2018 Ekim Anneleri

Canım taşın bir an önce uzaklaş oradan. Ya da kavga yapıp kus dicem olmaz eşinle Aran bozulmasın ama böyle de olmaz sinirlerin yipranir, çocuğun her türlü zarar görür. Ve senin hükmün çok geçmez onlar yönetir hep çocuğunu ve daha büyüyecek bebeğin sadece kucakta kalmayacak canım. İnsan evlendiği kişiden önce ailesini tanimaliymis ben bunu öğrendim 8senede. Bir çare bir çözüm bul canım doktorla konuş ailenle konuş. Eşimin ailesinde seni anlayan yok mu onunla konus

Kızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.
Ben sürekli konuşuyorum, okşuyorum, ismiyle doğaçlama şarkı söylüyorum, sebeklik bile yapıyorum, dans ediyirum ve bir sürü şey daha. Ve oğlum da ben de böyle çok mutlu oluyoruz

Dün akşam bebeğime mama verdim 60 ml hiç uyumadı ve hep ağladı açtı anladım ağlamasından vicdanım rahat etmedi çok mutsuzum bazı günler doyuyor bazı günler doymuyor neyden oluyor anlamıyorum nedir bu süt problemi Allahım ne zor bi duygu

Kızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.
Benimki sabah 8.30 aksam 19.30 arasi uyanik oldugu icin saat 10'dan sonra surekli uyu uyu uyu diyorum baska konusmuyorum. 10a kadar keyifli oluyorum sadece

Cnn moralini yüksek tutmaya çalış. Nefes almakta zorlandığı için almıyordur bnce memeni biberonla ali ama onu da emmede sıkıntı olabilir sık sık ara ara besle. Çok büyük geçmiş olsun

Canimm rabbim yardımcınız olsun tez zamanda acil şifalar versin cok üzüldüm

Öncelikle cok gecmis olsun benim bebegimde bronsiolit oldu hatta yazmistim buraya da 4 gun hastanede kaldik ilacli hava verildi. Su an cok daha iyi cok sukur bende gunde 1 defa olmak uzere evde hava veriyorum. Korkma hava gercekten iyi geliyor. Hastanede oldugumuz gunlerde hep agladim bende ama inan geciyor. Oksuruk yaklasik 2 hafta surer dedi bana da dr bizimki hala gunde 1 kere oksuruyor bende hep diken ustundeyim inan.ama senin guclu olman lazim sutun kacmasin iyilelesicek insallah oglusunda

Onları bekliyorum canım zaten. Oyun halısı önceliğimdi benim bir de ayı ilerleyecek diye aldım onu mecburen. Dediğin gibi güzel indirimleri oluyor şubatın o zamana da oyuncak dönemi gelir onları alırız
Oyun halısı almayı düşünüyorum ben de, sen hangisini aldın ve memnun musun... bu arada başka hangi oyuncakları alıyorsunuz arkadaslar sanki oynamak istiyor, tavandaki avizeye bakıp gülüyo cocugum.. erken mi bilmiyorum

Allah yardımcın olsun, minik kuzu inşallah iyileşir en yakın zamanda.. güçlü olmalısın herkesin söyledigi gibi.. her sey güllük gülistanlık olmayacak inişler cıkıslarla devam edecez.. Allah dermansız dert vermesin..

Ben Mamadusbaby kullaniyorum 1 aylik oldugundan beri.
Kanguruyu kac yasina kadar kullanabiliyoruz ben disari ciktigimda arabasiyla rahatim şükür duruyor ve cokta seviyor ama evde eger uyaniksa hicbir is yapamıyorum kucagimda olmasi gerekli hep subatta ise baslayacagim zaten esimde dedi ağır olunca kullanamazsin hep böyle hafif kalmayacak çabuk büyüyor diye ama cok hosuma gidiyor kanguru

Ben aldım ama daha gelmedi canım yorumlara bakarak beğendim bir model yookido gymotion sanırım modeli. Benimki dönencesine çok heyecanlanıyordu bir de kızımdan kalan anakucağına asabileceğimiz bir oyuncağımız vardı özellikle son bir haftadır onunla inanılmaz ilgileniyor zürafaydı oyuncak gözlerine bakmaya çalışıp myhabbet ediyor kahkahalar atıyor o yüzden ihtiyacımız var diye düşündüm. Yaklaşık bir-1.5 ay sonra da kitaplarla tanuştıracağım. Bence internetten ayına uygun oyuncak türlerine bakıp alabilirsin bir şeyler. İlgileniyorlar artık

Canım 20 kg a kadar kullanılabilen modeller vr bakarken o tarz bakabilirsin ağırlığı fazla hissetmediğin bebeği ve seni yormayan modeller. Kanguru çok büyük kolaylık hele de dışarı çıkarken. Senin kalp atışlarını duyup rahatlaması orada uyuması senin sıcaklığına çok güzel. Tavsiye ederim kızımda uzunca süre kullandık oğlumda daha başlayamadık kullanmaya yeni doğan aparatı olmadığından ama yakında kullanacağım 4 ay gibi

İyi akşamlar kızlar bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Bi kol. İki bacak 3 tane. Eve gelince aşırı ağlamaya başladı calpol verdim 6 saat arayla. Ateşi yok. Bu şekilde olan var mı
Biz de persembe günü vurulacz.. korkuyorum hiç gidesim yok.. dr öncesinde sordum, ateş de yapabilir aglaya da bilir cocuktan cocuga degişiyor demişti..
2. Ay aşısı vurduranlar neler yaşadı sonrasında merak da ediyorum açıkçası!

Saka mi bu eşiniz ne dedi bu kadarda pisiriklik olmaz cok afedersiniz ama esinize cok kiziyorum insan çıldırır havuç vermek nedir öyle ölmez camdan atin deseydin

Ben sürekli konuşuyorum, okşuyorum, ismiyle doğaçlama şarkı söylüyorum, sebeklik bile yapıyorum, dans ediyirum ve bir sürü şey daha. Ve oğlum da ben de böyle çok mutlu oluyoruz

Bende valla oglum beni sarki sözü yazarı yapti diyorum hem söz yaziyorum hem beste yapiyorum :)) adini öyle söyleyince bi agucuklar yapiyor ellerini salliyor masallah cok mutlu oluyor minigim

Merhaba kızlar konuşuldu mu bilmiyorum siz bebeğinize ne zaman göz muaynesi yaptırdınız ve yA yaptırcaksınız dr bu konuda size bilgi verdi mi ? Yapıldıysa aşamaları nelerdi?

Evet çıldırırcasına ağladığında bile benim sesimle sakinleşiyor kucağıma alip bağrıma basınca susuyor canimin ici nasıl mutlu olur kimbilir kanguruda da bur araştırayım canım ben bunu eşim cok taraftar degil ise başlayınca kullanamazsin atil kalir evde daha gerekli birsey al diyor ama

Kizlar bebekleriniz sureklı ağliyor mu?
Yada huysuz olduğu uyumadigi bi saat var mi?
Gündüz sürekli kucakta mi gezdiriyorsunuz?
Bi yere koyunca hemen agliyor mu?
Diyorlar ki hemen hemen cogu bebbek ayni vakitlerde ayni seyi yapar.
Mesela uyuma saatleri sabah uyanmalari benzermis.

bizde sadece halsizlik ve uyuklama hali yapti.baska bi etki olmadi.yani illa atesi cikacak diye dusunmeyin.ama surekli takip edin atesini.

karnini doyurup gazini cikardiysam anakucaginda oyalaniyor gunduz.gunduz pek uyumaz nadir.aksam 18le 21 arasi biraz huzursuzlugu aglamasi oluyor.ama cok vahim durumda degil.aksam 22 civari yatiyor sabah 8bucukta kalkiyor tamamen.gece saat 4-5 gibi emmek icin kalkiyor.bizde duzen boyle simdilik.bi de kalabalik ev gezmesi ortaminda cok huzursuzlaniyor kucaktan kucaga.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…