Bende cikaramayinca mecbur yatırıyorum, çoğu zaman çıkarmiyorum hatta, yan yatırıyorum bir şekilde sırt ustu yatmayı başarıyor sizinkiler de dönüyor mu, yoksa yatırdığıniz şekilde kaliyor mu?Kizlar bebeginizi emzirirken uyuya kaliyorsa gazini cikarabiliyormusunuz?
Bizim kiz emerken uyuya kaliyor gogsume yatiriyorum 10 dk sirtini sivazliyorum yok cikmiyor gazi mecbur yatagina yatiriyorum yan bir sekilde korkuyorumda cikmayan gazlar gece bizi bulacak mi diye
Bende cikaramayinca mecbur yatırıyorum, çoğu zaman çıkarmiyorum hatta, yan yatırıyorum bir şekilde sırt ustu yatmayı başarıyor sizinkiler de dönüyor mu, yoksa yatırdığıniz şekilde kaliyor mu?
Benimkide ayni.korkuyorum valla.bi bakiyorum sirtüstü dönmüs.Ya 1 hafta oncesine kadar kaliyordu ama artik yatirdigim sekil kalkmiyor hanimefendi :)
Ağlama olmadı da uyku yaptı bizdeİyi akşamlar kızlar bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Bi kol. İki bacak 3 tane. Eve gelince aşırı ağlamaya başladı calpol verdim 6 saat arayla. Ateşi yok. Bu şekilde olan var mı
İnan arkasını iyice dolduruyorum dönemesin diye bir yolunu bulup sırt üstü oluyor yine, gece bende uykulu olunca öylece kalıyor gündüz yine düzeltiyorum.Benimkide ayni.korkuyorum valla.bi bakiyorum sirtüstü dönmüs.
Bende arkasına rulo yastik koyuyorum.önüne deyastik koyuyorum.ama bi bakiyorum sirt üstü.İnan arkasını iyice dolduruyorum dönemesin diye bir yolunu bulup sırt üstü oluyor yine, gece bende uykulu olunca öylece kalıyor gündüz yine düzeltiyorum.
Öksürüğün ne şekilde olduğu önemli canım hastalıktan mı başka şeylerden mi anlayabilirsin.mesela oğlum bir ay önce burun tıkanıklığı yaşadı iki hafta kadar genzine kaçtığı anlarda öksürüyordu fark ediyordum bir gün tüm gün öksürünce korktum cuma günüydü sabah kalkıp dr a gidelim dedik sabah oldu bir şey yok öğlen falan derken bir iki kez öksürmenin dışında olmadı genzine akanlar yüzünden olmuş. Sen de durumunu takip edebilirsinCanim benim bebegim de arada öksürüyor.
Gunde 3 4 kere ard arfa ve sabah oluyor bu.genelde terli iken.sence doktora göturmeli miyim?
Anasayfaya girdiğimde dönüp duran indirimlerde görmüştüm canım ihtiyacım olmadığından açıp incelemedim amao indirimi görmedim.
Evet canim. Surekli emmek istedi. sadece emzirdigimde susuyordu.İyi akşamlar kızlar bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Bi kol. İki bacak 3 tane. Eve gelince aşırı ağlamaya başladı calpol verdim 6 saat arayla. Ateşi yok. Bu şekilde olan var mı
Ben bazen çıkaramıyorum canım yatırdıktan sonra da çoğu zaman 10 dk içinde kendisi kalkıyor ağlayarak kucağıma alınca çıkarıyor gazını. Bazen de uyanmadan devam ediyor ama o zaman da uyandığında çıkarmaya çok uğraşıyor gazını. Bağırsaklara iniyor sanırım gazKizlar bebeginizi emzirirken uyuya kaliyorsa gazini cikarabiliyormusunuz?
Bizim kiz emerken uyuya kaliyor gogsume yatiriyorum 10 dk sirtini sivazliyorum yok cikmiyor gazi mecbur yatagina yatiriyorum yan bir sekilde korkuyorumda cikmayan gazlar gece bizi bulacak mi diye
tabi tabii.. memnunum.gaz sorunu ilk 1-2 gün oldu o da daha önce Dr. Browns kullanıyorduk degisimden oldu.. sadece pahalı biraz iste, 115 e aldım Ankara Medela dan..ama değdi. daha önce beni reddeden bebek artık hem biberon hem beni kabul ediyor..
Benim bebeğim doğduğu gün hastanedeyken bile sırt üstüne dönüyordu hala yan yatırıyorum ama daha koyarken dönüp sırt üstü yatıyor bırakıyorum artık canım kulağım sürekli onda oluyor ama kusarsa falan diye.Bende cikaramayinca mecbur yatırıyorum, çoğu zaman çıkarmiyorum hatta, yan yatırıyorum bir şekilde sırt ustu yatmayı başarıyor sizinkiler de dönüyor mu, yoksa yatırdığıniz şekilde kaliyor mu?
Epey araştırdım. Marka olarak, lille baby almak istiyorum ama çok pahalı 2. El bile 500 lerde.. ergo baby, mamadus solomombaby. Boba 4 g çok iyi deniyor bi dekızlar bebeğimin 2 aylik olmasina bikac gun var kanguru kullanmak istiyorum ama nasil oluyor var mi kullandiginiz tavsiye edebileceğiniz?
Ne zamana kadar böyle yan yatmasına dikkat etmek gerek acaba? sırt üstü daha rahat benim minik elleride arkaya atiyor :)Benim bebeğim doğduğu gün hastanedeyken bile sırt üstüne dönüyordu hala yan yatırıyorum ama daha koyarken dönüp sırt üstü yatıyor bırakıyorum artık canım kulağım sürekli onda oluyor ama kusarsa falan diye.
Ben 6 saat arayla çay kaşığı ile verip takip etmiştimİyi akşamlar kızlar bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Bi kol. İki bacak 3 tane. Eve gelince aşırı ağlamaya başladı calpol verdim 6 saat arayla. Ateşi yok. Bu şekilde olan var mı
benim oglum 2 ay boyunca yesil ve mukuslu kaka yapti.iki aylik olunca sariya dondu.ama alerjik olunca basla rahatsizliklar da oluyormus di mi.siz epey sikinti cektiniz anne ogul.insallah bundan sonrasi guzel olur.
Canım öncelikle sakin kalmalısın her bebeğin başına gelebilir bu durum birilerini suçlamaya gerek yok bir yaşın altında ben de olmuşum üniversiteye kadar hep hastalıkla ve ağır atlatarak geçirdim ama sonra bağışıklığım arttı sanırım eskisi kadar sık ve ağır geçirmiyorum normale döndüm. Bir bebeğe ilaç verecek olmak çok üzücü ama Allah can sağlığı versin üstesinden gelir kuzucuk. Eşini de suçlama bence insan hiçbir yere çıkmadan da hasta olabiliyor ve mikrop eve girince herkesi hasta etmeden gitmiyor. Sen de olabilirdin yani durduk yerde. Belki öksürük farkettiğiniz anda gitmeliydiniz dr a bebeklerde çok hızlı ilerliyor sizin 4. Günmüş sonuçta. Öksürük burun akıntısı gibi olmuyor ilaçsız geçmiyor. Kendini bırakma artık bebeğinin senin sağlıklı olmana ihtiyacı var kendine bak biraz. Sen iyi olmazsan ona bakacak kimse yok öyle düşün
öncelikle cook gecmis olsun.. Kisa surede iyileşir insallah.. Allah sağlık versin..
Esinize de kızmayın cunku grip cokta dikkat edilecek birsey degil. Mesela doktor kontrolunde randevu saatini beklerken yanımıza birileri oturuyor, asansore biniyoruz en az 6 7 kisi oluyor.. Mevsim olarak şanssız donemdeyiz. Sadece grip olan degil kimseyi kabul etmeyin eve, cunku virüsü aldıktan birkaç güne hastalik ortaya cikiyor. yani misafirin birkaç gün sonra hasta olma olasiligi var.. kimseyi agirlamayin...tekrar cok gecmis olsun
Canim.benim ya.
Kendime uzuldugüm kadar uzulüyorum sana.çok zorluk cektik.çekiyoruz da.
Ama inan bundan sonrasi iyi olur ins.
benim kaynimda bronşit.ama öyle önemli biseyi yok.hatta hic hasta olmaz.
38 yasinda simdi.hemde soğuk bi memlektte yasiyor.kısin ince bi ceket ve gomlekle karda yürüywrek gider.
Ins hafif atlatir.hem bebegin büyuyene kadar ne tedavi seçenekleri cikiyor.
Kendini harap etme.
Emme meselesine lince bu durum gecici.
bebekler hasta olunca emmez zayiflar.biberondan bike icmez.
Benim bebegim 2 hafta once 2 gun boyunca emmedi.halsiz yatti.hapsuruyordu.emdigini de firlatarak kusuyordu.mama hazirladim.getirdim.
10 ml icti.bende yok zannetim.hatta sutüm yetiyor bak doymus mamayi icmiyor diye sevindim.ama anladim ki hasta diye icmiyor.
Sonra duzeldi.
Bak seninkide yeniden emecek.pes etme.emzirmeye gayret et.memeni unutmasin.iyilesince istahı yerine gelecek.
Çok sağolun arkadaşlar umarım kısa surede atlatiriz. Minicik yavrum balgam öksürüyor. Eşime dikkat etmediği için kızıyorum. Hem onlemini almıyor hem iyileşmek için hicbisey yapmiyo. Bilgsayarin TV nin başında üstü açık uyuyakaliuo. Yada cam açık, üstünde ince bir pike var. Ben koşuyorum peşinden, ayrı odada uyuyo, gidip üzerini ortuyorum, ayağına terlik veriyorum, ballı karışımı elimle veriyorum. İyileşmek için hiçbir çaba sarf etmedi iki haftadır hasta sürekli ben diyorum dikkat et ilaçlarını iç, limonlu su iç, bugraya yaklaşma doktora git diye. Hatta annenlerde kal dedim. İncecik tişörtle atletle dolaştı. Doğum hastası da böyle yaptı. Çocuk gibi peşindeyim zaten küçücük canım kaldı.Çok geçmiş olsun insan en ufak ağlamasına dayanamıyor sizi çok iyi anlıyorum Allah tez zamanda acil şifa versin inşallah siz kendinize de iyi bakın bebeğinizin size ihtiyacı var
İnşallah canım sağolasın. Şimdi günde 6kez ilaçlı tedavisi var bronsitten. Mukuslu kaka artıyor cnm omzuna kadar yapiyo. Hergun kıyafetlerini de yıkıyorum. 3aylik olacağız biz de. Umarım alerjidir Dr bagirsaklarindan şüpheleniyor. 20gun daha diyet yapacağım sonuç almazsak mama denenecek ya bana ya Buğra ya. O da olmazsa kolonoskopi. Hiç istemiyorum tabiki. Çok sesli yapiyo kakasinibenim oglum 2 ay boyunca yesil ve mukuslu kaka yapti.iki aylik olunca sariya dondu.ama alerjik olunca basla rahatsizliklar da oluyormus di mi.siz epey sikinti cektiniz anne ogul.insallah bundan sonrasi guzel olur.
Buğra da memeyi ağzına sürmüyor zayıfladı hemen. Uyursan zorla veriyorum. Çok üzülüyorum bu duruma. Nasıl böyle oldu anlamadım herşey üst üste geliyorYok canım mama vermedim alerjisi var aslında bir iki kez özel mamalardan verdim ama almadı onu ilk başlarda göğüs ucum yoktu göğsümü tutamadı başını geriye atıyordu yay gibi geriliyordu ve morarana kadar ağlıyordu plastik meme ucunu da almayınca sütümü sağarak verdim sanırım biberona alıştı şimdi asla göğsüme yaklaştıramıyorum bile çaresiz her yolu denemeye çalışıyorum zaten kolik bir bebek bide bebeğim aşırı sinirli açlıktan ağlıyor ama bazen biberonu bile almıyor elleriyle ittiriyor başını sağa sola sallıyor çok zorlanıyorum tek başıma bakamıyorum süt sağmaktan helak oldum ben süt sağarken ciyak ciyak ağlıyor birinin tutması oyalaması gerekiyor
Bizim bugün kırkımız çıkıyor daha minik prensesim geç ğeldiğı için sizden geride günümüz 40 için önerdiğiniz bir şey var mı netten bakıp yapacağım bişeyler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?