarin insallah

Bizim bugün kırkımız çıkıyor daha minik prensesim geç ğeldiğı için sizden geride günümüz 40 için önerdiğiniz bir şey var mı netten bakıp yapacağım bişeyler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…