2018 Ekim Anneleri

Kollarım kopuyordu geçen arkadaşım bize geldi, anakucagina koydu. Durdu biraz kollarım dinlendi..

Kızlar biz sadece mama ile beslendiğimiz için mi böyle acaba, gündüzde mamasını icerken uyukluyor bazen yarım bazen bir saat sonra uyuyor, yaklaşık diğer mama saatine yakin bir vakte kadar uyuyor akşamda sekizden sonra uyumus oluyor, gunduz bebeği bu kadar uyuyan var mı acaba

Arkadasim bana kangurusunu verdi. Oglu 13 aylik. Sana lazim degil mi dedim 12 kiloluk sipayi tasiyamam dedi.

Ates olmadi. Butun gun emme istegi ve huysuzluk oldu.

Merhaba kızlar konuşuldu mu bilmiyorum siz bebeğinize ne zaman göz muaynesi yaptırdınız ve yA yaptırcaksınız dr bu konuda size bilgi verdi mi ? Yapıldıysa aşamaları nelerdi?
Bizim simdi gittigimiz hastanede 1 aylikken yapildi. 9-12 ay arasi tekrar gelin dendi. Ama dogum yaptigimiz hastanedeki cocuk doktoru 6 aya kadar goz muayenesini biz yapiyoruz 6. Ayda goz doktoru bakiyor demisti. Hastaneye gore degisiyor demek.

Maşallah canim.düzenliymis seninki.
Benimkine bira benziyor.günduz yarim saatlik.uykulari var.aksam yatana kadar huysuzlaniyor.gecede zor yatiriyorum.en erken 11i buluyor.gecede düzen yok.keyfine gore kalkiyor.sabah 5 gibi kakasini yapıyor ikiniyor uyaniyor.
Kollarım kopuyordu geçen arkadaşım bize geldi, anakucagina koydu. Durdu biraz kollarım dinlendi..
Hepmi böyle canim?
Kacta uyuyor?

Canim bizimki gece uykusuna cok zor geciyor 12ye kadar ugrasiyorum ancak uyuyor 3 te kaka yapamadigi ve gazi oldugu icin kalkiyor 5 dk emiyor ama uykusu daha agir basiyor sonra 6 bucukta kalkip yine emiyor ama yine gaz ve kaka tabi surekli ih ih ih kiyamam :) sonrasinda 9 da kalkiyor ve gun icinde duzen yok uykusu geldigi an uyutmaya calismaya basliyorum ama bazen cok guzel uyusada bazen hic uyumuyor

A Atape canim sana bi sorum olacak.
Benim sol göğsüm persembe günü sişmişti.
3 günde biraz indirdim.ama hala bezler gitmedi.
Sorum şu ki.emzirirken bebek memeyi agzina alir almaz cok aciyor.icerdeki damarlari cekerken aco oluyor.hissediyorum.
Seninde böyle mi oldu göğsünü bosalttiktan sonra?bu açi ne zaman geçecek?

Hah iste canim.benimkiyle birebir ayni.
Bende gece uykusuna zor yatiriyorum.9 da basliyorum.uyumuyor bi türlü.
Benimki 3 de 4 de 5 de 6 da 7 de 8 de kalkiyor.sonrada uymuyor:)
Gündüz benimkide en fazla 1 saat uyur.o da ben sallamazsam geri dalmaz:)
Genellikle yarim saat uyur.
Demekki bebeklerin uyuma ve uyanik kalma zamanlari benziyormus:)

Benim bebeğim sürekli ağlamıyor canım sürekli kucakta da değil bazen anakucağıbda bazen koltukta falan yatıyor ben yanındayken sıkılırsa ya da gaz sıkıştırırsa falan ağlıyor. Öyle sabahları kalkınca falan da ağlamıyor. Her bebek farklıdır bence

Maşallah bebisine canim?
Canim sana da sorayim.bi arkadasa da sordum.mastit gectikten yani gogsundeki kanallar bosaldiktan sonra göğsünün icindeki damar acisi devam etti mi?
Yani emziriren hissediyor muydun bebegin o kanalları çekmesini?

Bizimkiyle de ayni saatleri

Ya arkadaşlar kızım ilk günler biberon aldığı için memeye geri çok çok zor alıştırmıştım şimdi mama ihtiyacı doğUyor kaşıkla vermek baya zor oluyor. Hem anne sütü hem mama verenler neyle veriyorsunuz mamayı biberon versem geri alışır mı zaten süt akışı yavaşlayınca bile içmek istemeyen bi bebek korkuyorum

Yani sonuçta senin kullanma amacına bağlı ama özellikle birkaç saatlik gezmelerinde falan kurtarıcı olur. Özellikle arabayı kullanmanın imkansız olduğu yollarda çok iş görür

U Umudumbitmedi_ biz saat 8.00 de güne başlıyoruz.İki saatte bir uykusu geliyor takip edip uyutuyorum kısa kısa uyuyo.Gazı yoksa aç değilse ve gün içinde onunla biraz sohbet etmişsem kakasını da yapmışsa koltukta oynuyor çok uzun süre yalnız kalmamak şartıyla.gece uykusuna da 21.00-22.00 arası geçiyoruz canım

Bizimkiyle de ayni saatleri

Gunduz memeyi eskisi gibi cok aramiyor bizimki gazdan da ememiyor zaten 10 dk emip birakiyor eskiden 2 saatte bir saat gibiydi simdi 3 saat 2 gundur boyle gazdan mi yoksa buyuyolar mi bilmiyorum acikcasi ama dr da 2 aylik kontrolde 2 saatleri biraz gecelim bundan da gaz olur demisti

Nasil uyutuyorsunuz var mi bir yontem? Benim sorunum ben bebegimi uyutamiyorum illa aglicak

Mastit değil ama emme süresi uzayıp göğsüm çok dolmuşsa bazen hissediyorum ama her zaman olan bir şey değil tabi bu canım. Anormal bir durum olmadıkça ben umursamıyorum farketmiyorum bile

Nasil uyutuyorsunuz var mi bir yontem? Benim sorunum ben bebegimi uyutamiyorum illa aglicak
Uyku vaktini kaçırmamaya çalışıyorum Huysuzluk ediyor yoksa..gündüzleri memede uyumamışsa Ayağımda hafifçe sallıyorum uyuyunca ayaklarımı iki yana açıyorum,Alıp yatağa koysam uyanır..gece zaten memede gözler gidiyo gazini çıkarıp koyuyorum yatağına..uyumakta zorlandığı zamanlarda ya piş piş yapıyorum ya ninni söylüyorum ya da "piş piş ile fön makinesi bir arada " videosu açıyorum garanti uyuyo :) uykuya daldığında Kademeli olarak kısarak sonunda da kapatıyorum.

Uyumadan önce gaz sorunu olmadığından emin olmak Lazım yoksa uyanıyorlar hemen

Maşallah canim.Allah hep husur versin bebişine:)
Bende ayni ya.geceye kadar pilim bitiyor.uyusa da bende bi bisy izlesem biseyelr yiyip icsek diyorum eşimle:)
Keşke aksam olunca uyusa:)
Allah yokluklarini vermesin.

Mastit değil ama emme süresi uzayıp göğsüm çok dolmuşsa bazen hissediyorum ama her zaman olan bir şey değil tabi bu canım. Anormal bir durum olmadıkça ben umursamıyorum farketmiyorum bile
Canim heralde yanlis anlattim.hani mastit olmustin ya.mastit geceince ertesi günler damarlarinda ağrı oldu mu.
Benim o sislik gecti ama her emzirmede çok aciyor goğsümün ici

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…