- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Cnn çok çektin bu göğüslerden ama sertliklerin gitmesi lazım dikkat et kötüleşme end. Pompayla çektir ev tipi elektrikli pompa işini görmüyorsaSaol canim.ama doktor benim yapabioecegim bisey yok diyor.emzireceksin diyor.
Ama olmuyor iste.bebek tepinip duruyor.
Késke tikanmasaydi da akip gitseydi sütler dışarı...
Ikisi de tikanik.enfeksiyon kaparsa mastite cevirir yine.
Sanirim mastit olan göğsümde süt azaldi.bebek ondan emmiyor.
Eşime göre biseyim yok.kendimi derdimde yalnız hissediyorum.
Huzursuz oluyorlar tabiki ama önemli olan ateş ateşe çok dikkat edinAtesine bakiyorum surekli yuksek degil ama agrisi mi var acaba kuzumun
Evet canim.şimdi de bebek reddediyor.sol goğsümde süt azalacak diye korkuyorum.Cnn çok çektin bu göğüslerden ama sertliklerin gitmesi lazım dikkat et kötüleşme end. Pompayla çektir ev tipi elektrikli pompa işini görmüyorsa
Devlette baska doktor yok.özeldeki de cok uzakta.imkanlar yok...baska doktora gorunun
İlk gün oyuncaklarda vardı indirim oyun halısı aldım ben de. İhtiyaç varsa takip etmek faydalı olabilirarkadaslar e bebek te her gün bazı ürünlerde %25 e varan indirimler baslamis..
ben de bebek bakim cantasi begendim, onu bekliyorum indirime girmesiniİlk gün oyuncaklarda vardı indirim oyun halısı aldım ben de. İhtiyaç varsa takip etmek faydalı olabilir
Canım öncelikle sakin kalmalısın her bebeğin başına gelebilir bu durum birilerini suçlamaya gerek yok bir yaşın altında ben de olmuşum üniversiteye kadar hep hastalıkla ve ağır atlatarak geçirdim ama sonra bağışıklığım arttı sanırım eskisi kadar sık ve ağır geçirmiyorum normale döndüm. Bir bebeğe ilaç verecek olmak çok üzücü ama Allah can sağlığı versin üstesinden gelir kuzucuk. Eşini de suçlama bence insan hiçbir yere çıkmadan da hasta olabiliyor ve mikrop eve girince herkesi hasta etmeden gitmiyor. Sen de olabilirdin yani durduk yerde. Belki öksürük farkettiğiniz anda gitmeliydiniz dr a bebeklerde çok hızlı ilerliyor sizin 4. Günmüş sonuçta. Öksürük burun akıntısı gibi olmuyor ilaçsız geçmiyor. Kendini bırakma artık bebeğinin senin sağlıklı olmana ihtiyacı var kendine bak biraz. Sen iyi olmazsan ona bakacak kimse yok öyle düşünKafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Ve en üzüldüğüm diğer şey Buğra hiç emmiyo uyanıkken. Sabaha karşı emzirdigimlle duruyor. Ne güzel emiyodu. Şimdi sagip deneyeceğim. Zayıflamış yavrum bugünkü kilo kontrolünde. Dua edin nolur tekrar emsin o kadar diyet yapıyorum çok zayıfladim. Ve onun anne sütüne ihtiyacı var.
15 aralıkta bazı çantalarda vardı aslında indirim ama senin beğendiğinden değildi sanırımben de bebek bakim cantasi begendim, onu bekliyorum indirime girmesini
ozele cumartesi randevu almayı deneyin istersenizDevlette baska doktor yok.özeldeki de cok uzakta.imkanlar yok...
öncelikle cook gecmis olsun.. Kisa surede iyileşir insallah.. Allah sağlık versin..Kafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Ve en üzüldüğüm diğer şey Buğra hiç emmiyo uyanıkken. Sabaha karşı emzirdigimlle duruyor. Ne güzel emiyodu. Şimdi sagip deneyeceğim. Zayıflamış yavrum bugünkü kilo kontrolünde. Dua edin nolur tekrar emsin o kadar diyet yapıyorum çok zayıfladim. Ve onun anne sütüne ihtiyacı var.
Canim benim bebegim de arada öksürüyor.Canım öncelikle sakin kalmalısın her bebeğin başına gelebilir bu durum birilerini suçlamaya gerek yok bir yaşın altında ben de olmuşum üniversiteye kadar hep hastalıkla ve ağır atlatarak geçirdim ama sonra bağışıklığım arttı sanırım eskisi kadar sık ve ağır geçirmiyorum normale döndüm. Bir bebeğe ilaç verecek olmak çok üzücü ama Allah can sağlığı versin üstesinden gelir kuzucuk. Eşini de suçlama bence insan hiçbir yere çıkmadan da hasta olabiliyor ve mikrop eve girince herkesi hasta etmeden gitmiyor. Sen de olabilirdin yani durduk yerde. Belki öksürük farkettiğiniz anda gitmeliydiniz dr a bebeklerde çok hızlı ilerliyor sizin 4. Günmüş sonuçta. Öksürük burun akıntısı gibi olmuyor ilaçsız geçmiyor. Kendini bırakma artık bebeğinin senin sağlıklı olmana ihtiyacı var kendine bak biraz. Sen iyi olmazsan ona bakacak kimse yok öyle düşün
o indirimi görmedim.15 aralıkta bazı çantalarda vardı aslında indirim ama senin beğendiğinden değildi sanırım
Canim.benim ya.Kafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Kafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Benm ki emzirrken uyuyakalmıyr ama gece uyandğnda emzrmeden sonra biraz uğrasyrm çıkmazsa yatrıyorum:) gece uykusu olunca çok uzun süre uğraşasım gelmiyo benmKizlar bebeginizi emzirirken uyuya kaliyorsa gazini cikarabiliyormusunuz?
Bizim kiz emerken uyuya kaliyor gogsume yatiriyorum 10 dk sirtini sivazliyorum yok cikmiyor gazi mecbur yatagina yatiriyorum yan bir sekilde korkuyorumda cikmayan gazlar gece bizi bulacak mi diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?