2018 Ekim Anneleri

Cok dert ettin ve nedense carede bulamadin
Ilerleyen turden bisy olsa suan duramazdin.
Sen mamada veriyordun bildigim kadariyla yani sut hizini beklemesi cok olagan.Sadece sagarak biberonla vermeyi dene istersen bi sure.Emmezsede sagarak verecen baska caresi yok.

Allah yardimcin olsun.Acil sifalar Buğra'ya

İnan arkasını iyice dolduruyorum dönemesin diye bir yolunu bulup sırt üstü oluyor yine, gece bende uykulu olunca öylece kalıyor gündüz yine düzeltiyorum.

Sirtustu yatmalari onlar icin daha rahat aslinda.Zaten kafasini saga ya da sola tam cevirir farkedersin.
Yataga baska seyler koymak tehlikeli.
Artik buyuyorlar kacinin boyle seylerden.Hersey anlik Allah korusun

Subat'tada olur aklinizda olsun.
Hergun farkli urunlerde %28
Onları bekliyorum canım zaten. Oyun halısı önceliğimdi benim bir de ayı ilerleyecek diye aldım onu mecburen. Dediğin gibi güzel indirimleri oluyor şubatın o zamana da oyuncak dönemi gelir onları alırız

Sağmaya mastitli gögsümden süt çikmıyor canim.

Benin esimde ayni.atletle oturur buz gibi olur.yine de kalkip üstüne bisey almaz.bende kızarim eğer hasta olursan ćocuğa bulaştırırsin dikkat et derim.ama yine aynı.ne kadar desek de

Sağmaya mastitli gögsümden süt çikmıyor canim.
Canım mastit olmayabilirsin ya bu kadar uzun devam etmez sanırım mastit ve ateşle birlikte seyreder. Senin ya başka bir problemin var ya da bu senin göğsün için normal. İnan sen o kadar uzun süredir söylüyorsun ki oturup senin için özellikle araştırdım kaynaklarda söylenen de mastitin bir enfeksiyon türü olduğu ağrı sızo ateşle birlikte seyrettiği ve özellikle lohusalık döneminde karşılaşıldığı yazıyor. Belki de göğsünde kitle önceden beri vardı sen bu dönemde farkettin belki de bunu takıntı haline getirdin bilmiyorum ama durumun artık mastit olmadığına inanıyorum. Yoksa birçok arkadaş ben dahil iyi gelebilecek yollardan bahsettik buna rağmen çözüm olmuyorsa belki de böyle bir durum yoktur diye düşünüyorum artık. Bence eğer ağrıların yoksa bu durumu çok da takıntı haline getirmeden bebeğine odaklanabilirsin

Kızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.
Bizimkininde eli agzinda hep. Cogunlukla konusmaya calisiyorum isim varsa donencesinu acıyorum keyfi yerindeyse duruyor değil se zaten kucakta geziyoruz

Ben de sürekli konuşamıyorum bazen keyfi yerinde olup yatağında anakucağında falan oyalanıyor dokunmuyorum ablası gelip konuşuyor bakıcımız ilgileniyor falan evde sürekli konuşan var ben konuşamasam da. Bizimki de sürekli ses çıkarıyor bir şeyler anlatıyor o yüzden. Hele eşim işten gelip yanına yaklaşınca başlıyor konuşmaya sanki hoşgeldin diyor neler yaptığını anlatıyor:)

Canim.dogru söylüyorsun.
Benim tikanikliklar önceden vardi.
Ama bigün çocuk sol gogsümü yarim birakti.bi taraf sert kaldi.o gecede üstüne yattim.sabah mememi ahzina verince ćıģlik attim.aynı gün asi yaptirdik.goğsim.taş gibi oldu.bebek emmedi.uyudu hep.ikinci ve ücuncü gün anacak çozebildim.
Bence de mastit degil.ama enfeksiyon yoktu sadece.
Simdi de göğsümün içi aciyor.bebek mememi her agzina aldiginda aklım çıkıyor.emerken kanalları cekerken hissediyorum acıyla birlikte.
Heralde açılma acisi bu.
Elime ufak kitleleler geliyor.zaten ultrasonda cikti.süt tikanmis kalmis.
Onlar ağrı yapiyor iste.üst taraflari süt dolunca daha da şişiyor.onlari ban evvel çözmem lazim.

Kızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.
Ben uyaniksa konusuyorum.emzirirken konusuyorum.ama her zaman da olmuyor.biz tek bakan anneler evde canimiz sıkılıyor.kosturmacayla geciyor.eaim isten gelince konua diyorum.o da arada konusuyor ama ya isi oluyor yada dinleniyor.

Emen bir bebek bulsan?

Canım ya okurken dondum kaldım. Uzaklaşsan keşke onlardan böyle çocuk mu büyütülür nasıl insanlar ya. Esin iizin vermese keske
Akşamda eşim 5 dk çıkarayım sen yemeği hazırla biz geliyoruz dedi tamam dedim içim içimi yedi aradım geliyorz dedi bi baktım tek geldi çocuk nerde babam izin vermedi aşağı indirmeme dedi benim sinirlerim salındı ne demek izin vermedi çıkıyorum almaya dedim yok çıkma laf eder dedi bende delirdim ederse etsin dedim çıktm almaya görümcem getiriyodu ağlaya ağlaya aldm eve getirdim bütün gece vucudum titredi bide kaynatam çocuğu ne kucağına alır ne de karşıdan sever. Bu kadarlada kalmamış havuç yedirmiş kaynanam delirtmeye çalışıyo bunlar beni

Nasıl yani. Birkac aylık bebeğe mi havuç verilmiş. Damağına??

Kizlar sabah yumurta yedim ve sanirim midemi bozdu hem alttan hem ustten emzirmemde sakinca olur mu

Ćocuğun nogazinda kalsaydi sorumlulugu kim alacakti acaba.valla polis çağırirm ben.
Resmen öldurmeye tesebbüs.benim esim asla müsade etmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…