2018 Ekim Anneleri

Canım mama mı kullandın ? Mamanın tadını daha çok beğeniyormuş bebekler genelde

Kızlar benim derdim göğüslerim.
Her iki taraftada sertlikler var.top top olmuslar.
Sol memem mastit olmustu.sürekli emzirdim.ama simdi bebegim sol mememi emmek istemiyor.tepinip duruyor.dün gündüz uyanikken emmek istemeyince gece emzireyim uykulu olur emer diye.
Gece aldim kucagima bi tepindi ki.ağladi benimle dövüstü resmen.esim uyandi.
Eşim.diyor ki emmezse ötekini ver.
Sol göğsümü reddederse tikaniklik nasil acilacak esime göre biseyim yokmuş.sizce de önemli bisey değil mi?
Benim derdimin dermani yok
İkı göğsümde ne kadar emzirsemde gecmiyor.
Bebek süt akimi yavaslayinca emmiyor çünkü.benim bebeğim.cok erken aķıllandi.
Keşke daha önceden farketseydim o bezeleri.o zamanlar göğsümden ayrılmıyordu

Canım mama mı kullandın ? Mamanın tadını daha çok beğeniyormuş bebekler genelde
Yok canım mama vermedim alerjisi var aslında bir iki kez özel mamalardan verdim ama almadı onu ilk başlarda göğüs ucum yoktu göğsümü tutamadı başını geriye atıyordu yay gibi geriliyordu ve morarana kadar ağlıyordu plastik meme ucunu da almayınca sütümü sağarak verdim sanırım biberona alıştı şimdi asla göğsüme yaklaştıramıyorum bile çaresiz her yolu denemeye çalışıyorum zaten kolik bir bebek bide bebeğim aşırı sinirli açlıktan ağlıyor ama bazen biberonu bile almıyor elleriyle ittiriyor başını sağa sola sallıyor çok zorlanıyorum tek başıma bakamıyorum süt sağmaktan helak oldum ben süt sağarken ciyak ciyak ağlıyor birinin tutması oyalaması gerekiyor

inan ayni sehirde olsak alip sizi iyi bir doktora götüreceğim...cok aci çekiyorsunuz ve cozum şart artık....

inan ayni sehirde olsak alip sizi iyi bir doktora götüreceğim...cok aci çekiyorsunuz ve cozum şart artık....
Saol canim.ama doktor benim yapabioecegim bisey yok diyor.emzireceksin diyor.
Ama olmuyor iste.bebek tepinip duruyor.
Késke tikanmasaydi da akip gitseydi sütler dışarı...
Ikisi de tikanik.enfeksiyon kaparsa mastite cevirir yine.
Sanirim mastit olan göğsümde süt azaldi.bebek ondan emmiyor.
Eşime göre biseyim yok.kendimi derdimde yalnız hissediyorum.

Başka sıkıntısı mı var acaba gaz gibi..bir defalığına rezene verip bir denesen mi

Banyoda sıcak su Altın'da masaj yapmayı denedin mi canım Göğüs uçlarına doğru tararmış gibi

Ultrasonda bakıldı mı göğsüne? Bazı göğüslerde kist oluyor, ki bende bol miktarda var. Belki bu top top eline gelenler kisttir? Ama öte yandan sütün tadı tıkanıklık yüzünden değiştiği için reddediyor olabilir bebeğin.. antibiyotik kullandın mı? İltihap birikirse sıkıntı olur

Banyoda sıcak su Altın'da masaj yapmayı denedin mi canım Göğüs uçlarına doğru tararmış gibi
Yaptim canim.bunlar bende heralde dogumdan beri var.ondan gecmiyor.
Ul
trasonda bakildi canim.
Laktasyona bağli süt kanallarinda genisleme ve kistler yaziyor raporda.
O zaman doktora gittigimde enfeksiyin yoktu yinede antibiyotik yazdi.ictim.
3 hafta sonra yani 5 gün önce sol göğsüm şisti ama mastite ćevirmedi.
Bende suku seyler yiyip icmedim 3 4 gün.heralde süt azaldi.bebek de dünden beri o memeyi istemiyor.
Digerinden bol süt gelince iciyor.

baska doktora gorunun

Cevabınız için çok teşekkür ederim. Şu an gaz problemi yaşamıyorsunuz yani değil mi? Memnun musunuz?
tabi tabii.. memnunum.gaz sorunu ilk 1-2 gün oldu o da daha önce Dr. Browns kullanıyorduk degisimden oldu.. sadece pahalı biraz iste, 115 e aldım Ankara Medela dan..ama değdi. daha önce beni reddeden bebek artık hem biberon hem beni kabul ediyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…