Canım öncelikle sakin kalmalısın her bebeğin başına gelebilir bu durum birilerini suçlamaya gerek yok bir yaşın altında ben de olmuşum üniversiteye kadar hep hastalıkla ve ağır atlatarak geçirdim ama sonra bağışıklığım arttı sanırım eskisi kadar sık ve ağır geçirmiyorum normale döndüm. Bir bebeğe ilaç verecek olmak çok üzücü ama Allah can sağlığı versin üstesinden gelir kuzucuk. Eşini de suçlama bence insan hiçbir yere çıkmadan da hasta olabiliyor ve mikrop eve girince herkesi hasta etmeden gitmiyor. Sen de olabilirdin yani durduk yerde. Belki öksürük farkettiğiniz anda gitmeliydiniz dr a bebeklerde çok hızlı ilerliyor sizin 4. Günmüş sonuçta. Öksürük burun akıntısı gibi olmuyor ilaçsız geçmiyor. Kendini bırakma artık bebeğinin senin sağlıklı olmana ihtiyacı var kendine bak biraz. Sen iyi olmazsan ona bakacak kimse yok öyle düşün
Canım taşın bir an önce uzaklaş oradan. Ya da kavga yapıp kus dicem olmaz eşinle Aran bozulmasın ama böyle de olmaz sinirlerin yipranir, çocuğun her türlü zarar görür. Ve senin hükmün çok geçmez onlar yönetir hep çocuğunu ve daha büyüyecek bebeğin sadece kucakta kalmayacak canım. İnsan evlendiği kişiden önce ailesini tanimaliymis ben bunu öğrendim 8senede. Bir çare bir çözüm bul canım doktorla konuş ailenle konuş. Eşimin ailesinde seni anlayan yok mu onunla konusAkşamda eşim 5 dk çıkarayım sen yemeği hazırla biz geliyoruz dedi tamam dedim içim içimi yedi aradım geliyorz dedi bi baktım tek geldi çocuk nerde babam izin vermedi aşağı indirmeme dedi benim sinirlerim salındı ne demek izin vermedi çıkıyorum almaya dedim yok çıkma laf eder dedi bende delirdim ederse etsin dedim çıktm almaya görümcem getiriyodu ağlaya ağlaya aldm eve getirdim bütün gece vucudum titredi bide kaynatam çocuğu ne kucağına alır ne de karşıdan sever. Bu kadarlada kalmamış havuç yedirmiş kaynanam delirtmeye çalışıyo bunlar beni
Ben sürekli konuşuyorum, okşuyorum, ismiyle doğaçlama şarkı söylüyorum, sebeklik bile yapıyorum, dans ediyirum ve bir sürü şey daha. Ve oğlum da ben de böyle çok mutlu oluyoruzKızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.
Benimki sabah 8.30 aksam 19.30 arasi uyanik oldugu icin saat 10'dan sonra surekli uyu uyu uyu diyorum baska konusmuyorum. 10a kadar keyifli oluyorum sadeceKızlar bebek uyanıkken surekli onunla ilgilenip konuşuyor musunuz, ben bırakıyorum yatağa elleriyle oynuyor durmadan yumruk yapıp ağzına götürüyor, arada bir ağlıyor tabi.
Cnn moralini yüksek tutmaya çalış. Nefes almakta zorlandığı için almıyordur bnce memeni biberonla ali ama onu da emmede sıkıntı olabilir sık sık ara ara besle. Çok büyük geçmiş olsunKafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Ve en üzüldüğüm diğer şey Buğra hiç emmiyo uyanıkken. Sabaha karşı emzirdigimlle duruyor. Ne güzel emiyodu. Şimdi sagip deneyeceğim. Zayıflamış yavrum bugünkü kilo kontrolünde. Dua edin nolur tekrar emsin o kadar diyet yapıyorum çok zayıfladim. Ve onun anne sütüne ihtiyacı var.
Kafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Ve en üzüldüğüm diğer şey Buğra hiç emmiyo uyanıkken. Sabaha karşı emzirdigimlle duruyor. Ne güzel emiyodu. Şimdi sagip deneyeceğim. Zayıflamış yavrum bugünkü kilo kontrolünde. Dua edin nolur tekrar emsin o kadar diyet yapıyorum çok zayıfladim. Ve onun anne sütüne ihtiyacı var.
Öncelikle cok gecmis olsun benim bebegimde bronsiolit oldu hatta yazmistim buraya da 4 gun hastanede kaldik ilacli hava verildi. Su an cok daha iyi cok sukur bende gunde 1 defa olmak uzere evde hava veriyorum. Korkma hava gercekten iyi geliyor. Hastanede oldugumuz gunlerde hep agladim bende ama inan geciyor. Oksuruk yaklasik 2 hafta surer dedi bana da dr bizimki hala gunde 1 kere oksuruyor bende hep diken ustundeyim inan.ama senin guclu olman lazim sutun kacmasin iyilelesicek insallah oglusundaKafayı yememe az kaldı. Dipteyim. Nolur dua edin. Buğra çok okksuruyordu korkuyorum bronşite zatürre ye cevirmesinden. Perşembe ikimize de eşimden grip bulaştı. Cuma gecesi öksürük başladı. Bugün doktora gittik bronşit olmuş yavrum. Hastanede tedavi uygulandı. Eve cihaz aldık günde 6kez uygulayacagim. Minicik daha ben onun hicbiseyine kiyamazken yavrum nasıl hasta oldu. Nefes alırken bobreklerinin yanlarına bile vuruyirmus. Virüs testi de pozitif çıktı. Doktor kimseyi eve almayın dışarıya da çıkmayın dedi. Eşiniz hasta olursa başka yerde kalsın. Grip olan kim varsa evinize kabul etmeyin arkadaşlar. Tüm gün ağladım moralim çok bozuk. Doktora başka rahatsızlıklarını söylüyorum diyete rağmen kakası çok kötü. Doktor da bu bronşit ciddi dedi buna odaklanalim dedi. 15gun öksüruk sürüyormuş. İki gün sonra kontrol var. İnşallah daha da ilerlemez yatmak durumunda kalmayıp hastanede. Etkisi tüm yaşam boyunca sürüyormuş. Eşime nasıl kızıyorum hiç dikkat etmedi.
Oyun halısı almayı düşünüyorum ben de, sen hangisini aldın ve memnun musun... bu arada başka hangi oyuncakları alıyorsunuz arkadaslar sanki oynamak istiyor, tavandaki avizeye bakıp gülüyo cocugum.. erken mi bilmiyorumOnları bekliyorum canım zaten. Oyun halısı önceliğimdi benim bir de ayı ilerleyecek diye aldım onu mecburen. Dediğin gibi güzel indirimleri oluyor şubatın o zamana da oyuncak dönemi gelir onları alırız
Allah yardımcın olsun, minik kuzu inşallah iyileşir en yakın zamanda.. güçlü olmalısın herkesin söyledigi gibi.. her sey güllük gülistanlık olmayacak inişler cıkıslarla devam edecez.. Allah dermansız dert vermesin..Çok sağolun arkadaşlar umarım kısa surede atlatiriz. Minicik yavrum balgam öksürüyor. Eşime dikkat etmediği için kızıyorum. Hem onlemini almıyor hem iyileşmek için hicbisey yapmiyo. Bilgsayarin TV nin başında üstü açık uyuyakaliuo. Yada cam açık, üstünde ince bir pike var. Ben koşuyorum peşinden, ayrı odada uyuyo, gidip üzerini ortuyorum, ayağına terlik veriyorum, ballı karışımı elimle veriyorum. İyileşmek için hiçbir çaba sarf etmedi iki haftadır hasta sürekli ben diyorum dikkat et ilaçlarını iç, limonlu su iç, bugraya yaklaşma doktora git diye. Hatta annenlerde kal dedim. İncecik tişörtle atletle dolaştı. Doğum hastası da böyle yaptı. Çocuk gibi peşindeyim zaten küçücük canım kaldı.
Geçenlerde ablam da çok hastaydı buğrayi kucagina alıp öptü o kadar söyledim ona da.
Doktora daha önce goturecektim ama sürekli yazisiyoruz doktorla ve cuma günü alerji doktoru dinledi cigerlerini hicbisey yok dedi cuma kuru okksuruyordu, cuma gecesi başladı, cumartesi Dr la yazistik pazartesi gelin dedi hemen götürdüm. Elimden geldiğince herseyine dikkat etmeye çalışıyorum. Odanın sıcaklığını hep 24civari yaptım her zaman, nemine dikkat ediyorum ve çoğu şeye.
Zor günler geçiriyorum ve inşallah geçecek bitecek elbet. Bir sürü ilaç doldu odada minicik yavrumun.
Kanguruyu kac yasina kadar kullanabiliyoruz ben disari ciktigimda arabasiyla rahatim şükür duruyor ve cokta seviyor ama evde eger uyaniksa hicbir is yapamıyorum kucagimda olmasi gerekli hep subatta ise baslayacagim zaten esimde dedi ağır olunca kullanamazsin hep böyle hafif kalmayacak çabuk büyüyor diye ama cok hosuma gidiyor kanguruBen Mamadusbaby kullaniyorum 1 aylik oldugundan beri.
Ben aldım ama daha gelmedi canım yorumlara bakarak beğendim bir model yookido gymotion sanırım modeli. Benimki dönencesine çok heyecanlanıyordu bir de kızımdan kalan anakucağına asabileceğimiz bir oyuncağımız vardı özellikle son bir haftadır onunla inanılmaz ilgileniyor zürafaydı oyuncak gözlerine bakmaya çalışıp myhabbet ediyor kahkahalar atıyor o yüzden ihtiyacımız var diye düşündüm. Yaklaşık bir-1.5 ay sonra da kitaplarla tanuştıracağım. Bence internetten ayına uygun oyuncak türlerine bakıp alabilirsin bir şeyler. İlgileniyorlar artıkOyun halısı almayı düşünüyorum ben de, sen hangisini aldın ve memnun musun... bu arada başka hangi oyuncakları alıyorsunuz arkadaslar sanki oynamak istiyor, tavandaki avizeye bakıp gülüyo cocugum.. erken mi bilmiyorum
Canım 20 kg a kadar kullanılabilen modeller vr bakarken o tarz bakabilirsin ağırlığı fazla hissetmediğin bebeği ve seni yormayan modeller. Kanguru çok büyük kolaylık hele de dışarı çıkarken. Senin kalp atışlarını duyup rahatlaması orada uyuması senin sıcaklığına çok güzel. Tavsiye ederim kızımda uzunca süre kullandık oğlumda daha başlayamadık kullanmaya yeni doğan aparatı olmadığından ama yakında kullanacağım 4 ay gibiKanguruyu kac yasina kadar kullanabiliyoruz ben disari ciktigimda arabasiyla rahatim şükür duruyor ve cokta seviyor ama evde eger uyaniksa hicbir is yapamıyorum kucagimda olmasi gerekli hep subatta ise baslayacagim zaten esimde dedi ağır olunca kullanamazsin hep böyle hafif kalmayacak çabuk büyüyor diye ama cok hosuma gidiyor kanguru
Biz de persembe günü vurulacz.. korkuyorum hiç gidesim yok.. dr öncesinde sordum, ateş de yapabilir aglaya da bilir cocuktan cocuga degişiyor demişti..İyi akşamlar kızlar bugün 2. Ay aşılarımızı olduk. Bi kol. İki bacak 3 tane. Eve gelince aşırı ağlamaya başladı calpol verdim 6 saat arayla. Ateşi yok. Bu şekilde olan var mı
Akşamda eşim 5 dk çıkarayım sen yemeği hazırla biz geliyoruz dedi tamam dedim içim içimi yedi aradım geliyorz dedi bi baktım tek geldi çocuk nerde babam izin vermedi aşağı indirmeme dedi benim sinirlerim salındı ne demek izin vermedi çıkıyorum almaya dedim yok çıkma laf eder dedi bende delirdim ederse etsin dedim çıktm almaya görümcem getiriyodu ağlaya ağlaya aldm eve getirdim bütün gece vucudum titredi bide kaynatam çocuğu ne kucağına alır ne de karşıdan sever. Bu kadarlada kalmamış havuç yedirmiş kaynanam delirtmeye çalışıyo bunlar beni
Ben sürekli konuşuyorum, okşuyorum, ismiyle doğaçlama şarkı söylüyorum, sebeklik bile yapıyorum, dans ediyirum ve bir sürü şey daha. Ve oğlum da ben de böyle çok mutlu oluyoruz
Canım 20 kg a kadar kullanılabilen modeller vr bakarken o tarz bakabilirsin ağırlığı fazla hissetmediğin bebeği ve seni yormayan modeller. Kanguru çok büyük kolaylık hele de dışarı çıkarken. Senin kalp atışlarını duyup rahatlaması orada uyuması senin sıcaklığına çok güzel. Tavsiye ederim kızımda uzunca süre kullandık oğlumda daha başlayamadık kullanmaya yeni doğan aparatı olmadığından ama yakında kullanacağım 4 ay gibi
bizde sadece halsizlik ve uyuklama hali yapti.baska bi etki olmadi.yani illa atesi cikacak diye dusunmeyin.ama surekli takip edin atesini.Biz de persembe günü vurulacz.. korkuyorum hiç gidesim yok.. dr öncesinde sordum, ateş de yapabilir aglaya da bilir cocuktan cocuga degişiyor demişti..
2. Ay aşısı vurduranlar neler yaşadı sonrasında merak da ediyorum açıkçası!
karnini doyurup gazini cikardiysam anakucaginda oyalaniyor gunduz.gunduz pek uyumaz nadir.aksam 18le 21 arasi biraz huzursuzlugu aglamasi oluyor.ama cok vahim durumda degil.aksam 22 civari yatiyor sabah 8bucukta kalkiyor tamamen.gece saat 4-5 gibi emmek icin kalkiyor.bizde duzen boyle simdilik.bi de kalabalik ev gezmesi ortaminda cok huzursuzlaniyor kucaktan kucaga.Kizlar bebekleriniz sureklı ağliyor mu?
Yada huysuz olduğu uyumadigi bi saat var mi?
Gündüz sürekli kucakta mi gezdiriyorsunuz?
Bi yere koyunca hemen agliyor mu?
Diyorlar ki hemen hemen cogu bebbek ayni vakitlerde ayni seyi yapar.
Mesela uyuma saatleri sabah uyanmalari benzermis.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?