- 14 Temmuz 2016
- 4.839
- 5.584
- 108
- 45
Kollarım kopuyordu geçen arkadaşım bize geldi, anakucagina koydu. Durdu biraz kollarım dinlendi..Kizlar bebekleriniz sureklı ağliyor mu?
Yada huysuz olduğu uyumadigi bi saat var mi?
Gündüz sürekli kucakta mi gezdiriyorsunuz?
Bi yere koyunca hemen agliyor mu?
Diyorlar ki hemen hemen cogu bebbek ayni vakitlerde ayni seyi yapar.
Mesela uyuma saatleri sabah uyanmalari benzermis.
Arkadasim bana kangurusunu verdi. Oglu 13 aylik. Sana lazim degil mi dedim 12 kiloluk sipayi tasiyamam dedi.Kanguruyu kac yasina kadar kullanabiliyoruz ben disari ciktigimda arabasiyla rahatim şükür duruyor ve cokta seviyor ama evde eger uyaniksa hicbir is yapamıyorum kucagimda olmasi gerekli hep subatta ise baslayacagim zaten esimde dedi ağır olunca kullanamazsin hep böyle hafif kalmayacak çabuk büyüyor diye ama cok hosuma gidiyor kanguru
Ates olmadi. Butun gun emme istegi ve huysuzluk oldu.Biz de persembe günü vurulacz.. korkuyorum hiç gidesim yok.. dr öncesinde sordum, ateş de yapabilir aglaya da bilir cocuktan cocuga degişiyor demişti..
2. Ay aşısı vurduranlar neler yaşadı sonrasında merak da ediyorum açıkçası!
Bizim simdi gittigimiz hastanede 1 aylikken yapildi. 9-12 ay arasi tekrar gelin dendi. Ama dogum yaptigimiz hastanedeki cocuk doktoru 6 aya kadar goz muayenesini biz yapiyoruz 6. Ayda goz doktoru bakiyor demisti. Hastaneye gore degisiyor demek.Merhaba kızlar konuşuldu mu bilmiyorum siz bebeğinize ne zaman göz muaynesi yaptırdınız ve yA yaptırcaksınız dr bu konuda size bilgi verdi mi ? Yapıldıysa aşamaları nelerdi?
Maşallah canim.düzenliymis seninki.karnini doyurup gazini cikardiysam anakucaginda oyalaniyor gunduz.gunduz pek uyumaz nadir.aksam 18le 21 arasi biraz huzursuzlugu aglamasi oluyor.ama cok vahim durumda degil.aksam 22 civari yatiyor sabah 8bucukta kalkiyor tamamen.gece saat 4-5 gibi emmek icin kalkiyor.bizde duzen boyle simdilik.bi de kalabalik ev gezmesi ortaminda cok huzursuzlaniyor kucaktan kucaga.
Hepmi böyle canim?Kollarım kopuyordu geçen arkadaşım bize geldi, anakucagina koydu. Durdu biraz kollarım dinlendi..
Kizlar bebekleriniz sureklı ağliyor mu?
Hah iste canim.benimkiyle birebir ayni.Canim bizimki gece uykusuna cok zor geciyor 12ye kadar ugrasiyorum ancak uyuyor 3 te kaka yapamadigi ve gazi oldugu icin kalkiyor 5 dk emiyor ama uykusu daha agir basiyor sonra 6 bucukta kalkip yine emiyor ama yine gaz ve kaka tabi surekli ih ih ih kiyamam :) sonrasinda 9 da kalkiyor ve gun icinde duzen yok uykusu geldigi an uyutmaya calismaya basliyorum ama bazen cok guzel uyusada bazen hic uyumuyor
Benim bebeğim sürekli ağlamıyor canım sürekli kucakta da değil bazen anakucağıbda bazen koltukta falan yatıyor ben yanındayken sıkılırsa ya da gaz sıkıştırırsa falan ağlıyor. Öyle sabahları kalkınca falan da ağlamıyor. Her bebek farklıdır benceKizlar bebekleriniz sureklı ağliyor mu?
Maşallah bebisine canim?Benim bebeğim sürekli ağlamıyor canım sürekli kucakta da değil bazen anakucağıbda bazen koltukta falan yatıyor ben yanındayken sıkılırsa ya da gaz sıkıştırırsa falan ağlıyor. Öyle sabahları kalkınca falan da ağlamıyor. Her bebek farklıdır bence
Canim bizimki gece uykusuna cok zor geciyor 12ye kadar ugrasiyorum ancak uyuyor 3 te kaka yapamadigi ve gazi oldugu icin kalkiyor 5 dk emiyor ama uykusu daha agir basiyor sonra 6 bucukta kalkip yine emiyor ama yine gaz ve kaka tabi surekli ih ih ih kiyamam :) sonrasinda 9 da kalkiyor ve gun icinde duzen yok uykusu geldigi an uyutmaya calismaya basliyorum ama bazen cok guzel uyusada bazen hic uyumuyor
Yani sonuçta senin kullanma amacına bağlı ama özellikle birkaç saatlik gezmelerinde falan kurtarıcı olur. Özellikle arabayı kullanmanın imkansız olduğu yollarda çok iş görürEvet çıldırırcasına ağladığında bile benim sesimle sakinleşiyor kucağıma alip bağrıma basınca susuyor canimin ici nasıl mutlu olur kimbilir kanguruda da bur araştırayım canım ben bunu eşim cok taraftar degil ise başlayınca kullanamazsin atil kalir evde daha gerekli birsey al diyor ama
Bizimkiyle de ayni saatleri
U Umudumbitmedi_ biz saat 8.00 de güne başlıyoruz.İki saatte bir uykusu geliyor takip edip uyutuyorum kısa kısa uyuyo.Gazı yoksa aç değilse ve gün içinde onunla biraz sohbet etmişsem kakasını da yapmışsa koltukta oynuyor çok uzun süre yalnız kalmamak şartıyla.gece uykusuna da 21.00-22.00 arası geçiyoruz canım
Mastit değil ama emme süresi uzayıp göğsüm çok dolmuşsa bazen hissediyorum ama her zaman olan bir şey değil tabi bu canım. Anormal bir durum olmadıkça ben umursamıyorum farketmiyorum bileMaşallah bebisine canim?
Canim sana da sorayim.bi arkadasa da sordum.mastit gectikten yani gogsundeki kanallar bosaldiktan sonra göğsünün icindeki damar acisi devam etti mi?
Yani emziriren hissediyor muydun bebegin o kanalları çekmesini?
Uyku vaktini kaçırmamaya çalışıyorum Huysuzluk ediyor yoksa..gündüzleri memede uyumamışsa Ayağımda hafifçe sallıyorum uyuyunca ayaklarımı iki yana açıyorum,Alıp yatağa koysam uyanır..gece zaten memede gözler gidiyo gazini çıkarıp koyuyorum yatağına..uyumakta zorlandığı zamanlarda ya piş piş yapıyorum ya ninni söylüyorum ya da "piş piş ile fön makinesi bir arada " videosu açıyorum garanti uyuyo :) uykuya daldığında Kademeli olarak kısarak sonunda da kapatıyorum.Nasil uyutuyorsunuz var mi bir yontem? Benim sorunum ben bebegimi uyutamiyorum illa aglicak
Maşallah canim.Allah hep husur versin bebişine:)U Umudumbitmedi_ biz saat 8.00 de güne başlıyoruz.İki saatte bir uykusu geliyor takip edip uyutuyorum kısa kısa uyuyo.Gazı yoksa aç değilse ve gün içinde onunla biraz sohbet etmişsem kakasını da yapmışsa koltukta oynuyor çok uzun süre yalnız kalmamak şartıyla.gece uykusuna da 21.00-22.00 arası geçiyoruz canım
Bende ayni ya.geceye kadar pilim bitiyor.uyusa da bende bi bisy izlesem biseyelr yiyip icsek diyorum eşimle:)Nasil uyutuyorsunuz var mi bir yontem? Benim sorunum ben bebegimi uyutamiyorum illa aglicak
Canim heralde yanlis anlattim.hani mastit olmustin ya.mastit geceince ertesi günler damarlarinda ağrı oldu mu.Mastit değil ama emme süresi uzayıp göğsüm çok dolmuşsa bazen hissediyorum ama her zaman olan bir şey değil tabi bu canım. Anormal bir durum olmadıkça ben umursamıyorum farketmiyorum bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?