2018 Ekim Anneleri

Cnn çok çektin bu göğüslerden ama sertliklerin gitmesi lazım dikkat et kötüleşme end. Pompayla çektir ev tipi elektrikli pompa işini görmüyorsa

Cnn çok çektin bu göğüslerden ama sertliklerin gitmesi lazım dikkat et kötüleşme end. Pompayla çektir ev tipi elektrikli pompa işini görmüyorsa
Evet canim.şimdi de bebek reddediyor.sol goğsümde süt azalacak diye korkuyorum.
Sertlikler cikmiyor.
Hastaneye gittik.pompa ile cektim ama evdekinden farki yoktu.sanirim eski cihazlar.
Bebegim emse acilacak ama emmiyor iste.uykusunda bile tepiniyor.
Bebek bakmak temizlik yapmak kosturmak yorukmak uykusuz kalmak zoruma gitmiyor.
Gögüslerim düzelseydi,sessuz sedasiz emzirebilseydim.keske.

Kafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Ve en üzüldüğüm diğer şey Buğra hiç emmiyo uyanıkken. Sabaha karşı emzirdigimlle duruyor. Ne güzel emiyodu. Şimdi sagip deneyeceğim. Zayıflamış yavrum bugünkü kilo kontrolünde. Dua edin nolur tekrar emsin o kadar diyet yapıyorum çok zayıfladim. Ve onun anne sütüne ihtiyacı var.

Canım öncelikle sakin kalmalısın her bebeğin başına gelebilir bu durum birilerini suçlamaya gerek yok bir yaşın altında ben de olmuşum üniversiteye kadar hep hastalıkla ve ağır atlatarak geçirdim ama sonra bağışıklığım arttı sanırım eskisi kadar sık ve ağır geçirmiyorum normale döndüm. Bir bebeğe ilaç verecek olmak çok üzücü ama Allah can sağlığı versin üstesinden gelir kuzucuk. Eşini de suçlama bence insan hiçbir yere çıkmadan da hasta olabiliyor ve mikrop eve girince herkesi hasta etmeden gitmiyor. Sen de olabilirdin yani durduk yerde. Belki öksürük farkettiğiniz anda gitmeliydiniz dr a bebeklerde çok hızlı ilerliyor sizin 4. Günmüş sonuçta. Öksürük burun akıntısı gibi olmuyor ilaçsız geçmiyor. Kendini bırakma artık bebeğinin senin sağlıklı olmana ihtiyacı var kendine bak biraz. Sen iyi olmazsan ona bakacak kimse yok öyle düşün

öncelikle cook gecmis olsun.. Kisa surede iyileşir insallah.. Allah sağlık versin..
Esinize de kızmayın cunku grip cokta dikkat edilecek birsey degil. Mesela doktor kontrolunde randevu saatini beklerken yanımıza birileri oturuyor, asansore biniyoruz en az 6 7 kisi oluyor.. Mevsim olarak şanssız donemdeyiz. Sadece grip olan degil kimseyi kabul etmeyin eve, cunku virüsü aldıktan birkaç güne hastalik ortaya cikiyor. yani misafirin birkaç gün sonra hasta olma olasiligi var.. kimseyi agirlamayin...tekrar cok gecmis olsun

Su bile içmiyorum süt için. Kaç kez sahip attım. Napicam çok kötüyüm içmiyorum biberon dan da 25ml zorla verdim

Canim benim bebegim de arada öksürüyor.
Gunde 3 4 kere ard arfa ve sabah oluyor bu.genelde terli iken.sence doktora göturmeli miyim?

Canim.benim ya.
Kendime uzuldugüm kadar uzulüyorum sana.çok zorluk cektik.çekiyoruz da.
Ama inan bundan sonrasi iyi olur ins.
benim kaynimda bronşit.ama öyle önemli biseyi yok.hatta hic hasta olmaz.
38 yasinda simdi.hemde soğuk bi memlektte yasiyor.kısin ince bi ceket ve gomlekle karda yürüywrek gider.
Ins hafif atlatir.hem bebegin büyuyene kadar ne tedavi seçenekleri cikiyor.
Kendini harap etme.
Emme meselesine lince bu durum gecici.
bebekler hasta olunca emmez zayiflar.biberondan bike icmez.
Benim bebegim 2 hafta once 2 gun boyunca emmedi.halsiz yatti.hapsuruyordu.emdigini de firlatarak kusuyordu.mama hazirladim.getirdim.
10 ml icti.bende yok zannetim.hatta sutüm yetiyor bak doymus mamayi icmiyor diye sevindim.ama anladim ki hasta diye icmiyor.
Sonra duzeldi.
Bak seninkide yeniden emecek.pes etme.emzirmeye gayret et.memeni unutmasin.iyilesince istahı yerine gelecek.

kızlar bebeğimin 2 aylik olmasina bikac gun var kanguru kullanmak istiyorum ama nasil oluyor var mi kullandiginiz tavsiye edebileceğiniz?

Çok geçmiş olsun insan en ufak ağlamasına dayanamıyor sizi çok iyi anlıyorum Allah tez zamanda acil şifa versin inşallah siz kendinize de iyi bakın bebeğinizin size ihtiyacı var

Kizlar bebeginizi emzirirken uyuya kaliyorsa gazini cikarabiliyormusunuz?
Bizim kiz emerken uyuya kaliyor gogsume yatiriyorum 10 dk sirtini sivazliyorum yok cikmiyor gazi mecbur yatagina yatiriyorum yan bir sekilde korkuyorumda cikmayan gazlar gece bizi bulacak mi diye

Benm ki emzirrken uyuyakalmıyr ama gece uyandğnda emzrmeden sonra biraz uğrasyrm çıkmazsa yatrıyorum:) gece uykusu olunca çok uzun süre uğraşasım gelmiyo benm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…