Canım mama mı kullandın ? Mamanın tadını daha çok beğeniyormuş bebekler geneldeCanım bende tekrar tekrar deniyorum ama ben bebeğimi göğüs hizama yaklaştırmıyorum bile seninde öyle miydi biberonu koyuyorum sonra hızlıca çekip silikon uçlu şekilde göğsümü veriyorum ama bebeğim hiç yaklaşmıyor kendini geriye atıyor ya da başını çeviriyor seninde mi böyleydi
Mamanın tadını beğenmiştirBu durum bendede var artik cildiracam mama dan once emziriyodum simdi asla memeyi almiyor neden oldu boyle anlamadim
Yok canım mama vermedim alerjisi var aslında bir iki kez özel mamalardan verdim ama almadı onu ilk başlarda göğüs ucum yoktu göğsümü tutamadı başını geriye atıyordu yay gibi geriliyordu ve morarana kadar ağlıyordu plastik meme ucunu da almayınca sütümü sağarak verdim sanırım biberona alıştı şimdi asla göğsüme yaklaştıramıyorum bile çaresiz her yolu denemeye çalışıyorum zaten kolik bir bebek bide bebeğim aşırı sinirli açlıktan ağlıyor ama bazen biberonu bile almıyor elleriyle ittiriyor başını sağa sola sallıyor çok zorlanıyorum tek başıma bakamıyorum süt sağmaktan helak oldum ben süt sağarken ciyak ciyak ağlıyor birinin tutması oyalaması gerekiyorCanım mama mı kullandın ? Mamanın tadını daha çok beğeniyormuş bebekler genelde
40 inda ailece cafede pasta yemiştik biz :)))Bizim bugün kırkımız çıkıyor daha minik prensesim geç ğeldiğı için sizden geride günümüz 40 için önerdiğiniz bir şey var mı netten bakıp yapacağım bişeyler
inan ayni sehirde olsak alip sizi iyi bir doktora götüreceğim...cok aci çekiyorsunuz ve cozum şart artık....Kızlar benim derdim göğüslerim.
Her iki taraftada sertlikler var.top top olmuslar.
Sol memem mastit olmustu.sürekli emzirdim.ama simdi bebegim sol mememi emmek istemiyor.tepinip duruyor.dün gündüz uyanikken emmek istemeyince gece emzireyim uykulu olur emer diye.
Gece aldim kucagima bi tepindi ki.ağladi benimle dövüstü resmen.esim uyandi.
Eşim.diyor ki emmezse ötekini ver.
Sol göğsümü reddederse tikaniklik nasil acilacakesime göre biseyim yokmuş.sizce de önemli bisey değil mi?
Benim derdimin dermani yok
İkı göğsümde ne kadar emzirsemde gecmiyor.
Bebek süt akimi yavaslayinca emmiyor çünkü.benim bebeğim.cok erken aķıllandi.
Keşke daha önceden farketseydim o bezeleri.o zamanlar göğsümden ayrılmıyordu
Saol canim.ama doktor benim yapabioecegim bisey yok diyor.emzireceksin diyor.inan ayni sehirde olsak alip sizi iyi bir doktora götüreceğim...cok aci çekiyorsunuz ve cozum şart artık....
40 inda ailece cafede pasta yemiştik biz :)))
Başka sıkıntısı mı var acaba gaz gibi..bir defalığına rezene verip bir denesen miYok canım mama vermedim alerjisi var aslında bir iki kez özel mamalardan verdim ama almadı onu ilk başlarda göğüs ucum yoktu göğsümü tutamadı başını geriye atıyordu yay gibi geriliyordu ve morarana kadar ağlıyordu plastik meme ucunu da almayınca sütümü sağarak verdim sanırım biberona alıştı şimdi asla göğsüme yaklaştıramıyorum bile çaresiz her yolu denemeye çalışıyorum zaten kolik bir bebek bide bebeğim aşırı sinirli açlıktan ağlıyor ama bazen biberonu bile almıyor elleriyle ittiriyor başını sağa sola sallıyor çok zorlanıyorum tek başıma bakamıyorum süt sağmaktan helak oldum ben süt sağarken ciyak ciyak ağlıyor birinin tutması oyalaması gerekiyor
Banyoda sıcak su Altın'da masaj yapmayı denedin mi canım Göğüs uçlarına doğru tararmış gibiSaol canim.ama doktor benim yapabioecegim bisey yok diyor.emzireceksin diyor.
Ama olmuyor iste.bebek tepinip duruyor.
Késke tikanmasaydi da akip gitseydi sütler dışarı...
Ikisi de tikanik.enfeksiyon kaparsa mastite cevirir yine.
Sanirim mastit olan göğsümde süt azaldi.bebek ondan emmiyor.
Eşime göre biseyim yok.kendimi derdimde yalnız hissediyorum.
Ultrasonda bakıldı mı göğsüne? Bazı göğüslerde kist oluyor, ki bende bol miktarda var. Belki bu top top eline gelenler kisttir? Ama öte yandan sütün tadı tıkanıklık yüzünden değiştiği için reddediyor olabilir bebeğin.. antibiyotik kullandın mı? İltihap birikirse sıkıntı olurKızlar benim derdim göğüslerim.
Her iki taraftada sertlikler var.top top olmuslar.
Sol memem mastit olmustu.sürekli emzirdim.ama simdi bebegim sol mememi emmek istemiyor.tepinip duruyor.dün gündüz uyanikken emmek istemeyince gece emzireyim uykulu olur emer diye.
Gece aldim kucagima bi tepindi ki.ağladi benimle dövüstü resmen.esim uyandi.
Eşim.diyor ki emmezse ötekini ver.
Sol göğsümü reddederse tikaniklik nasil acilacakesime göre biseyim yokmuş.sizce de önemli bisey değil mi?
Benim derdimin dermani yok
İkı göğsümde ne kadar emzirsemde gecmiyor.
Bebek süt akimi yavaslayinca emmiyor çünkü.benim bebeğim.cok erken aķıllandi.
Keşke daha önceden farketseydim o bezeleri.o zamanlar göğsümden ayrılmıyordu
Yaptim canim.bunlar bende heralde dogumdan beri var.ondan gecmiyor.Banyoda sıcak su Altın'da masaj yapmayı denedin mi canım Göğüs uçlarına doğru tararmış gibi
UlUltrasonda bakıldı mı göğsüne? Bazı göğüslerde kist oluyor, ki bende bol miktarda var. Belki bu top top eline gelenler kisttir? Ama öte yandan sütün tadı tıkanıklık yüzünden değiştiği için reddediyor olabilir bebeğin.. antibiyotik kullandın mı? İltihap birikirse sıkıntı olur
baska doktora gorununSaol canim.ama doktor benim yapabioecegim bisey yok diyor.emzireceksin diyor.
Ama olmuyor iste.bebek tepinip duruyor.
Késke tikanmasaydi da akip gitseydi sütler dışarı...
Ikisi de tikanik.enfeksiyon kaparsa mastite cevirir yine.
Sanirim mastit olan göğsümde süt azaldi.bebek ondan emmiyor.
Eşime göre biseyim yok.kendimi derdimde yalnız hissediyorum.
güzelce giyindim. makyaj vs. :))Ne güzel yapmışsınız :)
atesini takip edin, ara ara olcun2 aylik asisinda bebeginde agri olan oldumu durup durup icli icli agliyor sanırım kolu agriyor yavrumun
Atesine bakiyorum surekli yuksek degil ama agrisi mi var acaba kuzumunatesini takip edin, ara ara olcun
Ben kullanıyorum.. ilk geçişte olmuştu gaz olayı
Benim bebeğim özellikle gecesinde baya huzursuzdu ağrısı olmuştu ateş yükselmedi ama2 aylik asisinda bebeginde agri olan oldumu durup durup icli icli agliyor sanırım kolu agriyor yavrumun
tabi tabii.. memnunum.gaz sorunu ilk 1-2 gün oldu o da daha önce Dr. Browns kullanıyorduk degisimden oldu.. sadece pahalı biraz iste, 115 e aldım Ankara Medela dan..ama değdi. daha önce beni reddeden bebek artık hem biberon hem beni kabul ediyor..Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şu an gaz problemi yaşamıyorsunuz yani değil mi? Memnun musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?