Kızlar benim derdim göğüslerim.
Her iki taraftada sertlikler var.top top olmuslar.
Sol memem mastit olmustu.sürekli emzirdim.ama simdi bebegim sol mememi emmek istemiyor.tepinip duruyor.dün gündüz uyanikken emmek istemeyince gece emzireyim uykulu olur emer diye.
Gece aldim kucagima bi tepindi ki.ağladi benimle dövüstü resmen.esim uyandi.
Eşim.diyor ki emmezse ötekini ver.
Sol göğsümü reddederse tikaniklik nasil acilacakesime göre biseyim yokmuş.sizce de önemli bisey değil mi?
Benim derdimin dermani yok
İkı göğsümde ne kadar emzirsemde gecmiyor.
Bebek süt akimi yavaslayinca emmiyor çünkü.benim bebeğim.cok erken aķıllandi.
Keşke daha önceden farketseydim o bezeleri.o zamanlar göğsümden ayrılmıyordu
Kafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Ve en üzüldüğüm diğer şey Buğra hiç emmiyo uyanıkken. Sabaha karşı emzirdigimlle duruyor. Ne güzel emiyodu. Şimdi sagip deneyeceğim. Zayıflamış yavrum bugünkü kilo kontrolünde. Dua edin nolur tekrar emsin o kadar diyet yapıyorum çok zayıfladim. Ve onun anne sütüne ihtiyacı var.
İlk gün oyuncaklarda vardı indirim oyun halısı aldım ben de. İhtiyaç varsa takip etmek faydalı olabilir
ben de bebek bakim cantasi begendim, onu bekliyorum indirime girmesini
kızlar bebeğimin 2 aylik olmasina bikac gun var kanguru kullanmak istiyorum ama nasil oluyor var mi kullandiginiz tavsiye edebileceğiniz?
İnan arkasını iyice dolduruyorum dönemesin diye bir yolunu bulup sırt üstü oluyor yine, gece bende uykulu olunca öylece kalıyor gündüz yine düzeltiyorum.
Onları bekliyorum canım zaten. Oyun halısı önceliğimdi benim bir de ayı ilerleyecek diye aldım onu mecburen. Dediğin gibi güzel indirimleri oluyor şubatın o zamana da oyuncak dönemi gelir onları alırızSubat'tada olur aklinizda olsun.
Hergun farkli urunlerde %28
Sağmaya mastitli gögsümden süt çikmıyor canim.Cok dert ettin ve nedense carede bulamadin
Ilerleyen turden bisy olsa suan duramazdin.
Sen mamada veriyordun bildigim kadariyla yani sut hizini beklemesi cok olagan.Sadece sagarak biberonla vermeyi dene istersen bi sure.Emmezsede sagarak verecen baska caresi yok.
Benin esimde ayni.atletle oturur buz gibi olur.yine de kalkip üstüne bisey almaz.bende kızarim eğer hasta olursan ćocuğa bulaştırırsin dikkat et derim.ama yine aynı.ne kadar desek deÇok sağolun arkadaşlar umarım kısa surede atlatiriz. Minicik yavrum balgam öksürüyor. Eşime dikkat etmediği için kızıyorum. Hem onlemini almıyor hem iyileşmek için hicbisey yapmiyo. Bilgsayarin TV nin başında üstü açık uyuyakaliuo. Yada cam açık, üstünde ince bir pike var. Ben koşuyorum peşinden, ayrı odada uyuyo, gidip üzerini ortuyorum, ayağına terlik veriyorum, ballı karışımı elimle veriyorum. İyileşmek için hiçbir çaba sarf etmedi iki haftadır hasta sürekli ben diyorum dikkat et ilaçlarını iç, limonlu su iç, bugraya yaklaşma doktora git diye. Hatta annenlerde kal dedim. İncecik tişörtle atletle dolaştı. Doğum hastası da böyle yaptı. Çocuk gibi peşindeyim zaten küçücük canım kaldı.
Geçenlerde ablam da çok hastaydı buğrayi kucagina alıp öptü o kadar söyledim ona da.
Doktora daha önce goturecektim ama sürekli yazisiyoruz doktorla ve cuma günü alerji doktoru dinledi cigerlerini hicbisey yok dedi cuma kuru okksuruyordu, cuma gecesi başladı, cumartesi Dr la yazistik pazartesi gelin dedi hemen götürdüm. Elimden geldiğince herseyine dikkat etmeye çalışıyorum. Odanın sıcaklığını hep 24civari yaptım her zaman, nemine dikkat ediyorum ve çoğu şeye.
Zor günler geçiriyorum ve inşallah geçecek bitecek elbet. Bir sürü ilaç doldu odada minicik yavrumun.
Canım mastit olmayabilirsin ya bu kadar uzun devam etmez sanırım mastit ve ateşle birlikte seyreder. Senin ya başka bir problemin var ya da bu senin göğsün için normal. İnan sen o kadar uzun süredir söylüyorsun ki oturup senin için özellikle araştırdım kaynaklarda söylenen de mastitin bir enfeksiyon türü olduğu ağrı sızo ateşle birlikte seyrettiği ve özellikle lohusalık döneminde karşılaşıldığı yazıyor. Belki de göğsünde kitle önceden beri vardı sen bu dönemde farkettin belki de bunu takıntı haline getirdin bilmiyorum ama durumun artık mastit olmadığına inanıyorum. Yoksa birçok arkadaş ben dahil iyi gelebilecek yollardan bahsettik buna rağmen çözüm olmuyorsa belki de böyle bir durum yoktur diye düşünüyorum artık. Bence eğer ağrıların yoksa bu durumu çok da takıntı haline getirmeden bebeğine odaklanabilirsinSağmaya mastitli gögsümden süt çikmıyor canim.
Bizimkininde eli agzinda hep. Cogunlukla konusmaya calisiyorum isim varsa donencesinu acıyorum keyfi yerindeyse duruyor değil se zaten kucakta geziyoruzKızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.
Canim.dogru söylüyorsun.Canım mastit olmayabilirsin ya bu kadar uzun devam etmez sanırım mastit ve ateşle birlikte seyreder. Senin ya başka bir problemin var ya da bu senin göğsün için normal. İnan sen o kadar uzun süredir söylüyorsun ki oturup senin için özellikle araştırdım kaynaklarda söylenen de mastitin bir enfeksiyon türü olduğu ağrı sızo ateşle birlikte seyrettiği ve özellikle lohusalık döneminde karşılaşıldığı yazıyor. Belki de göğsünde kitle önceden beri vardı sen bu dönemde farkettin belki de bunu takıntı haline getirdin bilmiyorum ama durumun artık mastit olmadığına inanıyorum. Yoksa birçok arkadaş ben dahil iyi gelebilecek yollardan bahsettik buna rağmen çözüm olmuyorsa belki de böyle bir durum yoktur diye düşünüyorum artık. Bence eğer ağrıların yoksa bu durumu çok da takıntı haline getirmeden bebeğine odaklanabilirsin
Ben uyaniksa konusuyorum.emzirirken konusuyorum.ama her zaman da olmuyor.biz tek bakan anneler evde canimiz sıkılıyor.kosturmacayla geciyor.eaim isten gelince konua diyorum.o da arada konusuyor ama ya isi oluyor yada dinleniyor.Kızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.
Emen bir bebek bulsan?Evet canim.şimdi de bebek reddediyor.sol goğsümde süt azalacak diye korkuyorum.
Sertlikler cikmiyor.
Hastaneye gittik.pompa ile cektim ama evdekinden farki yoktu.sanirim eski cihazlar.
Bebegim emse acilacak ama emmiyor iste.uykusunda bile tepiniyor.
Bebek bakmak temizlik yapmak kosturmak yorukmak uykusuz kalmak zoruma gitmiyor.
Gögüslerim düzelseydi,sessuz sedasiz emzirebilseydim.keske.
Yok ki.hem kimse bi baskasina bebegini emzirttirmez.Emen bir bebek bulsan?
Akşamda eşim 5 dk çıkarayım sen yemeği hazırla biz geliyoruz dedi tamam dedim içim içimi yedi aradım geliyorz dedi bi baktım tek geldi çocuk nerde babam izin vermedi aşağı indirmeme dedi benim sinirlerim salındı ne demek izin vermedi çıkıyorum almaya dedim yok çıkma laf eder dedi bende delirdim ederse etsin dedim çıktm almaya görümcem getiriyodu ağlaya ağlaya aldm eve getirdim bütün gece vucudum titredi bide kaynatam çocuğu ne kucağına alır ne de karşıdan sever. Bu kadarlada kalmamış havuç yedirmiş kaynanam delirtmeye çalışıyo bunlar beniCanım ya okurken dondum kaldım. Uzaklaşsan keşke onlardan böyle çocuk mu büyütülür nasıl insanlar ya. Esin iizin vermese keske
Nasıl yani. Birkac aylık bebeğe mi havuç verilmiş. Damağına??Akşamda eşim 5 dk çıkarayım sen yemeği hazırla biz geliyoruz dedi tamam dedim içim içimi yedi aradım geliyorz dedi bi baktım tek geldi çocuk nerde babam izin vermedi aşağı indirmeme dedi benim sinirlerim salındı ne demek izin vermedi çıkıyorum almaya dedim yok çıkma laf eder dedi bende delirdim ederse etsin dedim çıktm almaya görümcem getiriyodu ağlaya ağlaya aldm eve getirdim bütün gece vucudum titredi bide kaynatam çocuğu ne kucağına alır ne de karşıdan sever. Bu kadarlada kalmamış havuç yedirmiş kaynanam delirtmeye çalışıyo bunlar beni
Ćocuğun nogazinda kalsaydi sorumlulugu kim alacakti acaba.valla polis çağırirm ben.Akşamda eşim 5 dk çıkarayım sen yemeği hazırla biz geliyoruz dedi tamam dedim içim içimi yedi aradım geliyorz dedi bi baktım tek geldi çocuk nerde babam izin vermedi aşağı indirmeme dedi benim sinirlerim salındı ne demek izin vermedi çıkıyorum almaya dedim yok çıkma laf eder dedi bende delirdim ederse etsin dedim çıktm almaya görümcem getiriyodu ağlaya ağlaya aldm eve getirdim bütün gece vucudum titredi bide kaynatam çocuğu ne kucağına alır ne de karşıdan sever. Bu kadarlada kalmamış havuç yedirmiş kaynanam delirtmeye çalışıyo bunlar beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?