2018 Ekim Anneleri

Bende cikaramayinca mecbur yatırıyorum, çoğu zaman çıkarmiyorum hatta, yan yatırıyorum bir şekilde sırt ustu yatmayı başarıyor sizinkiler de dönüyor mu, yoksa yatırdığıniz şekilde kaliyor mu?

Ya 1 hafta oncesine kadar kaliyordu ama artik yatirdigim sekil kalkmiyor hanimefendi :)

İyi akşamlar kızlar bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Bi kol. İki bacak 3 tane. Eve gelince aşırı ağlamaya başladı calpol verdim 6 saat arayla. Ateşi yok. Bu şekilde olan var mı

İnan arkasını iyice dolduruyorum dönemesin diye bir yolunu bulup sırt üstü oluyor yine, gece bende uykulu olunca öylece kalıyor gündüz yine düzeltiyorum.
Bende arkasına rulo yastik koyuyorum.önüne deyastik koyuyorum.ama bi bakiyorum sirt üstü.
Bide ben üstüne biseyler örtüyorum.gece gazini cikatirken iyice aşağı iniyor.örtınün altina gömülüyor.boğulacak diye korkuyorum.bisey örtmesem de olmuyor.üşüyor hapşuruyor.
Bugün ayakucuna kırlent koydum.üstünü de 1 kat arttirfim.benye battaniyeyi de bacaklarına örttüm.

Canim benim bebegim de arada öksürüyor.
Gunde 3 4 kere ard arfa ve sabah oluyor bu.genelde terli iken.sence doktora göturmeli miyim?
Öksürüğün ne şekilde olduğu önemli canım hastalıktan mı başka şeylerden mi anlayabilirsin.mesela oğlum bir ay önce burun tıkanıklığı yaşadı iki hafta kadar genzine kaçtığı anlarda öksürüyordu fark ediyordum bir gün tüm gün öksürünce korktum cuma günüydü sabah kalkıp dr a gidelim dedik sabah oldu bir şey yok öğlen falan derken bir iki kez öksürmenin dışında olmadı genzine akanlar yüzünden olmuş. Sen de durumunu takip edebilirsin

Ben bazen çıkaramıyorum canım yatırdıktan sonra da çoğu zaman 10 dk içinde kendisi kalkıyor ağlayarak kucağıma alınca çıkarıyor gazını. Bazen de uyanmadan devam ediyor ama o zaman da uyandığında çıkarmaya çok uğraşıyor gazını. Bağırsaklara iniyor sanırım gaz

Çok teşekkür ederim cevabınız için. Aradığım cevaplardı :) sevgiler.

Benim bebeğim doğduğu gün hastanedeyken bile sırt üstüne dönüyordu hala yan yatırıyorum ama daha koyarken dönüp sırt üstü yatıyor bırakıyorum artık canım kulağım sürekli onda oluyor ama kusarsa falan diye.

kızlar bebeğimin 2 aylik olmasina bikac gun var kanguru kullanmak istiyorum ama nasil oluyor var mi kullandiginiz tavsiye edebileceğiniz?
Epey araştırdım. Marka olarak, lille baby almak istiyorum ama çok pahalı 2. El bile 500 lerde.. ergo baby, mamadus solomombaby. Boba 4 g çok iyi deniyor bi de

Ne zamana kadar böyle yan yatmasına dikkat etmek gerek acaba? sırt üstü daha rahat benim minik elleride arkaya atiyor :)

benim oglum 2 ay boyunca yesil ve mukuslu kaka yapti.iki aylik olunca sariya dondu.ama alerjik olunca basla rahatsizliklar da oluyormus di mi.siz epey sikinti cektiniz anne ogul.insallah bundan sonrasi guzel olur.

Çok geçmiş olsun insan en ufak ağlamasına dayanamıyor sizi çok iyi anlıyorum Allah tez zamanda acil şifa versin inşallah siz kendinize de iyi bakın bebeğinizin size ihtiyacı var
Çok sağolun arkadaşlar umarım kısa surede atlatiriz. Minicik yavrum balgam öksürüyor. Eşime dikkat etmediği için kızıyorum. Hem onlemini almıyor hem iyileşmek için hicbisey yapmiyo. Bilgsayarin TV nin başında üstü açık uyuyakaliuo. Yada cam açık, üstünde ince bir pike var. Ben koşuyorum peşinden, ayrı odada uyuyo, gidip üzerini ortuyorum, ayağına terlik veriyorum, ballı karışımı elimle veriyorum. İyileşmek için hiçbir çaba sarf etmedi iki haftadır hasta sürekli ben diyorum dikkat et ilaçlarını iç, limonlu su iç, bugraya yaklaşma doktora git diye. Hatta annenlerde kal dedim. İncecik tişörtle atletle dolaştı. Doğum hastası da böyle yaptı. Çocuk gibi peşindeyim zaten küçücük canım kaldı.
Geçenlerde ablam da çok hastaydı buğrayi kucagina alıp öptü o kadar söyledim ona da.
Doktora daha önce goturecektim ama sürekli yazisiyoruz doktorla ve cuma günü alerji doktoru dinledi cigerlerini hicbisey yok dedi cuma kuru okksuruyordu, cuma gecesi başladı, cumartesi Dr la yazistik pazartesi gelin dedi hemen götürdüm. Elimden geldiğince herseyine dikkat etmeye çalışıyorum. Odanın sıcaklığını hep 24civari yaptım her zaman, nemine dikkat ediyorum ve çoğu şeye.
Zor günler geçiriyorum ve inşallah geçecek bitecek elbet. Bir sürü ilaç doldu odada minicik yavrumun.

benim oglum 2 ay boyunca yesil ve mukuslu kaka yapti.iki aylik olunca sariya dondu.ama alerjik olunca basla rahatsizliklar da oluyormus di mi.siz epey sikinti cektiniz anne ogul.insallah bundan sonrasi guzel olur.
İnşallah canım sağolasın. Şimdi günde 6kez ilaçlı tedavisi var bronsitten. Mukuslu kaka artıyor cnm omzuna kadar yapiyo. Hergun kıyafetlerini de yıkıyorum. 3aylik olacağız biz de. Umarım alerjidir Dr bagirsaklarindan şüpheleniyor. 20gun daha diyet yapacağım sonuç almazsak mama denenecek ya bana ya Buğra ya. O da olmazsa kolonoskopi. Hiç istemiyorum tabiki. Çok sesli yapiyo kakasini

Buğra da memeyi ağzına sürmüyor zayıfladı hemen. Uyursan zorla veriyorum. Çok üzülüyorum bu duruma. Nasıl böyle oldu anlamadım herşey üst üste geliyor

Bizim bugün kırkımız çıkıyor daha minik prensesim geç ğeldiğı için sizden geride günümüz 40 için önerdiğiniz bir şey var mı netten bakıp yapacağım bişeyler

Tamamen iyi dileklerden olusuyor aslinda.
Onun banyosunu yaptirirken dualar etmek.
Sende yikanirsin.
Bide keyif aldigim bi yere gitmistim ben gezmeye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…